- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.181
Oy oy oy ben bu gazla haftaya bireysel derece bile alırımNamaria ben seni tutuyorum canım cillop gibi olcan 90 60 90 a taş çıkarcan yürü kim tutar seniii yarış başlasın
Valla kaç haftadır bekliyorum alcan diyeOy oy oy ben bu gazla haftaya bireysel derece bile alırım
Çok sağol canim yaris baslasin
Bunun markası nedir? Annem de alacak ama çok model var kararsız kaldık. Bizimki silme özelliği istemiyor sadece süpürme istiyor
Zühal ablanın haftada 7 kilo verebildiğini bilmiyorsun galiba canımDünkü bebe 2 ayda 12 kilo verdi
Gorelim bakalım geliyorum yanina
Yani bildiğimiz dolma sadece ziyan olmasın diye sebzeler giriyor iyimiş tşklerAnnem hep sebze dolmasını sağlıklı olsun diye bu şekilde yapar. Oyduğum patlıcanların içlerini, biberin kıyısından köşesinden artanları, domatesin içini ,bol soğanı küçük küçük doğrayıp yada robottan çekip kıymayla,az pirinçle, salça, baharat ,yağla buluşturup hazırlıyorumher dolmaya en fazla 1 tatlı kaşığı pirinç giriyor. Hem sebze içleri de ziyan olmuyor.
Bence geçebileceği her yere yapışkan koy mutlaka birinden birine yakalanır. Çok kötü ya
eliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmali
Seninde ne guzel hem vaktin hem hevesin var, daim olsun insallah
benim tartim armut toplamiyor heralde cicimben kararli olursam, kolay lokma degilimdir
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinede
Türlü salata yogurt yeterli aslinda
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnm
ohhh şifa olsun insallah canimcim
Daha karar vermedim, alisverise gidebilsem iyi olacak da camasirla ugrasiyom bide bahceyi temizlemem lazim
Aksamada ütü planim var
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeli
Sirrini bekliyorum merakladöktür bakalim
insallah devami gelir cnm sagolasin
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyor
Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik
ikiside sisirir ama cukodan iyidir
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnm
Dilekcim seninde işin cok, kalabaliksiniz
Durumunuz varsa sende robat al
Bende sanki kendim aldim da herkese robot aldiracam
Susss bakayim kaptana itiraz edilmez
Gözüm korkmadi bilakis daha da hirslandimZühal ablanın haftada 7 kilo verebildiğini bilmiyorsun galiba canım
Ben de canim valla bu hafta bakalim gelebilirValla kaç haftadır bekliyorum alcan diyebüyük oynadım bekliyorum haftaya
Okudum ama henüz yazmaya fırsat bulamadım ama ilk sayfada takım kurallarımızda da yazıyor.Afiyet olsun canım
Dünde sordum da görmedin sanırım. Ben listeye ne zaman girebileceğim
O minnosu bir kac gunlugune bana verirmisin canim
doğru ata oynadin canimcimevet abla sen neler yapabiliyorsun biliyorum ve sana oynuyorum . seni tutuyorum acik ara fark atacaksin
Arkanda saginda solunda heryerindeyim
Hadi bakalim hodri meydan babyDünkü bebe 2 ayda 12 kilo verdi
Gorelim bakalım geliyorum yanina
Hadi bakalim canısı takipteyim gözüm üzerindedoğru ata oynadin canimcim
Hadi bakalim hodri meydan baby
Karsinda da 6 ayda 35 kilodan fazla vermis yaşlı kurt var
1.lik bekliyorum o zaman sendenOy oy oy ben bu gazla haftaya bireysel derece bile alırım
Çok sağol canim yaris baslasin
Xiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum moppBunun markası nedir? Annem de alacak ama çok model var kararsız kaldık. Bizimki silme özelliği istemiyor sadece süpürme istiyor
Anladım, yatağın altına filan girebiliyor mu peki? Genelde ürünlerin yüksekliği yazmıyor. O yüzden bundan nasıl emin olacağız bilemedimXiomia Mijia 2 in 1 c Vacuum mopp
Silme, süpürme, hem size hem süpürme şeklinde 3 modu var.
İstemiyorsa silme yaptırmaz, sadece süpürme özelliğini kullanır
Cesaretine hayranım, uzaktan severim benÇok minnoş görünüyor değil mine cadıdır oooo varya kaplandan hallice bir varlıkla yaşıyorum
Yüksekliği 8 cm, yani 9 cm olan yatak ve koltuk altlarına girerAnladım, yatağın altına filan girebiliyor mu peki? Genelde ürünlerin yüksekliği yazmıyor. O yüzden bundan nasıl emin olacağız bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?