- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.301
nick değişimi falan yaptinmi cnmOldum canım sma hepsini unutmuşum
kiz yeni listeye girdin ne pizzasien sevdıgım sey sasırtmak ama ben odul gıbı yapıyorum kendıme annemle 3 er kilo verırsek kucuk pızza yıcektık ben verdım annemı beklıyorum
sende doğru yolu bulacan şekerim
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnmYemekten döndük galiba az yemeye alışmışım midem ağzımda şakülüm kaydı resmen
pek anlicak gibi degiller cnmİyi yapmışsın abla ilk evlendiğimizde hiç destek istemezdim eşimden ama şimdi iyi kötü bir şeyler yapsın istiyorum evdeyken çok değil de okul zamanı daha çok senin de dizler malum çalışıyorsun kesinlikle destek olmalılar
miniğin doğum günü kutlu olsun cnmOy yeni oturdum Nizip e geldim yol baya surdu Antepten araba bekle vs direkt eve ugramadan dogum gunune gectik daha yeni oturuyorum
Ama yegenim cok mutlu oldu deger yine de yarin donecegim eve
Menümü yazayim
en azindan kendimi bi 7 lere atsam rahatlicam cnmÇünkü senin o 65 indigin zamanki azmini hırsını bilmiyorlarŞimdi hep birlikte tekrardan izliycez mefkusumun şovunu
kimseyle yarismicam artik diyorum yinede sataşmadan duramiyomOo kızışmış buralar
bi deneyim bakayim cnm işe yaricakmiBahçe merakımdn dolayı bi yerde okudum abla. Cam şişenin tabanını kırıp toprağa dik bi şekilde gömüyosn, ağzı dışarda kalacak şekilde. Rüzgar sesindn korkup gelmiyormuş köstebek
Heralde simdilik burda 150 kişi cnmAnladım abla ilerde alırsın belki hayırlısı :) dugun işleri zor ya. Kac kisi kabul ediyorlar en fazla benm kuzenin kınası vardi bugun en fazla 100 kişi demişler
Yaaa çok tatlısın şapşik şeyGelip gelip gidiyorum her geldiğimde birşey oluyor her dönüşümde ben artarak geliyorum ama gecenin bu saatinde beni durten gel gel diyenFitt_anne olmasa yarın sabah dolaptaki tatlıyı kahvaltıya ekler yerdim bugunden başlıyorum menü yazmaya 1 aydan azken 3 kg daha eklemişim resmen
Handandandan başlangıç 86.1 12 Eylül
Bilmem kaçıncı hoş geldin diyişim artık lütfen sürekli gel canım tanışamadık galiba ben ZehraGelip gelip gidiyorum her geldiğimde birşey oluyor her dönüşümde ben artarak geliyorum ama gecenin bu saatinde beni durten gel gel diyenFitt_anne olmasa yarın sabah dolaptaki tatlıyı kahvaltıya ekler yerdim bugunden başlıyorum menü yazmaya 1 aydan azken 3 kg daha eklemişim resmen
Eğer dusunmeye ihtiyac duyduysan hic beni tutma poni hanimcim
Ozaman şimdi yarışalımBunu yeni gördüm Eylül olmuş
Keşke Canan ablam kankim olsa
Sen aslinda bu kadar yemez, korumayi guzel yapardin tatlicimGelip gelip gidiyorum her geldiğimde birşey oluyor her dönüşümde ben artarak geliyorum ama gecenin bu saatinde beni durten gel gel diyenFitt_anne olmasa yarın sabah dolaptaki tatlıyı kahvaltıya ekler yerdim bugunden başlıyorum menü yazmaya 1 aydan azken 3 kg daha eklemişim resmen
Ne yaptın bugün yoktun ortalıkta hacı akşama kadar spor yaptın zannımcaKeşke Canan ablam kankim olsa
Sağol teyzesi cok teşekkür ederizminiğin doğum günü kutlu olsun cnm
Menunude gördüm, cok güzelmiş
Yok ya bu hafta doğru düzgün eve girmedim ki, fıldır fıldır dolanıp durdum ordan orayaNe yaptın bugün yoktun ortalıkta hacı akşama kadar spor yaptın zannımca
günü erken kapatmışsin kaptanım ama el kadar ekmek beyaz mi aklıma takıldı12 Eylül Cumartesi
08:30=== 2 yk lor peyniri
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
1 kk kakaolu helva
El kadar ekmek
12:30=== 1/4 karpuz
17:30=== 2 kepçe şeyh mualla (yeşil mercimekli ve patlıcanlı)
Acı süs biberi
Su=== 2 lt
Spor=== yok
bi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)12 Eylül
10.00
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt
13.30
1 yumurta
2 zeytin
1kk kaşar
1 tb ekmeği
17.00
1 bardak kefir
19.30
4 tane İzmir köfte
3 elma dilim patates
1 lt su
ben begendim sporda yapılmış suda harika12eylül menusu
Saat 09:00
2 haşlanmış yumurta bi dilim peynir 3zeytin 3ceri domates yeşil çay
14:00 yeşil çay 4catal karpuz
16:00 bi tabak bol acılı lahana sarma bulgurla sarılmış
2bardak ayran
19:30 sade kahve
20:30 sade soda
Şu 3lt
Spor 60dk yürüyüş 120pn @Pnrrr-20
dejavu olmuş menüler güzel11.09.2020
13:00
2 dilim cavdar ekmek
bıraz labne
1 haşlanmıs yumurta
5 zeytın
19:00
5 kaşık pilav kurufasulye karışımı
yogurt
su:2lt
spor yok
12.09.2020
12:30
2 dilim cavdar ekmek
bıraz labne
1 haşlanmıs yumurta
5 zeytın
17:30
5 kaşık pilav kurufasulye karışımı
yogurt
su:2lt
spor yok
beyaz ekmsk tok tutmuyor canım tam buğday daha doyurucu , ayrıca aslında pizza ince dilim ve ince hamursa sıkıntı değil salata ve ayranla abartmadan yemişsin12 eylul menum
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2689544
Aksam 17.30
2d pizza salata 1b ayran
3lt su
Yarin sifir karbonhidrat yapacam bugun sabah iyi basladi aksam iyi bitmedi
güzel menü12 Eylül menüsü
Saat 9.3
Türk kahvesi
Saat 11.3
2 haşlama yumurta
Çökelekli salata
Saat 17
4 kepçe nohut yemeği
Salata
Saat 17.3
Antep fıstığı 10 tane kadar
2+ lt su
güzel canım hala emziriyor musun ona göre menülere yorum yapayımMENUM:
12:00 2 dilim ekmek, 1 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin,1 yumurta tavada
14:30 starbucks machiatto kucuk boy, 2 parca cikolata
18:30 2 kepce sehriye corbası, 1 karnıyarık, 1 kase cacık ve Salata
20:00 cay yanında 1 avuc kuruyemiş
2.5lt Su
Spor yok
off 20:00 ye kadar çok güzelmiş ama yarın telafi edersen sıkıntı olmaz sebze salata günü yapmalısın12 Eylül
8.30
Bir dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates nane
13.00
2 grissini 1 ayran 11 findik
16.30
10 findik
18.00
6 yk ispanak
6 yk yogurt
20.00
1 ince dilim pasta
1 sigara böreği
1 kandil simidi
Su. 2 lt
Spor 30 dk egzersiz 30 puan @Pnrrr-20
vay vay hafta sonu ama benim rakip sağlam gidiyor bozmamisKahvalti 11.00
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Salata
5 zeytin
Biberli domates kavurması
1 lokma reçelli ekmek
Arada 2 erik 2 parça kavun azcik sütle neskafe
Akşam
4 tane ızgara köfte yanına ızgara sebze
Salata ayran
Bol su... kızı uyutuyorum uyuyunca yarım saat eliptik yapicam yüzde bı milyon @Pnrrr-20
aslında içli köfte yanında ekmek yerine ayran yada salata tuketsen daha iyi olurdu malum zaten içli köftenin dışı bulgurlu12 Eylül Menüm
12.00: 2 dilim ekmek
4 yk menemen
1 dilim peynir
17.00: 5 ceviz büyüklüğünde içli köfte
1 dilim ekmek
21.00:2 küçük tuzlu bisküvi(misafirlikyteydim)
2 lt su
yarışalım canım ben varımOzaman şimdi yarışalım
abla benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)Sen aslinda bu kadar yemez, korumayi guzel yapardin tatlicim
Dilek utanmadan bu saatte senimi rahatsiz ettiiyiki etmis,
bizi hic gördüğün yok
Abla trip atma aklımı 2 ayda 12 kilo çeldi affetEğer dusunmeye ihtiyac duyduysan hic beni tutma poni hanimcim
Bu hafta kotu imaj cizince takıma kendimi aklamak için bir hafta iyi dikkat edicem Rakibemgünü erken kapatmışsin kaptanım ama el kadar ekmek beyaz mi aklıma takıldı
bi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)
ben begendim sporda yapılmış suda harika
dejavu olmuş menüler güzel
beyaz ekmsk tok tutmuyor canım tam buğday daha doyurucu , ayrıca aslında pizza ince dilim ve ince hamursa sıkıntı değil salata ve ayranla abartmadan yemişsin
güzel menü
güzel canım hala emziriyor musun ona göre menülere yorum yapayım
off 20:00 ye kadar çok güzelmiş ama yarın telafi edersen sıkıntı olmaz sebze salata günü yapmalısın
vay vay hafta sonu ama benim rakip sağlam gidiyor bozmamis
aslında içli köfte yanında ekmek yerine ayran yada salata tuketsen daha iyi olurdu malum zaten içli köftenin dışı bulgurlu
yarışalım canım ben varım
abla benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)
Hoşgeldin canım ❤günü erken kapatmışsin kaptanım ama el kadar ekmek beyaz mi aklıma takıldı
bi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)
ben begendim sporda yapılmış suda harika
dejavu olmuş menüler güzel
beyaz ekmsk tok tutmuyor canım tam buğday daha doyurucu , ayrıca aslında pizza ince dilim ve ince hamursa sıkıntı değil salata ve ayranla abartmadan yemişsin
güzel menü
güzel canım hala emziriyor musun ona göre menülere yorum yapayım
off 20:00 ye kadar çok güzelmiş ama yarın telafi edersen sıkıntı olmaz sebze salata günü yapmalısın
vay vay hafta sonu ama benim rakip sağlam gidiyor bozmamis
aslında içli köfte yanında ekmek yerine ayran yada salata tuketsen daha iyi olurdu malum zaten içli köftenin dışı bulgurlu
yarışalım canım ben varım
abla benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)
İyi geceler cnm hemde ne yorar her yerinde şişer bol su iç yarınİyi geceler arkadaslar gunubirlik yolculuklar beni yoruyor yarin donuyorum hataya ikindin gibi otobuse bincem ertesi gün de is var
Anacagizim dogdugumda göbek bagimi yollara firlatmis heralde
Yatayim artik duzen denge uyku vs kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?