- 7 Mart 2011
- 7.403
- 8.074
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #389.941
İnşallah inşallahCumaya kadar 1 daha gitse oh mis
Tebrikler canımBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
Teşekkürler kuzumvaovvvc cok cok iyi canimmm
İnşallah canımOoo Dilek sahalara döndü
Çabucak gidecek tekrar 7lere döneceksin canım
Kız bin kere maşallah uykusuzluk düzensiz yemene rağmen eksi gelmişsin
Of of of 15bin adım harika
Şişkinlik gaz yapabilir belki canım neyse bugün ye de Çarşamba Perşembe yememiş olursun
Bi günde çok güzel
Harika bi iki haftaya çift hanelerdesin inşallah
Gayet güzel canım
Günaydın abla bitti mi kışlık hazırlıklar ? Nasılsın ?
gelip gecer ins canim.
Artik o kadar cogaldiki nerden nasil geldigini anlayamiyoruz malesef. Hafif gecirmenize sevindim.canim
allah rahmet eylesin canim.
Ankarada cok yogun su gunlerde. Konya aldi basini gidiyor zaten. Ne olacak boyle bilmem
iyi dinlenmeler canim.
emzirme donemi bitince gece uykusu rahatliyor canim. Arada su icmeye kalkmasi disinda uyanmiyoruz viz artik.
kis geldi gelecek zaten canim. Kizliklar pahalanmaya da basladi zaten. Benim vi tursu isim var karantina bitince biraz tursu kurmam gerek
Benimki saka abla yapiyordur mutlaka. Sen seviyirsun gelini masallah.
Ben bizimkilerden surekli isteklere aliskin olunca ondan sey ettim
Cok haklisin cnm oglan seviyor elinde tutup yiyor oda actm yemedi kurumasin diye yedm hep bahane tabiGünü erken kapatmışsın iyi ol muş
Güzel olmuş canım spor da var.
Afiyet olsun canım
P
Afiyet olsun canım. Sabah yumurtanın tamamını yeseydin ya
Afiyet olsun canım
Sabah fazla gibiymiş ama akşam sadece süt içmişsin tolere edilir
Afiyet olsun canım
Sabah simiti yarım yeseydin. Çorbayla ekmeğe de gerek yokmuş. Ve öğün araların çok kısa olmuş canım. Akşam da mısır var. Diyet menüsü olmamış malesef
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım
Akşam muz yerine yemek yesen daha iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım spor da var
Pastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin
Kuzum kruvasan yerine kahve yanına kuru yemiş yada kuru meyve yeseydin
Bence Sen normal spor listesini yap cnm
Cocukla bu kadar yapman bile fazlasiyle yeterli
Diger gunluk zorunlu spor listesini baskasi yapsa daha iyi olur
Sen sadece spor puanları listesini tut canım, bu kadar kalabalık iken herşeyi sana yüklemek adil olmaz.
Onada buluruz birilerini
Hosgeldin cnm hatirladim seni, insallah en kısa zamanda saglıkla hamile kalip bebegine kavusursun gercekten Allahım isteyen kimsenin kucgını boş birakmasın.Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İyi haftalar...
Bayadır yoktum gelmek istedim fakat psikolojim çok iyi değildi.
Tüp bebek tedavisi görüyordum biliyorsunuz.
Hamilelik başladı fakat değerlerim 1 hafta sonrasında durdu. Doktor hamileliği ilaçları keserek sonlandırdı. Baya zor bir süreçti benim için.
Şimdi de dondurulmuş embriyolarımı kullanarak bu perşembe bir transferim olacak.
Tekrardan sizinle olmak istiyorum.
Bugünkü kilo bildirimim: 64.7 Bismillah deyip başlamak lazım yoksa devam edemeyeceğim.
Pazartesinin gelişi dünden belliydi canım inşallah Cuma’ya kadar halledersin
Yolculuk vs düzenini bozdu canım Cuma’ya halledeceğine inanıyorum
Cuma günkü aşure mi sebep oldu yoksa ?
Güzel
Sebebini biliyorsun dostum
Tekrardan hoş geldin canım güzel bir başlangıç olsun bugün
Canın sağolsun canım inşallah olacak hiç ümidini yitirme hoş geldin
Kötuydu cnm yoksa bukadr artı gelmezdi sanrm gerci regl öncesi durumuda var ama bilemiyormKuzum çok düşündün mü bu nick içinevet regldeki baş ağrısı çoğu kişide oluyor tabi benndaha regl olmuyorum :)
doysunda ne yerse razıyız işte 6 yaşına girecek hala 18 kg olamadi yaama aşırı hareketli birde
hızlı gelen hızlı gider iki gün salata protein ağırlıklı beslen telafi eder canım
günaydın +0.1 çokta önemli değil cumaya ekşi gelir
cumaya ekşi gelir demek ki
cumaya güzel ekşi gelir
niye oldu ki menüyü hatırlayamadım canım
salçayı salsa hareketi diye okuyup AA ne güzel salsa yapıyor diye düşündüğüm doğrudur
hakkında hayırlısı olsun canım zor surecler özellikle kadın için daha yıpratıcı ama Rabbim boşa çıkarmasın inşallah tez vakitte
-600 mi neyse sen cumaya göre benim eksi pazara göre
kacamaksiz halledersin bence de
eksi candır cumaya güzel ekşi olur
Diğer bildirimine ne güzel 6 Lara ulaşmasını diyecektim güncellendi maşallah dilek gibi spor yapınca ödem atıyorsun demek
çiğ somon canım. kalorisini bilmiyorum. o akşam evlilik yıl dönümümüzdü :)Afiyet olsun sushiler kizartmami öyle kalorisi yuksekmis
Diğer türlüde 300yakin kalorisi gec saatte olmamis
Şu spor yokmu canim
doğum günün dünmüş ama olsun iyi kiii doğduunnnBenim doğum günümdü bugün
Tebrikler canimBildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
hoş geldin gülümmmÇok teşekkür ederim hepinize. İnşallah geçecek bu günler de...
En azindan cok fazla kilo almiyorsun korumada olsan cok iyi basarirdin canim
yok gülüm bitmedi dün geceye kadar ütü de dahil iş v.s. yap totoş sandalye görmedi :)evde sirke bitince ve benim koca markete gitmek istemeyince bu günlük kaldı yani, şimdilik beklemedeyim cumaya pazar var ya yine kapya biber v.s. alacakmış beyimiz , tontişim komşum var ya perşembeden beri görüşemedik diye hafta sonu sen bana küstün mü diye mesaj atmış bu gün o gelir az otururum :)Ooo Dilek sahalara döndü
Çabucak gidecek tekrar 7lere döneceksin canım
Kız bin kere maşallah uykusuzluk düzensiz yemene rağmen eksi gelmişsin
Of of of 15bin adım harika
Şişkinlik gaz yapabilir belki canım neyse bugün ye de Çarşamba Perşembe yememiş olursun
Bi günde çok güzel
Harika bi iki haftaya çift hanelerdesin inşallah
Gayet güzel canım
Günaydın abla bitti mi kışlık hazırlıklar ? Nasılsın ?
pınarım o kadar yoruluyorum ki olumluma bile yapmadan yatıyorum, bildiğin mutsuzum ben çok yorulmayı sevmiyorum yaaaBende tursu yapmiyim dedm bu sene eşimin midesine Iyi gelmiyor bende diyet miyet odem diye pek yemiyorm ama severiz aslında ikimizde. 5ltrlik cam kavanozum var ona bari yapiyim dedim en son ama hayirlisi :) sen karisikmi yapiyorsn tursuyu yoksa sadce salatalik mi
Cok haklisin cnm oglan seviyor elinde tutup yiyor oda actm yemedi kurumasin diye yedm hep bahane tabi
Tamam canlar ikisi zorluycaktı gercekten. Ama fikirler guzeldi keske güme gitmeseydi
Hosgeldin cnm hatirladim seni, insallah en kısa zamanda saglıkla hamile kalip bebegine kavusursun gercekten Allahım isteyen kimsenin kucgını boş birakmasın.
Biliyoruminsallah eksiye gecicem bugunden sonra cok dikkat edicem
Kötuydu cnm yoksa bukadr artı gelmezdi sanrm gerci regl öncesi durumuda var ama bilemiyorm
Aynen ablam bi ileri bi geri :)
gün de bir öğünü sağlam yiyip ikinci öğünü hafif geçiriyorum hep ondan gülüm alıştım bir yıldır böyle troid bezi olmayan biri olarak en azından geri aşırı kilo almıyorum çok şükür, 111 kilodan bu kiloya inmem 5 sene sürdü aralarda geri çoook kilo aldım 2 sene önce 79 inip geçen sene 91 e geri çıkmış biriyimEn azindan cok fazla kilo almiyorsun korumada olsan cok iyi basarirdin canim
Cumartesi hiç oturmadım canım hep ayaktaydım o tetikledi yerimde kaldımGeçmiş olsun canım.. fıtığı azdirmissindir yoksa durduk yere ağrımaz ne işler gördün bakiyim
şifa olsun gülümmHerkese hatırlı günler şükür eve gelip kahvaltımı yapabildimşimdide yeşil çayımı içip işlerimi yaparım
hay maşallah öğle arasında vitesi 5 e takmışsın iyi yetiştirmişsin hem marketi hem diyetisyeniMerhaba arkadaşlar ogle arasi kostur kostur markete gittim eksikleri aldim menulerimi kararlastirdik diyetisyenle odem icin de biseyler yapacağım inşallah. Mesai de yogun basladi hatta su an gec kaldim kactim ben
aynı durumdaymışız canımızı çok zorlayıp sonrada bedenin dili yok o da ağrıyla az dur dinlen diyor işte ,senin bel kitlendi değil miCumartesi hiç oturmadım canım hep ayaktaydım o tetikledi yerimde kaldım
Sağol ablaşifa olsun gülümm
neredeydin de eve gelip anca kahvaltı yaptın ( gelininden hesap soran kaynana modun da ekim )
Bel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyleaynı durumdaymışız canımızı çok zorlayıp sonrada bedenin dili yok o da ağrıyla az dur dinlen diyor işte ,senin bel kitlendi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?