- 13 Eylül 2020
- 45
- 253
- 8
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.801
Matematik öğretmeniyim.Aramıza bir öğretmen daha katıldı, branşın nedir canım.
Nickine bile hedef kilonu yazmışsın
Azimli ve istikrarlı olursan kısa sürede hedefine ulaşırsın
YaniiiiSumsuğu yirsin diyosun yani
Benim doğum günümdü bugün
Kız cadı bitter cikilatasi ondan bişey olmazKarpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki
5 aylık emziren anneyim evladım canı çekti yedimKızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Yeni yaşın hayırlı olsun canım Nice mutlu huzurlu yaşlaraBenim doğum günümdü bugün
O kadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canımBenim doğum günümdü bugün eşim en küçük pastayı almış ama yine de çöktü yedim vallayarısı hala dolapta
Küçük enişte sinirlendiYaniiii
Gözüm hepinizin üzerinde
Ben yemiyosam kimse yiyemez ulennnnn
Ayyy ben isimleri karistirmamişimdir insallahkadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canım ☺ bu arada adaşmıyız biz benim adım da Gülsüm
Koruma topigi acarmiyiz bilmiyorumda, buraya gelen siskolara hava atarizKüçük enişte sinirlendiSakın ol şampiyon hepimiz ideal fucudlarimiza kavuşup koruma topiginde olacaz
Aplam bu sefer de birlikte kilo verip koruma topigimiz olmazsa gözlerim açık gidecek☹
Takimda çoğu kişi kışlık yapiyor cnm :))Kızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
Nice yıllara canım da canına doğum gününde garezin mi vardıBenim doğum günümdü bugün
Bu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksinPatatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Aman abla nerden bilecek adı kaynana bikerebu devirde suyu niye keserlerkiyaptinmi islerini canimcim
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdikaksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum
Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin
yok cnm bakmadim daha
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim
Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
cuma bildirimini merakla bekliyorum
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm
aynen bende öyleevde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum
Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok
Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene
severler sagolsunlar
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim
bu işler parayla degil siraylazamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda
İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz
ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin
o senin ince düşüncen cnm
Cokda iyi degilimdir belkiöyle günlük bakamam
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
şükür cnm bi problemimiz yok
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi
Zühal bende
Ayni kilodayiz
tatile gidip diyetemi basladin
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
senin adina cok sevindim cnminsallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari
Hoşbulduk canım.ben daha önce yaptım tabi yanında ek olarak squat, plank, yürüyüş falan yaptm sıkılaşma baya olmustu
ahhhh cnm nerdeeeee doğumdan sonra şişlik inince 93.5 çıktım 90.5 düştüm ilk ay ama şu an 94 çıktım cuma günü keisn başlangıç yaptm artk kızın kaç aylık oldu senin
vala cnm başlarda kac ay izole ettik kendimizi baktık olmuyor kızım falan psikoloji olarak kötü hissettik önlemimizi bi şekilde alıp görüşüyoruz en yakinlarimizla nerden geleceği belli değil ablamın eşi iş yerinden kapmış
basaracaz insAllah
çok güzel olan ohhh bol kalori yaktrsin adımların
aynen canım abartmadan ödül gerekir yolumuz uuzn çünki vermemiz gereken kilo cok
Hb abla ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var takıma uyum saglarsan ideal kilona sağlıkla ulasirsn buranın enerjisi güzel dhaa önce 16 kg vermiştim bende buranın disipliniyle
Bak yine biri patates diyorPatates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım
Benimde ufacık Bitter gözüne çarptıBu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksin
bilirim canım Karadenizliyim lorla yapmak mantıklı bende deneyim bizde lor yerine Lora benzer minci dediğimiz peynir var mısir ünsüz tereyağı ile o peyniri yapıyoruz ama tabi bol tereyağı :)Bilenler bilir kuymak normalde hem tereyağından hem de peynirinden ötürü ağır yağlı kalorili bir yiyecektir. Ancak mısır unu besleyiciği çok yüksek çokta lezzetli birşey bayılırım kendisine. Diyet kuymağı midem hastalandığında deneyerek keşfettimortaboy bir sahanda bir kaşık tereyağı eritip(tepeleme değil normal dolulukta) 3 kaşık mısırunu ilave ediyorum, biraz kavurup bir bardak soğuk su ilave ediyorum biraz kıvam alınca içine yarım bardak kadar lor ilave edip biraz pişiriyorum, çok katılaşmamasına dikkat ediyorum arada çok katılaşırsa biraz su ekliyorum, sonra azıcık pul biber ilave ediyorum servise hazır, eşimle bana bir öğünde yetiyor
valla kendime ödül mü cezamı evde yanlız kalınca ziyafet çekiyorum ne yiyecegimi şaşırıyorum açlıkla hiç alakası yok. Evet ilaçların yan etkilerinden birisi kalp krizi . Bizimkiler hafif ağlattı birtek kayinvalideme ilaç verdiler oda ilk basta antibiyotik parol sonra ikinci geldiklerinde diğerlerine test için o zaman ona ilaç vermişlerbu devirde suyu niye keserlerkiyaptinmi islerini canimcim
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdikaksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum
Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin
yok cnm bakmadim daha
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim
Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
cuma bildirimini merakla bekliyorum
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm
aynen bende öyleevde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum
Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok
Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene
severler sagolsunlar
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim
bu işler parayla degil siraylazamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda
İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz
ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin
o senin ince düşüncen cnm
Cokda iyi degilimdir belkiöyle günlük bakamam
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim
şükür cnm bi problemimiz yok
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi
Zühal bende
Ayni kilodayiz
tatile gidip diyetemi basladin
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
senin adina cok sevindim cnminsallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari
haklısın canımBaştan çok spora yüklenmek istemiyorum canım . Gün aşırı spor kafi
Haketmiş valla
Bu haftaki ödülümdü dondurma canım. Kilo verdiğim hafta bir ödül hakkı tanıyacağım kendime
evet çok fena çünkü insanlar maskeyi bir türlü ağzına takamadi heryerlerine taktılar , deli gibi sokak düğünleri vs sonuç bugelip gecer ins canim.
Artik o kadar cogaldiki nerden nasil geldigini anlayamiyoruz malesef. Hafif gecirmenize sevindim.canim
allah rahmet eylesin canim.
Ankarada cok yogun su gunlerde. Konya aldi basini gidiyor zaten. Ne olacak boyle bilmem
iyi dinlenmeler canim.
emzirme donemi bitince gece uykusu rahatliyor canim. Arada su icmeye kalkmasi disinda uyanmiyoruz viz artik.
kis geldi gelecek zaten canim. Kizliklar pahalanmaya da basladi zaten. Benim vi tursu isim var karantina bitince biraz tursu kurmam gerek
Benimki saka abla yapiyordur mutlaka. Sen seviyirsun gelini masallah.
Ben bizimkilerden surekli isteklere aliskin olunca ondan sey ettim
niye kız Antepin suçu ne her türlü kuruyemisi yerken Antepi niye dışladinsen şimdi . O kadar kasmaya gerek yokKarpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş
Eliptik yaptın mı?
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki
iyi geceler canımKızlar yaticam ben iyi geceler herkeze
benim oğlan çok iştahsız yumurtayı üçe bölüm birini sen yersen bana kaç kalirla yemek yediriyorum ekmegide aynı şekilde malesefGünü erken kapatmışsın iyi olmuş
Güzel olmuş canım spor da var.
Afiyet olsun canım
P
Afiyet olsun canım. Sabah yumurtanın tamamını yeseydin ya
Afiyet olsun canım
Sabah fazla gibiymiş ama akşam sadece süt içmişsin tolere edilir
Afiyet olsun canım
Sabah simiti yarım yeseydin. Çorbayla ekmeğe de gerek yokmuş. Ve öğün araların çok kısa olmuş canım. Akşam da mısır var. Diyet menüsü olmamış malesef
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım
Akşam muz yerine yemek yesen daha iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım spor da var
Pastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin
Kuzum kruvasan yerine kahve yanına kuru yemiş yada kuru meyve yeseydin
nice güzel fit yaşlaraBenim doğum günümdü bugün
birden geldi bide hava kararır gibi oldu camları kapatmaya kostüm ama evin ici gri toz bulutu oldu neredeyse Kuzey korktu ,Nehir ağlamaya başladı ben bile korktum eşimde evde değildi zor sakinlestirdim çocuklarıKum fırtınasi nasildi öyle yaAllah'tan kormayan taş olur valla ..
kolay gelsin sağlıkla yemek nasip olsunKızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
Hayaller gerçek olsunKoruma topigi acarmiyiz bilmiyorumda, buraya gelen siskolara hava atariz
Zalım şişko poniBenimde ufacık Bitter gözüne çarptı ☹bu poni var ya bu poni yatacak yeri yok
Helall ne diyimKız cadı bitter cikilatasi ondan bişey olmaz
Yapmammi balım ya ben ne dedimde yapmadım .Zamanında poniyi gecicem dedim bak geçtim
Sen nasil bi guzelliksinHellööö kk nın minnoş tombul çıtır hanımları
Buraya derece yapmamdaki sırlarımı döküp hepinizin esrarengiz biçimde kilo vermesini sağlamak size şifalı ellerimde dokunup karınca belli minnoş popolu piremsesler olmanızı çok isterdim.
Ama sır yok. Müge anlı gibi başlayacağım senin kocan yokki dercesine benim sırrım yokkieğer illa bir sır isteniyorsa o da motive olup nitelikli yemek ve hareket etmek.
Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında iki zalım bebemi de bahane ederek karantina zamanı yedim Allah yedim. Hem yaptım hem yedim.Poğaça pizza gece dizi izlerken cips çikelata.. ama nedense ne zalım bebeler kilo aldı ne de zalım fettan koca kişisi. Evet koca evde bir ben kilo aldım.
Baktım ibre yukarı çıkıyor tatlı göbeğim büyürken baldır bacakta bizim neyimiz eksik dercesine irileşti ve ben 10 kilo kadar aldım canıım paltolonlarıma giremez oldum , bluzlarımın içinde streçlenmiş dana sarma gibi kaldım.
Yoo yoo dedim come here my self dercesine kendimi kendime getirmeye çalıştım, çalışıyorum. Zira o beden bana ait değil benim dolabım 36-38 beden kıyafetlerle dolu 40-42 lerle değil ki.
Akşam abur cubur keyfi yemeği kesmem gerekliydi, kestim.
Yediğimi daha çok çiğnemem daha uzun zamana yaymam gerekiyordu, yaptım.
Gluten hassasiyetimin olabilirliği üzerine yoğunlaşıp glutensiz beslenmem gerekliydi, öyle yapıyorum.
Daha çok hareket etmem gerekiyordu, ettim.
Ara öğün yapmıyorum, çayımı kahvemi büyük bir zevkle içiyorum hayatımdaki son kahvem son çayımmışcasına öyle tutkulu öyle aşkla
Salata bol ekşili baharatlı peynirli en sevdiğim şey haline getirdim her öğünde bulunduruyorum
Ve en önemlisi kendimi seviyorum ve inanıyorum güzel seksi çıpçıtır olmak varken -ayy göbeğimi nere saklasam aman popomu nasıl gizlesem dur kilo mu aldın diyecekler - yerine
- aabboo iki çocuk anasına bakın vayy baboo manken manken- desinler istiyorum
Kendini sevenin başaramayacağı şey yoktur
Motivasyon alanımda olan motive olmama katkı sağlayan 9. Takımın ruhu çıtır arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Handandandan ateşin eksik olmasın kaptancım fitilimizi ateşle ,
Mefkurem hint incirli layt pudingim, glutensiz ekmeğim, dark çikelatam iyi ki varsın,
@zsaracoglu burçdaşım hunidaşım,
Poni Bon zalım ponim,
Fitt_anne tombul kangurum,
@Beyazkugu87 , @Namaria , @zumazuma , @Elisa01ATTRAENTE @Ucmelekannesi @bi prenses annesi @hadikonusalim Yasamakguzel123
@MmerVveeEee @Pnrrr-20 @strontium
teşekkürler hanımlar. İyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?