Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızzz üzülsem mi gülsem mi bilemedim neyse Allah kalbindeki merhameti hiç eksiltmesin canım zor hakikaten

Aman neyse ki yarın dönüyorsun elbette seni kızı kadar sevmiyor canım
benim rakibem vardi @Elisa01 nerdeki hic gormedim kilo siralamasinda ismi de yok
Bugün bildim yapmadı canım
Bu kırmızı odayı izlemesekmi ya bu haftada Mehmete çok üzüldüm
Ben hep ona üzülüyorum

Fırında canım üstüne fırça ile yağ sürüp öyle yapıyorum
süper tekrar afiyet olsun
Bu kırmızı odayı her izlediğimde içim çıkana kadar ağlıyorum off
ben Tv'de izleyemiyorum kızım çizgi film izlerken arada kalkar dolaşır gelir ama ben bı dizi izlerken pür dikkat oturup izler uygun olmadığını düşündüğümden (Keloğlanin çizgi filmde babası oldu diye oturup ağlamışligi var minik kalbinden sevdiğim kızım çok sulu göz) telefondan izlerim o tarz şeyleri hepiniz yaşında merak ettim bugün izleyemem daha düşmedi nete sanırım ama galiba fırsat bulunca izlerim

Hangi yontemle verilirse verilsin kalori acigi olusturmayi buraktigin an geri geliyor kilolar. Genetik musaitse bir kere tombulluga hayat boyu dikkatli ve dusunerek beslenmek gerekiyor. Bu aralar takmis durumdayim neden bende 50 kilo olmayayimki. Sonrasina sonra bakariz. Ne eziyetle veriliyor kilolar hamilelik disinda geri almayi kendime haksizlik olarak goruyorum. Dogum kilolarimida verdim ve geri almadim su gidip gidip gelen 7 kilo disinda. Surekli tartilarak kendimi kontrol ettigim icin abartarak geri almayacagimi dsunuyorum. Su an tek istedigim zayif biri olabilecegimi gormek. Bir suru ornek var basari hikayelerinde bizde yapabiliriz. Sizler sayesinde cok sohbetlere katilmaya firsat bulamasamda motive durumdayim. Yeni kulupte percinleyecek insallah. Gelismelerle karsinizda olacagim.

Anlattiklari gibi sabah ve aksam icmeyecegim ana gidalarini. Sadece hafta ici ve aksam ogunlerinde icmeyi planliyorum. Acelem yok. İlginc bir sekilde sabirliyim bu sefer.

Bu arada benim kocis baya kizdi bana. Ama cok kilo veren varmis dedim noolmus baslari gogemi ermis sen kilolumusun ki dedi. Bende kocalari daha cok sevmeye baslamis dedim. Sonra benim o orman muhendisi anti romantik kocam ben seni her kiloda ayni seviyorum demezmi. Cok hosuma gitti. Kendi bile sasirdi. Yaz bunu bi yere hatun arada biraz romantik ol dediginde tekrar soylerim diyor.

Sen kızlarını al orda yat merve sabahta kv dene teşekkür et
Süper fikirmiş valla
Oww müthiş benim kocam da böyle dedi dedi 100’ü geçtim . Hala diyor mudur bilmem

Seninki de benim herüf gibi cımbızla alırsın yılda bi iki kere zor duyarsın iltifatı

Sevgili takım arkaslarim 1.olmamizda emeği olan kaptanım ve bütün arkadaşlarımı tebrik ederim biz böyle çok iyiyiz aynen devamkee
Aaa yinemi birinci olduk. Gecmis cok gecmis diye oku oku bitmedi daha oraya gelemedim. Afferin bize yuppi. Benim verdigim yarim kilo olmasaydi birinci olamazdik kiymetimi bilin yaaani.

1. Bölümden izlemen gerekiyor sarmal ilerliyor

Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sabahki poğaça cuma kaçamağı olsun canım
Afiyet olsun
18 eylül 2020 menüm
12.00
2 adet patetesli gül böreği

14.00
1 kase üzüm

16.30
8 adet badem

19.00
4 kaşık şehriye pilavı
1 adet kabak dolması
Yoğurt

Su 2 litre
Spor leslie 30 dk
Börekler cuma kaçamağı olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…