- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.901
eline saglik canim allah kabul etsinKızlar aşure çorbasını yapıyorum bi gözüm burda
anladim canim. Ben hamileyken kilo verdimde be oldu. Bak minnosum 2 yasini bitirecek hala kilo derdindeyimSen benim normal beslenmemi bilmediğinden tabi garip geliyordur. Son 2 yıldır yememe göre aç geziyorum aç
Tam aksine canım. Aşırı midem bulanıyordu. Sadece beyaz ekmek bastıryordu. Günde 2 tane beyaz ekmek yiyordum sadece zeytinle
Hamileliğimi 87 kilo ile tamamladım
neden boyle oldu tatlisim..Günaydın, hayırlı cumalar herkese
Bildirimim
En son 80.5
Bugün 81.9
Fark +1.4
Çikolataya düştüm bi kaç gündür
Cikolat cis cikolata kaka bu hafta yemiyoruz tatlim oyle seyler
sagol canim. Bence bulasti canim.Ucmelekannesi Hatice çok geçmiş olsun canım. Son durumlar ney çocuklara da bulaştı mı?
En kucuk ateslendi 2 gun. Buyuk te ateslendi artik oksuruk halsizlik ve bas agrisida vardi. Cocuklar dah hafif gecirirlermis kronik hastaliklari yoksa. İns oyledir diyorum simdi.
ins canim. Bu hafta iyi olacak insOlmuşla ölmüşe çare yok bundn sonrasına bakalım kaptanım
Vaav helall süpersin
Güzel başlangıç süper
Çok ayıptebrikler canm
7lere hoşgeldinn
Tebrkler canımm
Üzülme Pınar haftaya ulaşırsın
Vaav süpersin
Yüzde 1 çok iyi canm
Abla bu hafta menü yaz bakalım inceleyelim
6lara az kalmış caanm tebrkler
Ben daha çok bekliyordum Dilek gene iyi. Hedefine ulaşana kadar misafirliğe gitmesen mi canım :)
Pili zayıflamış olablir canım
İyileşte verirsin canm
ins canimHaftaya halledersin insallah artin cok degil canim
o zaman sabit gelmen de guzel canim. Tatildeysen almamanda iyiMerhaba arkadaslar eve anca bildirim yapabiliyorum.
Bu hafta sabit 107.4
Haftaya isler degisecekinsallah tabi
Tatilde almamis olmama bile olumlu bakiyorum duzen yol odemi vs.
adet sisliidir canim.Herkese hayırlı cumalar
Yazayim ilk Yoksa gecmis Cok sürcek
eve yarim saat önce geldim erzaklarimi yerlestirdim, simdi kahvaltiya oturdum..
kiloyu böyle beklemiyordumadet olucam onun sisligide var Ama yinede
57.3 kg en son ne zaman tartilmistim bilmiyorim bunu böyle güncel tutayim
Ama ibre yukariyi gostermeye basliyor. Ne zamandir 57yi gordugunu hatirlamiyorum senin
super eksi canim tebriklergunaydın kızlar bugun işde erkencıyım ben hemen kılomu yazayım sonra ılk fırsatta sızlerınkılere de bakıcam
gecen hafta 70.8
bugun 69.4
fark 1.4
yuzde 2
ins canimgidecek ins hizlica
süpersin Cok iyi
süpersin
cokmu aldin canim
süper 6 kara hosgeldin
cok güzel 7 lere hosgeldin
baslangicin hayirli olsun canim bol bol eksiler gör insllah
güzel Canim
kiz iyi kötü degilki haftaya daha güzel olacak
masallah canimbol actionli geciyor Herhalde
yinede güzel Canim
masallah abla sana yavas yavas ileröiyorusn kendini strese sokmadan
masallah canim okadar kacamaga süpersindemekki 1,5 falan olurdu kacamaksiz
üzülmek yok haftaya süper olacak
bazen sapitiyor tartilar canim üzerine bisey koysan kendine gelir
sifanizi bulun canim eksiyle düsersin
Artik Dur diyoruz sen ne güzel vermeye baslamistin canim.. yine yapabilirsin
allah kolaylik versin canim. Su kis bir geleydi kis hazirliklari bitseydi artik bi demiSelam kizlar salca teranesindeyim. Anam agladi. Yok yok aglamadi oooyle oturmus bana sunu yap bunu yap teknik direktor gibi tey Allam ya. Ooo ben senin yasindayken diye bi basliyo bide. Oy yerim ben onu cok tatli ama. Boyle iste kizlar. Koz icin biber patlican topladik. Aksam serinde dokates toplamaya gidicez. Yarin sabahta aksama kadar salca. Yazin bunu spor haneme.
kahvalti yaptiysan tarti tam eksiyi gostermiyordur canim. Daha da eksidesindirAncak tartilabildim.
Kahvalti yaptim ama aciktim yine.
Gecen cuma 72.4 tam hatirlayamadim ama buydu galiba
Bu cuma 72.2
bence tursudan canim sonradan geldi aklima. Dur esimede diyim tartilsin yarinTurşu sisirmistir ozaman balım sizi...eşinde tartılaydi
baya is yapmissin canim. Gule gule kirlenmeden dursun diyecegim ama pek mumkun degilYine geldim kısçeler:)
Dün temizlik yapmıştım, bugün de bismillah deyip yatak odamın ve dikiş odamın perdelerini yıkayıp, camlarını sildim, benim camlar çok zor siliniyor, boydan cam ve bir tarafı yarım açılıyor o yüzden sopalar süngerler derken anam ağladı, iki odanın lambalarını ve kapılarını da sildim, duş alıp bir çay demledim, azıcık dinlenmeyi planlıyorum, birazda atıştırdım. Eşim bu akşam iş çıkışı arkadaşlarıyla takılacak yemek derdim yok, saat 6-7 gibi halim olursa biraz yürümeyi planlıyorum
ins canim bencede oyle.Turşu sularının etkisi bence de canım nasılsınız toparlandınız mı?
Evet canim su iki gundur daha iyiyiz. Biraz halsizlik var ama oda gecer ins. Hic koku almiyorum tabi yedigimin ictigiminde tadi yok. Koku almamak ne kotu biseymis
cooookkk guzel abla. Hayirli olsun baslangicinSıra banami gelmiş
Sabahin 5 inde tartildim ama yazmaya vaktim olmadi
Yeni basliyalanlar furyasina bende katildim :))
Pazartesi tartilmistim ama carsamba başladım dikkat etmeye
2 gündür hic cıss yemedim
Pazartesi 104.2
Bugun 102.5
Fark 1.7
İyiyim cok sukur abla.agrilarin hafifledimi bitanem
Kiloya takilma, zaten tursudan olabilir
Ama saglikli beslenmeye çalışın
Cis yemedigim icin cok takilmadim acikcasi kiloya ins gider haftaya.
Sen nasil oldun bacagin icin gittinmi doktora