Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
Vayyy artılar gitmiş
Ama yerimi sana bırakmayacağım

Hoşgeldin kuzum
Çok geçmiş olsun, üzme kendini, Rabbim hayırlısını versin genceciksin sakın germe kendini bu yüzden, eminim olacak
Nasip canım benim... Hoşbulduk. Geçti demek istiyorum ama geçmiyor işte...
Bu perşembe için içimde stresten başka bişey yok. Bakalım...

Gunaydin kizlar gunaydin rakibem M maygirl__ neler yapiyorsun menune baktim cok iyi gidiyorsun bende kollari sivadim tabi bu hafta daha dikkatli olacagim

Bugunlerde fazla aktif olamiyorum disarda kullandigim internetim bitti 19 eylulde yenilenecek bu gunlerde hep disardayim eve geldigimde yemek hazirla topla cocuklarla ilgilen geciyor aksam menulere bakamadim cocuklar uyuyunca bende uyudum az once baktim geneli guzel ama kacaklarda var

denizbenimadim canim uc dilim pastayi bir gunde nasil yedin kiz yiyip yiyip kilo veriyon

hosgeldin Hayal ben de Ceren memnun oldum.neyazikki benimde son 1 sene icerisinde 2 kere gebeligim erken donemde sonlandi.bu surecte 8 kilo kadar aldim kullandigim multivitaminlerden ve psikolojik olarak yeme istegimden dolayi.en son doktor kontrolumde diyet yapmam gerektigi soylendi igne baslanicakmis hamile kalirsam kilomu yuksek buldu. simdi hamilelik icin zayiflama evresindeyim.guncel 70 kilo bandindayim hedefim 62-63.insallah saglikla bebekletimizi aliriz kucagimiza

Nasip canım benim... Hoşbulduk. Geçti demek istiyorum ama geçmiyor işte...
Bu perşembe için içimde stresten başka bişey yok. Bakalım...

Haklısın insan geriliyor ama streste kötü etken bu işlerde, İnşirah suresi oku o güne dek, ferahlatır seni
Olur ya da olmaz Rabbimin bileceği iş ama unutma ki sen kalbinin güzelliği ile dokunduğun hayatlara hediyesin zaten, çok tatlı, güzel insansın, gönlüne göre olsun herşey

Günaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
Aha kilo almışsın iste yeme pastalari kiz

Kuzum çok düşündün mü bu nick için evet regldeki baş ağrısı çoğu kişide oluyor tabi benndaha regl olmuyorum :)
doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi ya ama aşırı hareketli birde
Günaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
hızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canım
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
günaydın +0.1 çokta önemli değil cumaya ekşi gelir
Kilom sabit 78.8
cumaya ekşi gelir demek ki

Kilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
cumaya güzel ekşi gelir
Kilo bildirimim:

Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr

niye oldu ki menüyü hatırlayamadım canım
salçayı salsa hareketi diye okuyup AA ne güzel salsa yapıyor diye düşündüğüm doğrudur
hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte
Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
-600 mi neyse sen cumaya göre benim eksi pazara göre
Günaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
kacamaksiz halledersin bence de
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
eksi candır cumaya güzel ekşi olur
sabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
Diğer bildirimine ne güzel 6 Lara ulaşmasını diyecektim güncellendi maşallah dilek gibi spor yapınca ödem atıyorsun demek

hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte
Gerçekten benim için baya yıpratıcıydı. Bu günleri gülerek hatırlayacağım günler gelir inşallah...
Senin bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…