Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan
Ya sen muhteşemsin ya
Maşaallah diyelim
Tebrik ederim canım

Günaydın

Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69

Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin

Tebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi, hedefine az kaldı
Geçen yazmışsın ama cevap veremedim

İlk hedefini 90 'a çekip ara versen daha iyi olur diye düşünüyorum, sen bunu biraz düşün bence...

Biraz ara verdikten sonra da 60 hedefi koyarız

Son düzenleme:
Tüm canlı derslerimi bugüne yığmışlar,
Liste hazırlamayı U UcanSupurge ve Pembe Lotus ya bıraktım.

Kızlar eksi gelenleri motivasyon içeren emojiler ile övün lütfeeeeennnn...

Zayıflamak kolay bir iş değil, zoru başaranlari toplu tebrik cümlesi yazmak yerine tek tek bu emojileri kullanarak motivasyon artıralım

Cok teşekkür ediyorum canim seni gördüğüme cok sevindim
Canim üstüne biraz dusuneyim sonra konusuruz insallah

Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirim Handandandan
Canimm hari bir sonuc harika bir mezuniyet masallah sana
Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374
Canim super bir baslangic
Menulerini de duzeltmeye basladin motivasyonun da zamanla daha da artacak insallah

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse

geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60

listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
Canim sorun degil 0.5 kilo almak ama menülerin değişmeye başladı karbonhidrat daha cok görüyorum sanki menulerini toparlayip korumaya gecersin inşallah

superrr tebrik ederim canimmm

sana da hayırlı cumalar canım. kız sen ne iş yapıyorsun. ne suriyesi :)
sonucun mükemmel tebrik ederim :)

Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
kızzzzz maşallah sana tebrik ederim seni bir hafta da 2 kilo verdin hemde bu kiloda. bravo yemek listelerine tekara bakacağım :)

Günaydın Kızlar

Cuma 76.5
Bugün 75.5
Fark -1 (% 1.31)

Haftaya hedefim 74.5

Eki Görüntüle 2692374
günaydın kaptanım tebrik ederim :)

iyi kilo vermişsin canım. teşekkür ederiz iyi dileklerin için.

aslinda gecen gun 69.1 dim canim ama yemege gittik 1 gececik. cok verdigimden yine baya eksideyim ama bidaha asla disarda yemege gitmemtesekkur ederim canimmm
Sen gene arada kendini odullendirmek için git canim yemege cok abartmamak sartiyla tebi kendini mahrum etme hicbiseyden

Canim sorun degil 0.5 kilo almak ama menülerin değişmeye başladı karbonhidrat daha cok görüyorum sanki menulerini toparlayip korumaya gecersin inşallah
evet geçen hafta sonu kampa gittik. öyle olunca bi bozuluyor yemek düzenim. ama asıl sebebi iş yerimdeki mutsuzluğum. en azından kilo alımını durdurup en son listedeki kiloma geri döneceğim inşallah

sana da hayırlı cumalar canım. kız sen ne iş yapıyorsun. ne suriyesi :)
sonucun mükemmel tebrik ederim :)
Canim yazmistim burda restorasyon isi yapiyoruz Suriyede de savastan hasar gormus iki eski camii yi onariyoruz canim Vakiflar Genel Müdürlüğü olarak. Ben mimarim canim kurumda
Cok teşekkür ederim tatil sonrasi sabittim bu hafta bekliyordum

Yaaa süpersin canım tebrikler
Cok az kaldi 2li kilolara ha gayret ❤
Hayirlisiyla git gel canım benim

Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
Süpersin tek kelimeyle canım menulerini tekrar gözden gecircem muhtemelen 1.derecesi sende olur bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…