Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün, bu hafta hepimize güzellik sağlık bol yağdan eksi getirsin inşallah

Benim sabah rutinlerime başlamadan önce yazayım istedim. Bir de bugün pazartesi daha yoğun.

Sil süpür toz al. banyo mutfak çamaşır suyu onları yaparım eliptik öyle geçerim. Hem vücudum ısınmış olur yağ yakımı artar.

Kahvaltımı yaptım şuan yeşil çayımı içiyorum =)

Sevgiler Saygılar =)

Selam kizlar
Arti bir kilodayim ama salca hareketliliginin odemidir diye dusunuyorum.

İsteki yogunluk normale dondu. Salca isinide hallettim. Hizlica kilo kaybina odaklaniyorum yine. Bildiginiz ne varsa diyiverin kizlar su 60 lari en hizli nasil gorurum hadi bi omuz atin halledeyim su isi. Naime gibi baskulle konusmak istemiyorum artik. Ayna ayna soyle bana filancami daha basenli benmi demek istiyorum bu hafta kahvaltida aslanmis yumurta ve aksam yemeklerini yogurt ceviz gecistirmeyi dusunuyorum aksamda az vaktim olsa spor icin 40 takla aticam ama neysse. Cumaya hedefim 71 ler. Hadl Bismillah.

Çok geçmiş olsun canım inş tez vakit şifa bulup evinize varırsınız
Allah razı olsun canım.
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah dualarımdasınız inşallah
Amin insallah. Allah razı olsun.
Geçmiş olsun canım, neyseki hafif atlatıyormuşsunuz
Negatif çıkana kadar çıkış yasak mı size
Evet. Normalde 10 gün sonra karantina bitiyormuş. Test yapılıyormuş ama bizim test yaptırıp, 48 saat içinde Almanya ya girmemiz gerekiyor. Zaten asemptomatik geçiriyordu oglum. Test mecburi olduğundan yaptirdik. Pozitif çıkması bizi de şaşırttı. Oglum göz doktorundan kaptı galiba. Burada korona çok yoğundu ama gözünden arpacık çıkınca, korka korka özel hastaneye götürdük. Korktuğumuz başımıza geldi diye düşünüyoruz.
Elif yildizz geçmiş olsun malesef heryerde artık bizimde komşumuz karantinadaymis hiç haberimiz olmadı
Allah razı olsun. Onlara da gecmis olsun. Artik apartmanında, ailesinde koronq olmayan yok burada maalesef.
Elif yildizz Çok geçmiş olsun Canım, Rabbim şifa versin inşallah
Allah razi olsun canım
Cok gecmis olsun kuzum inyallah cabucak atlatir dönersiniz
Arada haberdar et bizide
Allah razi olsun ablacım. Insallah hayirli haberler veririm.
Elif yildizz
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin
Allah razi olsun canım
canım çok geçmiş olsun sağ Salim atlatırsınız inşallah
Sagol canım. Allah razı olsun
gelip gecer ins canim.
Artik o kadar cogaldiki nerden nasil geldigini anlayamiyoruz malesef. Hafif gecirmenize sevindim.canim
Allah razi olsun canım. Maalesef bilmiyoruz ama hafif atlattığımıza şükrediyoruz biz de. Cok zor atlatan var. En hafif biz geçiriyoruz şu an.

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.

Kötü olmuş.
Hastanelere gidilecek dönem değil canım
Sanırım artık kendi kendimizin doktoru olmayı öğrenmemiz lazım.

Günaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
Pazartesinin gelişi dünden belliydi canım inşallah Cuma’ya kadar halledersin
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
Yolculuk vs düzenini bozdu canım Cuma’ya halledeceğine inanıyorum
Kilom sabit 78.8
Cuma günkü aşure mi sebep oldu yoksa ?
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
Güzel
Kilo bildirimim:

Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr

Sebebini biliyorsun dostum
Tekrardan hoş geldin canım güzel bir başlangıç olsun bugün
Canın sağolsun canım inşallah olacak hiç ümidini yitirme hoş geldin

Hoşgeldin canım. Üzüldüm adına inşaallah bu sefer tutar. Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah canım

Kolay gelsin canımNerde hareket orda bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…