Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bazen kendimi kötü hissediyorum size itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Ilk oldugu icin olabilir abla, benim yegenlerim var hepsini gercekten Cok seviyorum, ama ilk göz agrim yegencigim baska Benim icin Benim ilk o teyze yapti gencecik iken simdi beni gecti

Bazen benimkide tel elimde gulerken sinirli sinirli bakar

Bugun Cok agresivim abla, Toffifee yari paketini yedim Hic dedigimle uyusmuyorum suanda
Dikkat etmeliyim dedikçe azıtıyor insan öyle kilo alıyor. Dikkat etmeliyim demeyi bırak. Eskiden waffle vs yiyordun sonra iki gün dikkat edip toparlıyodun. Bişi yemek istiyosan gündüz ye, bi kaç gün dikkat et. Hem pişmanlık duymazsın hem de kilo almazsın canım.

Bazen kendimi kötü hissediyorum size itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Oğlanlar vıcık vıcık olmuyor ki hem kızlar sırdaş anneci de oluyorlar. Bir de koruma güdümüz de var tabi. Sev abla oğlanı karısı sevsin mıncıklasın

Ilk oldugu icin olabilir abla, benim yegenlerim var hepsini gercekten Cok seviyorum, ama ilk göz agrim yegencigim baska Benim icin Benim ilk o teyze yapti gencecik iken simdi beni gecti
Valla bilmiyorum hep diyorum ya ben küçük yasta cocuklarla cok bunaldigim icin normalde baska cocuk sevmem
Kendi cocuklarimdan sonra sevdigim ilk cocuk
Onda böyle içim yaniyor ama oglanda degil :))
Sanki sonradan olanlarida sevemicekmişim gibi geliyor :))

Haklisin canim bi kendime gelmem lazim

Sana öyle geliyor abla seversin Ama ilk göz agrilar farkli oluyor demekki

Menü güzel afiyet olsun, sporda miss

Afiyet olsun, azıcıkta spor eklesen süper

Geçmiş olsun canım. Menüye gelince belki kalori olarak az ama sağlıksız, mısır gevreği özellikle ağır kanserojenlerden. Çalışırken çok zor biliyorum ama azıcık daha sağlıklı gıdaya yönel bence naçizane fikrim

Afiyet olsun, günü bu kadar erken kapatınca acıkmıyor musun, özendim vallahi

17 Eylül menüm
09.00
Çeyrek simit

13.00
El kadar tavuk
1 bardak ayran

17.00
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan

Su :2lt
Süper menü

Menü güzel, spor güzel maşallah çok istikrarlısın, bayılıyorum sana

Sende günü erken kapatanlardansın, bravo tebrikler

Seabaharin yazisini okumustun degilmi cnm

Senin kafandaki koruma kilon kac
Bence 55-57 arasi olabilirsin
O araligi gecersen hemen sikiyonetim
Okumustum abla Bende Hemen Hemen onun gibi yapiyordum ne olduysa zaten yine bayramdan sonra oldu biraz karindan genisledigimi hissettim ölcüyüm dedim 1.5/2 cm genislemis kilo degil o beni rahatsiz etti dün

Okumustum abla Bende Hemen Hemen onun gibi yapiyordum ne olduysa zaten yine bayramdan sonra oldu biraz karindan genisledigimi hissettim ölcüyüm dedim 1.5/2 cm genislemis kilo degil o beni rahatsiz etti dün
Fazla karbon göbek yaglanmasi yapiyor cnm

Canım akşama yeşil fasulye ve pilav yaptım aslında ama piştiğinde 8di. Günü erken kapatayım diye geçiştirdim. Normalde asla öğün olarak yemem. Keyif için evde bulunan bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…