- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.141
Hayır canım aç hissetmiyorumÇok sagliksiz bir menü olmuş sporun güzel
Aciktinmi peki şuan
Burcun neydi canımBen de çok planlıyım. Bazen düşünüyorum da benimle de belki kimse yaşamak istemiyor
Bunu görmemişim kaç diyetisyene gittim hepsi ilk aşamada her öğünde ekmek verdi bir bı buçuk ay böyle ilerleyip sonrasında azalticam insAllahBide 4 dlm ekmek cokmu sanki
Ben internetten alırım hep tam olur ölçüleri iyi hesap etmek gerekir snrmKizlar selamlar. Ben marttan beri alisverise gitmedim. Zaten cocuklardan firsat bulup gidemiyordum hep netten yaparim alisverisi olmaz geri gonderirim baska alirim. Simdi cok kilo verirsemde dolabi yenilemek zorunda kalirsam cok useniyorum ya hic sevmem giy cikar alisveris yapmayi.
TeraziBurcun neydi canım
Diyetisyenler 6 dilim ekmek veriyorlar . Emziriyorsun da bence çok kısmaBunu görmemişim kaç diyetisyene gittim hepsi ilk aşamada her öğünde ekmek verdi bir bı buçuk ay böyle ilerleyip sonrasında azalticam insAllah
ŞaşkınımTerazi
canım ben zayıflayıp dolabimi değiştirmek için çok heyecanlıyım sen üşeniyorsun cok ilginç geldi :))Kizlar selamlar. Ben marttan beri alisverise gitmedim. Zaten cocuklardan firsat bulup gidemiyordum hep netten yaparim alisverisi olmaz geri gonderirim baska alirim. Simdi cok kilo verirsemde dolabi yenilemek zorunda kalirsam cok useniyorum ya hic sevmem giy cikar alisveris yapmayi.
Evet canım diyetisyenler ekmeği çıkartmıyorlsr menüden hep oluyorDiyetisyenler 6 dilim ekmek veriyorlar . Emziriyorsun da bence çok kısma
Kesinlikle ya benim yeni bişey alaşım vardı vazgeçtim biraz kilo verince alicam insAllahcanım ben zayıflayıp dolabimi değiştirmek için çok heyecanlıyım sen üşeniyorsun cok ilginç geldi :))
seçer seçer alırsın nette modeller daha güzel zaten
Oww tehlikeymis ciddenİyi aksamlar kızlar fırsat bulmuşken menümü yazayım .Bugünü kurtardim sayılır mangal yaptık çünkü ama yarın büyük tehlike var annem etli ekmek yapicakÇok dikkat etmem lazım
Yarın etli ekmeğini ye canımİyi aksamlar kızlar fırsat bulmuşken menümü yazayım .Bugünü kurtardim sayılır mangal yaptık çünkü ama yarın büyük tehlike var annem etli ekmek yapicakÇok dikkat etmem lazım
Beni geçmen için senin çaba gostermen lazım bebekŞimdiden kolay gelsin abla
Alışveriş içinde ne güzel tatlı telâşlar her zaman yaşanmıyor
Rabbim herkese nasip etsin
Ee tabi azıcık yolunacak olabilirsin
Benim kızımda hiç uykuyu sevmez
Bebekken de uyumazdı şimdi 22:00 gibi uyuyo
Sabah 8_9 arası uyanıyor
bana çekmiş 7_8saat yetiyor bana
Ne vardı babasina çekseydi adam 12saat uyusa bile yetmiyor
Bolca ye haftaya seni geçmem lazım bi kıyak gec bu garibanaye catlayana kadar
Iyi dersler canım ❤
Kolay gelsin
Kaptancigimin lafının üstüne laf soylemem ben, sen ne dersen oYarın etli ekmeğini ye canım
Pazartesi kabak detoks yap, dengelemiş olursun
Gösteriyorum merak etmeBeni geçmen için senin çaba gostermen lazım bebek
Yarın yiycegim etli ekmek sakin seni rehavete kaptirmasinGösteriyorum merak etme
Yanlış anlaşılmasın, tüm gün kabak, ancak öyle tolere edersinKaptancigimin lafının üstüne laf soylemem ben, sen ne dersen o
Öğünlerde çeşidi azaltmak sana iyi geldi canım,Gösteriyorum merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?