Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emeğine sağlık canım.
Herkes beyinde bitiyor gerçekten

ilk fırsatta okuycam mutlaka merak ettm
Akşam yemeğine bir bağ mayonuzu robottan geçirip, yoğurt ekleyip yemeyi düşünüyorum.

Maydanozlu cacık ilk denemem olacak
maydanozu bende çok severim ama süte etki etti snrm sabhlari ve akşam salatalarda yiyordum doymuyor iki gündür sanki birakcam artk afiyet olsun cnm
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah ❤ çok değil vereceğin kilo
Fit mutlu anne Hafize bu haftaki planın ne çokta sıkma kendini
aynen cnm çok sıkmiycam sen de sıkma o yüzden ye bol bol
Kimi tutsam acaba kardesimimi kayirsam bu hafta guzel eksilmis Fit mutlu anne bu haftada guzel eksi gelirmi bak seni tutuyorum
Bilemedm bak tut beni sen yine de

Bizde kendimizi birbirimize bacı diye mi kertsek ne yapsak.
Benim bacılar 36 beden, gelmezler buraya
Aynen ya bizi de beraber çağırsınlar aynı dert bende de var biri 58 biri biri 61 kilo idi bir ay sıkı diyet beraber yürüyüşler yaptılar şu an biri 53 diğeri 55 kilo ve ben 67 kilomla onur duyuyorum zalımsın hayat

Beğendim
3-5 diş sarmısak da doğradım, üzerine nane yerine biberiye serptim zayıflatıcı etkisinden dolayı..
Bir daha ki sefere limonda sıkacağım içine..
afiyet olsun bol bol yag yaksin odem atsin ins
Bacın dururken Poniyi mi tutacan, ben Poni Bon tutarım senin yerine
demi ama bende oyle dedim kardescanimi tutayim
Bilemedm bak tut beni
Tabiki seni tutuyorum baska turlusu aklima bile gelmedi

Ama çocukların okula giden çocuklar bunu uygulamak zorundasın büyük kız seneye sınava giriyordu değil mi

Ama çocukların okula giden çocuklar bunu uygulamak zorundasın büyük kız seneye sınava giriyordu değil mi
Seneye sınava girecek canım, dediğin gibi mecburen yapmak zorunda idim ama yinede vakitlerini boş boş geçirsinler istemiyorum, kendilerini yetiştirsinler

maydanozu bende çok severim ama süte etki etti snrm sabhlari ve akşam salatalarda yiyordum doymuyor iki gündür sanki birakcam artk afiyet olsun cnm
Emzirirken bende olumsuz etkisi olmadı canım.
Sen kendini bilirsin, iyi gelmiyorsa tüketme

Kızlar su kadını takip ediyor musunuz ya acayip hayranlıkla takip ediyorum azmini önceden hedefin 70-75 ti bu kadini görünce neden bende 60lara inemeyim ki neyim eksik dedim hedefi degistrdm o rakamlarda en son ilkokuldaydim herhlde bı daha hiç 69 bile gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…