Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kusura bakma cnm. hem zor hem de zevkli bir iş gibi duruyor :)

saçınızı başınızı yolacagim artık Handandandan da eklememiz sende eklememissin biz burda neyiz
harika başladın gülüm hem de wc sorunu olmuş yine de muhteşemsin hadi beni yakalaaa
kaçma kız geliyorum
benim oğlumda ilk aylarda sınırda aldı sonra resmen durdu kilo alımı ama ben inatla mama vermedim şimdide çok iştahsız bir çocuk malesef kilosu düşük boy kilodan daha önemli bir faktör deyip kendimi avutuyorum lakin kızımda talep var yani o talebi gidermezsen asla asla susmuyorr uyumuyor neden hayati kendime ziyan edeyim aslan26 benim oğlum 3 kere meme grevine girdi en sonuncusu 6.5 aylıktı ve sonra 26 ay emdi ilk bebeklerde acemi oluyoruz meme grevlerini iyi yönetmek gerek
Takma cnm öyle ha deyince gitmiyor ki kilolar ama gidecek insAllah
kesinlikle gidecek
Hak etmiş ona mı kalmış tasası
hiç sorma kaşınıyor
bana üzül kız moralimi bozdu akşam akşam fırçayı attım ama görür o extra skin Jean giyince en iyi cevap kilo vermek olacak
hırslandırmaya çalışıyordur canım

A.selam canım ne oldugunu tam anlamadım ama bu tarz şeylere hiç sıcak bakmıyorum. Bence insan kendi iradesiyle zayıflamalı kalıcı olması için
Ben onu bir hırslandiracagim :)
aaa sanki bi yorganda sana verse nolurdu ikisinide sana verip al kızım altınıza şerin de diyebilirdi
Bu sefer olucak bahar mezun olsakta burada olucaz hep birlikte korumayw gecicez Allah'ın izniyle
evet bu son tur gelmişim 34 yaşına daha kilo al ver uğraşmak istemiyorum verip adam akıllı o kiloda üç aşağı üç yukarı kalmak istiyorum

Niye bu saatte ayaktayım çocuklar uyuyor eşim uyuyor ben evdeki sese uyandım ne zaman nohut islatsam bu gaflete düşüyorum ya gaz çıkarıyor arkadaşlar çatır cutur bol bol kicarsinlar azda karbonat attım şimdi 3 ay sonra ilk defa bakliyat yiyeceğimhaydi geriye yatayım ışıkları kapattım sabah gelen çayı demlesin

Bizde meme reddi oldu ama kısa sürdü canım. Açlık belirtisi vermediği için mama vermedim ama aç olsa verirdim tabi mamaya karşı değilim

saçınızı başınızı yolacagim artık Handandandan Handandandan da eklememiz sende eklememissin biz burda neyiz
Saçlarımız zaten dökülüyor, ne yoluyosun saçımızı
Şaka bir yana, benim takım içi hazırladığım derece listesinden bahsediyorsan, geçen haftadan listede olanları ekliyorum, listeye yeni girenler bir sonraki haftadan itibaren dahil oluyor.

Zehra kronolojiyi hazırlarken dikkatinden kaçmıştır...

Tabağına kimyon ekle canım bebişe geçmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…