- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.541
aldin işteKaynana bana kilo almıssin dedisanki kendi cok zayıfda
Kilo konusunda takintiliyim zaten sevmiyorum böyle denildiginde. Bidahaki görusmemizde 63 olmayi planliyorum
Beni en son gordugunde 68 kiloydum o yuzden pek fark yok aslinda ama demekki o 4bucuk kilo bile farkediliyor
hosgeldin cnmhoş bulduk=)
bugunune şükür ozaman zehracimBenim eşim de kır saçlıdır genetik ailesinde kayınvalide Çocuktan sonra daha da beyazlaşmış dedi düğün fotoğraflarımızı gösterdim aha Burdakiyle aynı dedim utanmasa beyaz tel sayısını sayacak
Ben bi kaç kere vertigo atağı geçirdim hatta biri bir gün sürdü sonra sonra bi gün sağ kolum ve bacağımda istemsiz boşluğa düşer gibi his yaşamaya başladım kbb ye gittim ilk meniere teşhisi konuldu bir aylık bi ilaç verdiler iğne vuruldum vs iyileşmedim sonra nörolojiye yönlendirdiler MR çekildim baş boyun hiç bir şey çıkmadı boynumdaki fıtık ve düzleşmeden başka KBB nin verdiği ilacı yazıyordu istemedim fayda etmemişti çünkü saçma sapan birkaç egzersiz verdi gönderdi öyle hayatımı sürdürüyordum içten içe çok üzülüyordum teşhisim bile yok diye kızımı eşim hoplatıp zıplatırken iç çekiyordum çünkü bu hareketleri yaparsam dengemi kaybedip düşürürüm çocuğu diye korkuyordum bi gün özel hastaneye gittik Önce MS başlangıcı sandılar hatta MR sonucuma da bakınca benden bi günümü anlatmamı istedi çalışıyorum dedim çocuk var uyuyor musun dedi ? Çocuk ne kadar izin verirse dedim üstelik kayınvalidem bizde kalıp çocuğa bakıyordu antidepresan ve enerji hapı yazmış bana önce düzeleceğime inanmadım ne alaka dedim antidepresanla oysa benim tek sebebim yorgunluk uykusuzluk ve stresmiş stresin ilk vurduğu yer kaslarmış işe gidiyor işten gelip çocuğu devralıyor çocuğu uyutup ev işi yemek vs yapıyordum hiç dinlenemiyordum o kadar uykusuz kalmışım ki miyoklonik spazm yaşıyormuşum gündüz gözüyle bu dediğim şey şöyle uykuya dalacakken bi an irkilir uyanırız ya bu aslında vucüdun kasların uyurken beynin uykuya dalmadığı için öldüğünü sanıp kaslara sinyal gönderiyormuş ve o boşluğa düşme hissi oluşuyormuş ve ben bunu gün içinde defalarca yaşıyordum belki senin durumunda yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklıdır canım
Fazla almamışsın cnmayni degil abla ya 67 idim :)
Ama cok almadim cok sukur :)
Bende ayni hamam ayni tas :)
Degisen bisey yok :)
Sen napiyon calisiyon mu hala
ben sıze arada fotı atarım bakarız ozaman bana kalsa ben verırım ama hastalıklı gıbı de ınce olmak ıstemıyorum saglıklı goruneyım yeterOoooo fistik bi cıgsemi gördüm bugün
Görünüşüne göre 7 kilo biraz fazla gibi :)) tabi sen bilirsin cnm
ahahaha cıdden cok mantıklı alma payı bırakayım onu da gorup canımı sıkmadan vereyım gerısen onlara bakma.hangi kiloda memnunsan ulasana kadar birakma.hatta bi kac kilo fazladan ver birakinca geri alma payi olsun
Bencede cılız degil, fit olmak lazim :)) belli bi kilodan sonra yag oranini düşürüp kas oranini artirabilirsinben sıze arada fotı atarım bakarız ozaman bana kalsa ben verırım ama hastalıklı gıbı de ınce olmak ıstemıyorum saglıklı goruneyım yeter
gercekten guzel gorunuyorsun belki bir iki kilo daha versen seninde bu halin hosuna gider
mıncık kaldı benım mıde sanırım zaten az yerdım artık ıkı lokmada doyuyorumBen bu kadar az yesem açlıktan bayılırım
onun ıcın bu chleo challenge yapıyordum 3 gunum eksık kaldı ama baya ıncelttı belımı onun baska bır challenge ından devam edebılırım aslında ben 60 a duseyım sporla 65 e cıkayım dıyordum spora baslamaya calısıyım da yakın zamanda bakayım duruma daha vermem lazım yanlarda bıraz sımıt var bacaklarım da bıraz daha ıncelsn ıstıyorum ama kılo ıle mı gıder spor ıle mı gıder ona karar vermedım tek gıtsın ıstıyorumBencede cılız degil, fit olmak lazim :)) belli bi kilodan sonra yag oranini düşürüp kas oranini artirabilirsin
Mesela 65 kiloyken 60 gorunmek gibi :)
Emziren anneler neler yiyor ya ama çok kilo verip sütü azalmayanlar pleaseeeGidecek tabiben daha ilk günün gazındayım ama olsun çok fenayım şuan akşam yemeğini bekliyorum 4 gözle
Temiz bi kareteyi haketmiş noktaAradım vicdanıma tüküreyim :))) 43 yaşındayım hala tongaya düşüyorum, göğsünde ki kitle zararsız sadece boyutu büyük olduğu için sık takip demiş doktor, küçük kardeşimi arayıp korkutmuş beni dürtsün diye, biraz deşeledim çıktı. Utanmıyor musun dedim kızı nasıl korkutmuşsun, dudakları uçuklamış uyumamış iki gün, onu korkutmasam seni aramazdı dedi, te Allahım ya arayayım onu diye ortalığı birbirine katmış, zor bulur bundan sonra :))
Kazen ettiKız zalımın kızı nasıl nik o öyle cadımız eksikti o da oldu
Kesinlikle benzer şeyleri yaşamışız kolik bebek mi illallah gecenin bi yarısı uyumak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim en az 10 kere kalkıyordu tam uyuttum beşiğine koydum derken ben kapıdan çıkmadan ağlama sesiAy canım aynı şeyleri yaşadım ya resmen içinde kelebek uçuyodu kalbim çarpıyodu soğuk terleme eşliğinde neler yaşadımki ilaç veremedi ilk gün gittim doktor bişey yok pskolojik dedi ikinci gittim kristal kayması manevra yaptı 3. Meniere dedi 4. Meniere bu kadar hafif değil sen çocuklu yaşama adapte oluyosun kimbilir gece hiç uyumuyosun stres veya kolik bi bebek ki öyle gerçekten dahada doktora gitme takipte kalalım dedi ilaç kullanmıyorum arada sersem gibi oluyorum ama geçecek inş
Ah abla çok yıprattım kendimi Allah nasip ederse bi dahakine ücretsiz izin alacağımbugunune şükür ozaman zehracim
Kendine cok yuklenmişsin
Ben kek, börek, poğaça, sarma , içli köfte, lahmacun,mantı, pizza Allah ne verdiyse koyuyorumKizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum
Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam
Hic kiyma kavurup koydunuzmu
Baska ne yapsam acaba
Ay ne güzel ya benm kızla yaşıt senin torun benmkinin kahvaltısını yatağına götürsem çok sevinir o dereceBenimkilerde kucukken evi toplayip bana süpriz yaparlardi bazen
Senin oglan da buyuyunce değişmese bari
Bizim torun bugun annesigele kahvalti hazirlamis peynirli ekmek domates salatalik koymus herjesin tabagina
Anne cok mutlumusun, ben artik yemek yapmayi ogrendim diyor
Allah seni ne yapmayaKız benmişimkazen koydu adımı
Hoşgeldin Nehir. Ben Poni. Şu anki kilon bizim olmak istediğimz kilo kıymetini bil :)9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Nehirderin_2
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2/ 6 yaş-9 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:evet
MESLEĞİNİZ:memur
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:çevremin beni bunalıma sokması
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:doğum lohusalık süt yapma telaşıyla yediğim herşeye pişmanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:ikinci çocuk kolay olur abiside bakar patlat gitsin derken kolik bir bebeğe sahip olan, 7/24 kucağında taşıyan mızmız bir bebek annesi
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNnu bilemedim
Hadi hayırlı olsunBenim bacım benim
Aynı benmki de öyle. Biz seni kilolu olduğun için aldık gibi saçma bi laf etti geçenBenim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzünden
Hahaha seninki galiba senle yarışıyor bizimki be kadar kilolu olursan o kadar iyi olursun mantığındaAynı benmki de öyle. Biz seni kilolu olduğun için aldık gibi saçma bi laf etti geçenben kilo verince kaç kilo verdiğimi anlar bilir o da diyete başlar :)
Zıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuz daha 29 bile olmamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?