- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.401
Abla ne tatlısın ilk defa diş çıkarma için böyle güzel bir dua görüyorumhoş geldin elam maşallah bebnin 4 dişi çıkmış , çiğneyecek yiyecek nasibi rızkı bol olsun inşallah , kilo da vermişsin
benim ki gitti yürüdü geldi ve sonrası bir şey yemedi adam göbeği 2 güne eritecek ben de annen gibi gıcık oluyorum hehehehsu ara aynı şekilde normalde sabah karşı artardı memede kalması ama şimdi gece boyuncada memede
2 gün sonra 3 aylık olcak canım
yok kız ne yaşlanmasıben hiç yasli hissetmiyorum ama kilolu şişko ciiiiikin hissediyorum suaralar iyi ki böyle hissediyorum yoksa yemeğe devam ederdim
işin piri olduk artık valla gözüm yese gevis yapabiliyorum beslenme diyetetige suanki durumda gözüm yemiyor ama içimde kaldı diyetisyenlere inat okuyacağım o bölümü de bebeler az büyüsün
vay vay vay
inşallah güzel geçmiştir canım
Ben kucagimdayken yapıyorum zaten hep kucağımda ya kan ter içinde kalıyorum valla onunda sallanmaktan uykusu geliyor
hahaha su sıralar aynı babam adam yaş aldıkça diyetin dozunu artırdı anneme nispet yapıyor annemde babam yemiyor veriyor diye gıcık oluyor
geçmiş olsu canım kaçırmışım ne nöbeti inşallah işe yarar şifa olur
benim de öyle oldu 4. günü sıcak suya bal katıp içtim bir kaç defa bu sabah da içtim işe yaradı şükürİyi geceler kızlar yarın tatilimin son günü düzenim iyice kaçtı. Kiloma iyice takar oldum morelim çok bozuk hiç mutlu değilim. Bide afedersiniz kabızlık sorunu var metabolizma çalışmıyor 4 günde bir çıkıyorum kızımda benim gibi oldu çocuk. Bunun için öneriniz var mı? Eve döneyim akapuntura tekrar başlıcam. Tatil bitsindr spora diyete tekrar başlama istiyorum artık
bu gün erkek kardeşimin oğlu olan yeğenim balımın da dişi çıkış diye diş hediği yapmışlar annesi 2 minnak dişin fotosunu atmıştı içimden geldi ona da aynısını yazdım , elamın bebesinin 4 dişi olmuş ona da diycem tabi ki görmesek de hepsi bizim yeğenAbla ne tatlısın ilk defa diş çıkarma için böyle güzel bir dua görüyorum
oyle tabı yıne bır arada saglıklıyız buna da sukurOda doğru bizdede aynı valla.Rabbim bugunumuzu aratmasin gene
yemek seçmeyen insanlara bayılıyorum yaaa, bu sene kışlık işini herkes biraz abarttı yine virüs artar karantina olursa ablan da biz de sıkıntı çekmeyiz allahın izniyle iyi erzak yaptık :))Ay aynı ablamın eşi gibi kışın kıtlık çıksa ablama gitsek yeter bize gelen aç kalırbenim eşim tostla patatesle ömür geçirse neden demez kahvaltıci
Aman sakin bildirimi unutma cnm, listedesin
Allah seni güldürsün e miHeellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugünü hafif geçireyim saf protein günü olsun sabah yedim ama akşam da peynirli omlet yapayım bi güzel hazırladım saat 17 erkenden de kapatırım günü nasıl tatlı tatlı hayal kuruyorum masaya oturdum ki benim zalım oğlan bebesi geldi -aaneeee ne yiyorsun hmm çok lezzetli kokuyor - dedi kokudaki lezzeti çözmüş olacak ki omletime çöreklendi bi iki lokma aldım almadım bitti.
Annelik işte seviniyor insan iyi bari oğlan yedi ben başka bir şey de yesem olurlarla mis kokulu peynirli omletimi olan hasretimi içime attım.
Sonra dur iki yımırta haşlayam bol baharatlayıp yerim yanına peynir ayran ımmmhh diye hayal kurarken bu sefer de küçük deccal geldi MAM MAM MAAAM diye diye hüplettti haşlanmış yumurtamı. Ahh dedim tatlı kedim lusim kolay mı ana olmak taş kaynatır suyunu içersin lusiiiim diyerek mevzuyu Fatma Girik e bağlayıp aç kalmanın haklı onuruylan -çocuklar doydu ya diye mutlu olsanalığa- terfi ettim. Acıdan ve açlıktan sürekli zihnimi oyalacak bahaneler üretiyor bak sayelerinde az kalori aldın ne mutlu sana nasip değilmiş iki kez denedin olmayınca olmuyor bak belki yarın eksi gelir, belki göbekten yarım kilo gider belki şu siyah paltolonuna birden giriverirsinlerle naneli ayranımı yudumladım iki lokma peynirimi de yedim kalktım. Yiyemediğim omletimi tavasını bulunmaz bir gururla yıkayıp kaldırdım.
Ahaa Naaa buraya yazıyorum yarın eksi gelmesin bu iki zalım deccali bi odaya kapayıp 5 yumurtayı acımadan yiyeceğim
Aynen benimki de öyle canım kanında enfeksiyon vardı çok yüksekti damardan antibiyotik alması gerekiyordu mahvettiler çocuğu yeni doğan hemşiresinden tut çocuk doktoruna varana kadar kimse damar yolu açamadı buldukları damar da hemen patlıyordu çok inceymiş damarları anlıyorum seni kuzumKesinlikle hastaneye girmek istemiyorum. Daha önce hacettepe de genel alerji testi yaptirmak istedik. Kandan bakacaklardi delik deşik ettiler damar bulamadilar kan almak için en son bırakın istemiyorum test falan dedim. Çocuk katıldı aglamaktan. Damar sıkıntısı var. Kan için kafasini bile delmislikleri var o derece
Tarafımdan Denendiya hanimlar takimimiza nazar degdi galiba. her hafta 1. olursak boyle olur.
Arada nazar icin 2. yapin grubu.
tabi kaptanimiz da cok guzel yonetiyor grubu herkesin gozu uzerimizde
Kız çomağını sakladı bizimkiCanim müdürle son durumujuz nedir. duzelme yok mu hiç
Sirkeli suyla tüm takımı sileceğim olmadıGecen hafta 2.olduyduk
İnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canımiyi aksamlar herkese❤
hastaneye yatmadan once kislik hazirliklari yaptik bol bol konserve yaptik
sonra hastaneye yattik 4 gunluk
bugun ciktik sukur
hersey iyi gecri cok sukur kizim hemen 1 gunde ketoya girmis
hastanede ne nasil ve ne kadar yenilecek hepsini ogrettiler
ornek menuler felan verdiler kolaylik olsun bana diye
3 ay sonraya randevu verdiler kontroller icin
bobreklerinden felan radyo cekilecek
yuzde 50 ise yariyomus nobetler duruyomus
diger yuzde 50 ise yamazsa bile nobetlerin araliklari uzuyomus
artik son sansimizda bu
insallah bundan sifa bulur kizim
Semizotu, kabak,bamya bende işe yarıyor canımİyi geceler kızlar yarın tatilimin son günü düzenim iyice kaçtı. Kiloma iyice takar oldum morelim çok bozuk hiç mutlu değilim. Bide afedersiniz kabızlık sorunu var metabolizma çalışmıyor 4 günde bir çıkıyorum kızımda benim gibi oldu çocuk. Bunun için öneriniz var mı? Eve döneyim akapuntura tekrar başlıcam. Tatil bitsindr spora diyete tekrar başlama istiyorum artık
allah rahatlık versinYoğurtlarımı mayaladım, mutfağımı toparladım, biraz kitap okuyup yatarım, hepinize iyi geceler kızlar, inşallah yarın sababa bol eksili tartılarımız olur, Allah rahatlık versin
Bende evdeyken sabah aç karnına ayranın içine yulaf kepeği koyup içiyorum ama şuan burda kepek yok. Bir de ben doğum kilosu veremedim 5 kg gitti çocuk 2500 kg doğdu zaten kalan sağlar bizim. Sonra kendi çabamla 8 kg vermiştim ama kanızlıktan ve tatilde ki düzenin bozulmasından dolayı ger geldi dönünce tekrar upraşıcam bide doktora gidicem neden gitmiyor kabızlık neden diyebenim de öyle oldu 4. günü sıcak suya bal katıp içtim bir kaç defa bu sabah da içtim işe yaradı şükür
en iyisi eve dönünce doktora gitmek ben kaç kere gittim umursamadı doktor troid bezim yok diye düzenli kontrole gidiyorum ilaç ayarı yapılıp kalsiyum d.vit b12 v.s. e bakılıyor hep birşeyler eksik çıkıyordu , en son dedim bu da önemli kabızlıktan karnım ağrıyor bir antibiyotik tarzı faydalı baktireleri destekleyen bir şey verdi o dönem iyi geldi sonra yine aynı oldu ben de kendim probiyotik aldım 3 ay kullandım çok güzel işe yaradı normalde 6 ay kullanmak lazımmış ben de 3 ay da fayda etti 1 yıldan fazladır rahattım memlekete gidince yine aynı sorun başladıBende evdeyken sabah aç karnına ayranın içine yulaf kepeği koyup içiyorum ama şuan burda kepek yok. Bir de ben doğum kilosu veremedim 5 kg gitti çocuk 2500 kg doğdu zaten kalan sağlar bizim. Sonra kendi çabamla 8 kg vermiştim ama kanızlıktan ve tatilde ki düzenin bozulmasından dolayı ger geldi dönünce tekrar upraşıcam bide doktora gidicem neden gitmiyor kabızlık neden diye
Yasak canım. Ders anlatırken maskeyle birlikte siperlik de kullanma zorunluğu gelmiDers anlatirken zaten ogrencilerden uzaksin cnm, o zaman cikarsan olmuyormu
Bunları denedim canım hatta süt için yeşillik olayını abartmıştım ama sanırım artık doktorluk durumdayım hatta kızıma biogai almıştım ona ters tepti çok ağladı doktor kes deyince kendimde onu bile denedim aam bi faydası olmadı bana daAllah seni güldürsün e mi
Aynen benimki de öyle canım kanında enfeksiyon vardı çok yüksekti damardan antibiyotik alması gerekiyordu mahvettiler çocuğu yeni doğan hemşiresinden tut çocuk doktoruna varana kadar kimse damar yolu açamadı buldukları damar da hemen patlıyordu çok inceymiş damarları anlıyorum seni kuzum
Tarafımdan Denendi
Kız çomağını sakladı bizimkio deli ben deli o çomağını saklamayı tercih etti geçen halimi hatrımı sordu
Sirkeli suyla tüm takımı sileceğim olmadı
İnşallah canım Allah. Şifasını versin artık eve döndüğüne göre daha sık gel canım
Semizotu, kabak,bamya bende işe yarıyor canım
Canım doğumdan sonra mı başladı sende de. Ben biogai kendim kullandım ama fayda etmedi. Ben tuzu sevmem 4 litreye yakın su içerim gergin sporunu yaparım ona rağmen kanda sodyum fazlalığı çıktı böbreklerle alakalı bişey olabilir dediler. Dönünce kesin gidicem. Zeytinyağı felan bana hiç fayda etmiyor. Hatta doğumda hiç kilo gitmedi ve bu kiloları ben yiyerek almadım tiroit yüzünden aldım vermesi daha kolay olur dediler gram oynamadı. Ben kendim diyet sporla bayağı vermiştim ama şimdi geri geldi. 60 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum çok moralim bozuluyoren iyisi eve dönünce doktora gitmek ben kaç kere gittim umursamadı doktor troid bezim yok diye düzenli kontrole gidiyorum ilaç ayarı yapılıp kalsiyum d.vit b12 v.s. e bakılıyor hep birşeyler eksik çıkıyordu , en son dedim bu da önemli kabızlıktan karnım ağrıyor bir antibiyotik tarzı faydalı baktireleri destekleyen bir şey verdi o dönem iyi geldi sonra yine aynı oldu ben de kendim probiyotik aldım 3 ay kullandım çok güzel işe yaradı normalde 6 ay kullanmak lazımmış ben de 3 ay da fayda etti 1 yıldan fazladır rahattım memlekete gidince yine aynı sorun başladı
gün kurusu olan kayısıyı kaynatıp iyice süzüp içersen de etki eder sıcak inek sütüne (hazır marketinkinde işe yaramıyor bende) bal karıştırıp içmek de ,en son çare direk aç karnına zeytin yağı içmek 1 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?