- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.901
Hoşbulduk ben hayal :)Hoşgeldin arkadaşım ben dilek
Vayyy artılar gitmişGünaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
Nasip canım benim... Hoşbulduk. Geçti demek istiyorum ama geçmiyor işte...Hoşgeldin kuzum
Çok geçmiş olsun, üzme kendini, Rabbim hayırlısını versin genceciksin sakın germe kendini bu yüzden, eminim olacak
Geçmiş olsun üşüttünmiki
hosgeldin Hayal ben de Ceren memnun oldum.neyazikki benimde son 1 sene icerisinde 2 kere gebeligim erken donemde sonlandi.bu surecte 8 kilo kadar aldim kullandigim multivitaminlerden ve psikolojik olarak yeme istegimden dolayi.en son doktor kontrolumde diyet yapmam gerektigi soylendi igne baslanicakmis hamile kalirsam kilomu yuksek buldu. simdi hamilelik icin zayiflama evresindeyim.guncel 70 kilo bandindayim hedefim 62-63.insallah saglikla bebekletimizi aliriz kucagimizaArkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
Nasip canım benim... Hoşbulduk. Geçti demek istiyorum ama geçmiyor işte...
Bu perşembe için içimde stresten başka bişey yok. Bakalım...
Wavvc super canim tebriklersabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
Çay için geçerli canım bu dediğin, baharat olarak sıkıntı yokDevamlılık haline getirmek her bitki çayı gibi zararlı ama çok yemeye yada kabizik durumunda faydalanmak gerekiyor bence
Ekmeksiz yersen sıkıntı olmaz canımKızlar kaptanımHandandandan
Aksama yeşil mercimek yemeği yapacağım 2kepce yesem artiya cevirirmi yoksa kendime baska yemek yapayimmi
Aha kilo almışsın iste yeme pastalari kizGünaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
Kuzum çok düşündün mü bu nick içinSenin nick buldum tekrar dene 2
Başagrim geçti korono diye korkmadım değilBencede birden kesince vucud tepki veriyor reglkende başım ağrır benim demekki fucudumun en hassas noktası basım Oda haklı benim mikemmel beynimi koruyor isi zor tabi
doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi yaNice yıllara canım
Al bu pastadan da ye
Kolay gelsin canım. Benim de bu haftam hep kışlıklarla geçti ha da var
Ama en çok sevdiğim şeydir patates. Diyete başlayacağım gece en son patates kızartması yedim. Kimse yemesin lütfennnçok canım çekiyor
Oyy o derdi iyi bilirim. Benim oğlan ekstra seçici. Kahvaltılık hiçbir şey yemez. Sabah ne vereceğim diye düşünmekten helak oluyorum. Kahvaltısı çoğu zaman makarna oluyor
hızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canımGünaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
günaydın +0.1 çokta önemli değil cumaya ekşi gelirGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
cumaya ekşi gelir demek kiKilom sabit 78.8
cumaya güzel ekşi gelirKilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
niye oldu ki menüyü hatırlayamadım canımKilo bildirimim:
Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr
salçayı salsa hareketi diye okuyup AA ne güzel salsa yapıyor diye düşündüğüm doğrudurSelam kizlar
Arti bir kilodayim ama salca hareketliliginin odemidir diye dusunuyorum.
İsteki yogunluk normale dondu. Salca isinide hallettim. Hizlica kilo kaybina odaklaniyorum yine. Bildiginiz ne varsa diyiverin kizlar su 60 lari en hizli nasil gorurum hadi bi omuz atin halledeyim su isi. Naime gibi baskulle konusmak istemiyorum artik. Ayna ayna soyle bana filancami daha basenli benmi demek istiyorumbu hafta kahvaltida aslanmis yumurta ve aksam yemeklerini yogurt ceviz gecistirmeyi dusunuyorum aksamda az vaktim olsa spor icin 40 takla aticam ama neysse. Cumaya hedefim 71 ler. Hadl Bismillah.
hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitteArkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
-600 mi neyse sen cumaya göre benim eksi pazara göreGünaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
kacamaksiz halledersin bence deGünaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
eksi candır cumaya güzel ekşi olurKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
Diğer bildirimine ne güzel 6 Lara ulaşmasını diyecektim güncellendi maşallah dilek gibi spor yapınca ödem atıyorsun demeksabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
Gerçekten benim için baya yıpratıcıydı. Bu günleri gülerek hatırlayacağım günler gelir inşallah...hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?