Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.7
Dunden beri dikkat ediyorum artim daha fazlaydi azalmis cuma ve hafta sonunun kacamak artilar neyseki pazar gunu frenledim
cumaya kadar hallolur
Gerçekten benim için baya yıpratıcıydı. Bu günleri gülerek hatırlayacağım günler gelir inşallah...
Senin bebişin nasıl?
Amin inşallah canım , iyi canım büyüyor göz açıp kapayana kadar
Bildirimim
Cuma:105.2
Bugün:104.2
oo super eksi
Kekliğim haftaya yarışalım nasıl olsa daha buradayız ..Böylelikle daha adil olur sanki

Aman regl olmuyoruma güvenme ben çok gülerim sonra 3.haberine
yok yok bu hafta yarışalım boslamayim ben buraları
Yok canım ben o işi bitirdim Rabbim olamayanlara nasip etsin . Biliyorsun ben uğraşıyorum yıllarca olmuyor vazgeçince supriz yapıyor bebisler o yüzden riske atmadım sezeryanla bitti o iş :) %1 ihtimali var oda olursa yapacak birşey yok
Bildirimim
Cuma 81.9
Bugün 81.5
iyi basladin Poni
Sıradaki hedef 83,9
Amin inşallah
gunaydin hanimlar

cuma 65.8
bugun 66.7
+900
ödem mi menul3r mi kötüydü
gelelim kilo bildirimine @Pnrrr-20
cuma 81.9
p.tesi 82.0

bir ileri bir geri gidiyoruz pınarımlar:)
minicik artıdan
birşey olmaz abla
sabahın 4:45 den sonra uyudum ağrılardan yarım saat önce uyandım, topuğum ağrıyor onun dışın da başka ağrı v.s. aman aman kalmamış . ben hafta içini çok seviyorum yaaaa
bende bende
Harika canım cumaya güzel bir eksi geliyor yupiii

Neden çok mu haraketli benim kızda çok hareketli aslında yaşına göre kilosu iyi ama boyu biraz uzun o yüzden çok zayıf görünüyor.
evet çok hareketli ve zorla yiyor boyu normal ama kilosu hep düşük her doktor bı kaç kg daha alsa diyor alsın ben engel olmam diyorum artık.

Eşim doktora gitti taş kırma ise yaramamis ucundan az birşey kırılmış Perşembe yeni bir kırdırma daha yine olmazsa kapalı operasyon ama insan bu dönemde cesaret edemiyor işte . Bende diyorum Karadeniz yollarında düşer o iscide yok covidden dolayı kendileri alacak çayı bence düşer her şekilde

Bel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyle
Kendine dikkat et canım, sağlık gittikten sonra geri gelmiyor

geçmiş olsun yayla yollarına çıksın
Hu huuuu hanımlar
Kahve saati
Yapın kahveleri, sohbete gelin

Ben de kahve fincanımı epey büyüttüm

Eki Görüntüle 2690256
afiyet olsun kücükmüş bemimkini görsen eşim dalga geciyor
Çok geçmiş olsun canım
sağol canım
Kendine dikkat et canım, sağlık gittikten sonra geri gelmiyor
Haklısın canım

Allah kolaylık versin abla tontişinle iyi oturmalar
kizlar hizli kilo verdim diyemidir nedir sanirim zona cikariyorum.hic geciren varmi aranizda? yarin sabah doktora gidicem yayilmadan
Bağışıklık sistemin azıcık zayıflasın hemen baş gösterir zaten bu viral hastalıklar Allah şifa versin inşallah canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Hu huuuu hanımlar
Kahve saati
Yapın kahveleri, sohbete gelin

Ben de kahve fincanımı epey büyüttüm

Eki Görüntüle 2690256
Canımı çektirdin valla hava da bulutluyken yapayım kahvemi balkonda keyif yapayım hem de milyon kadar iş beni beklerken

Canımı çektirdin valla hava da bulutluyken yapayım kahvemi balkonda keyif yapayım hem de milyon kadar iş beni beklerken
Sabahtan beri yeni oturdum, akşam yemeği de hazır sayılır.
Mutfak dolaplarına başladım bende

aynen canim öğlen cok iş hallettim :))
diyetisyenle dün akşam görüşmüştük gayet memnun gidişattan insülin direnci pcosa ragmen gayet iyi gidiyoruz diyor böyle devam diyor :) tatil sonrası sabit ya da +0.2-0.3 kg hiç sorun değil dedi
ödem için 1 litre suya tarçın karanfil limon zencefil önerdi canım malzemelerden eksikler var onları alıp aksam hazirlicam inşallah

tesekkur ederim canim sabah genelde uçuk cikartirim uykusuz kalinca yolculuk yapinca diyet yapinca vs. bu sefer boyle kendini gosterdi.biraz daha ogun arttirayim en iyisi

bu günü: KENDİNİ SEVME günü ilan ediyorum
Bel fıtığım olduğu için kaldım öyle abla, yattığım yerdede dönemiyorum öyle çok ağrı çekiyorum ama Bugun daha iyim. Yinele dr a gözükcem. Senindemi öyle
çok geçmiş olsun gülüm , benim kitlenmiyor iki büklüm kalıyor bel fıtığı boyun düzleşmesi olunca sırtta da aşırı ağrı oluyor , belin ki bacağa vuruyor bazen , fazla ayakta durmak da tetikliyor ya gülüm bundan sonra dikkat edebildiğin kadar , doktor randevunu da almışsın sağ selamet git gel bakalım ne diyecek

Sabahtan beri yeni oturdum, akşam yemeği de hazır sayılır.
Mutfak dolaplarına başladım bende
Ben de okula gittim geldim kahvaltı ettik sofrayı topladım hala oturuyorum
tesekkur ederim canim sabah genelde uçuk cikartirim uykusuz kalinca yolculuk yapinca diyet yapinca vs. bu sefer boyle kendini gosterdi.biraz daha ogun arttirayim en iyisi
Öğün artırmak yerine bağışıklığı güçlendirici yiyecekler tercih et canım özellikle kemik suyu, turşu suyu , d vitamini , probiyotik içerikli şeyler yoğurt gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…