- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.921
TAbi ki yeneceğim
Kızzz üzülsem mi gülsem mi bilemedim neyse Allah kalbindeki merhameti hiç eksiltmesin canımKoskoca bir yalan kv gelinleri kızları gibi görmesi gerçi bizde anne olarak gormuyoruz kim çıkarmış elin kadınina anne deme işini
Dün kv bana dileğim ceylanımseni uzduysem yasliligima ver dedi
Bende anne senin gençliğinide biliyorum ben pek degismedin yani dedim
Amanİyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
Bugün bildim yapmadı canımbenim rakibem vardi @Elisa01 nerdeki hic gormedim kilo siralamasinda ismi de yok
Ben hep ona üzülüyorumBu kırmızı odayı izlemesekmi ya bu haftada Mehmete çok üzüldüm
süperFırında canım üstüne fırça ile yağ sürüp öyle yapıyorum
ben Tv'de izleyemiyorum kızım çizgi film izlerken arada kalkar dolaşır gelir ama ben bı dizi izlerken pür dikkat oturup izler uygun olmadığını düşündüğümden (Keloğlanin çizgi filmde babası oldu diye oturup ağlamışligi varBu kırmızı odayı her izlediğimde içim çıkana kadar ağlıyorum off
Hangi yontemle verilirse verilsin kalori acigi olusturmayi buraktigin an geri geliyor kilolar. Genetik musaitse bir kere tombulluga hayat boyu dikkatli ve dusunerek beslenmek gerekiyor. Bu aralar takmis durumdayim neden bende 50 kilo olmayayimki. Sonrasina sonra bakariz. Ne eziyetle veriliyor kilolar hamilelik disinda geri almayi kendime haksizlik olarak goruyorum. Dogum kilolarimida verdim ve geri almadim su gidip gidip gelen 7 kilo disinda. Surekli tartilarak kendimi kontrol ettigim icin abartarak geri almayacagimi dsunuyorum. Su an tek istedigim zayif biri olabilecegimi gormek. Bir suru ornek var basari hikayelerinde bizde yapabiliriz. Sizler sayesinde cok sohbetlere katilmaya firsat bulamasamda motive durumdayim. Yeni kulupte percinleyecek insallah. Gelismelerle karsinizda olacagim.canım motivasyonunu bozmak istemem ama aklına gelebilecek her türlü markanın pahalı takviyelerini denedim. Sağlıklı yaşam mottosunu hayatına entegre edemedikten sonra aldığın sonuçların bir anlamı kalmıyor çünkü geri alıyorsun bıraktığın zaman. Yine de dene canım ama belli bir kiloya indiğin zaman yeme alışkanlıklarını değiştirmen şart yoksa benim gibi fazlasıyla geri alırsın.
Bu hafta diyet yapıyor muydun pekin ördeğim tatlı su balığım ödemsiz misin bakiim bana ödeminle gelmeTabi ki yarışıyoruz yarın başlıyorum beybisu
Anlattiklari gibi sabah ve aksam icmeyecegim ana gidalarini. Sadece hafta ici ve aksam ogunlerinde icmeyi planliyorum. Acelem yok. İlginc bir sekilde sabirliyim bu sefer.Aleyküm selam canım enerjini düşürmek gibi olmasın ama o tarz ürünler bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası bu bu kiloları bı kaç ayda almadık ki bı kaç ayda verelim bı anda hızlı kilo kaybı vücudu baya yorar bence sen bilirsin tabi hayırlısı sağlık olsun da verirsin insAllah
Tabi ki ödemliyim Cuma’ya senin şu anki kilona bile inebilirimBu hafta diyet yapıyor muydun pekin ördeğim tatlı su balığım ödemsiz misin bakiim bana ödeminle gelme
seni adil şartlarda yenmek isterim
Süper fikirmiş vallaSen kızlarını al orda yat merve sabahta kv dene teşekkür et
Oww müthişBu arada benim kocis baya kizdi bana. Ama cok kilo veren varmis dedim noolmus baslari gogemi ermis sen kilolumusun ki dedi. Bende kocalari daha cok sevmeye baslamis dedim. Sonra benim o orman muhendisi anti romantik kocam ben seni her kiloda ayni seviyorum demezmi. Cok hosuma gitti. Kendi bile sasirdi. Yaz bunu bi yere hatun arada biraz romantik ol dediginde tekrar soylerim diyor.
Seninki de benim herüf gibi cımbızla alırsın yılda bi iki kere zor duyarsın iltifatıBu arada benim kocis baya kizdi bana. Ama cok kilo veren varmis dedim noolmus baslari gogemi ermis sen kilolumusun ki dedi. Bende kocalari daha cok sevmeye baslamis dedim. Sonra benim o orman muhendisi anti romantik kocam ben seni her kiloda ayni seviyorum demezmi. Cok hosuma gitti. Kendi bile sasirdi. Yaz bunu bi yere hatun arada biraz romantik ol dediginde tekrar soylerim diyor.
Aaa yinemi birinci olduk. Gecmis cok gecmis diye oku oku bitmedi daha oraya gelemedim. Afferin bize yuppi. Benim verdigim yarim kilo olmasaydi birinci olamazdik kiymetimi bilin yaaani.Sevgili takım arkaslarim 1.olmamizda emeği olan kaptanım ve bütün arkadaşlarımı tebrik ederimbiz böyle çok iyiyiz aynen devamkee
1. Bölümden izlemen gerekiyor sarmal ilerliyorsüpertekrar afiyet olsun
ben Tv'de izleyemiyorum kızım çizgi film izlerken arada kalkar dolaşır gelir ama ben bı dizi izlerken pür dikkat oturup izler uygun olmadığını düşündüğümden (Keloğlanin çizgi filmde babası oldu diye oturup ağlamışligi varminik kalbinden sevdiğim kızım çok sulu göz) telefondan izlerim o tarz şeyleri hepiniz yaşında merak ettim bugün izleyemem daha düşmedi nete sanırım ama galiba fırsat bulunca izlerim
Ooo Haftaya gel bebişim haftaya kiloma in şartları eşitleyelim ödemli ödemli yarış mı olurTabi ki ödemliyim Cuma’ya senin şu anki kilona bile inebilirim
Afiyet olsun18 Eylul 2020
Kahvaltı 9.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 ortaboy domates
-1 salatalık
-1 dilim peynir
Ara Öğün 14.00
-2 yk yulaf ezmesi
-1 bardaktan az süt
Akşam Yemeği 18.20
-yarin tabak ciğer sote
-yarım tabak tam buğday makarna
-yarım kase yoğurt
su 2lt
spor》 120 dk normal tempo yuruyuş 120 puan
30 dk leslie 90 puan
50 ip atlama 10 puan TOPLAM:220 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım18 Eylül 2020
1 sahanda yumurta+1 dilim peynir+2 ceviz+2 tk süt kaymağı+2 dilim ekmek ve çay
Öğlen 14:00
2 galeta+1/2 dilim peynir+çay
Ara 16:00 yeşil çay
Akşam 18:00
5 tane kızarmış kıl biber+2dilim kızarmış patlıcan+yoğurt+3 kaşık makarna
Su 2lt
Spor yok
Afiyet olsun canım18 Eylül Cuma
7.40
2 yk otlu cokelek
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
Salatalik
10.30
1 kucuk muz
5 tane uzum
1 kucuk armut
15.00
3 yk menemenlik sos 2 yumurtadan menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim beyaz peynir
17.30
7 fındık
2 kuru kaysi
1 bardak sut
Su 1.5 lt
Spor 30 dk bolgesel 30 dk yoga (yatmadan yapacagim) 150 puan @Pnrrr-20
Sabahki poğaça cuma kaçamağı olsun canımMENUM:
9:30 kahve yanına 1 pogaca
12:00 2 dilim cavdar ekmek, 1 dilim peynir, 1 tk labne, 1ck salca, 5 zeytin, közlenmis kapya biber ile domates
16:00 kahve yanina 2 kare bitter
16:30 1 kase mercimek corbasi, 2 tane kurdan kebabı, 2yk pilav, Salata
1.5lt su anca ama yatana 2 olur
Spor yok
Afiyet olsun18 Eylül Cuma
09:30=== 2 adet biberli ekmek (1 pide gibi düşünün)
1 kk helva
Domates, salatalık, acı süs biberi
16:00=== 2 adet köz kırmızı biber
El kadar ekmek
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık
Acı süs biberi
3 kepçe yoğurt
Su=== 2 lt
Börekler cuma kaçamağı olsun18 eylül 2020 menüm
12.00
2 adet patetesli gül böreği
14.00
1 kase üzüm
16.30
8 adet badem
19.00
4 kaşık şehriye pilavı
1 adet kabak dolması
Yoğurt
Su 2 litre
Spor leslie 30 dk
Çok güzel canım afiyet olsun18 Eylül menüm
Kahvaltı 10:00
6 adet zeytin
1 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Maydanoz
1 adet ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Öğlen 13:00
1 kase bamya çorbası
Bi küçük kase salata
1 küçük dilim kavun
Ara 16:30
1 orta boy incir
10 tane küçük çiğ fındık
Akşam 19:00
1 kepçe etli nohut yemeği (susuz)
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
Ara 21:00
1 küçük şeftali
1 ceviz
Su 3ltyi geçer
Spor yok
Afiyet olsun canımMenü 18 Eylül
Sabah(8:00)
2 dilim tam buğdaydan tost
Çay
Ara(11:00)
Moms organik granula şeker ilavesiz 4 YK 1 bardak sütle
Öğlen (14:00)
1 kase tarhana çorbası
3 çatal makarna
Akşam(18:00)
1 el kadar ( benim ellerim Küçük :) ) bazlamaya et sote yanında sezo bir bardak ( valla çok canım istiyordu cuma diye araya karıştırdım 3 aydır aklımdaydı :) )
Su: 3 lt spor: 1 mile Leslie express + 15*3 = 45 point @Pnrrr-20
O zaman bu hafta biriyle yarış haftaya kapışalım beybisuOoo Haftaya gel bebişim haftaya kiloma in şartları eşitleyelim ödemli ödemli yarış mı olur
sabrın sonu selamet olacak insAllah o zmn cnmAnlattiklari gibi sabah ve aksam icmeyecegim ana gidalarini. Sadece hafta ici ve aksam ogunlerinde icmeyi planliyorum. Acelem yok. İlginc bir sekilde sabirliyim bu sefer.
1.2 bölümleri izledim zaten1. Bölümden izlemen gerekiyor sarmal ilerliyor
saol cnmÇok güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?