- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.661
DiyosunHamilelikle birlikte 12 buçuk canım bence çok da fena değil gibi
Bizimde beynimiz yanıyorBu kadar alinti biriktirikirmi deliii
35 mesaj falan cevao yazdim sanirim .
Bir daha biyle yapma bak beynin yaniyor sonra
Sen daha iyi bilirsin canım liste durumuna göre istikrar sağlayacağına söz verirsen bu hafta da alabiliriz belki Niran akşam üzeri gelecek istişare ederiz onunla daOlur canım bı kaç hafta daha bekleyelim deneme süresi olsun
Tamam canım farketmez biraz daha free takilayim o zmn menü yazma yorumlama olayını oturtamadmbi gruba katılım sağlamaya çalışıyorum daSen daha iyi bilirsin canım liste durumuna göre istikrar sağlayacağına söz verirsen bu hafta da alabiliriz belki Niran akşam üzeri gelecek istişare ederiz onunla da
Merak iste napacanSen hiç bakma senanca 75e merdiven daya şu izin kilomun altına düşeyim de listeye gireyim deme zaten hiç
İzin kilona inmene gerek yok canım.9.Takim 636. Etap * * * Dördüncüsü
Bi prenses annesi (78,9/79,4/+0,5/%-0.63) izine ayrilmak istiyor, 2.izin hakkı
Ağustosta ayrılmışım izne 1 sene olmuş +12.5 kg fark var şimdilik takıma girmem için izinn kiloma mi dönmem lazımdı
ben bastan uyardimBizimde beynimiz yanıyor
afiyet olsun canim.Cok sukur dondum Suriyeden. Eve geldim zor zamanlarinin kurtaricisi menemenlik sos ve yumurtayla atistirdim simdi yine ise gecicem :/
Başlarim canım eşimde hazır diyetteyken yoldan çıkaramaz uygun vakit diye düşünüyorumİzin kilona inmene gerek yok canım.
Bugünden itibaren istikrarlı ve disiplinli olurum diyorsan takım ortalaması da uygun olursa listeye alırız.
Ne diyorsun?
Azimle ve disiplinli bir şekilde başlar mısın
Napyonuz kızlar bugün izin verdim kendime ellerim ağrıyordu dün biraz fazla bez sıkınca herhalde çamaşır katlama işini hallederim bugün yeter birikti biraz mutfağın cam kapısını yarın silerim artık ya da pazartesi
Tamam canım farketmez biraz daha free takilayim o zmn menü yazma yorumlama olayını oturtamadmbi gruba katılım sağlamaya çalışıyorum da
Tekrardan hoş geldin listeye diyelim mi o zaman9.Takim 636. Etap * * * Dördüncüsü
Bi prenses annesi (78,9/79,4/+0,5/%-0.63) izine ayrilmak istiyor, 2.izin hakkı
Ağustosta ayrılmışım izne 1 sene olmuş +12.5 kg fark var şimdilik takıma girmem için izinn kiloma mi dönmem lazımdı
İyi yolculuklar canim.Kızlar biz yola cıktik bursaya gidiyoruz oglan uyudu arabada baklm yolumuz var baya hayirlisiyla giderz insallah
Uzun alıntıların ortasında yada sonuna doğru kimin mesajı olduğunu unutuyorum, kimindir acaba diye kendime sorunca, cevap sen yadaben bastan uyardim
Ohh iyi yapmışsn afiyet olsun bende yapicam şimdi kahve canım istedi ben nohut yapcam bulgur pilavı salata ayranEvleri bi supurup toz aldim.
Minnosum uyurken kahvemi iciyorum simdi.
Temizligin acelesi yok iyi yapmissin mola vererek.
Yemek yapilacak ama ne yapsam bilemedim.
uygunsa takım için diyelimTekrardan hoş geldin listeye diyelim mi o zaman
YaâaaUzun alıntıların ortasında yada sonuna doğru kimin mesajı olduğunu unutuyorum, kimindir acaba diye kendime sorunca, cevap sen yada @bi prenses olarak geliyor...
Bacı olduğunuz nasıl da belli ama
Diyette gibi beslen bugün o zamanuygunsa takım için diyelim
Simdi bu iyi biseymi kotu biseymi bi dusunuyumUzun alıntıların ortasında yada sonuna doğru kimin mesajı olduğunu unutuyorum, kimindir acaba diye kendime sorunca, cevap sen yada @bi prenses olarak geliyor...
Bacı olduğunuz nasıl da belli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?