- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.441
Ya sen muhteşemsin yaGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
Tebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi, hedefine az kaldıGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Tatil sonrasi programima uyarak gayet güzel bir sonuc aldim diye düşünüyorum
Cok teşekkür ediyorum canim seni gördüğüme cok sevindimTebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi, hedefine az kaldı
Geçen yazmışsın ama cevap veremedim
İlk hedefini 90 'a çekip ara versen daha iyi olur diye düşünüyorum, sen bunu biraz düşün bence...
Briaz ara verdikten sonra da 60 hedefi koyarız
Canimm hari bir sonuc harika bir mezuniyet masallah sanaGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
hiç bu kadar beklemiyordum oldu sonunda. Hedefime ulaştım. Mezun olabilirimHandandandan
Canim super bir baslangic
Cumanin gelisi menulerinden belliydi canim harikasin masallahgünaydinnn..
gecen cuma 70.9
bugun 69.5
fark: 1.4
yuzde:1,974
Canim sorun degil 0.5 kilo almak ama menülerin değişmeye başladı karbonhidrat daha cok görüyorum sanki menulerini toparlayip korumaya gecersin inşallahGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar herekse
geçen cuma : 59,5
bu cuma : 60
listede değilim. iki haftada 1,2 kilo aldım. listede olmak hakkanten önemliymiş. en azından kilo alımını durduracağım.
aslinda gecen gun 69.1 dim canim ama yemege gittik 1 gececik. cok verdigimden yine baya eksideyim ama bidaha asla disarda yemege gitmemCumanin gelisi menulerinden belliydi canim harikasin masallah
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Suriyeye cikacagim erken gidelim dediler hemen bildirim yapayim cikmam lazim evden
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
sana da hayırlı cumalar canım. kız sen ne iş yapıyorsun. ne suriyesi :)Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
kızzzzz maşallah sana tebrik ederim seniGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
günaydın kaptanım tebrik ederim :)
iyi kilo vermişsin canım. teşekkür ederiz iyi dileklerin için.Günaydın
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 71,4
Bugün 69,4
Fark 2,0
Yüzde 2,69
Bu son kilo bildirimim. Gerek gruptan gerek özelden mesaj atan iyi niyetli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Yolunuz kalbi, vicdanı, merhameti ve adaleti şaşmayan insanlardan geçsin
Sen gene arada kendini odullendirmek için git canim yemegeaslinda gecen gun 69.1 dim canim ama yemege gittik 1 gececik. cok verdigimden yine baya eksideyim ama bidaha asla disarda yemege gitmemtesekkur ederim canimmm
evet geçen hafta sonu kampa gittik. öyle olunca bi bozuluyor yemek düzenim. ama asıl sebebi iş yerimdeki mutsuzluğum. en azından kilo alımını durdurup en son listedeki kiloma geri döneceğim inşallahCanim sorun degil 0.5 kilo almak ama menülerin değişmeye başladı karbonhidrat daha cok görüyorum sanki menulerini toparlayip korumaya gecersin inşallah
Canim yazmistim burdasana da hayırlı cumalar canım. kız sen ne iş yapıyorsun. ne suriyesi :)
sonucun mükemmel tebrik ederim :)
Yaaa süpersin canım tebriklerGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 107.4
Bu cuma 105.4
Fark 2 kg
Yuzde 1.86
Süpersin tek kelimeyle canımGünaydın arkadaşlar ben de kilo bildirimi yapayım
Geçen cuma 58.7
bugün 56.8
fark-1.9 kilo
yüzde 3.24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?