- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.341
Tez vakit cikarsin yavrucak insKızlar kendime zor geldim ya. Bugün bahçenin sulanma günüydü gitmeyecektim yakama yapıştılar. Pamuk gibi olan miniğimde diş çıkarıyor sürekmi mız mız zor bi gündü gerçekten. Açlıktanda öldüm ayrıca
Bende de kız çocuk sevgisi fazladır. Öğrencilerimden de kızları daha çok severim. Allah gönlüme göre verdi hiç kızım olmasa çok üzülürdümBazen kendimi kötü hissediyorumsize itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Nasılsın canm sağlığın ne durumdayemege kalksam mıdem bulanır zatenama beynen cekıyor
Merhaba canım. Bende izindeyim pek giremiyorum yazamiyorum ama niranin msj ini gorunce çok üzüldüm gerçekten. Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş. Açıkçası yazmamın sebebi de şu, aynı şekilde niran kaptanim bana da aynı sözü söylemişti "illa etiketlemek mi lazım gelmen için" diye ben vu msj i gülücük le karşılamıştım. Hatta içten içe mutlu bile olmuştum. Demekki eksikliğim hissediliyor, gözleri beni arıyor diye düşünmüştüm. Sanırım biraz bakış acisiylada alakalı. Birazd da insanların konuşma ve espiri anlayışlarını anlayabilmekle. Açıkçası şu anda bunu da tereddütle yazdım acaba yanlış anlarmisin diyeTamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyor
Demek erkeklerin çoğu aynıBazen benimkide tel elimde gulerken sinirli sinirli bakar
Bugün mideden dolayı canım çekmedi. O yüzden şimdi rezene içiyorum. Özenme yani sağlıklı beslenemiyorum canımAfiyet olsun, günü bu kadar erken kapatınca acıkmıyor musun, özendim vallahi☺
Teşekkür ederim canımSende beni güldürdün
Ayy msj i mi yazdiktan sonra direk bu msj i gördüm bi rahatlama geldi mefkuremBazen kendimi kötü hissediyorumsize itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Bitti abla hatta ben ole saniyodum dolaptaki 2kg fasulye unutmusum oglan icin buzluga atcagm esimde bugn yarn bursaya gitsekmi falan diyince aksam onla ugrastm neyseki oda haloldu rahatim artik darisi sana abla cok kaldi mi senin isinkış hazırlığı bitti mi ohhh ellerine sağlık gülüm darısı biteremeyenlerle bana :)
kendin demişsin ya gülüm malum dönem artısıdır belki yarına bile iner suyu bol tutmaya bak
İyi geçti, kibar bir beyefendi ile görüştüm, gayet açık net beklentilerimizi konuştuk, elektrik olumlu bence Pazartesi size haber vereceğim dedi. Gerginliğim geçti işyerini görünce, eski çalıştığım şirketin yedi sekiz tık altında, sağlam organizasyon yapacak birini arıyorlar o da benim bence :))) yine de bazen işverenleri anlamak imkansız, şartlar üç kuruş ama on kuruşluk adam arıyorlar:))) evime çok yakın olduğu için hoşuma gitti ama bakalım hayırlısı. Eğer olursa hergün 35dk net tempolu yürüyüşüm olacak ki bana ilaç gibi gelir, şu an en sevdiğim durum o. Ama yaştan ötürü tercih edilmeyebilirim de orasını bilemiyorum. Ah be Ekimciğim kocadık artık geçmiyoruz:))
Selam kızlar Havadisleri verip kaciyim.Benim kırgınlığım yerini ofkeme bırakır diye büyük de bir laf ederek basliyim
Kocaya bilendikce bilendim bende işe önce kayinvaldeden basliyim dedimAra abini annenin gönlünü etsin 1 hafta orda kalsın ben annemlerde kalicam dedim anası ben gitmem demiş önce kocama içimi döktüm iyce sonra kayinvaldeye sonra eltiyi aradım rica ettim kv tatlı bir dille size gelmesini iste 1 haftalığına diye mirin kırın edicekti ama galiba anladı hayır derse onada iki çift lafım oldugunu tamam dedi Akşam gelicekler kv gidecek bende haftasonu annemlerin bahçesine gidicem
amin cnm sagolasin
fabrika yapimlarinin pek soğuk sıkım oldugunu sanmiyorum cnm
pazartesi arti cikinca toparlamasi zor oluyor tatlim on yuzden haftsonu abartmamak lazim
sonuca göre dusunecem
kötü olmuş yaaa, el mahkum dikkat edecen ozaman cnm
sanada geçmiş olsun cnm ilaclarini duzenli kullan
Kış gelmeden öğlen saatlerinde 15 dk. Guneslenmeye calis
guzelim belli araliklarla kv eltingile gitse ne iyi olur
eşinin kafasina biseymi düştü
Bana pek gercekci gelmedi
Kizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günümsonra 2 hafta iznim var
Ayy msj i mi yazdiktan sonra direk bu msj i gördüm bi rahatlama geldi mefkurem
E bi sor bakalim niyre bi sor
Ben de seni seviyorum canım
Yoo nerden anliiim ben çocuğumdan bahsediyorum sen dikey geçiş yapmışın torun diyorsun anam bi kere kulvarlarımız farklıYalniz ben torunlardan bahsediyom anladin degilmi
vucut agrım cıkıyor aksamları buyuk ıhtımal ben usuttum onun dısında bırsey yok canım sukur o da gecer yakında mıdem bulantım var ona da yarın ılac alacagımNasılsın canm sağlığın ne durumda
3.dogurdum valla Rabbim öyle bir yürek vermiski analara bütün çocuklarını ilk gibi sevebiliyosun ..Şuan Asya'ya ölüyorum anne diye seslenmesi yetiyor bütün isimi bırakıp onu kucaklamam içinMefkurem banada hep 2 cocuk olsa bukadar sevemezmisim gibi geliyor ilkler farklı bence kız erkek olması bişey degistirmez enazından benm icin :) banada hic kizim olmiycakmis gibi geliyor, nasip tabiki ama isterim 2ci olursa şayet :)
Tmm işteBence sekerden kaynakli abla cikolata falan Cok tükettiyorum
yaa galiba öyle oluyor. Kızımı da çok öpüyorum çok kokluyorum cok seviyorum ama söz konusu oğlum oldu mu bi duygusallık çöküyor, bi gözlerim doluyorMefkurem banada hep 2 cocuk olsa bukadar sevemezmisim gibi geliyor ilkler farklı bence kız erkek olması bişey degistirmez enazından benm icin :) banada hic kizim olmiycakmis gibi geliyor, nasip tabiki ama isterim 2ci olursa şayet :)
Yaa sorma kızım ayaklandi yürüyor sürekli peşindeyim. 4. Dişi geldi 2 gündür uykusuzum. Oğlumun maalesef ki bağırsaklar yine kötü ateşli 2 gündür. Sanırım et alerjisi var ya. Özellikle mangaldaki eti yedi mi bağırsak ateş mahvediyor. Kouamiyorum yesin diyorum ama Bir daha asla vermiycem. Mahvoldu iki gündürBen de seni seviyorum canımgel artık gel
Sendemi kızı daha cok seviyon :))Ayy msj i mi yazdiktan sonra direk bu msj i gördüm bi rahatlama geldi mefkurem
E bi sor bakalim niyre bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?