Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım gayet güzel
17 eylül perşembe
11.00
10 tane üzüm
2 d süzme peynir

13.00
Yarım ç.b. kuruyemiş

17.30
Köz patlıcan salatası

18.30
1 fincan sütlü kahve

Su 2
Spor yok
Afiyet olsun canım tam perşembe menüsü olmuş
Kahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık biber 5 zeytin

Ara neskafe

Akşam 18.30
Salata 2 haşlanmış bud
1 bardak ayran

3 lt ödem atıcı su 1 bardak bitki çayı
Çok güzel menü canım afiyet olsun
8.30 iki kare kepekli ile haslanmis yumurtali tost 7 zytin

13.30 bir kase kuru fasulye yogurt 4 tane cig kofte

17.00 bir yesil elma

19.00 bir kase bamya 2 tane icli kofte
Naptın canım sen tartı öncesi kuru fasülye şişlik yapar. Çiğ köfte-içli köfte ... Sanki bunları hafta sonu yesen daha iyi olurdu
Afiyet olsun canım

Tatlim bunu aslinda 2 oglan konuşup bi duzene koymasi lazim
Seninde biraz nefes almaya ihtiyacin var

En azindan 2 haftaya bi haftasonlari gitse
Ablacığım harika olurdu amma elticigimde Kayinvaldendeme karşı merhamet olsaydı ..kadina bütün gün suratını asar sığıntı muamelesi yapar .oğlu sabah gidip akşam gelicek dünyadan haberi olmaz
Kendisi insafa gelmediği sürece mümkün değil ..Bazen boğmak istiyorum kaprisleri karşında ama eltimin elinede bırakmaya vicdanim el vermiyor Şuan bile 1 hafta kalacak üzmesin kadını diye verdim gazı kocanin gözüne girersin tel yeniler anasını gönlünü hoş edersen gibi sözlerle

Kızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
Tüh üst üste gelmiş geçmiş olsun canım kasik ağrına ayağınin altına sıcak su torbası koysan iyi gelmezmi

İnşallah cnm inşallah Rabbim öyle bir şifa versin ki hastanenin önünden bile geçmeyin birdaha

doğum gününe gittiğimiz arkadaş. sebzelerimi koydum çantama valla

Kızlar bu saat oldu uyuyamadim ya hem kasık agrim hem bas agrim beni mahfetti dalamiyodm bi sersemlikte var salak gibiyim
Geçmiş olsun canım olmadı bir ağrı kesici al
Kesinlikle değişmiyor olgunlasiyoruz birazcık sadece
Onunla ilgilenmiyorum kendimi salmisim diye yani erkek nankorlugu işte
Boşver canım. Sen de onda beğenmediğin şeyleri söyle kendini kötü hissetsin

Gayet güzel canım afiyet olsun.

akşamdan 1 büyük bardak suya, 1 kabuk tarçın, bir dilim limon, 2 kuru erik 1 ceviz koyun. sabah önce içindekilerini yiyin sonra suyu için

Tüh üst üste gelmiş geçmiş olsun canım kasik ağrına ayağınin altına sıcak su torbası koysan iyi gelmezmi
Olmadi bide onu deniyim anlamadm boyle olmazdim hic oglan terliyor ortunmek istemiyor ben usuyorm

Günaydın kızlar gece alıntıları yaptım ama uykusuzluktan gözlerim acıyordu cevap veremedim şimdi de hala başım gözlerim ağrıyor namaza kaldırdi eşim sonra da ona yemek kahvaltı derken erken kalkıyorum dün uyumadım da geri sersem gibi oldum hala bitmedi mutfak bugün kalan yerleri yapmak planım bklm şimdi biraz daha uyumak istiyorum kahvaltımı geç yapicam bugün 10-10:30 gibi tartilirim benim minikte uyurken hemen uyusam iyi olacak görüşürüz
bol eksili bı gün olsun inşAllah

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden

Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86

Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20200918_073037.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
Harikasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…