Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.841
Arti cikacagini bilsem cikmazdim canim sevindiydim neyse haftaya insallahKeske 2ciye cikmasaydin
Sen benim normal beslenmemi bilmediğinden tabi garip geliyordur. Son 2 yıldır yememe göre aç geziyorum açWaav her menunde 3-4 dilim ekmek vardi nasil kilo verdin ay ben niye az veriyom
Tebrikler canim
Tam aksine canım. Aşırı midem bulanıyordu. Sadece beyaz ekmek bastıryordu. Günde 2 tane beyaz ekmek yiyordum sadece zeytinleilk uc aydami 12 kilo aldin canim.
O zaman mide bulantin falan olmamis demek.
Peki hamileligi kac kilo alarak sonlandirdin ki merak ettim
Haftaya halledersin inşallah canimGeçen hafta 79.1
Bu hafta 79.3
Artıda yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum..
Bu hafta eksi 1den fazlası ile gelicem ahanda buraya yazıyorum
Sifir korbonhidrat yapsan daha cok verirsin demekki benimde kilo vermem zorlasti ama az az gidiyor isteSen benim normal beslenmemi bilmediğinden tabi garip geliyordur. Son 2 yıldır yememe göre aç geziyorum aç
Tam aksine canım. Aşırı midem bulanıyordu. Sadece beyaz ekmek bastıryordu. Günde 2 tane beyaz ekmek yiyordum sadece zeytinle
Hamileliğimi 87 kilo ile tamamladım
Kızımı emziryorum canım. Onun da kaliteli süt almasını göz aradı etmemeye çalışıyorum. Emzirmesem ayda 5 6 kilo verirdim çok az beslenerekSifir korbonhidrat yapsan daha cok verirsin demekki benimde kilo vermem zorlasti ama az az gidiyor iste
Keşke bi çüş ya da yuh butonu olaydıGünaydın, hayırlı cumalar herkese
Bildirimim
En son 80.5
Bugün 81.9
Fark +1.4
Çikolataya düştüm bi kaç gündür
Olmuşla ölmüşe çare yok bundn sonrasına bakalım kaptanımİlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
Vaav helall süpersinGünaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
Güzel başlangıç süpergunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253
Çok ayıpGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
7lere hoşgeldinnGünaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
Tebrkler canımmGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Üzülme Pınar haftaya ulaşırsınBildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
Vaav süpersinBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68
Yüzde 1 çok iyi canmhayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
Abla bu hafta menü yaz bakalım inceleyelimbende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani
6lara az kalmış caanm tebrkler
Ben daha çok bekliyordum Dilek gene iyi. Hedefine ulaşana kadar misafirliğe gitmesen mi canım :)Geçen hafta 79.1
Bu hafta 79.3
Artıda yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum..
Bu hafta eksi 1den fazlası ile gelicem ahanda buraya yazıyorum
Pili zayıflamış olablir canımKilo bildirimi
Cuma 69.8
Bugun 69.5
Tartiya ilk ciktigimda 69.1 gosterdi ikinci cikisimda 69.5 tartimi sasirdi benmi anlamadim
İyileşte verirsin canmGecen cuma 74.1
Bu cuma 75.0
Suyu baya cok ictim ilaclar bobreklere dokunmasin diye. Asirida yemedim aslinda ama niye artidayim anlamadim. Ama hic uyku duzenim yoktu geceleri uyuyamiyorum gunduz de cocuklardan firsat olmuyor falan.
Neyse haftaya eksiyim ins
Ben 'canım olur böyle şeyler' butonu olsn istiyorumKeşke bi çüş ya da yuh butonu olaydı
-Az ye az- butonu da sempatik dururduBen 'canım olur böyle şeyler' butonu olsn istiyorum
'10 kilo aldım yorum yapamam' butonu da isterim-Az ye az- butonu da sempatik dururdu
Haftaya halledersin insallah artin cok degil canimGecen cuma 74.1
Bu cuma 75.0
Suyu baya cok ictim ilaclar bobreklere dokunmasin diye. Asirida yemedim aslinda ama niye artidayim anlamadim. Ama hic uyku duzenim yoktu geceleri uyuyamiyorum gunduz de cocuklardan firsat olmuyor falan.
Neyse haftaya eksiyim ins
Emzirenler daha cabuk veriyor canim emzirmenden dolayi kilo veriyorsunKızımı emziryorum canım. Onun da kaliteli süt almasını göz aradı etmemeye çalışıyorum. Emzirmesem ayda 5 6 kilo verirdim çok az beslenerek
En azindan arti degilsin haftaya daha iyi olur inşallah canimMerhaba arkadaslar eve anca bildirim yapabiliyorum.
Bu hafta sabit 107.4
Haftaya isler degisecekinsallah tabi
Tatilde almamis olmama bile olumlu bakiyorum duzen yol odemi vs.
İnsallah canim kendi duzenimde cok daha iyi olacagina inaniyorum insallahEn azindan arti degilsin haftaya daha iyi olur inşallah canim
Cikolatadan uzak dur canim cuma tartidan sonra yesen daha iyi aslinda kendini cok kisitladigin zaman insan herseye saldiriyor cuma gunleri tartidan sonra cikolata odul versen daha iyi benceGünaydın, hayırlı cumalar herkese
Bildirimim
En son 80.5
Bugün 81.9
Fark +1.4
Çikolataya düştüm bi kaç gündür
Günlük 500 kalori yaktıryormuş benim ekmekleri karşılıyor işte Allah bereket versinEmzirenler daha cabuk veriyor canim emzirmenden dolayi kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?