Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen daha iyi bilirsin canım liste durumuna göre istikrar sağlayacağına söz verirsen bu hafta da alabiliriz belki Niran akşam üzeri gelecek istişare ederiz onunla da
Tamam canım farketmez biraz daha free takilayim o zmn menü yazma yorumlama olayını oturtamadmbi gruba katılım sağlamaya çalışıyorum da

Sen hiç bakma sen anca 75e merdiven daya şu izin kilomun altına düşeyim de listeye gireyim deme zaten hiç
Merak iste napacan

Hic listelik gibi gormuyorum kendimi 1 asagi 2 yukari zaten. Arka arkaya 3 hafta eksi oldugumda liste de liste diye tutturacam

İzin kilona inmene gerek yok canım.
Bugünden itibaren istikrarlı ve disiplinli olurum diyorsan takım ortalaması da uygun olursa listeye alırız.
Ne diyorsun?
Azimle ve disiplinli bir şekilde başlar mısın

İzin kilona inmene gerek yok canım.
Bugünden itibaren istikrarlı ve disiplinli olurum diyorsan takım ortalaması da uygun olursa listeye alırız.
Ne diyorsun?
Azimle ve disiplinli bir şekilde başlar mısın
Başlarim canım eşimde hazır diyetteyken yoldan çıkaramaz uygun vakit diye düşünüyorum

Evleri bi supurup toz aldim.
Minnosum uyurken kahvemi iciyorum simdi.

Temizligin acelesi yok iyi yapmissin mola vererek.
Yemek yapilacak ama ne yapsam bilemedim.

Tamam canım farketmez biraz daha free takilayim o zmn menü yazma yorumlama olayını oturtamadmbi gruba katılım sağlamaya çalışıyorum da
Tekrardan hoş geldin listeye diyelim mi o zaman

Evleri bi supurup toz aldim.
Minnosum uyurken kahvemi iciyorum simdi.

Temizligin acelesi yok iyi yapmissin mola vererek.
Yemek yapilacak ama ne yapsam bilemedim.
Ohh iyi yapmışsn afiyet olsun bende yapicam şimdi kahve canım istedi ben nohut yapcam bulgur pilavı salata ayran

Uzun alıntıların ortasında yada sonuna doğru kimin mesajı olduğunu unutuyorum, kimindir acaba diye kendime sorunca, cevap sen yada @bi prenses olarak geliyor...
Bacı olduğunuz nasıl da belli ama
Simdi bu iyi biseymi kotu biseymi bi dusunuyum

Valla haklisin okurken alintiya basiyorum cevap vermek istedigim icin. Ama ya kucuk gelio bisey istiyor ya buyukler yada es kisisi.
Derken elime tekrar teli alincada sayfa birikiyor. Onlarida okuyup cevapliyim derken yine kisir donguye giriyom

Bundan sonra her girdigimde once alintilari cevapliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…