Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aldin işte yalanmi söylemiş kadin
hosgeldin cnm
Zühal bende
bugunune şükür ozaman zehracim
Kendine cok yuklenmişsin
ayni degil abla ya 67 idim :)
Ama cok almadim cok sukur :)
Bende ayni hamam ayni tas :)
Degisen bisey yok :)
Sen napiyon calisiyon mu hala
Fazla almamışsın cnm
Sen zaten 67-72 arasi gidip geliyodun :))

Bendede degisen bisey yok
İşe devam ediyorum
Önümüzdeki 2 hafta izinliyim

Haa bi küçük oglani sozlicez onumuzdeki ay :)

Ooooo fistik bi cıgsemi gördüm bugün
Görünüşüne göre 7 kilo biraz fazla gibi :)) tabi sen bilirsin cnm
ben sıze arada fotı atarım bakarız ozaman bana kalsa ben verırım ama hastalıklı gıbı de ınce olmak ıstemıyorum saglıklı goruneyım yeter

ben sıze arada fotı atarım bakarız ozaman bana kalsa ben verırım ama hastalıklı gıbı de ınce olmak ıstemıyorum saglıklı goruneyım yeter
Bencede cılız degil, fit olmak lazim :)) belli bi kilodan sonra yag oranini düşürüp kas oranini artirabilirsin

Mesela 65 kiloyken 60 gorunmek gibi :)

gercekten guzel gorunuyorsun belki bir iki kilo daha versen seninde bu halin hosuna gider

tesekkur ederım canısı bakalım 65 den sonra bakıcam spor yapamıyorum sua aralar yapabılsem daha guzel toparlanıcam aslında

Ben bu kadar az yesem açlıktan bayılırım
mıncık kaldı benım mıde sanırım zaten az yerdım artık ıkı lokmada doyuyorum

Bencede cılız degil, fit olmak lazim :)) belli bi kilodan sonra yag oranini düşürüp kas oranini artirabilirsin

Mesela 65 kiloyken 60 gorunmek gibi :)
onun ıcın bu chleo challenge yapıyordum 3 gunum eksık kaldı ama baya ıncelttı belımı onun baska bır challenge ından devam edebılırım aslında ben 60 a duseyım sporla 65 e cıkayım dıyordum spora baslamaya calısıyım da yakın zamanda bakayım duruma daha vermem lazım yanlarda bıraz sımıt var bacaklarım da bıraz daha ıncelsn ıstıyorum ama kılo ıle mı gıder spor ıle mı gıder ona karar vermedım tek gıtsın ıstıyorum

Temiz bi kareteyi haketmiş nokta

Kız zalımın kızı nasıl nik o öyle cadımız eksikti o da oldu
Kazen etti
Kesinlikle benzer şeyleri yaşamışız kolik bebek mi illallah gecenin bi yarısı uyumak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim en az 10 kere kalkıyordu tam uyuttum beşiğine koydum derken ben kapıdan çıkmadan ağlama sesi Antidepresan ben de inanılmaz işe yaradı supraydn in enerji hapıyla birlikte vermiş ki uyuşukluk yapmasın diye emzirdiğini için antidepresan düşük dozajlıydı
bugunune şükür ozaman zehracim
Kendine cok yuklenmişsin
Ah abla çok yıprattım kendimi Allah nasip ederse bi dahakine ücretsiz izin alacağım
Kizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum

Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam

Hic kiyma kavurup koydunuzmu

Baska ne yapsam acaba
Ben kek, börek, poğaça, sarma , içli köfte, lahmacun,mantı, pizza Allah ne verdiyse koyuyorum

Ay ne güzel ya benm kızla yaşıt senin torun benmkinin kahvaltısını yatağına götürsem çok sevinir o derece

Hoşgeldin Nehir. Ben Poni. Şu anki kilon bizim olmak istediğimz kilo kıymetini bil :)

Aynı benmki de öyle. Biz seni kilolu olduğun için aldık gibi saçma bi laf etti geçen ben kilo verince kaç kilo verdiğimi anlar bilir o da diyete başlar :)
Hahaha seninki galiba senle yarışıyor bizimki be kadar kilolu olursan o kadar iyi olursun mantığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…