- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.961
abla sende harikasin tebrikler guzel eksiHalloooooo basarili azimli takimimmmm
Bildirimleri gördümhepiniz harikasiniz
Alintilara aksam dönecem
Benimkide fena degil
Cok sikmadigim bi hafta icin iyi gibi :))
Geçen hafta 102.5
Bugün 101
Fark 1.5
ksi sahane canim.Arkadaşlar merhababugün tartı:63.9 dedi.
Pazartesi:64.7 idi.
böyle başladık bakalım...
transferimi oldum dün. Haftaya pazar günü test günüm.
niran naptin nettin gectin onume yani18 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Yasamakguzel123 (56.8) - ) @zumazuma (60)
- )
Lusi (65.3) - ) @Furha63 (65.5)
- @aslan26 (67.9)
- ) @strontium (68.1)
- )
denizbenimadim (68.2) - ) @maygirl59_ (69.5)
- ) @chnnmkiz (71.8)
- )
Pnrrr-12 (72.3) - )
Handandandan (75.5) - )
Ucmelekannesi (75.5) - ) @Tekrar dene (77.3)
- )@Beyazkugu87 (77.8)
- )
ATTRAENTE (79.0) - ) @Poni Bon (80.3)
- )@ekim2009 (81.7)
- ) @bi prenses annesi (91.8)
- )
Mefkurem (101) - ) @tacsizprenses (101.9)
- ) @88prenses22 (103.5)
- ) @Namaria (105.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
gexmis olsun canim simdi nasilsinİyi akşamlar arkadaşlar harika dereceler var bu hafta herkesi tebrik ederim
Suriyeden gelince menemen yemistim inanilmaz mide agrisi oldu hala gecmedi simdi kimyon kaynattim onu iciyorum stresli bi gündü onun etkisi belki.
clar biteli bayaaaa oldu ablam. Muhtemelen tursudan bu hafta tuletmemeye calisacagim bakalimcidden yaaa niye böyle olmuş ki diye düşünürken aklıma siz karı koca ilaç kullandınız değil mi o geldi aklıma bazı ilaçlar ödem yapıyor ya acaba ondan mı diye düşünüyorum
ins canimVücudun direniyor canim haftaya duzenini bozmazsan indigini goreceksin insallah
su dukan birasimiydi onu yapmaya niyetleniyorum bakalimhareketsiz kaldigin icinmi oldu acaba cnm
Menulerin kötü degilse, odemin var heralde
Odem cayi, suyu icmeye calis
ilk basladigim kiloya cikmadan geri donmem lazimSenin 6lı kilolarda olmana alıştık biz böyle hiç olmuyor
kiz kardesim denemis hic begenmemis . cikar bi dene bakalim senin yorumun ne canimYok bakmadım yapanlarin yorumunu okudum ayranini koyu yapıp direkt icine koyuyorlarmış içinde çözuluyormus az yaptım denemelik
6 mi vavvvv nasil dayanmis oyle. Geceniz nasildi canimKızım bugün sabah 6 da uyandı ve bir daha uyumadı. Gözlerim yanıyor artık. Şimdi uykuya geçti. İnşallah beşiğe koyunca uyanmaz
hayirli olsun mezuniyetin canim benimm.Herkese hayırlı akşamlar benim canım ailemailem oldunuz aranızda galiba en küçük benim. Bu arada bu zalım net paketi bitti ve bu günü gördü. Kocanın netinden bağlanıyorum. Herkesi çok sevdim hepizini ayrı ayrı teşekkür ederim özellikle kaptanımız Handandandan . Kusura bakmayın hepinize cevap yazamadım. Ama kilo korumayı nasıl yapacağımı bilmiyorum mezun olanlar bana yardımcı olursa sevinirim . Netim yok o yüzden ara ara gireceğim. Hepizini kocaman öpüyorum. Sizleri de çok ama çok seviyorum
yuzdeye gel masallahhhhh.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 692. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) === % 1.485
2. (6.TAKIM) === % 1.066
3. (10.TAKIM) === % 0.551
BİREYSEL DERECELER
1.Yasamakguzel123 === % 3.24 === 9. TAKIM
2. Aylin42Konya === % 3.06 === 10. TAKIM
3. @MmerVveeEee === % 2.80 === 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Pamukprncess === % -1.95 === 14.TAKIM
ins canimTuhh kotu olmus cnm insallah guzl bi eksi gelr haftaya
gel anam gel .
hercai benide sarmiyor cok yavas ilerliyor.Hercai de başladı Bugun, ama sarmıyor
amann icim ezildi agla agla.Bende ona bakıyordum cok guzelmiş
ilk 2 bolumu izlemissin ya artik bagimliklik yapar izlerisinDemeyin ya merak ediyorum
kapatamadim ben cekti beni icine. Alya nin hikayesini merakla bekliyorum haftayaAy ben biraz izledim kapattım bnm derdim bana yetiyor diye :)
ayyy iyi demissin canim valla.Koskoca bir yalan kv gelinleri kızları gibi görmesi gerçi bizde anne olarak gormuyoruz kim çıkarmış elin kadınina anne deme işini
Dün kv bana dileğim ceylanımseni uzduysem yasliligima ver dedi
Bende anne senin gençliğinide biliyorum ben pek degismedin yani dedim
bende bendeBu kırmızı odayı her izlediğimde içim çıkana kadar ağlıyorum off
Benimkilerde boyle seylere dikkat kesiliyorlar.süpertekrar afiyet olsun
ben Tv'de izleyemiyorum kızım çizgi film izlerken arada kalkar dolaşır gelir ama ben bı dizi izlerken pür dikkat oturup izler uygun olmadığını düşündüğümden (Keloğlanin çizgi filmde babası oldu diye oturup ağlamışligi varminik kalbinden sevdiğim kızım çok sulu göz) telefondan izlerim o tarz şeyleri hepiniz yaşında merak ettim bugün izleyemem daha düşmedi nete sanırım ama galiba fırsat bulunca izlerim
Aslında Kilolarınız aynı o eksilişte sen yükselişte herhalde bu hafta birinin sizi kertmeye ihtiyacı yok
Oh sefan olsun ben de bıcırık uyuyorken mutfak dolaplarının üstünü sildim birkaç dolap içi de kaldı onları sildim mi tamamdır mutfak artıkGünnaayydınnnn 9. takımmmm
Çocuklar gibi şenim bugün hava serin çünkü, resmen rüzgar var :))))
Sakin bir hafta sonu, eşim şehir dışında , yemek yapmayacağıııımmmm :))))
ayni kulvarda degilizki bebegim
niyetim o yönde bakalim cnm
soyleseydin keske anne bizim yorgani unutmuşun diye :))İyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
bu takim senelerdir efsane babyimSonuçlara baktım da diğer takımları ezip geçmişiz
Bu takım efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
daha dur bismillah yeni dogum yaptin sayilir acelesi neymis, hem ona neymis acababana üzül kız moralimi bozdu akşam akşam fırçayı attım ama görür o extra skin Jean giyince
Alyanin konusundaki müzik, kizin konusmasi cok geriyor insani sıkıcı geldikapatamadim ben cekti beni icine. Alya nin hikayesini merakla bekliyorum haftaya
Insan alisverisi mi abla Kolay gelsinBizim burda yeni bi Türk marketi acilmis
Bu hafta aksiyon varmış
Bugun son gün, birazdan gidip bakicam
Domates biber alip sos yapmaya niyetim var
Sonra yeni gelin adayi, anasiyla beraber alisverise gidecez :))
Kendimi yoluncak tavuk gibi hissediyorum
Gelin kiza biseyler alinirya, sandık alisverisiInsan alisverisi mi abla Kolay gelsin
9 da uyudu 1 buçukta uyandı. Azcık oynadı 2 buçukta uyudu. Sabah 6 dan beri yine ayakta6 mi vavvvv nasil dayanmis oyle. Geceniz nasildi canim
O kadarını bilmembu takim senelerdir efsane babyim
Senin kilonun bir kısmı ödemdir canım.
Aslında Kilolarınız aynı o eksilişte sen yükselişte herhalde bu hafta birinin sizi kertmeye ihtiyacı yok
Handandandan Handandandan vs Ucmelekannesi Ucmelekannesi
kiz cok abartmasanda haftaici de aç kalmamis olursun :))Günaydın Kızlar
cumaları semerinden boşalmış gibi yeme huyumla selamlıyorum sizleri5 gün yine açız
Benim onumdekini gecmek gibi bi sansim yokSenin kilonun bir kısmı ödemdir canım.
Hemen harekete geçersen haftaya beni geçersin.
Ucmelekannesi ni geçtim ben, o totoyu kaldırana kadar ben Pnrrr-12 geçerim
Bende 2015 5 ocakda bu takimda açtım gözümü :)) hayalini bile kuramadigim kiloya burda ulastimO kadarını bilmemkadınlar kulübünün varlığını geçen sene hamile kalınca öğrenmiş bir bireyim ben
hatun listeye girdi hirslandi napiyimAslında Kilolarınız aynı o eksilişte sen yükselişte herhalde bu hafta birinin sizi kertmeye ihtiyacı yok
Handandandan vs Ucmelekannesi
masallah bize.Gunaydinnnnn fistik adaylari
Mutlu huzurlu haftasonlari
Yine bir haftayi basariyla kapattik herkeslerin metolarina emeklerine saglik
Listede pinar haric herkesin yuzdesi 1 in ustundeydi. Bikac kişide show yapmisti :))
Aman haftaya dikkat edin, cakilmayalim
evet masumlar partmanida ilgi cekici ablayni kulvarda degilizki bebegimsenin yuzdeni gecmek icin cok fazla vermem lazim
Okadar hırs bana yaramiyor :)))
niyetim o yönde bakalim cnm
soyleseydin keske anne bizim yorgani unutmuşun diye :))
bu takim senelerdir efsane babyim
daha dur bismillah yeni dogum yaptin sayilir acelesi neymis, hem ona neymis acaba
Alyanin konusundaki müzik, kizin konusmasi cok geriyor insani sıkıcı geldi
Masumlar apartmani cok ilginc geldi bana
allah kolylik versin abla. En guzel harcamalari olsunBizim burda yeni bi Türk marketi acilmis
Bu hafta aksiyon varmış
Bugun son gün, birazdan gidip bakicam
Domates biber alip sos yapmaya niyetim var
Sonra yeni gelin adayi, anasiyla beraber alisverise gidecez :))
Kendimi yoluncak tavuk gibi hissediyorum
oyyy hic uykusu yok senin minnosun9 da uyudu 1 buçukta uyandı. Azcık oynadı 2 buçukta uyudu. Sabah 6 dan beri yine ayakta
cuma kutlama gunudurGünaydın Kızlar
cumaları semerinden boşalmış gibi yeme huyumla selamlıyorum sizleri5 gün yine açız
ins canim bakalimSenin kilonun bir kısmı ödemdir canım.
Hemen harekete geçersen haftaya beni geçersin.
Ucmelekannesi ni geçtim ben, o totoyu kaldırana kadar ben Pnrrr-12 geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?