- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.881
Sabahları salatasinida yap bence bol bol var mademSenelerdir icerim. Oyleki detokstan bile sayip menume bile yazmiyorum. Maydanoz ekiyoruz organik kociste toplayip toplayip getirir. Napicam o kadar maydanozu kaynatip kaynatip iciyorum bende tane karabiber limon karanfil tarcin varsa bir yesil elma atarim icine siselere doldurup dolaba koyar su yerine onu icerim yaz boyunca. Bi faydasi oluyomu bilemem ama diyetisyende odemim hep normal cikiyor maydanoza bagliyorum bende.
Kesinlikle gitmemem lazım evde ne rahatım irade konusunda genellikleOlmuşla ölmüşe çare yok bundn sonrasına bakalım kaptanım
Vaav helall süpersin
Güzel başlangıç süper
Çok ayıptebrikler canm
7lere hoşgeldinn
Tebrkler canımm
Üzülme Pınar haftaya ulaşırsın
Vaav süpersin
Yüzde 1 çok iyi canm
Abla bu hafta menü yaz bakalım inceleyelim
6lara az kalmış caanm tebrkler
Ben daha çok bekliyordum Dilek gene iyi. Hedefine ulaşana kadar misafirliğe gitmesen mi canım :)
Pili zayıflamış olablir canım
İyileşte verirsin canm
Dün artı 900 düm 700 gitmiş daha ne yapsın bu bünye bu boğazaZalımın gızı akşam erken yeseydin giderdi o 200 gram sabit geleydin bari
Turşu sisirmistir ozaman balım sizi...eşinde tartılaydiBak tursu dedin deli gibi tursu yiyoruz. Hastaliga iyi gelir diye annem telefondan durtukluyor yiyin de yiyin diye . tursunun kendi yetmiyor suyunuda iciyok heriflen. Nasilsa kokuda almiyoruz diyip
Bi bilsem! artik kafama takmiyorum verememeyi bunada sukur. Menulerimi goruyosunuz iste ac geziyorum. Verememek moralimi bozunca nasilsa veremiyorum diye birakiyorum diyeti. Direnci kirilacak elbet inatlasiyoruz suan.Sen niye veremedim bu hafta canim
Günaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
Nerdesin nerde kaçak doğumdan sonra ne güzel ilerliyordun sanki 90ı görmüştün bi ara bebiş nasıl ? Sen nasılsın?Günaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim
Bugün başlangıç: 94 kg
Maşallah canım kabızlık olmazsa biraz daha eksi olurmuşGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Sonucun güzel canım vardır bi sebebi adet dönemin olabilir mi ?Bildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
Deme bana o MeretiKızlar 3gundur demir hapi kullanıyorum çok afedersiniz kabızlık var 2gundur
sağol canım insAllahbaslangicin hayirli olsun canim bol bol eksiler gör insllah
Evet vala basta güzel gidiyordum da noldu bilmem evet 90.5 görmüştüm yeniden çıktım iyi şükür oğlum büyüyor kuzucuk bende iyiyim canım ev işi çocuklar derken zmn nasıl geçiyor anlamıyorum sen nasılsın grsmeyeliNerdesin nerde kaçak doğumdan sonra ne güzel ilerliyordun sanki 90ı görmüştün bi ara bebiş nasıl ? Sen nasılsın?
amııınnnnnn durup durup tartıya cıkıyorumSuper ya level atladin yani bir daha 70 leri gorme insallah. Darisi basima amiin.
Kedi değil Aslan AslanBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68
Gider canım hiç üzme kendinihayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
Hey maşallah o kadar kaçamağa rağmen harika ama yazık etme metabolizmana yolunu boş yere uzatma tekrar hedefe odaklan canım
Sana güvenmiştim RockyGeçen hafta 79.1
Bu hafta 79.3
Artıda yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum..
Bu hafta eksi 1den fazlası ile gelicem ahanda buraya yazıyorum
Kilo bildirimi
Cuma 69.8
Bugun 69.5
Tartiya ilk ciktigimda 69.1 gosterdi ikinci cikisimda 69.5 tartimi sasirdi benmi anlamadim
Turşu sularının etkisi bence de canım nasılsınız toparlandınız mı?Gecen cuma 74.1
Bu cuma 75.0
Suyu baya cok ictim ilaclar bobreklere dokunmasin diye. Asirida yemedim aslinda ama niye artidayim anlamadim. Ama hic uyku duzenim yoktu geceleri uyuyamiyorum gunduz de cocuklardan firsat olmuyor falan.
Neyse haftaya eksiyim ins
Poniiii şu 7lere in artık 80 küsür lanetin oldu resmenGünaydın, hayırlı cumalar herkese
Bildirimim
En son 80.5
Bugün 81.9
Fark +1.4
Çikolataya düştüm bi kaç gündür
Haftaya %3 mü geliyor yoksaMerhaba arkadaslar eve anca bildirim yapabiliyorum.
Bu hafta sabit 107.4
Haftaya isler degisecekinsallah tabi
Tatilde almamis olmama bile olumlu bakiyorum duzen yol odemi vs.
Gayet güzel canımBildirimim
Pazar:107
Bugün:105.2
Fark:1.8
Maşallahgunaydın kızlar bugun işde erkencıyım ben hemen kılomu yazayım sonra ılk fırsatta sızlerınkılere de bakıcam
gecen hafta 70.8
bugun 69.4
fark 1.4
yuzde 2
Şükür canım iyiyim zararın neresinden dönsek kardır artık sık sık gelEvet vala basta güzel gidiyordum da noldu bilmem evet 90.5 görmüştüm yeniden çıktım iyi şükür oğlum büyüyor kuzucuk bende iyiyim canım ev işi çocuklar derken zmn nasıl geçiyor anlamıyorum sen nasılsın grsmeyeli
Kolay gelsin canım ben de kızçemi uyuttum yemek yapacağım şimdi deYine geldim kısçeler:)
Dün temizlik yapmıştım, bugün de bismillah deyip yatak odamın ve dikiş odamın perdelerini yıkayıp, camlarını sildim, benim camlar çok zor siliniyor, boydan cam ve bir tarafı yarım açılıyor o yüzden sopalar süngerler derken anam ağladı, iki odanın lambalarını ve kapılarını da sildim, duş alıp bir çay demledim, azıcık dinlenmeyi planlıyorum, birazda atıştırdım. Eşim bu akşam iş çıkışı arkadaşlarıyla takılacak yemek derdim yok, saat 6-7 gibi halim olursa biraz yürümeyi planlıyorum
Kolay gelsin canım ben de kızçemi uyuttum yemek yapacağım şimdi de
En cok bana soracaksin saksi degilim ben en cok bana soracaksinSen 3-5 kere çıkıyosan 100 kere çıkarım Ohhh yeeeaa en çok ben çıkarım en aşırı ben çıkarım
Aynen canım goruceksjnz artık sık sık beni deŞükür canım iyiyim zararın neresinden dönsek kardır artık sık sık gel
Cevap veriyorum: iş bitmiyorEşim böyle dışarıda takıldığı zaman dünyalar benim oluyor yemek yapmayacağım diye:))))
Geçen günden kalan azıcık izmir köftem var, yeter :))) yanınada kıvırcık salatası , sevmiyorum bu meret salatayı ama hergün üç beş yaprakta olsa yemeye karar verdim, folat değerlerim düşüyor. Akşama dizim var, izlerken dün aldığım fasulyeleri ayıklamayı planlıyorum yarın hem yemek yaparım hem de biraz buzluğa atarım inş. Şimdi sana yazarken aklıma geldi fasulyeler :))) bende mi bir tuhaflık var, iş mi hiç bitmiyor, beceriksiz miyim anlamadım arkadaş :)))
İnsallah canim 105 bandinda biseylerle gelmek istiyorum buna ugrasicamHaftaya %3 mü geliyor yoksa
Allah sifa versin bütün hastalara cnmYine çok çalışkansın maşallahcanım benim de kayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde okula git gel bugün apartman grubumuza komşum yazmış dikkatli olalım diye ona da virüs bulaşmış hasta ve hamile bi iki bi şey hazırlayıp kapısının önündeki dolabın üzerine bıraktım eve geçip telefonla aradım ordan al diye şifa niyetine yesin inşallah
mesajlarindan belliydi zaten cnmbu hafta hem bedenen hem ruhen çok yoruldum mefkuşum (çok koşturmaya alışık olmayınca ) sırt ağrılarım da azıttı doktorun verdiği D vit. bitmek üzere ezcaneden doktor yazmadıkça vermiyorlar onun için de hastaneye gitmem bu dönem troid kontrolü için bile gitmiyorum :)
ben de şu üye olduğum firmadan aldım zaten kaygan kapsül gibi benim oğlana da kullandırıcam , ben de netten bu gün baktım hangisi ne ara kullanılır diye d vit. için aç karnına daha etkili yazıyor b12 fark etmiyormuş galiba sprey dil altına sıkılıyormuş (iğnelerim daha duruyor onları eşime vurdurucam sağlıkçı kökenli koca işe yarasın :) b12 spreyi oğlana kullandırmaya başladım)
c vit azıcık bakındım fazlası zararmış ama şu kesin zayıflamaya çok etkili bizim gelin annemdeyken kullanıyordu (kapsüldü onun ki) çok güzelde yiyordu sadece her gün ıvır zıvır yemedi 3 hafta da 8 kilo vermişti
agrilarin hafifledimi bitanemGecen cuma 74.1
Bu cuma 75.0
Suyu baya cok ictim ilaclar bobreklere dokunmasin diye. Asirida yemedim aslinda ama niye artidayim anlamadim. Ama hic uyku duzenim yoktu geceleri uyuyamiyorum gunduz de cocuklardan firsat olmuyor falan.
Neyse haftaya eksiyim ins
vallahaklısın kuzum da şu diyet psikolojisinden çıkmak istedim çok yorulmuştum çünkü ama epey çıkmışım farkında olmadan
hiiiiiççççç sorma
haklısın kuzum da ben çok yorulmuştum kafa olarak diyet yapıyor olmaktan
bir psikolog arıyorum şu an online terapi alabileceğim
birisine mail attım dönüş bekliyorum kafamı düzeltip beslenmeme de çeki düzen vermek istiyorum
ama size tekrar katılarak ilk adımı ataym dedim
Hosgeldiniz kaçaklarAynen canım goruceksjnz artık sık sık beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?