Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu ne len ne biçim yorum bu akşama kadar 1.5 öğün yapmışız daha da patates de patates millet hamuduynan aşureleri gömüyor kediye gelince patates yakarım buraları ülen güzel diyeceksin mikemmel diyeceksin
Benimde ufacık Bitter gözüne çarptı ☹bu poni var ya bu poni yatacak yeri yok
Zalım şişko poni
Bana ne bugün benm menüm sizin menüleri döver Patates ye çikolata ye cumaya kilo ver bu nasıl adalet

Benm yorumları kimse beğenmiyor ben yapmıyım en iyisi

Kolay gelsin canım afiyetle yiyin

Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?
Canim daha hic dinlenemedim eve gelir gelmez camasir attim daha dus alcam yarin is var
Nohut ezmesi antepte meshurmus nohut baharat vs cok biseyi yok cok da begenmedim zaten.
Hadi bugün böyle oldu asil maraton yarin başlıyor insallah

Boş günün yokmu cnm
bu hafta hıc olmadı canım haftaya verırler belkı gunluk ucret aldıgım ve evde bos bos oturdugum ıcın de hıc bana ızın verın de demedım fırsat bu fırsat para bırıktırırım dedım alıstım da ıse

Bana ne bugün benm menüm sizin menüleri döver Patates ye çikolata ye cumaya kilo ver bu nasıl adalet
3 bebe 1 kaynana 1 koca ordu gibi ev Tüm gün götüm yer görmüyor benim tabiykide ben vericembazal metabolizmam hızlı benim

Senin nick buldum tekrar dene 2
Başagrim geçti korono diye korkmadım değil Bencede birden kesince vucud tepki veriyor reglkende başım ağrır benim demekki fucudumun en hassas noktası basım Oda haklı benim mikemmel beynimi koruyor isi zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…