- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.821
Bu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksin
Benimde ufacık Bitter gözüne çarptı ☹bu poni var ya bu poni yatacak yeri yok
Bana ne bugün benm menüm sizin menüleri döverZalım şişko poni
Hepi börtlek tu yu cnımcım mutlu yaşlarBenim doğum günümdü bugün
Dah yakından tanışsak kaynaşsak keşkeSen nasil bi guzelliksinseksi, diri fucutlu kedicim
Iyiki bu takima geldin, iyiki seni tanimişiz
Benm yorumları kimse beğenmiyor ben yapmıyım en iyisi5 aylık emziren anneyim evladım canı çekti yedimmakarna hem yağsız hem tuzsuz idi çatalla yedim yani porsiyon değil canım zaten şuan karın guruldamasandan uyuyamıyorum
Yeni yaşın hayırlı olsun canım Nice mutlu huzurlu yaşlara
O kadar Yemene rağmen veriyorsun sırrını söyle canım ☺ bu arada adaşmıyız biz benim adım da Gülsüm
Poni biliyonmu bu hafta dilek arti geldiydiHelall ne diyim
Olur ben de otel ayarlayımGonderem mi ucak biletini
Kolay gelsin canım afiyetle yiyinKızlar iyi geceler ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah. Ben öğlenden beri kışlık yapıyorum.
Ancak çıktım mutfaktan.
35 kavanoz kornişon ve 10 kavanoz Menemenlik.
Yarın da 15 kavanoz şeftali yapıcam.
Yorgunluktan öldüm.
Corana var kizz disardan gelenleri almiyolarOlur ben de otel ayarlayım
Canim daha hic dinlenemedim eve gelir gelmez camasir attim daha dus alcam yarin is varPatates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Corana var kizz disardan gelenleri almiyolarbaska sefere artik
bu hafta hıc olmadı canım haftaya verırler belkı gunluk ucret aldıgım ve evde bos bos oturdugum ıcın de hıc bana ızın verın de demedım fırsat bu fırsat para bırıktırırım dedım alıstım da ıseBoş günün yokmu cnm
3 bebe 1 kaynana 1 koca ordu gibi evBana ne bugün benm menüm sizin menüleri döverPatates ye çikolata ye cumaya kilo ver bu nasıl adalet
Ayy aklima takildi, üşenmedim katılım formunu buldumİyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar. Hepinize bi sürü kalp
Senin nick buldum tekrar dene 2bende düşünüyorum ama bulamadım şöyle motive edici bir nick :)
en güzel öğün hele uzun uzun çay keyfi ile
beni de böyle kandırdı ablaMefkurem zaman hızlı dedi 2.5 ayda 10 kg gitti dedi sen yerinde oturdunda ne oldu dedi iyi dedi ama
hoşbulduk ablam hiç degismemissin kiloları verip hala mutfakta yaşıyorsun anlaşılan :)
yok abla epi topu iki taş bı dusuremedi :) şaka bir yana kırıldı ama hala düşmedi ya yarın yine kontrolü var
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ilezayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim :)
karbonun alıp sonra kisinca vücut direk şeker istiyor ondan canım geçer bı iki güne artık herşeyden korkar olduk baş ağrısı= korona
him dunu bilmiyorum ama suyu ihtimal etme canım havalarda sıcak emzirdikce vücudun su kaybediyor zaten
güzel paylaşım kaptan
hoşbulduk canım sen ne yaptın ben yokken kaça düştün dur yavaş yavaş şöyle birden kiskanmayimben yerken eridin gittin mi
ne nasıl ben onu ince hir dilimin 1/4 u sanmıştım . Nasıl yedin çeyrek karpuzu
beyaz ekmek direncten ziyade beni hiç doyurmuyor ve bir dilimle kalkamıyorum o yüzden hiç bulaşmam
kiz bebeler küçük korona var ne misafiri alma misafir filan en yakınında çıkıyor valla küçümsenecek şey değil bizimkiler mahvoldu Allah korusun sen olsan çocuklara nasıl bakacaksın
hiç kiskanmadim ki
ohh misss
günaydın abla
başladı pazarlığa
tibetin gençlik pınarı çok iyi geliyor abla ilk başlarda sadece 5 dakikani alıyor
planlar aynı :)
Allah kavuştursun yeğen ilkse bide çok değerli oluyor benim yeğenim 4 yaşındaydı ben evlenirken biz dans ederken elimden tutup yeter bu kadar evlenmek evimize gidelim diye tutturmustu :) şimdi koca sıpa oldu
aramıza hoşgeldin Zeynep ilk sayfadak8 formu doldurursan daha iyi tanışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?