Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emin ol cok faydasi olacak cnm
Yeterki sen kararli ol
Agladi sizladi diye yasakli şeyler verme, ona kötülük yapmis olursun

su ara aynı şekilde normalde sabah karşı artardı memede kalması ama şimdi gece boyuncada memede
2 gün sonra 3 aylık olcak canım
yok kız ne yaşlanması ben hiç yasli hissetmiyorum ama kilolu şişko ciiiiikin hissediyorum suaralar iyi ki böyle hissediyorum yoksa yemeğe devam ederdim
Balım sen bu işi biliyosun zaten. sütünü etkilemeden doğru brslenirsin
işin piri olduk artık valla gözüm yese gevis yapabiliyorum beslenme diyetetige suanki durumda gözüm yemiyor ama içimde kaldı diyetisyenlere inat okuyacağım o bölümü de bebeler az büyüsün
Bugün tavuk salata yapicam bana eksi gitirecektir
vay vay vay
Keman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
inşallah güzel geçmiştir canım
Ben kucagimdayken yapıyorum zaten hep kucağımda ya kan ter içinde kalıyorum valla onunda sallanmaktan uykusu geliyor
hahaha su sıralar aynı babam adam yaş aldıkça diyetin dozunu artırdı anneme nispet yapıyor annemde babam yemiyor veriyor diye gıcık oluyor
geçmiş olsu canım kaçırmışım ne nöbeti inşallah işe yarar şifa olur

Ne kadarlık canım oğlun geçmiş olsun . Belkide ızgara eti sindiremiyor alerjiden ziyade sindirim sıkıntısından dolayı vücut tepki veriyor çünkü sadece ızgarada olması düşündürücü . Yada başlamaya göre daha az pişmiş olduğu için içindeki bizi etkilemeyen bakteriler onu etkiliyor haslamayida üç gün kuralı ile verip dene ona göre ızgara öncesi onun etini haşlayıp ızgaraya atarsınız oda mahrum kalmamış olur

İyi geceler kızlar yarın tatilimin son günü düzenim iyice kaçtı. Kiloma iyice takar oldum morelim çok bozuk hiç mutlu değilim. Bide afedersiniz kabızlık sorunu var metabolizma çalışmıyor 4 günde bir çıkıyorum kızımda benim gibi oldu çocuk. Bunun için öneriniz var mı? Eve döneyim akapuntura tekrar başlıcam. Tatil bitsindr spora diyete tekrar başlama istiyorum artık

senin depolar boşalmış gülüm hem kapsül hem de direk yenen damla gibi d.vit verdi doktor değil mi sakın aksatma düzenli kullan ki o ağrılar halsizlik çabuk gitsin depo dolsun

Kayisi ,kuru erik ,zeytinyağı püre yapıp kendinde kızında yoğurtla tüketin canım çok işe yarıyor
Tatilde kabızlık ve dengesiz beslenme normal

benim kan değerleri aşırı düştüğün de öyle oluyorum hava sıcak olsa bile benim ayaklar hatta eller buz damı gibi sen arada pekmeze limon yada brokoliye limon sıkıp ye iç hem zararı da olmaz hem kana iyi gelir gülüm

Bende ankaradayım canım bir hafta Antalya’ya geldim burda virüs felan yok heryer tıka basa dolu. Allahtan biz tesisteyiz de kalabalık değil. Hoş Ankara dışında nereye gidersen daha güvenli gibi

Kayisi ,kuru erik ,zeytinyağı püre yapıp kendinde kızında yoğurtla tüketin canım çok işe yarıyor
Tatilde kabızlık ve dengesiz beslenme normal
Kuzum kızım 54 günlük ama ben yapayım aslında 4 litreye yakın su içiyorum sezeryandan sonra başladı hala düzene girmedi bekliyorum

benim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))

Kuzum kızım 54 günlük ama ben yapayım aslında 4 litreye yakın su içiyorum sezeryandan sonra başladı hala düzene girmedi bekliyorum
Kizinin tam bu zamanlarda kabızlığı normal bu aralıkta oluyor 4. Aydan sonra daha düzene giriyor muhtemelen 4-5 günde bir yapar hatta oğlum 10 günde bir uapardi kızım şimdi 4gunden sonra yapıyor gaz birikmesinden dolayı bağırsaklardaki su emilimi etkileniyormus gazını iyice çıkar , karın üzeri yatir uyanık ve yanındayken böylece hareketlerde etkili olur birde kalın bağırsak yönünde masajlar

benim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))
Ay aynı ablamın eşi gibi kışın kıtlık çıksa ablama gitsek yeter bize gelen aç kalır benim eşim tostla patatesle ömür geçirse neden demez kahvaltıci

inşallah şifa bulur gülüm ben de çok umutluyum ketojenik diyetle iyileşen bir sürü insan çocuklar var

Canın kızım prematüre doğdu. Sütüm çok az süt uğruna zaten kilom kaldı. Mama da veriyorum ona rağmen 54 günde 1 kg anca aldı. İlk kızımda 30 kg almıştım hepsini verdim. Bu sefer çok dikkat edicem dedim gebelik tiroit çıktı ve ben anladım ki hamilelikte kilo almak nasibimde var süt olayım olması iyice baktırıp vericem ama olanında gitmesinden korkuyorum bu yüzden kontrollü gidicem gibi duruyor. En büyük şansım kış geldi işe hemen başlamıcam ve kilo işini zamana yayıcam gibi görünüyor

hoş geldin elam maşallah bebnin 4 dişi çıkmış , çiğneyecek yiyecek nasibi rızkı bol olsun inşallah , kilo da vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…