- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.841
Nice yıllara canımBenim doğum günümdü bugün
Kolay gelsin canım. Benim de bu haftam hep kışlıklarla geçti ha da varKızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
Ama en çok sevdiğim şeydir patates. Diyete başlayacağım gece en son patates kızartması yedim. Kimse yemesin lütfennnBak yine biri patates diyor
Oyy o derdi iyi bilirim. Benim oğlan ekstra seçici. Kahvaltılık hiçbir şey yemez. Sabah ne vereceğim diye düşünmekten helak oluyorum. Kahvaltısı çoğu zaman makarna oluyorbenim oğlan çok iştahsız yumurtayı üçe bölüm birini sen yersen bana kaç kalirla yemek yediriyorum ekmegide aynı şekilde malesef
Hadi inşallah iyi geceler canımiyi geceler kızlar zabah eksi 500le uyanın inşallah ❤❤
Öyle deme canum yaz yorumlaBenm yorumları kimse beğenmiyor ben yapmıyım en iyisi
Tüh ben de sandım kiAyy aklima takildi, üşenmedim katılım formunu buldum
Kusura bakma denizcim, isimleri karistirmisim
Yasamakguzel123 adaşin degilmis cnm, benim hatam
5 kişi oldunuz, taçsız da geldioyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene
Sen sadece spor puanları listesini tut canım, bu kadar kalabalık iken herşeyi sana yüklemek adil olmaz.Handandandan simdi alintidada yazdigm gbi kaptanim oncelikle spor listesni tutuyorm ztn hepsini tek tek kitaba sonra buraya giriyorm bu bana yetiyor benim oglanla o yuzden oteki fikirler cok guzel ama kontrolu ayriyetten dikkat istiyor listedekilere bakip tek tek kontrol vs bukadar işi başıma birden almak istemiyorm acıkcası ya bunu baskasi kontrol etsin yada öyle soyliyelim yapan yapar yapmiyan kendine yapmiyor zaten. Bilemiyorm? Zaten puanmi dkmi nekadar vs de biturlu anlaşamadık benim kafa yandı bugun bununla
Listeye girdikten sonra 9 haftan dolmadan izinde izin diye tutturmuştun,Yok yok benim hafızam iyidirBı ara beni mezun edip diplomamı elime veriyordun ya Kaptanım, ne çabuk unuttun
Günaydın hayırlı sabahlar kaptanımGünaydın Takımımın Güzelleri,
Hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve kaçamaksız bir hafta diliyorum
Gözün açık gitmesin,Aplam bu sefer de birlikte kilo verip koruma topigimiz olmazsa gözlerim açık gidecek☹
Bebeğim 5'te kalkıyor canım mecburen kalkıyorum.Günaydın hayırlı sabahlar kaptanım. Sen de benim gibi erkencisin
Nice sağlıklı mutlu yıllara canım ❤Benim doğum günümdü bugün
HoşgeldinizKızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?