- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.861
Tebrikler canimBildirimim
Pazar:107
Bugün:105.2
Fark:1.8
Baslangicin hayirli olsun saglikli kilo vermeler canim
Hb teşekkürler insAllahhosgelmissin canim
Canim bildirdim az once gormedin sanirimNamaria sen daha tartılamadın mi Canım
maşallah size 60li rakamlara inmissiniz.bende haftaya inicem insallahgunaydın kızlar bugun işde erkencıyım ben hemen kılomu yazayım sonra ılk fırsatta sızlerınkılere de bakıcam
gecen hafta 70.8
bugun 69.4
fark 1.4
yuzde 2
ben en son altılı rakamları yanlıs hatırlamıyorsam 6 yıl once gordumm cok mutluyum ama bagıramıyorum calıstıgım ıcınmaşallah size 60li rakamlara inmissiniz.bende haftaya inicem insallah
gidecek ins hizlicaİlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
süpersin Cok iyiGünaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
süpersingunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253
cokmu aldin canimGünaydın kızlaaarrr ❤❤❤
Handandandan niranım yaa listeye girmeden ben de aranızda free takılsam Olur mu haftalar sonra tartıya çıktım çıkmaz olaydım
Ama kilomu söylemeyeyim sadece menü yazayım bi de verdiğim kiloyu yazayım olmaz mı
süper 6 kara hosgeldinGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
cok güzel 7 lere hosgeldinGünaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
baslangicin hayirli olsun canim bol bol eksiler gör insllahGünaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim
Bugün başlangıç: 94 kg
güzel CanimGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
kiz iyi kötü degilki haftaya daha güzel olacakBildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
masallah canimBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68
yinede güzel Canimhayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
masallah abla sana yavas yavas ileröiyorusn kendini strese sokmadanbende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani
masallah canim okadar kacamaga süpersin
üzülmek yok haftaya süper olacakGeçen hafta 79.1
Bu hafta 79.3
Artıda yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum..
Bu hafta eksi 1den fazlası ile gelicem ahanda buraya yazıyorum
bazen sapitiyor tartilar canim üzerine bisey koysan kendine gelirKilo bildirimi
Cuma 69.8
Bugun 69.5
Tartiya ilk ciktigimda 69.1 gosterdi ikinci cikisimda 69.5 tartimi sasirdi benmi anlamadim
sifanizi bulun canim eksiyle düsersinGecen cuma 74.1
Bu cuma 75.0
Suyu baya cok ictim ilaclar bobreklere dokunmasin diye. Asirida yemedim aslinda ama niye artidayim anlamadim. Ama hic uyku duzenim yoktu geceleri uyuyamiyorum gunduz de cocuklardan firsat olmuyor falan.
Neyse haftaya eksiyim ins
Artik Dur diyoruz sen ne güzel vermeye baslamistin canim.. yine yapabilirsinGünaydın, hayırlı cumalar herkese
Bildirimim
En son 80.5
Bugün 81.9
Fark +1.4
Çikolataya düştüm bi kaç gündür
Süpersingunaydın kızlar bugun işde erkencıyım ben hemen kılomu yazayım sonra ılk fırsatta sızlerınkılere de bakıcam
gecen hafta 70.8
bugun 69.4
fark 1.4
yuzde 2
Yolculuk ödemidir o. Haftaya düzelir inş merak etmeCanim bildirdim az once gormedin sanirim
Ssbit canim bu hafta
Evet canim insallah evde kendi duzenin gibisi yokYolculuk ödemidir o. Haftaya düzelir inş merak etme
vallahaklısın kuzum da şu diyet psikolojisinden çıkmak istedim çok yorulmuştum çünkü ama epey çıkmışım farkında olmadan3 ayda 7 kilo
süpersin canım maşallahsana
Hoş geldin başlangıç için güzel
Kuzum aşk olsun burası bizim takımımız keşke gelsen mezun oldun gittin
Hey maşallah
hiiiiiççççç sormaçok mu aldın ki yazmıyorsun gülüm
Günaydın canım
Bunu yazmana çok üzüldüm ama
Biz mezun olana git demiyoruz ki zaten.
Kalıp free listede devam edip korumasını istiyoruz.
Bildirimlere ve menü yazmaya devam edebilirsin.
Sohbete de isteğin gibi katılabilirsin canım
Senelerdir icerim. Oyleki detokstan bile sayip menume bile yazmiyorum. Maydanoz ekiyoruz organik kociste toplayip toplayip getirir. Napicam o kadar maydanozu kaynatip kaynatip iciyorum bende tane karabiber limon karanfil tarcin varsa bir yesil elma atarim icine siselere doldurup dolaba koyar su yerine onu icerim yaz boyunca. Bi faydasi oluyomu bilemem ama diyetisyende odemim hep normal cikiyor maydanoza bagliyorum bende.Kızlar cok yoruldm bugun bi dusa girdm ciktm az once cocuk uyuyorken uyuyim bende gorusrzhe yatmadan yarin icin ödem suuymu hazırladim icindekiler limon, tarcin cubugu, nane, salatalik, maydonoz, karanfil ve zencefil :) belki fikir olur yaparsiniz bazen icmeden icine soguk sade soda ekliyorum miss gibi hem ferahlatiyor hem detox oluyor
Super ya level atladin yani bir daha 70 leri gorme insallah. Darisi basima amiin.gunaydın kızlar bugun işde erkencıyım ben hemen kılomu yazayım sonra ılk fırsatta sızlerınkılere de bakıcam
gecen hafta 70.8
bugun 69.4
fark 1.4
yuzde 2
Ayip ama soylenmez oyle seylerKeşke bi çüş ya da yuh butonu olaydı
Sen niye veremedim bu hafta canimAncak tartilabildim.
Kahvalti yaptim ama aciktim yine.
Gecen cuma 72.4 tam hatirlayamadim ama buydu galiba
Bu cuma 72.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?