Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim ki gitti yürüdü geldi ve sonrası bir şey yemedi adam göbeği 2 güne eritecek ben de annen gibi gıcık oluyorum heheheh

benim de öyle oldu 4. günü sıcak suya bal katıp içtim bir kaç defa bu sabah da içtim işe yaradı şükür

Abla ne tatlısın ilk defa diş çıkarma için böyle güzel bir dua görüyorum
bu gün erkek kardeşimin oğlu olan yeğenim balımın da dişi çıkış diye diş hediği yapmışlar annesi 2 minnak dişin fotosunu atmıştı içimden geldi ona da aynısını yazdım , elamın bebesinin 4 dişi olmuş ona da diycem tabi ki görmesek de hepsi bizim yeğen

Ay aynı ablamın eşi gibi kışın kıtlık çıksa ablama gitsek yeter bize gelen aç kalır benim eşim tostla patatesle ömür geçirse neden demez kahvaltıci
yemek seçmeyen insanlara bayılıyorum yaaa, bu sene kışlık işini herkes biraz abarttı yine virüs artar karantina olursa ablan da biz de sıkıntı çekmeyiz allahın izniyle iyi erzak yaptık :))

Allah seni güldürsün e mi
Aynen benimki de öyle canım kanında enfeksiyon vardı çok yüksekti damardan antibiyotik alması gerekiyordu mahvettiler çocuğu yeni doğan hemşiresinden tut çocuk doktoruna varana kadar kimse damar yolu açamadı buldukları damar da hemen patlıyordu çok inceymiş damarları anlıyorum seni kuzum
ya hanimlar takimimiza nazar degdi galiba. her hafta 1. olursak boyle olur.
Arada nazar icin 2. yapin grubu.
tabi kaptanimiz da cok guzel yonetiyor grubu herkesin gozu uzerimizde
Tarafımdan Denendi
Canim müdürle son durumujuz nedir. duzelme yok mu hiç
Kız çomağını sakladı bizimki o deli ben deli o çomağını saklamayı tercih etti geçen halimi hatrımı sordu
Gecen hafta 2.olduyduk
Sirkeli suyla tüm takımı sileceğim olmadı
İnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canım
Semizotu, kabak,bamya bende işe yarıyor canım

benim de öyle oldu 4. günü sıcak suya bal katıp içtim bir kaç defa bu sabah da içtim işe yaradı şükür
Bende evdeyken sabah aç karnına ayranın içine yulaf kepeği koyup içiyorum ama şuan burda kepek yok. Bir de ben doğum kilosu veremedim 5 kg gitti çocuk 2500 kg doğdu zaten kalan sağlar bizim. Sonra kendi çabamla 8 kg vermiştim ama kanızlıktan ve tatilde ki düzenin bozulmasından dolayı ger geldi dönünce tekrar upraşıcam bide doktora gidicem neden gitmiyor kabızlık neden diye

en iyisi eve dönünce doktora gitmek ben kaç kere gittim umursamadı doktor troid bezim yok diye düzenli kontrole gidiyorum ilaç ayarı yapılıp kalsiyum d.vit b12 v.s. e bakılıyor hep birşeyler eksik çıkıyordu , en son dedim bu da önemli kabızlıktan karnım ağrıyor bir antibiyotik tarzı faydalı baktireleri destekleyen bir şey verdi o dönem iyi geldi sonra yine aynı oldu ben de kendim probiyotik aldım 3 ay kullandım çok güzel işe yaradı normalde 6 ay kullanmak lazımmış ben de 3 ay da fayda etti 1 yıldan fazladır rahattım memlekete gidince yine aynı sorun başladı
gün kurusu olan kayısıyı kaynatıp iyice süzüp içersen de etki eder sıcak inek sütüne (hazır marketinkinde işe yaramıyor bende) bal karıştırıp içmek de ,en son çare direk aç karnına zeytin yağı içmek 1 kaşık

Ders anlatirken zaten ogrencilerden uzaksin cnm, o zaman cikarsan olmuyormu
Yasak canım. Ders anlatırken maskeyle birlikte siperlik de kullanma zorunluğu gelmi

Eklentiler

• 9E68133F-2554-47D5-A7BF-3D1EE2283C17.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 17
Bunları denedim canım hatta süt için yeşillik olayını abartmıştım ama sanırım artık doktorluk durumdayım hatta kızıma biogai almıştım ona ters tepti çok ağladı doktor kes deyince kendimde onu bile denedim aam bi faydası olmadı bana da

Canım doğumdan sonra mı başladı sende de. Ben biogai kendim kullandım ama fayda etmedi. Ben tuzu sevmem 4 litreye yakın su içerim gergin sporunu yaparım ona rağmen kanda sodyum fazlalığı çıktı böbreklerle alakalı bişey olabilir dediler. Dönünce kesin gidicem. Zeytinyağı felan bana hiç fayda etmiyor. Hatta doğumda hiç kilo gitmedi ve bu kiloları ben yiyerek almadım tiroit yüzünden aldım vermesi daha kolay olur dediler gram oynamadı. Ben kendim diyet sporla bayağı vermiştim ama şimdi geri geldi. 60 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum çok moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…