- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.421
İnsanın huyları değişmiyor ki canım. Hem niye küstünüz bakayımHala genç kizligumdaki gibi sevdicegimle küs olunca balkonda sezen aksu ve kahve keyfisu yaoiyorumbi sigara ne iyi giderdi şimdi
Afiyet olsun canım gayet güzelMENUM:
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk labne, 1ck salca, 5 zeytin, közlenmis kapya biber ile domates
15:30 10tane bögurtlen
16:30 1 tabak kabaklı, biberli ve taze fasulyeli tavuk sote, 1 domates yarm sogan ile salata
1.5lt ödem suyu
1.0 lt Su
20dk yuruyus hizli tempo 60 puan
Afiyet olsun canım tam perşembe menüsü olmuş17 eylül perşembe
11.00
10 tane üzüm
2 d süzme peynir
13.00
Yarım ç.b. kuruyemiş
17.30
Köz patlıcan salatası
18.30
1 fincan sütlü kahve
Su 2
Spor yok
Çok güzel menü canım afiyet olsunKahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık biber 5 zeytin
Ara neskafe
Akşam 18.30
Salata 2 haşlanmış bud
1 bardak ayran
3 lt ödem atıcı su 1 bardak bitki çayı
Naptın canım sen tartı öncesi kuru fasülye şişlik yapar. Çiğ köfte-içli köfte ... Sanki bunları hafta sonu yesen daha iyi olurdu8.30 iki kare kepekli ile haslanmis yumurtali tost 7 zytin
13.30 bir kase kuru fasulye yogurt 4 tane cig kofte
17.00 bir yesil elma
19.00 bir kase bamya 2 tane icli kofte
Afiyet olsun canım17 Eylül
Sabah(8:00)
Hindi ızgara parmak kalınlığında 2 önce dilim ( oğlum sabah sandvich istedi etçil olduğu için kalanını ben yedim)
2 yumurta
Yeşillik
Öğle(12:30/
2 kabağı zeytinyağı ile soteledim üzerine 2 kk beyaz peynir rendeledim
1 kepçe yayla çorbası
Ara(15:00)
10 findik
Kahve
1 elma
Akşam(18:00)
Öğle ile kabak kısmı aynı
2dilim wasa
Su: 4 lt
Ablacığım harika olurdu amma elticigimde Kayinvaldendeme karşı merhamet olsaydı ..kadina bütün gün suratını asar sığıntı muamelesi yapar .oğlu sabah gidip akşam gelicek dünyadan haberi olmazTatlim bunu aslinda 2 oglan konuşup bi duzene koymasi lazim
Seninde biraz nefes almaya ihtiyacin var
En azindan 2 haftaya bi haftasonlari gitse
Kesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadeceİnsanın huyları değişmiyor ki canım. Hem niye küstünüz bakayım
Tüh üst üste gelmiş geçmiş olsun canım kasik ağrına ayağınin altına sıcak su torbası koysan iyi gelmezmiKızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
İnşallah cnm inşallah Rabbim öyle bir şifa versin ki hastanenin önünden bile geçmeyin birdahaiyi aksamlar herkese❤
hastaneye yatmadan once kislik hazirliklari yaptik bol bol konserve yaptik
sonra hastaneye yattik 4 gunluk
bugun ciktik sukur
hersey iyi gecri cok sukur kizim hemen 1 gunde ketoya girmis
hastanede ne nasil ve ne kadar yenilecek hepsini ogrettiler
ornek menuler felan verdiler kolaylik olsun bana diye
3 ay sonraya randevu verdiler kontroller icin
bobreklerinden felan radyo cekilecek
yuzde 50 ise yariyomus nobetler duruyomus
diger yuzde 50 ise yamazsa bile nobetlerin araliklari uzuyomus
artik son sansimizda bu
insallah bundan sifa bulur kizim
aaaa yine mi gidiyorgözünü seveyim arkadaşına söyle 3 gün sağlıklı beslenme programı uygulyın çocuklara ayrı kendinize ayrı pişirin taşırın geç saatte atıştırma ikramlama olmasın kahve de boş yanın da sade su ile olsun , beni tanıyorsa ablam selam söyledi böyle de emretti diyiver
çiğköfte çok sorun değil bence erken yesen daha iyi olurdu belki canım
Geçmiş olsun canım olmadı bir ağrı kesici alKızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
Boşver canım. Sen de onda beğenmediğin şeyleri söyle kendini kötü hissetsinKesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
Gayet güzel canım afiyet olsun.17 EYLÜL
Kahvaltı 10,00 = domates, salatalık dereotu, maydanoz 2 haşlanmış yumurta kiraz saplı çay 2 tane ceviz
Öğle 13,30 = sote sebze lavaş arasında(ince çiğköfte yanına olandan) 1 bardak ayran
16,15 sade kahve
Akşam 18,30 = 3 yemek kaşığı et sote, 2 yemek kaşığı sebze sote, yoğurt
21,00 = şekersiz çay
2,5 litre su
İyi geceler kızlar yarın tatilimin son günü düzenim iyice kaçtı. Kiloma iyice takar oldum morelim çok bozuk hiç mutlu değilim. Bide afedersiniz kabızlık sorunu var metabolizma çalışmıyor 4 günde bir çıkıyorum kızımda benim gibi oldu çocuk. Bunun için öneriniz var mı? Eve döneyim akapuntura tekrar başlıcam. Tatil bitsindr spora diyete tekrar başlama istiyorum artık
Olmadi bide onu deniyim anlamadm boyle olmazdim hic oglan terliyor ortunmek istemiyor ben usuyormTüh üst üste gelmiş geçmiş olsun canım kasik ağrına ayağınin altına sıcak su torbası koysan iyi gelmezmi
Harikasın canım.Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?