- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.381
Sen nasilsin tatlimyoksa 2.olduk diye mi boyle oldu
Emin ol cok faydasi olacak cnmiyi aksamlar herkese❤
hastaneye yatmadan once kislik hazirliklari yaptik bol bol konserve yaptik
sonra hastaneye yattik 4 gunluk
bugun ciktik sukur
hersey iyi gecri cok sukur kizim hemen 1 gunde ketoya girmis
hastanede ne nasil ve ne kadar yenilecek hepsini ogrettiler
ornek menuler felan verdiler kolaylik olsun bana diye
3 ay sonraya randevu verdiler kontroller icin
bobreklerinden felan radyo cekilecek
yuzde 50 ise yariyomus nobetler duruyomus
diger yuzde 50 ise yamazsa bile nobetlerin araliklari uzuyomus
artik son sansimizda bu
insallah bundan sifa bulur kizim
su ara aynı şekilde normalde sabah karşı artardı memede kalması ama şimdi gece boyuncada memedeanladm cnm benimki bu ara geceleri uzuuuun uzuuun emmek istiyor memeyi bırakınca da yanımda yatmak istiyor öyle çok şükür çok atak mi diye düşündürcek kadar zorlamıyor bklm sağlıklı olsunlarda
ay yok tam tersi benim adam yemeyi çok seviyor bı de metabolizma hızı yavaş sanki öyle çok hızlı eriyip bitecek gibi değil yolumuz uzun ikimizinde
Günaydın cnm bize şu an detoks, yeşil çay vs yok şu dışında başka ödem için ne yapabiliriz ki
2 gün sonra 3 aylık olcak canımGünaydın canım ☺ kaç aylık ve bebeğin canım. Rabbim bağışlasın
Günaydın canım ☺ günü ben de erken kapatmayı düşünüyorum bakalım umutluyum. Tartıya çıkmamak için Zor tutuyorum
yok kız ne yaşlanmasıamin canim
Çok kotu olmuş Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun canım
bendede oluşmaya başladı bence yaşlanıyoruz
Kolay gelsin canım.Mutfak temizledi mi evin diğer tarafları insanın gözünde büyümüyor ..Zorunu atlatmissin
işin piri olduk artık valla gözüm yese gevis yapabiliyorum beslenme diyetetige suanki durumda gözüm yemiyor ama içimde kaldı diyetisyenlere inat okuyacağım o bölümü de bebeler az büyüsünBalım sen bu işi biliyosun zaten. sütünü etkilemeden doğru brslenirsin
vay vay vayBugün tavuk salata yapicam bana eksi gitirecektir
inşallah güzel geçmiştir canımKeman yayı gibi gerginim, yeni bir iş görüşmesine gideceğim, valla sinirlerim bozuldu artık, bakalım bugün nasıl bir saçmalık olacak :))
Ben kucagimdayken yapıyorum zaten hep kucağımda ya kan ter içinde kalıyorum valla onunda sallanmaktan uykusu geliyoraynen canım valla diğer odalar anca ya dağınık ya tozlu oluyor ama mutfak hem çok kalabalık hem yağ falan zorluyor ister istemez ne çok tabak çanak var hala da aklım alamadıklarimda
bu sefer çok kararlı o da du bklm bende kararlıyım ne yiyeceğini miktarını ona bırakıncw olmuyor ben ayarlayıp vericem porsiyonlsrini
yaa hadi ya benim eşimde irade yok uzun süreli diyet yapamiyor işin kötü yanı bünye almaya çok müsait ama çok zor veriyor daha önce diyetisyene gitti devamını getiremedi tahlilleri de temiz tamamen pis boğazligindan veremiyor keşke önce o versin valla daha çok sevinirim o göbeği eritmesi şart isteğimiz kıyafetleri bulamıyoruz
hadi hayırlısıysa güzel geçsin insAllah canım
kolay gelsin canım bugün bende erken bitirirsem işimi gündüz yapicam Leslie gece oğlan durmuyor pek
Ooo hadi iyi ter atmalar
hahaha su sıralar aynı babam adam yaş aldıkça diyetin dozunu artırdı anneme nispet yapıyor annemde babam yemiyor veriyor diye gıcık oluyorbenim koca gece ekmek yemeyi bıraksa bir de uykusuz kalsa hoop zayıflıyor sanki ben ona kilon kaç diye soruyormuşum gibi gelip kaç kiloya indiğini söylüyor siniirrr oluyorum gıcık oluyorum deme beee diyorum :))
sabah tartılır öğlen gelir yemeden önce tartılır yedikten sonra tartılır akşam yine aynı step tahtası gibi basküle çıkıyor benim adam :)
geçmiş olsu canım kaçırmışım ne nöbeti inşallah işe yarar şifa oluriyi aksamlar herkese❤
bugun ciktik sukur
artik son sansimizda bu
Ne kadarlık canım oğlun geçmiş olsun . Belkide ızgara eti sindiremiyor alerjiden ziyade sindirim sıkıntısından dolayı vücut tepki veriyor çünkü sadece ızgarada olması düşündürücü . Yada başlamaya göre daha az pişmiş olduğu için içindeki bizi etkilemeyen bakteriler onu etkiliyor haslamayida üç gün kuralı ile verip dene ona göre ızgara öncesi onun etini haşlayıp ızgaraya atarsınız oda mahrum kalmamış olurKesinlikle hastaneye girmek istemiyorum. Daha önce hacettepe de genel alerji testi yaptirmak istedik. Kandan bakacaklardi delik deşik ettiler damar bulamadilar kan almak için en son bırakın istemiyorum test falan dedim. Çocuk katıldı aglamaktan. Damar sıkıntısı var. Kan için kafasini bile delmislikleri var o derece
senin depolar boşalmış gülüm hem kapsül hem de direk yenen damla gibi d.vit verdi doktor değil mi sakın aksatma düzenli kullan ki o ağrılar halsizlik çabuk gitsin depo dolsunKesinlikle en son oğluma 6 aylıkken baktırmıştım ben de bu baş ağrısı neden geçmiyor derdim meğer d vitamini eksikliği varmış. Normal değeri 20-50olması gerekirken benim 6 değerinde. İlaçları düzenli kullanıp 6 ayda 1 kontrol etmek gerekiyor.eklemlerim o yüzden bu kadar ağrımasının sebebi de buymuş
Kayisi ,kuru erik ,zeytinyağı püre yapıp kendinde kızında yoğurtla tüketin canım çok işe yarıyorİyi geceler kızlar yarın tatilimin son günü düzenim iyice kaçtı. Kiloma iyice takar oldum morelim çok bozuk hiç mutlu değilim. Bide afedersiniz kabızlık sorunu var metabolizma çalışmıyor 4 günde bir çıkıyorum kızımda benim gibi oldu çocuk. Bunun için öneriniz var mı? Eve döneyim akapuntura tekrar başlıcam. Tatil bitsindr spora diyete tekrar başlama istiyorum artık
benim kan değerleri aşırı düştüğün de öyle oluyorum hava sıcak olsa bile benim ayaklar hatta eller buz damı gibi sen arada pekmeze limon yada brokoliye limon sıkıp ye iç hem zararı da olmaz hem kana iyi gelir gülümbilmemki abla, adet olacagim zaman böyle oluyor. Birde ayaklarimdan birdefa üsüdüysem daha isinamam o günü
aha benden bahsetti
Cok dikkat et canim besin tüketiminde allahin izniyle sikinti olmaz ins
Masallah sen ne hatunmussun hadi keyif hakkin
Bende ankaradayım canım bir hafta Antalya’ya geldim burda virüs felan yok heryer tıka basa dolu. Allahtan biz tesisteyiz de kalabalık değil. Hoş Ankara dışında nereye gidersen daha güvenli gibiMenüyü yazıp kaciyorum bu kız daha doğru düzgün yeni uyuduçocuklarda patladı vakalar arttı diye iyice kapandık eve inşallah salı günü kaçıyoruz Ankara'dan çocuklarda bı nefes alır yoksa ben huniyi sadece başıma değil heryerime takacağım
Kuzum kızım 54 günlük ama ben yapayım aslında 4 litreye yakın su içiyorum sezeryandan sonra başladı hala düzene girmedi bekliyorumKayisi ,kuru erik ,zeytinyağı püre yapıp kendinde kızında yoğurtla tüketin canım çok işe yarıyor
Tatilde kabızlık ve dengesiz beslenme normal
benim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))Bitti abla hatta ben ole saniyodum dolaptaki 2kg fasulye unutmusum oglan icin buzluga atcagm esimde bugn yarn bursaya gitsekmi falan diyince aksam onla ugrastm neyseki oda haloldu rahatim artik darisi sana abla cok kaldi mi senin isin
Bol bol su ictim ama kasiklarimdada hep agri var 2 gundur anlamadm ya :/
Hakkinda hayirliai olsun insallah cnm
Cok sevindim dilek tadını cikar
Olabillr abla mantikli
Aynen pazartesi artim bide cok yuksekti tum hafta direndi ya yarn ne cikcak cok meraktaym gunu cok erken kapattm normale gore ama pek umudum yok
Cok sevindim abla bol bol dinlen enerji depola insallah
Kizinin tam bu zamanlarda kabızlığı normal bu aralıkta oluyor 4. Aydan sonra daha düzene giriyor muhtemelen 4-5 günde bir yapar hatta oğlum 10 günde bir uapardi kızım şimdi 4gunden sonra yapıyor gaz birikmesinden dolayı bağırsaklardaki su emilimi etkileniyormus gazını iyice çıkar , karın üzeri yatir uyanık ve yanındayken böylece hareketlerde etkili olur birde kalın bağırsak yönünde masajlarKuzum kızım 54 günlük ama ben yapayım aslında 4 litreye yakın su içiyorum sezeryandan sonra başladı hala düzene girmedi bekliyorum
Ay aynı ablamın eşi gibi kışın kıtlık çıksa ablama gitsek yeter bize gelen aç kalırbenim kocaya bağlı yarın pazardan ne ve ne kadar getirise onları mecbur yapıcam en son cin biber de alayım turşu yap diyordu:))
inşallah şifa bulur gülüm ben de çok umutluyum ketojenik diyetle iyileşen bir sürü insan çocuklar variyi aksamlar herkese❤
bugun ciktik sukur
artik son sansimizda bu
Canın kızım prematüre doğdu. Sütüm çok az süt uğruna zaten kilom kaldı. Mama da veriyorum ona rağmen 54 günde 1 kg anca aldı. İlk kızımda 30 kg almıştım hepsini verdim. Bu sefer çok dikkat edicem dedim gebelik tiroit çıktı ve ben anladım ki hamilelikte kilo almak nasibimde varKizinin tam bu zamanlarda kabızlığı normal bu aralıkta oluyor 4. Aydan sonra daha düzene giriyor muhtemelen 4-5 günde bir yapar hatta oğlum 10 günde bir uapardi kızım şimdi 4gunden sonra yapıyor gaz birikmesinden dolayı bağırsaklardaki su emilimi etkileniyormus gazını iyice çıkar , karın üzeri yatir uyanık ve yanındayken böylece hareketlerde etkili olur birde kalın bağırsak yönünde masajlar
hoş geldin elam maşallah bebnin 4 dişi çıkmış , çiğneyecek yiyecek nasibi rızkı bol olsun inşallah , kilo da vermişsinAyy yok ben oğlanıbence boşuna demiyorlar ilk göz ağrısı diye var yani o ağrı hep oluyor o göz bi doluyor
Abla gelemem şimdi. Şükür 76 ya geldim ama şu an günler çok yorucu. Buraya giremediğim günler oluyor o derece yani
Allah razi olsun. abla. eskisi gibiyim. pek degisen bisey yok.Sen nasilsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?