- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.161
Canım benim geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz...Bariyerlerden alabilirsin rahat edersin birlikte yatsanda sorun olmaz..Ben duvara yasladım yatağımı doğdu doğalı birlikte emise emise uyuruz bunuda dusunebilirsinEmzirmek için aldım uyumuşum. Emeklemeye başladı. Gidip düşmüş yavrum
Aynen guzel fikirler cnm sagol :)Evet ufak ufak olursa kimse günü sporsuz kapatmamış olur. Öbür türlü 1 saat 2 saat gözde büyüyor
Kesin olan süre olabilir. O sürede listedeki sana uygun değilse başka bi şey yap seçeneği olabilirHandandandan Pnrrr-12
Bi gün free ve sorumsuz takılmak istiyorum
Spor bakani olmam spor yapacagm anlamina gelmiyor ama tabi ornek olsrk yapmaliyim belkide :} menu hic olmadi biliyormAriyet olsun canim aman diyim yoksunluk durumuna sokma vücudu arada sasirt
Cok güzel menu canim cok begendim afiyet olsun
Canim menün guzel nacizane tavsiyem iki ara ogun yapiyorsan birinde meyve olsun digerinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsun daha saglikli olur
Canim aksam meyvelerin azaldi ya da kalmadi birkac gundur MaşaAllah sana ☺
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim fanta asure bir arada ama erken saat sikinti olmaz
Canim ara iki meyve yerine birinde ayran leblebi vs tarzi biseyler olsa daha iyi olur
Afiyet olsun canim cok az ama avikmadiysan güzel
Browni kek asure fanta cok gorunuyor canim iyi ki spor bakani oldun yakarsin artik
Afiyet olsun canim guzel menü
Canim iki kase asure yemekle felaket olmuyor bencebir kase olsa gayet guzel olacakti sporun da var
Canim biskuvili lokum kavun karpuz 3 dilim baklava goze biraz fazla geliyor ama toparlarsin bugün tatli yeme
Sagol abla :)kadinlarin genelde 5 kilo fazlasi hep vardir :)) keşke benimde öyle olsa
spor bakanlığın hayirli olsun cnm
eline saglik cnm
Arkamda 2 güçlü rakibim var, gecmelerine izin vermemem lazim
ilk defami 100 ü gördün cnm
insallah istikrarli devam ederim cnm
özürlük bisey yok bitanem ayrica huzursuzlukda yok :)) bu haftada böyle olsun, dunyanin sonu degil ya
haftaya iyi bi yuzdeyle telafi edersin canikom
ellerine saglik menü bakanim
senin ilaclar ne zaman bitiyor tatlicim
Iyi yolculuklar cnm
Gecmis olsun bu arada
Krem sürüp sicak tutarsan iyi gelir
Bide hafif hafif esnetmeye calis
Allah korumus cnm insallah biseyi yoktur kotu dusunme uzulme herkezin başına illaki geliyor :/Göremedim ama çok sert düştü o sese sıçrayıp uyandım. Babası mutfaktan duyup koştu ki mutfak ve bizim oda birbirine en uzak iki yer. Yere dün Kv söyleyince İnce minder sermiştim belki o birazcık hafifletmiştir ama ne kadar azaltır bilmiyorum. Sanırım ben kızımdan çok ağladım
Cok uyaniyor emmeye abla ben ztn surekli oturark emzirirken uyuyp kaliyorm yatark emzirmeye biturlu alisamadik yatagina koymayi birak onu yerine birakip kendim uzanamiyorm bileNiye kendi yatagina yatirmiyon cnm
ondanmidirFazla yağlar kolesterolünü yükseltmiştir, ondandır sıcak basması
valla hepsi birbirine benziyor bende hep bir tane zannediyordum ama yakaladikca sonu gelmemisti fareciklerinYok canim ucuncu kat mutfak dezgahinin altindan geliyor bulasik makinasi baglantisivyapmak icin orayi acmistik en alt zeminden bugun yuz yuze geldikbilk defa dondum kaldim 1 aydir sesini duyuyordum ufff ya heryeri kapattim inşallah gelmez bi daha
Benim evde bir tane galiba canim odada ses yapan fare mutfaga gecmis mini firinin altina bakamam bi daha,mutfak dezgahinin araligina kacti gitti orayida kapattim acik yerleri kapatmak icin alci gibi yapiskanlar satiliyor dezgahin alip alt zeminindeki acik yerleri kapatacam
haklisin kuzumBu defa mezuniyet düşün canım boş ver izni
Ben de başlıyorum dip köşeye her gün biraz biraz hallederim nasipse
Bes on cesitYeni döküm Tava aldımonu denemek için ızgara sebze köfte yapicam yaninada beş on çeşit salata işte
eliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmalihep giydigim ayakkabim aslinda yuruyuslerde giyiyodum yuksek ve alti yumsakti da biraz rahat oluodu yolu hissetmiodum.evde giydigim spor ayakkabim var eliptikte kullandigim onu giyerim bi sure disarda.zaten eliptik enerjimi asiri alio yapmicam bi sure ne zman ona baslasam spordan sogudum hep yarim biraktm.yuruyus en guzeli pozitif enerji verio.11 km yapip bugun gram yorgunluk hissetmedim1 bağini 7 liraya aliyorum canim bi avuc kadarini ara öğun olarak salata yapmistm kalaninida yemek yaptm.baya uyguna geldi böylece 2 ögun cikarmis oldum:)
benim tartim armut toplamiyor heralde cicimOo bu hafta kapisiyoruz o zaman prenses sen ben
Senin o araliga gelemem ama yaklasirim
Rekabeti severim canim 3 haftaya yanindayim insallahbence sen simdiden kacmaya basla
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinedeOğlum sebze dolmasi istedi. İç harcına kıyma ve sebze de ekliyorum bolca .2 tane yesem yanina da türlü nasıl olur
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnmBenre kahvaltiyi yaptim kahve keyfi yapiyorum
Bende karar veremedim dundrn kiymali patlican vardi o biraz yagli onu yiyemem yaninada mis gibi bezelyeli pirinc pilav yaptim onuda yiyemem
Banada yogurtlu kabak gorunuyor galiba
ohhh şifa olsun insallah canimcimKurbandan kalan kaburga kemikleri vardi onlari kaynatacagim ben bugun abla. Etlerini yeriz suyunuda kucuk kucuk dolaba koyarim yemeklere corbalara.
Sen karar verebildinmi
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeliNohut + salata+ yoğurt abloşum hafta içi şişkinlik yapmasın diye haftasonunu bekliyorum
bi de soğan kırdım mı sağlam bi höhhh yaparım herüfe
insallah devami gelir cnm sagolasinWaaav tebrikler canim baslaman cok iyi oldu birakma sakin
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyorAbla lahana sarcam tereyagli bol acılı yapacağım yaninada ayran
Günüde erken kapatırım
Aksamda eşimi ikna edip sahile gidip yürüyüş yaparsam süper olur
Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acabaKayınvalideyi gönderdikten sonra ben
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelikTemizlik var dedim, ev ahalisini maratona davet ettim.
İşler bitti
Kabaklı mercimek çorbayı ocağa koydum.
Birazdan bizimkiler denize bende annene gideceğim.
Şimdi kahvemi yapayım
ikiside sisirir ama cukodan iyidirAyran çorbasıyla etli barbunya pişirdim. Bi de salata tamamdır
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnmYeni döküm Tava aldımonu denemek için ızgara sebze köfte yapicam yaninada beş on çeşit salata işte
Susss bakayim kaptana itiraz edilmezKaptanım Allah sizin elinize düşürmesintakıma girdigimden beri ilk defa bu haftaici ipin ucunu kaçırdım aşkolsun ☹
Sürekli yaptığım bir şey olsa zaten kilo veremem her hafta
Sen kararli olana kadar yakalarim senibenim tartim armut toplamiyor heralde cicimben kararli olursam, kolay lokma degilimdir
Sen yatılı kalmıyorsun ki ablaAyyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba
Tamam kaptanım11 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Yasamakguzel123 (58.7) - ) @zumazuma (59.5)
- ) @Lusi (65.3)
- ) @Furha63 (65.8)
- )
denizbenimadim (69.0) - ) @strontium (69.4)
- ) @Elisa01 (69.5)
- ) @maygirl59_ (70.9)
- ) @MmerVveeEee (71.4)
- )
Pnrrr-12 (72.1) - ) @chnnmkiz (72.2)
- )
Ucmelekannesi (75.0) - )
Handandandan (76.5) - ) @Beyazkugu87 (78.8)
- )
Fitt_anne (79.3) - ) @ATTRAENTE (79.5)
- ) @ekim2009 (81.9)
- ) @Poni Bon (81.9)
- ) @bi prenses annesi (94.0)
- )
Mefkurem (102.5) - )
88prenses22 (105.2) - )
Namaria (107.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Nasıl bir uygulama canım ben de sıkılaşmam gerekkaptanım ben etıket yapamıyorum sporumun yanına kac puan bılemıyorum ana aglatan bı challenge ama hareketler hep surelı sayılı degıl
bu arada az kaldı before after geliyur ıncelldıgımı hıssedıyorum
Benim de arada oğlan böyle yapıyor gündüz uyumak zorunda kalıyorumKızçem uyandı. Çakmak çakmak gözlerle oyun oynuyor. Saatin 2 olması dışında sorun yokoh sabahlar olmasın
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir durum yoktur. Benim kızım da kaç kez düşürdümEmzirmek için aldım yatağıma. Biraz tembellik ediyorum o konuda
Bi araştırayım canım sağ olCanım benim geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz...Bariyerlerden alabilirsin rahat edersin birlikte yatsanda sorun olmaz..Ben duvara yasladım yatağımı doğdu doğalı birlikte emise emise uyuruz bunuda dusunebilirsin
Heyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyorSen kararli olana kadar yakalarim seni
Simdi bisey demiyim ama iki haftaya ensendeyim shsh
Aman Allah korusun, sizleri duyuncada kalmayim en iyisiSen yatılı kalmıyorsun ki abla
Bugün bir gözümü doyurmam lazımeliptigi bende hic sevemedim cnm yaa aslinda cok faydali :) ama insan sevdigi sporu yapmali
Seninde ne guzel hem vaktin hem hevesin var, daim olsun insallah
benim tartim armut toplamiyor heralde cicimben kararli olursam, kolay lokma degilimdir
2 ana yemege gerek yok bence cnm ama sen bilirsin yinede
Türlü salata yogurt yeterli aslinda
yoksa sen hâlâ patlicani kizartiyonmu cnm
ohhh şifa olsun insallah canimcim
Daha karar vermedim, alisverise gidebilsem iyi olacak da camasirla ugrasiyom bide bahceyi temizlemem lazim
Aksamada ütü planim var
baklagil işini haftasonu halletmek en guzeli
Sirrini bekliyorum merakladöktür bakalim
insallah devami gelir cnm sagolasin
cok abartma ama :)) kimini lahanada sisiriyor
Ayyy benim arkamdan gelinler de boylemi diyor acaba
sizin evde demokrasi var cnm bizimkinde kölelik
ikiside sisirir ama cukodan iyidir
bol bol saglikli yemekler yap insallah cnm
Dilekcim seninde işin cok, kalabaliksiniz
Durumunuz varsa sende robat al
Bende sanki kendim aldim da herkese robot aldiracam
Susss bakayim kaptana itiraz edilmez
İlaç koy canım. Fare mikrop taşıyıcı epey maalesef. Ama emekleyen küçük çocuk falan varsa dikkatli olYok canim ucuncu kat mutfak dezgahinin altindan geliyor bulasik makinasi baglantisivyapmak icin orayi acmistik en alt zeminden bugun yuz yuze geldikbilk defa dondum kaldim 1 aydir sesini duyuyordum ufff ya heryeri kapattim inşallah gelmez bi daha
Şaka benimkisi abla kadının bi zararı yok banaAman Allah korusun, sizleri duyuncada kalmayim en iyisi
evet abla sen neler yapabiliyorsun biliyorum ve sana oynuyorum . seni tutuyorum acik ara fark atacaksinHeyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor
Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak
Dünkü bebe 2 ayda 12 kilo verdiHeyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor
Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak
Kv ler candırŞaka benimkisi abla kadının bi zararı yok bana
Pisman olacaksin canimevet abla sen neler yapabiliyorsun biliyorum ve sana oynuyorum . seni tutuyorum acik ara fark atacaksin
Arkanda saginda solunda heryerindeyim
Pisman olacaksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?