Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelip gelip gidiyorum her geldiğimde birşey oluyor her dönüşümde ben artarak geliyorum ama gecenin bu saatinde beni durten gel gel diyen Fitt_anne olmasa yarın sabah dolaptaki tatlıyı kahvaltıya ekler yerdim bugunden başlıyorum menü yazmaya 1 aydan azken 3 kg daha eklemişim resmen
Handandandan başlangıç 86.1 12 Eylül

Oldum canım sma hepsini unutmuşum
nick değişimi falan yaptinmi cnm
Yspmadiysan listelerden bulunur
en sevdıgım sey sasırtmak ama ben odul gıbı yapıyorum kendıme annemle 3 er kilo verırsek kucuk pızza yıcektık ben verdım annemı beklıyorum
kiz yeni listeye girdin ne pizzasi
Valla Namaria çok istikrarlı ama baktım sen öne geçtin yapmak bi şey yok seni desteklicez
sende doğru yolu bulacan şekerim
Yemekten döndük galiba az yemeye alışmışım midem ağzımda şakülüm kaydı resmen
derdin neydiki o kadar eziyet ettin kendine cnm
pek anlicak gibi degiller cnm
Bugün oglana makineyi yerlestir dedim, küfür etsen daha iyiydi diyor
Oy yeni oturdum Nizip e geldim yol baya surdu Antepten araba bekle vs direkt eve ugramadan dogum gunune gectik daha yeni oturuyorum
Ama yegenim cok mutlu oldu deger yine de yarin donecegim eve
Menümü yazayim
miniğin doğum günü kutlu olsun cnm

Menunude gördüm, cok güzelmiş
Çünkü senin o 65 indigin zamanki azmini hırsını bilmiyorlar Şimdi hep birlikte tekrardan izliycez mefkusumun şovunu
en azindan kendimi bi 7 lere atsam rahatlicam cnm
Oo kızışmış buralar
kimseyle yarismicam artik diyorum yinede sataşmadan duramiyom
Bahçe merakımdn dolayı bi yerde okudum abla. Cam şişenin tabanını kırıp toprağa dik bi şekilde gömüyosn, ağzı dışarda kalacak şekilde. Rüzgar sesindn korkup gelmiyormuş köstebek
bi deneyim bakayim cnm işe yaricakmi
Anladım abla ilerde alırsın belki hayırlısı :) dugun işleri zor ya. Kac kisi kabul ediyorlar en fazla benm kuzenin kınası vardi bugun en fazla 100 kişi demişler
Heralde simdilik burda 150 kişi cnm

Allah izin verirse seneye olacak bizimki
Bakalim o zamana ne olur virus durumu

Yaaa çok tatlısın şapşik şey Haydi bismillah Rabbim kolaylaştır zorlaştirma Rabbim hayırla sonuçlandir...

Bilmem kaçıncı hoş geldin diyişim artık lütfen sürekli gel canım tanışamadık galiba ben Zehra

Sen aslinda bu kadar yemez, korumayi guzel yapardin tatlicim

Dilek utanmadan bu saatte senimi rahatsiz etti iyiki etmis,
bizi hic gördüğün yok

Merhabalar Hanımlar 3 gündür çok nadir geliyorum buralara. Geçen demiştim arkadaşımın görevlendirmesi çıktı Balıkesir' e diye. Ondan sabah akşam onunla vakit geçirdim bol bol. Son günlerimiz diye hem hüzün hem mutluluk bir arada eskileri yad edip durduk.
Yarın da nasip olursa saat 9 da uçağı var. Sabah erkenden 6 da yola çıkacağız. Ayrılık vakti geldi çattı

Ne yaptın bugün yoktun ortalıkta hacı akşama kadar spor yaptın zannımca
Yok ya bu hafta doğru düzgün eve girmedim ki, fıldır fıldır dolanıp durdum ordan oraya. En yakın arkadaşım gidiyor burdan. Sürekli onunla takıldım. Az önce geldim eve, bı buralara bakem dedim yatmadan

günü erken kapatmışsin kaptanım ama el kadar ekmek beyaz mi aklıma takıldı
12 Eylül
10.00
Domates
Salatalık
1 kase yoğurt

13.30
1 yumurta
2 zeytin
1kk kaşar
1 tb ekmeği

17.00
1 bardak kefir

19.30
4 tane İzmir köfte
3 elma dilim patates

1 lt su
bi yerde emziriyorum yazmışsın ama bebeğin küçük mü bilemedim su çok az çünkü menüde emziren için az geldi bana yada ben mi çok yiyorum :)
ben begendim sporda yapılmış suda harika
dejavu olmuş menüler güzel
12 eylul menum
Sabah 10.30
Eki Görüntüle 2689544

Aksam 17.30
2d pizza salata 1b ayran
3lt su
Yarin sifir karbonhidrat yapacam bugun sabah iyi basladi aksam iyi bitmedi
beyaz ekmsk tok tutmuyor canım tam buğday daha doyurucu , ayrıca aslında pizza ince dilim ve ince hamursa sıkıntı değil salata ve ayranla abartmadan yemişsin
12 Eylül menüsü

Saat 9.3
Türk kahvesi

Saat 11.3
2 haşlama yumurta
Çökelekli salata

Saat 17
4 kepçe nohut yemeği
Salata

Saat 17.3
Antep fıstığı 10 tane kadar

2+ lt su
güzel menü
güzel canım hala emziriyor musun ona göre menülere yorum yapayım
off 20:00 ye kadar çok güzelmiş ama yarın telafi edersen sıkıntı olmaz sebze salata günü yapmalısın
vay vay hafta sonu ama benim rakip sağlam gidiyor bozmamis
12 Eylül Menüm
12.00: 2 dilim ekmek
4 yk menemen
1 dilim peynir

17.00: 5 ceviz büyüklüğünde içli köfte
1 dilim ekmek

21.00:2 küçük tuzlu bisküvi(misafirlikyteydim)

2 lt su
aslında içli köfte yanında ekmek yerine ayran yada salata tuketsen daha iyi olurdu malum zaten içli köftenin dışı bulgurlu
Ozaman şimdi yarışalım
yarışalım canım ben varım
Sen aslinda bu kadar yemez, korumayi guzel yapardin tatlicim

Dilek utanmadan bu saatte senimi rahatsiz etti iyiki etmis,
bizi hic gördüğün yok
abla benim en kotu zamanım işte emzirmenin ilk zamnalari bide covidden hep evde olunca bunaldım iyice valla , sizi de görüyorum ama yazayım derken birşey cikiyorum geceleri online oluyorum :)

Bu hafta kotu imaj cizince takıma kendimi aklamak için bir hafta iyi dikkat edicem Rakibem sonra eski düzen devamkeee

Hoşgeldin canım ❤

İyi geceler arkadaslar gunubirlik yolculuklar beni yoruyor yarin donuyorum hataya ikindin gibi otobuse bincem ertesi gün de is var
Anacagizim dogdugumda göbek bagimi yollara firlatmis heralde
Yatayim artik duzen denge uyku vs kalmadi
İyi geceler cnm hemde ne yorar her yerinde şişer bol su iç yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…