- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.201
Ben dün itibariyle Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başladım, bana eşlik edebilirsinKizlarr hava oyle bir bulandiki aksamin 8i gibi evin ici karanladi.
Yagmur yagiyor nasil guzel serinledi ortalik.
Ama benim icim daraldi
Minigimi yikadim onu uyutuyorum simdi.
Sonrada kemikli etleri ocaga koyarim yanina da bizimkilere pilav yaparim belki.
Spor konusundada biseyle dusunuyorum bakalim halim olurda yapabolirsem
Fikirleri bir araya getirip plan oluşturalım canımAynen guzel fikirler cnm sagol :)
Selam hanımlar oturdum evin üçüncü bebesi İboş a salopet dikeyim dedim elimden her iş gelir muıaşaşlah subhanallahh kediciğe
ATTRAENTE önerin varsa alırım bi dal
Eki Görüntüle 2689383
Topla artık kendini canımHic diyet modunda degilim dur bu hafta menu yazip kendimi bir deniyim
Hmm bizim yatak yüksekliği 7 cm. O zaman giremez. Çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorumYüksekliği 8 cm, yani 9 cm olan yatak ve koltuk altlarına girer
Cesaretine hayranım, uzaktan severim ben
Biraz sabretAyyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba
Bazaların ayakları değiştirilip yükseltilebiliyorHmm bizim yatak yüksekliği 7 cm. O zaman giremez. Çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum
Ben dün itibariyle Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başladım, bana eşlik edebilirsin
Adam düşmüş bir zalıma, demokrasi olmasa ne olacaksizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik
sen de haklisin tatlim, tabi beni tanimiyonNamaria ben seni tutuyorum canım cillop gibi olcan 90 60 90 a taş çıkarcan yürü kim tutar seniii yarış başlasın
o zaman fotosentez yaptiydimZühal ablanın haftada 7 kilo verebildiğini bilmiyorsun galiba canım
daha yeni ütüye 300 euroya yakin para verdim cnmSende al abla buyuk rahatlik ben 2 gundur disari cikarken calistiriyorm geliyorm ev miss gbi :)
Hem orada fiyatlar şartlara göre daha uygun kuzenim indirimden 300euroya almıştı ama modeli yuksekti birde
Sen akillilik edip zamaninda alistirmişin cnmAdam düşmüş bir zalıma, demokrasi olmasa ne olacak
Hadi yine iyisin, sayemde güzel kilo verecenGözüm korkmadi bilakis daha da hirslandim
Ay hadi insallah ablacımHadi yine iyisin, sayemde güzel kilo verecen
En büyük özelliğim rakiplerimi cok gaza getiririm
İnşallah kaptanim iyi bir sonucla gelecegime inaniyorum1.lik bekliyorum o zaman senden
sende guzel vermissin canim.Dünkü bebe 2 ayda 12 kilo verdi
Gorelim bakalım geliyorum yanina
menemen benimde canim cekiyor yarin yapiyim bari.Nasılsınız hanımlar. Benim temizlik bitti kahve içildi kendime geldim çok şükürakşam yemeği de hazır. Menemen yiye yiye yakında içimde domates filizlenecek. Konserveyi yaptım kalanı yiyorum . Akşam yemeğini şimdi yazdım hediye netim vardı. Birazdan bitecek. Yine zühürdüm
olmam canim ben guveniyorumPisman olacaksin canim
oy ne var ne yok halleder simdi o.Bizim bahceyede kostebek gelmis
Yaz basindan beri yan taraftaydi yeni bizim bahceye atladi
Bazi cicekleri kökleriyle cikartmis, bazi yerleri kabartmis
Ses cikaran aletlerde bi işe yaramiyormus
kolay gelsin canim . youtube videolari kurtarici bu konudaSelam hanımlar oturdum evin üçüncü bebesi İboş a salopet dikeyim dedim elimden her iş gelir muıaşaşlah subhanallahh kediciğe
ATTRAENTE önerin varsa alırım bi dal
Eki Görüntüle 2689383
tamam canim aksam mutlaka yaoacagimBen dün itibariyle Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başladım, bana eşlik edebilirsin
Haklisin canim.Topla artık kendini canım
Çocuklarımıza olumlu örnek olmak için geç kalıyoruz, farkında mısın
Bugünden itibaren menülerine bakacağım
Ablasi bu da benim kuzumBenim hayatımda illa ki kedi olacak, başıma iş almadan duramıyorum ama bu sonuncu çok huysuzzzzz
Tamam iste cadiysa bizim evdeki fareyle başa cikarÇok minnoş görünüyor değil mine cadıdır oooo varya kaplandan hallice bir varlıkla yaşıyorum
Erkekler iyilik bilmiyorki en iyisini yapiyorsunAdam düşmüş bir zalıma, demokrasi olmasa ne olacak
Yok canimZühal ablanın haftada 7 kilo verebildiğini bilmiyorsun galiba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?