- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.301
O kadar güzel anlatmışsın ki o iki deccal dediğin tatlı oğluşların yerinde olmak isterdim. Ne kadar şanslılar maşallahHeellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugünü hafif geçireyim saf protein günü olsun sabah yedim ama akşam da peynirli omlet yapayım bi güzel hazırladım saat 17 erkenden de kapatırım günü nasıl tatlı tatlı hayal kuruyorum masaya oturdum ki benim zalım oğlan bebesi geldi -aaneeee ne yiyorsun hmm çok lezzetli kokuyor - dedi kokudaki lezzeti çözmüş olacak ki omletime çöreklendi bi iki lokma aldım almadım bitti.
Annelik işte seviniyor insan iyi bari oğlan yedi ben başka bir şey de yesem olurlarla mis kokulu peynirli omletimi olan hasretimi içime attım.
Sonra dur iki yımırta haşlayam bol baharatlayıp yerim yanına peynir ayran ımmmhh diye hayal kurarken bu sefer de küçük deccal geldi MAM MAM MAAAM diye diye hüplettti haşlanmış yumurtamı. Ahh dedim tatlı kedim lusim kolay mı ana olmak taş kaynatır suyunu içersin lusiiiim diyerek mevzuyu Fatma Girik e bağlayıp aç kalmanın haklı onuruylan -çocuklar doydu ya diye mutlu olsanalığa- terfi ettim. Acıdan ve açlıktan sürekli zihnimi oyalacak bahaneler üretiyor bak sayelerinde az kalori aldın ne mutlu sana nasip değilmiş iki kez denedin olmayınca olmuyor bak belki yarın eksi gelir, belki göbekten yarım kilo gider belki şu siyah paltolonuna birden giriverirsinlerle naneli ayranımı yudumladım iki lokma peynirimi de yedim kalktım. Yiyemediğim omletimi tavasını bulunmaz bir gururla yıkayıp kaldırdım.
Ahaa Naaa buraya yazıyorum yarın eksi gelmesin bu iki zalım deccali bi odaya kapayıp 5 yumurtayı acımadan yiyeceğim
Ne yedin yine zalımın gızı yeter gari idereye bildireceğim ilişiğini kessinler seninBen yedim senin yerine Bosver
Pek sağlıklı bir menü olmamış canım
Tatlida neymis igrenccanım tatlı cektı sanırım o cokelekllıyı cokemellı dıye okudumafıyet olsunn
Küçük deccal kız ama demezsin kız abisinden beterO kadar güzel anlatmışsın ki o iki deccal dediğin tatlı oğluşların yerinde olmak isterdim. Ne kadar şanslılar maşallah
Keske yemesemNe yedin yine zalımın gızı yeter gari idereye bildireceğim ilişiğini kessinler senin
ahahahahahahahaha ayy gozumden yas geldı ne guzel yazmıssınnnHeellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugünü hafif geçireyim saf protein günü olsun sabah yedim ama akşam da peynirli omlet yapayım bi güzel hazırladım saat 17 erkenden de kapatırım günü nasıl tatlı tatlı hayal kuruyorum masaya oturdum ki benim zalım oğlan bebesi geldi -aaneeee ne yiyorsun hmm çok lezzetli kokuyor - dedi kokudaki lezzeti çözmüş olacak ki omletime çöreklendi bi iki lokma aldım almadım bitti.
Annelik işte seviniyor insan iyi bari oğlan yedi ben başka bir şey de yesem olurlarla mis kokulu peynirli omletimi olan hasretimi içime attım.
Sonra dur iki yımırta haşlayam bol baharatlayıp yerim yanına peynir ayran ımmmhh diye hayal kurarken bu sefer de küçük deccal geldi MAM MAM MAAAM diye diye hüplettti haşlanmış yumurtamı. Ahh dedim tatlı kedim lusim kolay mı ana olmak taş kaynatır suyunu içersin lusiiiim diyerek mevzuyu Fatma Girik e bağlayıp aç kalmanın haklı onuruylan -çocuklar doydu ya diye mutlu olsanalığa- terfi ettim. Acıdan ve açlıktan sürekli zihnimi oyalacak bahaneler üretiyor bak sayelerinde az kalori aldın ne mutlu sana nasip değilmiş iki kez denedin olmayınca olmuyor bak belki yarın eksi gelir, belki göbekten yarım kilo gider belki şu siyah paltolonuna birden giriverirsinlerle naneli ayranımı yudumladım iki lokma peynirimi de yedim kalktım. Yiyemediğim omletimi tavasını bulunmaz bir gururla yıkayıp kaldırdım.
Ahaa Naaa buraya yazıyorum yarın eksi gelmesin bu iki zalım deccali bi odaya kapayıp 5 yumurtayı acımadan yiyeceğim
Omlet yapmak zor biseymi tatlicimHeellöööög hanımlar nasılsınız ?
Tatlim izin alip biraz dinlenseydin yayaa kıbar arkadasımmmpek mı sencede cok kotu menu ama annemın canı yemek yapmak ıstemeyince ve ben calıstıgımdan yok yemem yemek yap dıyemedım kadına accuk ucundan yedım ama acayıp saglıksız bır menu oldu
Ayy pardon canımKüçük deccal kız ama demezsin kız abisinden beter
Olur mu abloş önceki omletin yerini doldurmaya mı çalışayım onun yeri de acısı da ayrıOmlet yapmak zor biseymi tatlicimkirsaydin 2 yumurta daha :))
1 günlük aclikla ölmezsin iyi olmuş
Ayyy bende küçük prensesimi özledimKüçük deccal kız ama demezsin kız abisinden beter
Hahh işte boyle olTatlida neymis igrenc
Çok tatlı hakkaten nasıl maymun oluyorlar hem ortalık karıştırıp hem nasıl sevdiyorlar kendileriniAyyy bende küçük prensesimi özledimkiz cocuklari cok tatli oluyor yaa
Buyudugune üzülüyorum :))
Aynen çok güldüm. Kociş" bu karı beni aldatıyor bakışı yaptı." Lusi yüzünden bir yuva yıkılacak. Benim espirilerime bu kadar gülmedin dedi. Yazıııık benim kociş kendini şakacı sanıyorahahahahahahahaha ayy gozumden yas geldı ne guzel yazmıssınnn
Bugun Cok agresivim abla, Toffifee yari paketini yedim Hic dedigimle uyusmuyorum suandaHahh işte boyle ol
yemege kalksam mıdem bulanır zatenTatlida neymis igrenc
Bazen kendimi kötü hissediyorumÇok tatlı hakkaten nasıl maymun oluyorlar hem ortalık karıştırıp hem nasıl sevdiyorlar kendilerini
Böyle biseyi ne soyledin ne biz duyduk cnmBugun Cok agresivim abla, Toffifee yari paketini yedim Hic dedigimle uyusmuyorum suanda
bu hafta vardıyası hazırlanmıs oyuzden ızın alamadım canısıTatlim izin alip biraz dinlenseydin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?