- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.921
Kekliğim haftaya yarışalım nasıl olsa daha buradayız ..Böylelikle daha adil olur sankiKuzum çok düşündün mü bu nick içinevet regldeki baş ağrısı çoğu kişide oluyor tabi benndaha regl olmuyorum :)
doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi yaama aşırı hareketli birde
hızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canım
günaydın +0.1 çokta önemli değil cumaya ekşi gelir
cumaya ekşi gelir demek ki
cumaya güzel ekşi gelir
niye oldu ki menüyü hatırlayamadım canım
salçayı salsa hareketi diye okuyup AA ne güzel salsa yapıyor diye düşündüğüm doğrudur
hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte
-600 mi neyse sen cumaya göre benim eksi pazara göre
kacamaksiz halledersin bence de
eksi candır cumaya güzel ekşi olur
Diğer bildirimine ne güzel 6 Lara ulaşmasını diyecektim güncellendi maşallah dilek gibi spor yapınca ödem atıyorsun demek
gunaydinnnn kizlar yuruyuse ciktim hem yuruom hem yaziomcuma 70.9 bugunnnn 69.9
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
İftiharla kilo bildirimimi sunarım
Cuma 79.3
Bugun 78.7
doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi yaama aşırı hareketli birde
Tebrik ederim kızlarPazar başlangıç : 85.2
Pazartesi: 84.9
Fark: 0.3
Yüzde : 0.35
İnşallah canım bu sürecin kısa ve bebişli olur. Elbetteki yıpranmışsındır.Gerçekten benim için baya yıpratıcıydı. Bu günleri gülerek hatırlayacağım günler gelir inşallah...
Senin bebişin nasıl?
Ben de memnun oldum. Ya anlıyorum seni çok iyi. 4 kilo aldım ben de. Tüp bebek mi senin de?hosgeldin Hayal ben de Ceren memnun oldum.neyazikki benimde son 1 sene icerisinde 2 kere gebeligim erken donemde sonlandi.bu surecte 8 kilo kadar aldim kullandigim multivitaminlerden ve psikolojik olarak yeme istegimden dolayi.en son doktor kontrolumde diyet yapmam gerektigi soylendi igne baslanicakmis hamile kalirsam kilomu yuksek buldu. simdi hamilelik icin zayiflama evresindeyim.guncel 70 kilo bandindayim hedefim 62-63.insallah saglikla bebekletimizi aliriz kucagimiza
Günaydın kızlar
Okula gitmeden kilo bildirimi yapayım
Cuma:69
Bugün:69,5
Normal dünkü pastalardan sonra bekliyordum. Bugün dengelicem inş
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Kilo bildirimi
Cuma 107.4
Pazartesi 107.5
+0.1 kilo
Kilom sabit 78.8
gunaydinnnn kizlar yuruyuse ciktim hem yuruom hem yaziomcuma 70.9 bugunnnn 69.9
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 58.7
Bugün 58.5
Fark-200 gram
Kilo bildirimim:
Cuma 72.1
Bugun 72.9
Fark +800gr
Günaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
Cuma 79.3
Bugun 78.7
Günaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
Kilom dün ile aynı 100 kg.
Cumaya güzel bir eksi ile geleceğim inşallah.
sabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
Kilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
Pazar başlangıç : 85.2
Kızlar ekside olanları tebrik ediyorumBildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
Çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah geçecek bu günler de...İnşallah canım bu sürecin kısa ve bebişli olur. Elbetteki yıpranmışsındır.
Cumaya kadar 1 daha gitse oh misBildirimim
Sıradaki hedef 83,9Pazar başlangıç : 85.2
degildi canim normal yolla kaldm 2 sinde de ama olmayinca olmuyo isteBen de memnun oldum. Ya anlıyorum seni çok iyi. 4 kilo aldım ben de. Tüp bebek mi senin de?
Bazen gerçekten sükut etmekte zorlanıyor.
vaovvvc cok cok iyi canimmmBildirimim
Hanımlar bu arada ben ekim2009 da kardeşiyim
sonun daaa geldin hoşgeldinnnnnn bacımmmADINIZ:
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 102,9
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: MUHASEBE
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Harika canım cumaya güzel bir eksi geliyor yupiiiGünaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
Cuma 79.3
Bugun 78.7
Neden çok mu haraketli benim kızda çok hareketli aslında yaşına göre kilosu iyi ama boyu biraz uzun o yüzden çok zayıf görünüyor.doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi yaama aşırı hareketli birde
cumaya güzel ekşi gelir
Ooo Dilek sahalara döndüGünaydın sevgili takım arkaslarim diyete spora asildigimiz cuma günü rekor yüzde kırmak için mücadele ettiğimiz bir hafta olsun inşallah ❤❤
Cuma 79.3
Bugun 78.7
Çabucak gidecek tekrar 7lere döneceksin canımGünaydın kızlaaarrr
Hafta sonu cozutmanın bedeli 600 gr
Cuma 79,5
Pazartesi 80,1
Kilo değildir diye düşünüyorum, Cumaya toparlayacağım inş
Kız bin kere maşallah uykusuzluk düzensiz yemene rağmen eksi gelmişsinKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 71,4
Bugün:71,3
Fark:0.1
Of of of 15bin adım harikasabah ciktigimda 69.9 dum kizlar 2 saat gucumun yettigi son hizda yurudum geldim bugunku yuruyusu tamamladmsu icmeden bi tartilayim dedim yuruyus sonrasi 69.4 ciktim.500 gram gitmis benden 2 saatte
Eki Görüntüle 2690197
Şişkinlik gaz yapabilir belki canım neyse bugün ye de Çarşamba Perşembe yememiş olursunKızlar kaptanımHandandandan
Aksama yeşil mercimek yemeği yapacağım 2kepce yesem artiya cevirirmi yoksa kendime baska yemek yapayimmi
Bi günde çok güzelPazar başlangıç : 85.2
Harika bi iki haftaya çift hanelerdesin inşallahBildirimim
Gayet güzel canımBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
öğlen oluyor ama olsuun bir günaydın bırakayım :)
günaydıııın canlarrrr
Günaydın abla bitti mi kışlık hazırlıklar ? Nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?