Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tez vakit cikarsin yavrucak ins ac olmak iyidir

Bazen kendimi kötü hissediyorum size itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Bende de kız çocuk sevgisi fazladır. Öğrencilerimden de kızları daha çok severim. Allah gönlüme göre verdi hiç kızım olmasa çok üzülürdüm

Tamam Canım, son mesajımda ben de uzatmamak taraftarı idim ama görüyorum ki hala şahsıma hoş olmayan yakıştırmalar yapılıyor. Ben saygımı korudukça üzerime geliniyor
Merhaba canım. Bende izindeyim pek giremiyorum yazamiyorum ama niranin msj ini gorunce çok üzüldüm gerçekten. Sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş. Açıkçası yazmamın sebebi de şu, aynı şekilde niran kaptanim bana da aynı sözü söylemişti "illa etiketlemek mi lazım gelmen için" diye ben vu msj i gülücük le karşılamıştım. Hatta içten içe mutlu bile olmuştum. Demekki eksikliğim hissediliyor, gözleri beni arıyor diye düşünmüştüm. Sanırım biraz bakış acisiylada alakalı. Birazd da insanların konuşma ve espiri anlayışlarını anlayabilmekle. Açıkçası şu anda bunu da tereddütle yazdım acaba yanlış anlarmisin diye ama kesinlikle içimde hiç art niyet yok. Hepinizi çok seviyorum öpüyorum. Handandandan hiç bir yere gidemezsin gönül bağımız var bizsiz yapamazsin kafan rahat olmaz bi kere daha cok özlersin kararınin kesinliği bizler için değişebilir seni seviyoruzzz

Bazen kendimi kötü hissediyorum size itiraf edeyim
kizi böyle içime sokacak kadar cok seviyorum
Oglani normal seviyorum :))
Bilmiyorum ilk oldugu icinmi yoksa kiz diyemi
Ayy msj i mi yazdiktan sonra direk bu msj i gördüm bi rahatlama geldi mefkurem
E bi sor bakalim niyre bi sor

kış hazırlığı bitti mi ohhh ellerine sağlık gülüm darısı biteremeyenlerle bana :)
kendin demişsin ya gülüm malum dönem artısıdır belki yarına bile iner suyu bol tutmaya bak
Bitti abla hatta ben ole saniyodum dolaptaki 2kg fasulye unutmusum oglan icin buzluga atcagm esimde bugn yarn bursaya gitsekmi falan diyince aksam onla ugrastm neyseki oda haloldu rahatim artik darisi sana abla cok kaldi mi senin isin
Bol bol su ictim ama kasiklarimdada hep agri var 2 gundur anlamadm ya :/

Hakkinda hayirliai olsun insallah cnm

Cok sevindim dilek tadını cikar

Olabillr abla mantikli
Aynen pazartesi artim bide cok yuksekti tum hafta direndi ya yarn ne cikcak cok meraktaym gunu cok erken kapattm normale gore ama pek umudum yok

Kizlar cok heyecanliyim
Yarin son iş günüm sonra 2 hafta iznim var

Cok sevindim abla bol bol dinlen enerji depola insallah

Ayy msj i mi yazdiktan sonra direk bu msj i gördüm bi rahatlama geldi mefkurem
E bi sor bakalim niyre bi sor
Mefkurem banada hep 2 cocuk olsa bukadar sevemezmisim gibi geliyor ilkler farklı bence kız erkek olması bişey degistirmez enazından benm icin :) banada hic kizim olmiycakmis gibi geliyor, nasip tabiki ama isterim 2ci olursa şayet :)

3.dogurdum valla Rabbim öyle bir yürek vermiski analara bütün çocuklarını ilk gibi sevebiliyosun ..Şuan Asya'ya ölüyorum anne diye seslenmesi yetiyor bütün isimi bırakıp onu kucaklamam için

yaa galiba öyle oluyor. Kızımı da çok öpüyorum çok kokluyorum cok seviyorum ama söz konusu oğlum oldu mu bi duygusallık çöküyor, bi gözlerim doluyor
Ben de seni seviyorum canım gel artık gel
Yaa sorma kızım ayaklandi yürüyor sürekli peşindeyim. 4. Dişi geldi 2 gündür uykusuzum. Oğlumun maalesef ki bağırsaklar yine kötü ateşli 2 gündür. Sanırım et alerjisi var ya. Özellikle mangaldaki eti yedi mi bağırsak ateş mahvediyor. Kouamiyorum yesin diyorum ama Bir daha asla vermiycem. Mahvoldu iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…