Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.261
Sagip versen olmazmi canimBu bebe benim meme ucumu koparmadan rahat etmicek
Bana gelsin ekmek yok yarin ceza
O zaman süt bitiyormuş bi süre sonraSagip versen olmazmi canim
Dişlerin arasına alıyor ısırarak sündürüyor ucunu. Acısı beynime vuruyor inan kiDişleri çıkarken memeye daha fazla bağımlı oluyorlar
Memeyle kendilerini rahatlatiyorlar benim kizimda yapardi
Cumaya cok var halledersin canim yarin karbonhidradsiz gecirirsen dengelersinFena cozuttum bugün afiyeti falan aştım çok utanıyorum şu an
Bende 3 lt içerim ama bı saate sigdirmadandiyetın basından berı yapıyorum aslında onu ama calısırken daha da artıyor o sıvı alımı ozellıkle su cok ıcmeye calısıyorum yemekten en gec yarım saat once sabah kalkar kalkmaz aksam yatarken
Cumaya cok var halledersin canim yarin karbonhidradsiz gecirirsen dengelersin
Ben de çok seviyorum inanılmaz lezzetli oluyor ama dediğin gibi dumanı fena. Biz mutfakta yapıyoruz. Baya duman altı oluyorSelam kızlarYeni demir döküm tavamda köfte ızgara sebze yaptım.. yok boyle bisey mangal yanında halt etmiş okadar lezzetli hergun onu kullanmayı düşünüyorum hevesim geçene kadar Tek sıkıntı çok duman çıkıyor balkonda yaptım bütün apartmani koku sarmistir duman altı oldu mutfakta buna bı care varmıdır ki
Selam kızlarYeni demir döküm tavamda köfte ızgara sebze yaptım.. yok boyle bisey mangal yanında halt etmiş okadar lezzetli hergun onu kullanmayı düşünüyorum hevesim geçene kadar Tek sıkıntı çok duman çıkıyor balkonda yaptım bütün apartmani koku sarmistir duman altı oldu mutfakta buna bı care varmıdır ki
Emaye kaplı olduğu için sabunla suyla yikanq bilirmis.. lava markalı benimki ..Temizleme işini ben karbonat sirke ile yapmayı düşünüyorum bakalım temiz olucakmi .Döküm tavaları bende seviyorum Hecka var bende ama dediğin gibi kullanması çok eziyetli, temizlemesi de zor çözüm bulam var mı bilmiyorum
Ocagim cam ocak çekindim onda yapmaya çünkü güveç yasak patlatma riski var döküm tavada çok isiniyor oyuzden riske atmak istemedim balkonda küçük tupte yaptım .Yarında ızgara tavuk yapicamBen de çok seviyorum inanılmaz lezzetli oluyor ama dediğin gibi dumanı fena. Biz mutfakta yapıyoruz. Baya duman altı oluyor
Bizdeki de silver döküm ızgara tava. Onda da aynı sıkıntı var. Demek ki hepsi aynı. Ama lezzeti cidden inanılmaz. Özellikle iyi bölgeden alınmış kırmızı etteDöküm tavaları bende seviyorum Hecka var bende ama dediğin gibi kullanması çok eziyetli, temizlemesi de zor çözüm bulam var mı bilmiyorum
Bizimki de cam ama yapıyoruz. Bi şey olmadı şimdiye kadar. İnş olmaz ben de çekiniyorum. Ama biz de o tarz et işleri eşimde ben sadece yiyorumOcagim cam ocak çekindim onda yapmaya çünkü güveç yasak patlatma riski var döküm tavada çok isiniyor oyuzden riske atmak istemedim balkonda küçük tupte yaptım .Yarında ızgara tavuk yapicam
Çünkü senin o 65 indigin zamanki azmini hırsını bilmiyorlarHeyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor
Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak
ben sen ilk yazdiginda onu dicektim canim ama vazgectim.asiri duman oluyor.hatta tbone biftek gibi urunlerde o dumanda yagda oluyor her yere siniyor.biz cozumu piknik tupte balkonda yapmakta bulduk.baliklari falan da hatta balkonda kizartiyoruz duman hemen dagiliyor sorun olmuyorSelam kızlarYeni demir döküm tavamda köfte ızgara sebze yaptım.. yok boyle bisey mangal yanında halt etmiş okadar lezzetli hergun onu kullanmayı düşünüyorum hevesim geçene kadar Tek sıkıntı çok duman çıkıyor balkonda yaptım bütün apartmani koku sarmistir duman altı oldu mutfakta buna bı care varmıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?