Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumaya kadar 1 daha gitse oh mis
İnşallah inşallah
Bildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
Tebrikler canım
vaovvvc cok cok iyi canimmm
Teşekkürler kuzum
İnşallah canım

Bende tursu yapmiyim dedm bu sene eşimin midesine Iyi gelmiyor bende diyet miyet odem diye pek yemiyorm ama severiz aslında ikimizde. 5ltrlik cam kavanozum var ona bari yapiyim dedim en son ama hayirlisi :) sen karisikmi yapiyorsn tursuyu yoksa sadce salatalik mi

Cok haklisin cnm oglan seviyor elinde tutup yiyor oda actm yemedi kurumasin diye yedm hep bahane tabi

Bence Sen normal spor listesini yap cnm
Cocukla bu kadar yapman bile fazlasiyle yeterli

Diger gunluk zorunlu spor listesini baskasi yapsa daha iyi olur
Sen sadece spor puanları listesini tut canım, bu kadar kalabalık iken herşeyi sana yüklemek adil olmaz.
Onada buluruz birilerini

Tamam canlar ikisi zorluycaktı gercekten. Ama fikirler guzeldi keske güme gitmeseydi

Hosgeldin cnm hatirladim seni, insallah en kısa zamanda saglıkla hamile kalip bebegine kavusursun gercekten Allahım isteyen kimsenin kucgını boş birakmasın.

Biliyorum insallah eksiye gecicem bugunden sonra cok dikkat edicem

Kötuydu cnm yoksa bukadr artı gelmezdi sanrm gerci regl öncesi durumuda var ama bilemiyorm

gelelim kilo bildirimine Pnrrr-12
cuma 81.9
p.tesi 82.0

bir ileri bir geri gidiyoruz pınarımlar:)

Aynen ablam bi ileri bi geri :)

yok gülüm bitmedi dün geceye kadar ütü de dahil iş v.s. yap totoş sandalye görmedi :)evde sirke bitince ve benim koca markete gitmek istemeyince bu günlük kaldı yani, şimdilik beklemedeyim cumaya pazar var ya yine kapya biber v.s. alacakmış beyimiz , tontişim komşum var ya perşembeden beri görüşemedik diye hafta sonu sen bana küstün mü diye mesaj atmış bu gün o gelir az otururum :)

pınarım o kadar yoruluyorum ki olumluma bile yapmadan yatıyorum, bildiğin mutsuzum ben çok yorulmayı sevmiyorum yaaa benim ki ondan bir ileri bir geri senin ki neden

En azindan cok fazla kilo almiyorsun korumada olsan cok iyi basarirdin canim
gün de bir öğünü sağlam yiyip ikinci öğünü hafif geçiriyorum hep ondan gülüm alıştım bir yıldır böyle troid bezi olmayan biri olarak en azından geri aşırı kilo almıyorum çok şükür, 111 kilodan bu kiloya inmem 5 sene sürdü aralarda geri çoook kilo aldım 2 sene önce 79 inip geçen sene 91 e geri çıkmış biriyim

Herkese hatırlı günler şükür eve gelip kahvaltımı yapabildim şimdide yeşil çayımı içip işlerimi yaparım
şifa olsun gülümm
neredeydin de eve gelip anca kahvaltı yaptın ( gelininden hesap soran kaynana modun da ekim )

Merhaba arkadaşlar ogle arasi kostur kostur markete gittim eksikleri aldim menulerimi kararlastirdik diyetisyenle odem icin de biseyler yapacağım inşallah. Mesai de yogun basladi hatta su an gec kaldim kactim ben
hay maşallah öğle arasında vitesi 5 e takmışsın iyi yetiştirmişsin hem marketi hem diyetisyeni
diyetisyen ne dedi ilerlemenden memnun değil mi , ödem için diyetisyen mi bir şeyler önerdi kendin mi yapacaksın
mesainde sorunsuz göz açıp kapayıncaya kadar biter inşallah

şifa olsun gülümm
neredeydin de eve gelip anca kahvaltı yaptın ( gelininden hesap soran kaynana modun da ekim )
Sağol abla imza işi vardı, birde eşimin özel bi işi, ordan dr a gidim dedim olmadı çok kalabalıktı randevu aldım bende anca eve gelebildim

aynı durumdaymışız canımızı çok zorlayıp sonrada bedenin dili yok o da ağrıyla az dur dinlen diyor işte ,senin bel kitlendi değil mi
Bel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…