- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.101
Sağlıcakla kirlet canım hafta sonu kaçamağın olsun belki de temizlikte sarf ettiğin enerji ile yakmışsındırmerhabalar temizlik yeni bitti sadece mutfak için almıştım abla da ben de baya yoruldum ama tertemiz oldu cok sükür. tabi yemek yapamadım mutfak temizlenirken sabah börek getirmis abla onları yedik maalesef :/ akşam telafi edeceğim
Benimkiler 34Bizde kendimizi birbirimize bacı diye mi kertsek ne yapsak.
Benim bacılar 36 beden, gelmezler buraya
Piyango bize mi vurmuşBenimkiler 34
sağol canım olabilir yakmışımdır aksam da hafif geçrdim zaten spor da yapar dengeleirm inşallah :)Sağlıcakla kirlet canım hafta sonu kaçamağın olsun belki de temizlikte sarf ettiğin enerji ile yakmışsındır
uyabiliyor ve uydurabiliyorsan cok iyi canimDerslerim bitti, yarın da sınav görevim var
Pazartesi den itibaren programlı bir hayat başlatıyorum evde..
Ders programı gibi herkese herşeyi saat saat planladım
Senin evde yaşamak istemezdim diyenler parmak kaldırsın
benim kardesler zayif degiller ama birlikte olmayinca motivede olamiyoz. Yakin olsak yuruyuse falan cikariz birlikte amaAynen ya bizi de beraber çağırsınlar aynı dert bende de var biri 58 biri biri 61 kilo idi bir ay sıkı diyet beraber yürüyüşler yaptılar şu an biri 53 diğeri 55 kilo ve ben 67 kilomla onur duyuyorum zalımsın hayat
simdi takibe aldim bendeKızlar su kadını takip ediyor musunuz ya acayip hayranlıkla takip ediyorum azmini önceden hedefin 70-75 ti bu kadini görünce neden bende 60lara inemeyim ki neyim eksik dedim hedefi degistrdmo rakamlarda en son ilkokuldaydim herhlde bı daha hiç 69 bile gormedim
onun o soylenmesini yerim ben sipaaaaam benimİki gündür emzirirken söylene söylene emiyor sanki bklm bı kaç gün yemeyip deniycem etkisi var mı
Cümlenin o kısmıUcmelekannesi içindi, diyete başlayana kadar demek ayrıca
%2.28 bekliyoruz senden, salma ki zaten
Sagol cnmiyi dinlenmeler cnm grsrz
Konya şekeri dediğin Mevlana şekeri mi
Ayni ayni bende granul kahve kullaniyorm kafeinsiz hic bir fark yok tadinda ki almanyadada denedm gene yoktu tad farkıYa ben bu filtre kahveyi kafeinsiz aldım içiyorum ama lezzet , aroma hiç kafeinli ile farkı yok bizi mi kandiriyorlar acaba
Seni ozledim ablacigim
Gozundende bisey kaçmıyor valla cok fenasin abla
Arada bakiyordum eskilerden pek kimse kalmamis yeni gelen arkadaşlarda hosgelmis
Buzdolabı bitti eşim geldi bı yemek yedik cay demledjm ardından pencereyi sildim perdesi yıkanıyor buzdolabının üzerinde süsler vardı onları da yıkadım masa sandalye kapı ve son avizeyi silince mutfak bitiyor artık snrm
Hemen detaylı açıklayalım ne alaka olduğunu2% analdm da 28i ne alaka
Şimdi yürüyüşten geldim canımKızlaarr nasılsınızz nasıl gecıyor cumartesınız
Hoşgeldin canım aramıza9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:tristris
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:74.5
HEDEF KİLONUZ:64
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:2 üç ve 8aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:mühendis
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 3yıl önce.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:doğum kilolarını pandemi katkısıyla verememek
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hamilelik
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:kitap okumayı gezmeyi öğrenmeyi seven biriyim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:resimli paylasımlar yapabiliriz.3yıl önce sürekli tabak resimlerimiz yaptıgımız spor vs paylasmıstık.cok etkili oluyor.yorumlarkende daha gercekçi yorum yapabiliyoruz.
Yok benim pis boğazlığım oPiyango bize mi vurmuş
En büyük çocuk musun pekiYok benim pis boğazlığım oGenlerimle oynamışım resmen
Dur bir de Zehra 'ya soralımAynennerden anladın
Yürüyüşten geldik canım sen nasılsn napıyosunKızlaarr nasılsınızz nasıl gecıyor cumartesınız
Alakası ney ki kaptanım? Benle abim 80 üstü iki kardeşim 60 altı
Aynı canım ben anlamadım psikolojık sanırım dıye dusunmeye basladımŞimdi yürüyüşten geldim canım
Senin sağlığın nasıl, daha iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?