- Konu Sahibi Handandandan
-
- #391.901
Benim usudugumude goruyor canın kac gundur yeleklerle dolanıyoruz hepimiz dedıgın gibi banada masum gelmiyor oglunı elbette dusunsınde bu kadar bariz belli etmesınOğlunu daha fazla düşünüyor demeksenin üşümediğini falan zannetmiştir yada valla kuzum kv bu ne de olsa pek masum gelmiyor bana
Araya acacam bu haftaDikkat et ensendeyim
bende azonceki çocuklarin haline ağladimBu kırmızı odayı izlemesekmi ya bu haftada Mehmete çok üzüldüm
Senin farketmeyeceğini düşündü zaarBenim usudugumude goruyor canın kac gundur yeleklerle dolanıyoruz hepimiz dedıgın gibi banada masum gelmiyor oglunı elbette dusunsınde bu kadar bariz belli etmesın
Bende yaaaa icim aciyo izlerken su anBu kırmızı odayı izlemesekmi ya bu haftada Mehmete çok üzüldüm
Demeyin ya merak ediyorumBende yaaaa icim aciyo izlerken su an
Bu sefer olucak bahar mezun olsakta burada olucaz hep birlikte korumayw gecicez Allah'ın izniylebu sene hiçbir yere gitmeyelim demiştik malum virüsten ama koydekiler geçirip kurtulunca korkumuz azaldı Rize ye gideceğiz canım ama gezemeyecegiz olsun bize temiz havası da yeter
yeşilçay gunde bir fincan zararı olmuyormuş ama şöyle bir durum var içeriğindeki kafein önemli bitki çayları aynı zamanda sindirim hızlandırıcı olduğu içinde kilo alımı içinde önemli özellikle ek gıda öncesi tavsiye edilmiyor
uyku+ su+ çorba+ yeşillik eşittir süt ama en güzeli uyku
sen durtmesen daha 86 larda geziyordum sağol rakibem
abla sıkma bence de relax relax ver ne olur bak sonra hep geri geliyor bırakıyoruz nolur bu defa hepimizin son olsun
canım su oranı yüksek sebzeler malesef çıkarınca vıcık vıcık oluyor ama başka saklama yöntemleri kesin vardır salamura yapılıyor mesela turşu gibi değilde sadece beyaz sirke ve tuzla yapıp sonra tuzunu yikayip sunabilirsin belki
hadi hayırlısı canım inşallah yerleşir sağlıklı gelişiratışı ,tekmesi derken kucağına alırsın sağlıcakla. Stres yapma bol bol dinlen iyi beslen en önemlisi tevekkül et bu sene iki arkadasiminda olmuyordu 14 yıl biri 8 yildir diğeri uğraşıyordu ve çok şükür ikisininde müjdeli haberini aldık darısı sana ve senin gibi bekleyen isteyen herkese
Sen kızlarını al orda yat merve sabahta kv dene teşekkür etİyi geceler kızlar gider ayak sinirlerim zıpladı bugun burada hava birden sogudu sevgili kv ben ıcerde TV izlerken esimle buyuk kızımın yatagının carsafının altına usumesinler diye yorgan koymus ne guzel dusunmus bizi dedim ki bir baktım benim ve ufaklıgın yattıgı yerde bir sey yok acayip sinir oldumlafa gelince kızlarimdan ayırmam bla bla yaptıgı cok agırıma gitti ben mi abartıyorum sınır olma konusunda
İki haftadır onlara üzülüyorum zaten bu hafta Mehmete uzuluyum dedimbende azonceki çocuklarin haline ağladim
Ay ben biraz izledim kapattım bnm derdim bana yetiyor diye :)Esim ilk is gunu erkenden yatti
Ve ben kirmizi odayi izliyorum.
Alintilara sabah donerim ins gozlerinizi sasi etmeye gelirim.
Koskoca bir yalan kv gelinleri kızları gibi görmesi gerçi bizde anne olarak gormuyoruz kim çıkarmış elin kadınina anne deme işiniBenim usudugumude goruyor canın kac gundur yeleklerle dolanıyoruz hepimiz dedıgın gibi banada masum gelmiyor oglunı elbette dusunsınde bu kadar bariz belli etmesın
Bitti zaten bende kalkıyorumAy ben biraz izledim kapattım bnm derdim bana yetiyor diye :)
Afiyet olsun sporda menü de çok güzel canım
afiyet olsun canım biber ve patlıcan fırında mi kızardı ben beğendim menüyü
oww baya baya olmamış canım telafi edersin insAllah cuma ödül günü olmuş baya
10:30dski yediğin meyveler Heidi bı anda bana çok geldi onun dışında güzel canım afiyet olsun
göze çarpan sadece poğaça benim o da cuma ödülü olmuş afiyet olsun güzel
kahvaltıdaki pide demişsin büyüklüğünü kestiremedim ay çok az geldi menün bana afiyet olsun canım
Günün ödülü patatesli Gül böreği olmuş sanırım afiyet olsun güzel olmuş
Tabi ki yarışıyoruz yarın başlıyorum beybisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?