Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim doğum günümdü bugün
Nice yıllara canım
Al bu pastadan da ye
Kolay gelsin canım. Benim de bu haftam hep kışlıklarla geçti ha da var
Bak yine biri patates diyor
Ama en çok sevdiğim şeydir patates. Diyete başlayacağım gece en son patates kızartması yedim. Kimse yemesin lütfennnçok canım çekiyor
benim oğlan çok iştahsız yumurtayı üçe bölüm birini sen yersen bana kaç kalirla yemek yediriyorum ekmegide aynı şekilde malesef
Oyy o derdi iyi bilirim. Benim oğlan ekstra seçici. Kahvaltılık hiçbir şey yemez. Sabah ne vereceğim diye düşünmekten helak oluyorum. Kahvaltısı çoğu zaman makarna oluyor

Sen sadece spor puanları listesini tut canım, bu kadar kalabalık iken herşeyi sana yüklemek adil olmaz.
Onada buluruz birilerini

Yok yok benim hafızam iyidir Bı ara beni mezun edip diplomamı elime veriyordun ya Kaptanım, ne çabuk unuttun
Listeye girdikten sonra 9 haftan dolmadan izinde izin diye tutturmuştun,
"9 haftan dolmadığı için izin alamıyorsun" demiştim,
Sende izne ayrılamayınca izne ayrılmış gibi menülerle gelip hepimizi korkutunca,
Paylaştığın resimde de böyle çok iyi duruyorum diyince,
Diyet motivasyonundan koptuğu artık bana bu kadar yeter dediğini düşündüğümüz için "seni mezun edelim" demiştim haklı olarak.

Unutmadım...

Hala izinde gibi menülerle geldiğinin farkındayım, söylenmediğime bakma, kendi kendine düzeltirsin diye bekliyorum

Aplam bu sefer de birlikte kilo verip koruma topigimiz olmazsa gözlerim açık gidecek☹
Gözün açık gitmesin,
Ben hedef kiloma ulaşıncaya kadar hedefinize ulaşın, takımı kapatır, gider koruma topiği açarız

Benim doğum günümdü bugün
Nice sağlıklı mutlu yıllara canım ❤
Hoşgeldiniz
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…