Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramıza bir öğretmen daha katıldı, branşın nedir canım.
Nickine bile hedef kilonu yazmışsın
Azimli ve istikrarlı olursan kısa sürede hedefine ulaşırsın
Matematik öğretmeniyim.
İnşallah tez zamanda ulaşırım.
İlk etapta 20 kg vereyim. Sonra düşünürüm fazlasını.

Kız cadı bitter cikilatasi ondan bişey olmaz
Yapmammi balım ya ben ne dedimde yapmadım .Zamanında poniyi gecicem dedim bak geçtim

Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
5 aylık emziren anneyim evladım canı çekti yedim makarna hem yağsız hem tuzsuz idi çatalla yedim yani porsiyon değil canım zaten şuan karın guruldamasandan uyuyamıyorum
Benim doğum günümdü bugün
Yeni yaşın hayırlı olsun canım Nice mutlu huzurlu yaşlara
Benim doğum günümdü bugün eşim en küçük pastayı almış ama yine de çöktü yedim valla yarısı hala dolapta
O kadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canım bu arada adaşmıyız biz benim adım da Gülsüm

Yaniiii

Gözüm hepinizin üzerinde
Ben yemiyosam kimse yiyemez ulennnnn
Küçük enişte sinirlendi Sakın ol şampiyon hepimiz ideal fucudlarimiza kavuşup koruma topiginde olacaz
Aplam bu sefer de birlikte kilo verip koruma topigimiz olmazsa gözlerim açık gidecek

Küçük enişte sinirlendi Sakın ol şampiyon hepimiz ideal fucudlarimiza kavuşup koruma topiginde olacaz
Aplam bu sefer de birlikte kilo verip koruma topigimiz olmazsa gözlerim açık gidecek☹
Koruma topigi acarmiyiz bilmiyorumda, buraya gelen siskolara hava atariz

Takimda çoğu kişi kışlık yapiyor cnm :))

Kacirdiysan, hosgeldin deyip ben kendimi tanitmistim

Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Bu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksin

Aman abla nerden bilecek adı kaynana bikere Sözüm meclisten dışarı tabiAğzına layık yemek olmasin bu kız benim hayatımı kurtardı demez suratını asiverir

Hoşbulduk canım.
Maşallah. Allah bağışlasın evlatlarını.

Bu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksin
Benimde ufacık Bitter gözüne çarptı bu poni var ya bu poni yatacak yeri yok

bilirim canım Karadenizliyim lorla yapmak mantıklı bende deneyim bizde lor yerine Lora benzer minci dediğimiz peynir var mısir ünsüz tereyağı ile o peyniri yapıyoruz ama tabi bol tereyağı :)
valla kendime ödül mü cezamı evde yanlız kalınca ziyafet çekiyorum ne yiyecegimi şaşırıyorum açlıkla hiç alakası yok. Evet ilaçların yan etkilerinden birisi kalp krizi . Bizimkiler hafif ağlattı birtek kayinvalideme ilaç verdiler oda ilk basta antibiyotik parol sonra ikinci geldiklerinde diğerlerine test için o zaman ona ilaç vermişler
Baştan çok spora yüklenmek istemiyorum canım . Gün aşırı spor kafi

Haketmiş valla

Bu haftaki ödülümdü dondurma canım. Kilo verdiğim hafta bir ödül hakkı tanıyacağım kendime
haklısın canım
evet çok fena çünkü insanlar maskeyi bir türlü ağzına takamadi heryerlerine taktılar , deli gibi sokak düğünleri vs sonuç bu
niye kız Antepin suçu ne her türlü kuruyemisi yerken Antepi niye dışladinsen şimdi . O kadar kasmaya gerek yok
Kızlar yaticam ben iyi geceler herkeze
iyi geceler canım
benim oğlan çok iştahsız yumurtayı üçe bölüm birini sen yersen bana kaç kalirla yemek yediriyorum ekmegide aynı şekilde malesef
Benim doğum günümdü bugün
nice güzel fit yaşlara
Kum fırtınasi nasildi öyle ya Allah'tan kormayan taş olur valla ..
birden geldi bide hava kararır gibi oldu camları kapatmaya kostüm ama evin ici gri toz bulutu oldu neredeyse Kuzey korktu ,Nehir ağlamaya başladı ben bile korktum eşimde evde değildi zor sakinlestirdim çocukları
kolay gelsin sağlıkla yemek nasip olsun
Koruma topigi acarmiyiz bilmiyorumda, buraya gelen siskolara hava atariz
Hayaller gerçek olsun

Sen nasil bi guzelliksin seksi, diri fucutlu kedicim

Iyiki bu takima geldin, iyiki seni tanimişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…