- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.941
kusura bakma cnm. hem zor hem de zevkli bir iş gibi duruyor :)Canim yazmistim burdarestorasyon isi yapiyoruz Suriyede de savastan hasar gormus iki eski camii yi onariyoruz canim Vakiflar Genel Müdürlüğü olarak. Ben mimarim canim kurumda
Cok teşekkür ederim tatil sonrasi sabittim bu hafta bekliyordum
saçınızı başınızı yolacagim artık18 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (56.8)
- )
zumazuma (60) - )
Lusi (65.3) - ) @Furha63 (65.5)
aslan26 (67.9) - ) @strontium (68.1)
- )
denizbenimadim (68.2) - ) M maygirl__ (69.5)
- ) @chnnmkiz (71.8)
- )
Pnrrr-12 (72.3) - )
Handandandan (75.5) - ) @Ucmelekannesi (75.5)
- ) @Tekrar dene (77.3)
- )
Pembe Lotus (77.8) - ) @ATTRAENTE (79.0)
- ) @Poni Bon (80.3)
- )@ekim2009 (81.
- )
Fit mutlu anne (91.8) - ) @mefkurem (101)
- ) @tacsizprenses (101.9)
- ) @88prenses22 (103.5)
- ) @Namaria (105.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
kaçma kız geliyorumharika başladın gülüm hem de wc sorunu olmuş yine de muhteşemsin hadi beni yakalaaa
benim oğlumda ilk aylarda sınırda aldı sonra resmen durdu kilo alımı ama ben inatla mama vermedim şimdide çok iştahsız bir çocuk malesef kilosu düşük boy kilodan daha önemli bir faktör deyip kendimi avutuyorum lakin kızımda talep var yani o talebi gidermezsen asla asla susmuyorr uyumuyor neden hayati kendime ziyan edeyimbenim kızım hep sınırda kilo aldı ama yine de kilo aldığı Ve tepkileri gelişimi iyi olduğu için hiç mama vermedim
Geçmiş olsun canım
Diğer günler çok dikkat ettim ama. Dün açlıktan ölecektim kız
Gördüm cacık için yapıyorlarmış ama normalde yemek için olur mu ki rendeleyip koysam çıkarsam yesin diye
kesinlikle gidecekTakma cnm öyle ha deyince gitmiyor ki kilolar ama gidecek insAllah
hiç sorma kaşınıyorHak etmiş ona mı kalmış tasası
North River balım listeye girişin hayırlı olsun en kısa zamanda 7lere gelesin inşallah
Bu kocalara ne oldu ya canlarinami susadi huzurmu battı
Benim bildiğim bahar bunun acısını fena çıkarır enişteye üzüldüm şimdiden
Ben onu bir hırslandiracagim :)hırslandırmaya çalışıyordur canım
A.selam canım ne oldugunu tam anlamadım ama bu tarz şeylere hiç sıcak bakmıyorum. Bence insan kendi iradesiyle zayıflamalı kalıcı olması için
aaa sanki bi yorganda sana verse nolurdu ikisinide sana verip al kızım altınıza şerin de diyebilirdiİyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
evet bu son tur gelmişim 34 yaşına daha kilo al ver uğraşmak istemiyorum verip adam akıllı o kiloda üç aşağı üç yukarı kalmak istiyorumBu sefer olucak bahar mezun olsakta burada olucaz hep birlikte korumayw gecicez Allah'ın izniyle
Bizde meme reddi oldu ama kısa sürdü canım. Açlık belirtisi vermediği için mama vermedim ama aç olsa verirdim tabi mamaya karşı değilimbenim oğlumda ilk aylarda sınırda aldı sonra resmen durdu kilo alımı ama ben inatla mama vermedim şimdide çok iştahsız bir çocuk malesef kilosu düşük boy kilodan daha önemli bir faktör deyip kendimi avutuyorum lakin kızımda talep var yani o talebi gidermezsen asla asla susmuyorr uyumuyor neden hayati kendime ziyan edeyimaslan26 aslan26 benim oğlum 3 kere meme grevine girdi en sonuncusu 6.5 aylıktı ve sonra 26 ay emdi ilk bebeklerde acemi oluyoruz meme grevlerini iyi yönetmek gerek
Saçlarımız zaten dökülüyor, ne yoluyosun saçımızısaçınızı başınızı yolacagim artıkHandandandan Handandandan da eklememiz sende eklememissin biz burda neyiz
Günaydın canım seni ve medine66 yı eklememişim gözümden kaçmış ekleyip paylaşırım canım kendimi de ekleyeyim bari artık ben de liste yolcusuyumsaçınızı başınızı yolacagim artıkHandandandan Handandandan da eklememiz sende eklememissin biz burda neyiz
Çaylar hazırhaydi geriye yatayım ışıkları kapattım sabah gelen çayı demlesin
Tamam canım iyi hazırlanO zaman bu hafta biriyle yarış haftaya kapışalım beybisu
Hiç merak etme dostumTamam canım iyi hazırlan
Tabağına kimyon ekle canım bebişe geçmesin inşallahNiye bu saatte ayaktayım çocuklar uyuyor eşim uyuyor ben evdeki sese uyandımne zaman nohut islatsam bu gaflete düşüyorum ya gaz çıkarıyor arkadaşlar çatır cutur bol bol kicarsinlar azda karbonat attım şimdi 3 ay sonra ilk defa bakliyat yiyeceğim haydi geriye yatayım ışıkları kapattım sabah gelen çayı demlesin
Kolay gelsin canım benim bıcırık da uyuyorken ben de totomu yerden kaldırayımKahvaltımı yaptım çocuklar uyuyor hazır bende buzdolabını ve mutfağın camını silsem iyi olcak
Başka ikon mu yok bu benim havalı sakız patlatma ikonum rakipsen silkelen kendine gel özgün ol beybisu yoksa bu alemde barınamazsınHiç merak etme dostum
Atara atar gidere giderBaşka ikon mu yok bu benim havalı sakız patlatma ikonum rakipsen silkelen kendine gel özgün ol beybisu yoksa bu alemde barınamazsın
Taze anneye göre çok hamaratsın ya canımı sıkıyorsunKahvaltımı yaptım çocuklar uyuyor hazır bende buzdolabını ve mutfağın camını silsem iyi olcak
Hahahhah yaklaşma toz olursun geçme pişmmaaan olursunAtara atar gidere giderAşıksan vur saza şöförsen bas gaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?