Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geldim kızlar, mutlu hafta sonları hepinize
Dün gece sözde yatmaya gittim tam içim geçiyordu eşim aradı aşkım geliyoruz diye kim ne oluyor kim geliyor derken kaçtı uykum, koskoca herifler ergen gibi içip dökülmüşler iki tanesinin hanımı çok kızmış, gece gece kalktım yatak yaptım, havlu banyo falan hazırladım. Geldikleri zaman bi de ben fırçaladım evlendirdim yine kurtulamadım sizden diye eşlerini aradım merak etmesinler diye sonra yatırdım sıpaları ama oldu saat 4, biraz kestirmişim sonra namaza kalktım başım ağrıdı uykusuzluktan. Onlar kalkana kadar işlerimi hallettim, sonra kahvaltı faslı, yatak yorgan, havlu yıka derken bu saat oldu. Eşime dedim cezalısın bu akşam beni yemeğe götüreceksin böyle güme gitti koca gün kahvaltıda biraz cozuttum ama birazdan yürüyüşe gideceğim, buralarda rekabet coşmuş ne güzel olmuş, herkese bol bol eksiler gelsin inş

Ben dün itibariyle Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başladım, bana eşlik edebilirsin

Basit bir kalıp çıkarıp dik canım, kumaşı üzerine tutarak ölçü al, askıyı biraz uzun tut kol girmeyle uğraşma, maşallah sana

Hic diyet modunda degilim dur bu hafta menu yazip kendimi bir deniyim
Topla artık kendini canım
Çocuklarımıza olumlu örnek olmak için geç kalıyoruz, farkında mısın
Bugünden itibaren menülerine bakacağım

Namaria ben seni tutuyorum canım cillop gibi olcan 90 60 90 a taş çıkarcan yürü kim tutar seniiiyarış başlasın
sen de haklisin tatlim, tabi beni tanimiyon
Zühal ablanın haftada 7 kilo verebildiğini bilmiyorsun galiba canım
o zaman fotosentez yaptiydim
Sende al abla buyuk rahatlik ben 2 gundur disari cikarken calistiriyorm geliyorm ev miss gbi :)
Hem orada fiyatlar şartlara göre daha uygun kuzenim indirimden 300euroya almıştı ama modeli yuksekti birde
daha yeni ütüye 300 euroya yakin para verdim cnm bide bahce teras derken cok para harcadik
Onumuzdede düğün var

300 euro ya güzel bisey alınabiliyor
Adam düşmüş bir zalıma, demokrasi olmasa ne olacak
Sen akillilik edip zamaninda alistirmişin cnm

Ben cahil, kör aşıktım

Dünkü bebe 2 ayda 12 kilo verdi
Gorelim bakalım geliyorum yanina
sende guzel vermissin canim.
Ama zuhal abla bir haftada super otesi kilolar veriyir
menemen benimde canim cekiyor yarin yapiyim bari.

Pisman olacaksin canim
olmam canim ben guveniyorum Mefkurem zuhal abla duy sesimi
Bizim bahceyede kostebek gelmis
Yaz basindan beri yan taraftaydi yeni bizim bahceye atladi
Bazi cicekleri kökleriyle cikartmis, bazi yerleri kabartmis
Ses cikaran aletlerde bi işe yaramiyormus
oy ne var ne yok halleder simdi o.
kolay gelsin canim . youtube videolari kurtarici bu konuda
Ben dün itibariyle Tibetin Gençlik Pınarı hareketlerine başladım, bana eşlik edebilirsin

tamam canim aksam mutlaka yaoacagim
Topla artık kendini canım
Çocuklarımıza olumlu örnek olmak için geç kalıyoruz, farkında mısın
Bugünden itibaren menülerine bakacağım
Haklisin canim.
Bende senin menuleri takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…