- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.081
Bacın dururken Poniyi mi tutacan, benKimi tutsam acaba kardesimimi kayirsam bu hafta guzel eksilmisFit mutlu anne bu haftada guzel eksi gelirmi bak seni tutuyorum
Allah nasip ederse yay Burcu olacaktı bebeği birkaç ayı kalmıştır muhtemelenUzun zamandır yazmadı, benimde aklımdan geçiyordu
@GastrikAsit kaç hafta kaldı doğuma canım
Emeğine sağlık canım.Kızlar biraz uzun haberiniz olsun
42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü
ALINTIDIR (Biraz uzun ama lütfen sonuna kadar sabredip okuyun) 28/04/2006 Sevgili arkadaşlar, 28 yaşında bir bayanım.ızmir’de yaşıyorum, özel bir şirkette ithalat dep.da çalışıyorum,şişmanken kimse bana bakmadı,zayıfken de ben onları beğenmediğim için bekarım:))) Ne olur anlatacaklarımı...www.kadinlarkulubu.com
Bizde kendimizi birbirimize bacı diye mi kertsek ne yapsak.
Biz onla haftaya yarışacağız sıfır karbonhidrat yaparım o hafta ben deU UcanSupurge seni tutuyorum, ona göre sıkı diyet yap canım.
Lusi glutensiz beslendiği için 1-0 önde başlıyor haberin olsun da gevşek davranma
ilk fırsatta okuycam mutlaka merak ettmKızlar biraz uzun haberiniz olsun
42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü
ALINTIDIR (Biraz uzun ama lütfen sonuna kadar sabredip okuyun) 28/04/2006 Sevgili arkadaşlar, 28 yaşında bir bayanım.ızmir’de yaşıyorum, özel bir şirkette ithalat dep.da çalışıyorum,şişmanken kimse bana bakmadı,zayıfken de ben onları beğenmediğim için bekarım:))) Ne olur anlatacaklarımı...www.kadinlarkulubu.com
maydanozu bende çok severim ama süte etki etti snrm sabhlari ve akşam salatalarda yiyordum doymuyor iki gündür sanki birakcam artk afiyet olsun cnmAkşam yemeğine bir bağ mayonuzu robottan geçirip, yoğurt ekleyip yemeyi düşünüyorum.
Maydanozlu cacıkilk denemem olacak
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var ideal kilona sağlıkla ulasirsn insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:tristris
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:74.5
HEDEF KİLONUZ:64
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 üç ve 8aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:mühendis
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 3yıl önce.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:doğum kilolarını pandemi katkısıyla verememek
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:kitap okumayı gezmeyi öğrenmeyi seven biriyim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:resimli paylasımlar yapabiliriz.3yıl önce sürekli tabak resimlerimiz yaptıgımız spor vs paylasmıstık.cok etkili oluyor.yorumlarkende daha gercekçi yorum yapabiliyoruz.
aynen cnm çok sıkmiycam sen de sıkma o yüzden ye bol bol
Kimi tutsam acaba kardesimimi kayirsam bu hafta guzel eksilmisFit mutlu anne bu haftada guzel eksi gelirmi bak seni tutuyorum
Aynen ya bizi de beraber çağırsınlar aynı dert bende de var biri 58 biri biri 61 kilo idi bir ay sıkı diyet beraber yürüyüşler yaptılar şu an biri 53 diğeri 55 kilo ve ben 67 kilomla onur duyuyorum zalımsın hayatBizde kendimizi birbirimize bacı diye mi kertsek ne yapsak.
Benim bacılar 36 beden, gelmezler buraya
Neden bu hafta değilBiz onla haftaya yarışacağız sıfır karbonhidrat yaparım o hafta ben de
afiyet olsun bol bol yag yaksin odem atsin insBeğendim
3-5 diş sarmısak da doğradım, üzerine nane yerine biberiye serptim zayıflatıcı etkisinden dolayı..
Bir daha ki sefere limonda sıkacağım içine..
demi ama bende oyle dedim kardescanimi tutayim
Tabiki seni tutuyorum baska turlusu aklima bile gelmediBilemedm bak tut beni
Ama çocukların okula giden çocuklar bunu uygulamak zorundasın büyük kız seneye sınava giriyordu değil miDerslerim bitti, yarın da sınav görevim var
Pazartesi den itibaren programlı bir hayat başlatıyorum evde..
Ders programı gibi herkese herşeyi saat saat planladım
Senin evde yaşamak istemezdim diyenler parmak kaldırsın
Dedi ki ödemini at gel eşit kulvarda yarışalım anlaştıkNeden bu hafta değil
Tabiki seni tutuyorum baska turlusu aklima bile gelmedi
Seneye sınava girecek canım, dediğin gibi mecburen yapmak zorunda idim ama yinede vakitlerini boş boş geçirsinler istemiyorum, kendilerini yetiştirsinlerAma çocukların okula giden çocuklar bunu uygulamak zorundasın büyük kız seneye sınava giriyordu değil mi
Çok kurnazDedi ki ödemini at gel eşit kulvarda yarışalım anlaştık
Emzirirken bende olumsuz etkisi olmadı canım.maydanozu bende çok severim ama süte etki etti snrm sabhlari ve akşam salatalarda yiyordum doymuyor iki gündür sanki birakcam artk afiyet olsun cnm
İki gündür emzirirken söylene söylene emiyor sanki bklm bı kaç gün yemeyip deniycem etkisi var mıEmzirirken bende olumsuz etkisi olmadı canım.
Sen kendini bilirsin, iyi gelmiyorsa tüketme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?