- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.321
Ilk oldugu icin olabilir abla, benim yegenlerim var hepsini gercekten Cok seviyorum, ama ilk göz agrim yegencigim baska Benim icin Benim ilk o teyze yapti gencecik ikenBazen kendimi kötü hissediyorumsize itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
yo degılsın bu aklının sana bır oyunuÇok açım ya
Bazen benimkide tel elimde gulerken sinirli sinirli bakarAynen çok güldüm. Kociş" bu karı beni aldatıyor bakışı yaptı." Lusi yüzünden bir yuva yıkılacak. Benim espirilerime bu kadar gülmedin dedi. Yazıııık benim kociş kendini şakacı sanıyor
Dikkat etmeliyim dedikçe azıtıyor insan öyle kilo alıyor. Dikkat etmeliyim demeyi bırak. Eskiden waffle vs yiyordun sonra iki gün dikkat edip toparlıyodun. Bişi yemek istiyosan gündüz ye, bi kaç gün dikkat et. Hem pişmanlık duymazsın hem de kilo almazsın canım.Bugun Cok agresivim abla, Toffifee yari paketini yedim Hic dedigimle uyusmuyorum suanda
Oğlanlar vıcık vıcık olmuyor ki hem kızlar sırdaş anneci de oluyorlar. Bir de koruma güdümüz de var tabi. Sev abla oğlanı karısı sevsin mıncıklasınBazen kendimi kötü hissediyorumsize itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Valla bilmiyorumIlk oldugu icin olabilir abla, benim yegenlerim var hepsini gercekten Cok seviyorum, ama ilk göz agrim yegencigim baska Benim icin Benim ilk o teyze yapti gencecik ikensimdi beni gecti
Haklisin canim bi kendime gelmem lazimDikkat etmeliyim dedikçe azıtıyor insan öyle kilo alıyor. Dikkat etmeliyim demeyi bırak. Eskiden waffle vs yiyordun sonra iki gün dikkat edip toparlıyodun. Bişi yemek istiyosan gündüz ye, bi kaç gün dikkat et. Hem pişmanlık duymazsın hem de kilo almazsın canım.
Yalniz ben torunlardan bahsediyom anladin degilmiOğlanlar vıcık vıcık olmuyor ki hem kızlar sırdaş anneci de oluyorlar. Bir de koruma güdümüz de var tabi. Sev abla oğlanı karısı sevsin mıncıklasın
Sana öyle geliyor abla seversinValla bilmiyorumhep diyorum ya ben küçük yasta cocuklarla cok bunaldigim icin normalde baska cocuk sevmem
Kendi cocuklarimdan sonra sevdigim ilk cocuk
Onda böyle içim yaniyor ama oglanda degil :))
Sanki sonradan olanlarida sevemicekmişim gibi geliyor :))
Seabaharin yazisini okumustun degilmi cnmHaklisin canim bi kendime gelmem lazim
17 Eylül 2020
Kahvaltı 10.30
-meyveli semizotu salatası ( 1 yesil elma 1 nektarin)
14.00
-1 avuç ceviz antep fistiği karışık
Akşam Yemeği 18.30
-1 tabak ciğer sote
-1 kase yoğurt
su 2.5 lt
spor》 30 dk leslie, 50 ip atlama TOPLAM:100 puan @Pnrrr-20
17eylül menusu
Sabah 10:00
Cokelikli omlet 5zeytin 3 çeri domates bi dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
14:30 sade kahve şeftali
18:00 fırın posetinde pismis 6parca kanat büyük bardak ayran yarım dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt Spor yok
Geçmiş olsun canım. Menüye gelince belki kalori olarak az ama sağlıksız, mısır gevreği özellikle ağır kanserojenlerden. Çalışırken çok zor biliyorum ama azıcık daha sağlıklı gıdaya yönel bence naçizane fikrim17 Eylül
10.00
Küçük bir çikolatalı süt
1 tane 40 g susamlı çubuk kraker (kahvaltımı okula götürmeyi unutmuşum. En masum Olan şeyi almaya çalıştım marketten)
14.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
1 yk pekmez
3 tb ekmeği
18.00
1 kase süt mısır gevreği
1 tane küçük turşuluk kelek
1.5 lt su arttırmaya çalışıcam
Spor yok. Dizimi çaptım sehpaya biraz ağrım var
Afiyet olsun, günü bu kadar erken kapatınca acıkmıyor musun, özendim vallahi17 Eylül
11:00
Yarım porsiyon kabaklı yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
1 çay kaşığı tahin
14:00
1 tane nektari
15:30
Yarım tavuk but fırında
4 tane elma dilimli patates yağsız ve tuzsuz ( dün kalan yemeği yedim)
1 kase salata
2.5 lt su
Spor yok
Süper menü17 Eylül menüm
09.00
Çeyrek simit
13.00
El kadar tavuk
1 bardak ayran
17.00
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
Su :2lt
17 Eylul
7.50
2 dilim tam bugd. ekmeğinden domatesli beyaz peynirli tost
1 salatalık
10.30
5 fındık 2 kuru kayısı
12.20
6 dilim bonfileli salata (50 gr civarı bonfile)
1 ayran
15.30
1 adaçayı
18.30
6 yk börülce yemeği
5 yk yoğurt
20.00
5 fındık 2 ceviz
su 2 lt
spor 30 dk bölgesel 40 dk yoga 100 puan @Pnrrr-20
MENUM:
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk labne, 1ck salca, 5 zeytin, közlenmis kapya biber ile domates
15:30 10tane bögurtlen
16:30 1 tabak kabaklı, biberli ve taze fasulyeli tavuk sote, 1 domates yarm sogan ile salata
1.5lt ödem suyu
1.0 lt Su
20dk yuruyus hizli tempo 60 puan
Okumustum abla Bende Hemen Hemen onun gibi yapiyordum ne olduysa zaten yine bayramdan sonra olduSeabaharin yazisini okumustun degilmi cnm
Senin kafandaki koruma kilon kac
Bence 55-57 arasi olabilirsin
O araligi gecersen hemen sikiyonetim
Fazla karbon göbek yaglanmasi yapiyor cnmOkumustum abla Bende Hemen Hemen onun gibi yapiyordum ne olduysa zaten yine bayramdan sonra oldubiraz karindan genisledigimi hissettim ölcüyüm dedim 1.5/2 cm genislemis kilo degil o beni rahatsiz etti dün
Ben aylardir tv acmiyorum :))Kızlar bir zamanlar çukurovayi izliyorumbi gözüm burda ama
Bence sekerden kaynakli abla cikolata falan Cok tükettiyorumFazla karbon göbek yaglanmasi yapiyor cnm
Canım akşama yeşil fasulye ve pilav yaptım aslında ama piştiğinde 8di. Günü erken kapatayım diye geçiştirdim. Normalde asla öğün olarak yemem. Keyif için evde bulunan bi şey.Geçmiş olsun canım. Menüye gelince belki kalori olarak az ama sağlıksız, mısır gevreği özellikle ağır kanserojenlerden. Çalışırken çok zor biliyorum ama azıcık daha sağlıklı gıdaya yönel bence naçizane fikrim
çok sağol canım desteğin içinMenü güzel, spor güzel maşallah çok istikrarlısın, bayılıyorum sana
Sende beni güldürdünAynen çok güldüm. Kociş" bu karı beni aldatıyor bakışı yaptı." Lusi yüzünden bir yuva yıkılacak. Benim espirilerime bu kadar gülmedin dedi. Yazıııık benim kociş kendini şakacı sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?