Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben geliyorum herkes dağılmış oluyor gelinde iki sohbet edek
Lusi
Bitmiş halini atta görelim bacım

Bitirsem atacağım canım paçalarını anca diktim zalım fettan kızım çisim çisim gözyaşı döktü inadından iğneyi ona verecekmişim ipliği makası hepsi onda duracakmış dikene kadar ağladı tepemde

diyetın basından berı yapıyorum aslında onu ama calısırken daha da artıyor o sıvı alımı ozellıkle su cok ıcmeye calısıyorum yemekten en gec yarım saat once sabah kalkar kalkmaz aksam yatarken
Bende 3 lt içerim ama bı saate sigdirmadan

Cumaya cok var halledersin canim yarin karbonhidradsiz gecirirsen dengelersin

3 gün yemek yiyesim yok gibi
Midem boş kalmanın rahatlığına alışmış sanırım, diyet zamanı olmasa bundan çok fazlasını yiyebilitem var ama bu akşam çok rahatsız oldum, demek ki nasıl eziyet ediyor muşum kendime

Selam kızlar Yeni demir döküm tavamda köfte ızgara sebze yaptım.. yok boyle bisey mangal yanında halt etmiş okadar lezzetli hergun onu kullanmayı düşünüyorum hevesim geçene kadar Tek sıkıntı çok duman çıkıyor balkonda yaptım bütün apartmani koku sarmistir duman altı oldu mutfakta buna bı care varmıdır ki

Ben de çok seviyorum inanılmaz lezzetli oluyor ama dediğin gibi dumanı fena. Biz mutfakta yapıyoruz. Baya duman altı oluyor

Döküm tavaları bende seviyorum Hecka var bende ama dediğin gibi kullanması çok eziyetli, temizlemesi de zor çözüm bulam var mı bilmiyorum

Döküm tavaları bende seviyorum Hecka var bende ama dediğin gibi kullanması çok eziyetli, temizlemesi de zor çözüm bulam var mı bilmiyorum
Emaye kaplı olduğu için sabunla suyla yikanq bilirmis.. lava markalı benimki ..Temizleme işini ben karbonat sirke ile yapmayı düşünüyorum bakalım temiz olucakmi .

Kızlar biturlu gelemedm ya bugun cocugu buyuk parka goturelm dedik gezdirdik bi kahve aldık falan arkasına market alisveris yapip eve geldk cocugu uyutunca kuafore gittim agda icin. Geldm dus yemek derkn arkasina cay faslı anca oturdm cocugu emzirdm uyuycak dedm uyumadi bu sıpa deli gbi kosturup bagiriyor iyice sıpa oldu ya

Ben de çok seviyorum inanılmaz lezzetli oluyor ama dediğin gibi dumanı fena. Biz mutfakta yapıyoruz. Baya duman altı oluyor
Ocagim cam ocak çekindim onda yapmaya çünkü güveç yasak patlatma riski var döküm tavada çok isiniyor oyuzden riske atmak istemedim balkonda küçük tupte yaptım .Yarında ızgara tavuk yapicam

Bizdeki de silver döküm ızgara tava. Onda da aynı sıkıntı var. Demek ki hepsi aynı. Ama lezzeti cidden inanılmaz. Özellikle iyi bölgeden alınmış kırmızı ette

Ocagim cam ocak çekindim onda yapmaya çünkü güveç yasak patlatma riski var döküm tavada çok isiniyor oyuzden riske atmak istemedim balkonda küçük tupte yaptım .Yarında ızgara tavuk yapicam
Bizimki de cam ama yapıyoruz. Bi şey olmadı şimdiye kadar. İnş olmaz ben de çekiniyorum. Ama biz de o tarz et işleri eşimde ben sadece yiyorum

Heyyy yavrum heyyy, dünkü bebe gelmiş benimle aşık atiyor

Bu hafta vermedin, haftaya fazla vereceginden eminim ama benim kadar olmiyacak
Çünkü senin o 65 indigin zamanki azmini hırsını bilmiyorlar Şimdi hep birlikte tekrardan izliycez mefkusumun şovunu

ben sen ilk yazdiginda onu dicektim canim ama vazgectim.asiri duman oluyor.hatta tbone biftek gibi urunlerde o dumanda yagda oluyor her yere siniyor.biz cozumu piknik tupte balkonda yapmakta bulduk.baliklari falan da hatta balkonda kizartiyoruz duman hemen dagiliyor sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…