- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.581
Bilerek isteyerek yapmadin yaİkisini de denedim pirinç lapası da kusuyor
Kendime çok kızıyorum 3 günlük yemeği nasıl verdim bi de üşüttüm çocuğu
Abla haklısında az yedimya benim mide genişlemiş adapte olmaya çalışıyoTstlim burda kimse sana aç kal demiyor zaten :)) dogru seylerden yeterli dengeli menulerin olmasi lazim
Tatli, hamurisini kesersen zaten kilo verirsin
Canım meyveni vs ye zaten. Sadece ekmeği azalt saatlerin çok geç olmasın ve tatlıyı kes. Bunu yazan da sabahtan beri hayvanat gibi yiyorKız çok canım acıyo anlamadım bende suda içtim baya şuan süt yapsın diye tatlıda yemem ama meyve falan yerim
Bence beklemeyinBugün bekleyelim dedi eşim. İlaç vermesinler hemen diye. Su veriyorum onu da çok içemiyor. Birazcık emiyor sadece
İnşallah canım sağ ol. Ama benim yeme tamamen psikolojikmiş bugün tekrar onayladım. Gerilip üzülünce direkt yemeğe saldıryorumBilerek isteyerek yapmadin ya
Olacagi varmis olmus cnm
İnşallah yarina daha iyi olur
Zehranin dedigi gibi uyku tulumu giydir
Benimkiler tulumla büyüdü :)
Sen bugün torpillisinCanım meyveni vs ye zaten. Sadece ekmeği azalt saatlerin çok geç olmasın ve tatlıyı kes. Bunu yazan da sabahtan beri hayvanat gibi yiyorneyse dediğimi yap yaptığımı yapma
Tamam öyle de vücudu sıvı kaybediyor böbrekleri için çok tehlikeli olabilir canımNe versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyor
Emiyorsa çok iyi canım Susuz kalmaz yavrucak benimki daha meme ağzından çıkmadan Emdiğini kusuyorduBugün bekleyelim dedi eşim. İlaç vermesinler hemen diye. Su veriyorum onu da çok içemiyor. Birazcık emiyor sadece
Bence deBence beklemeyin
İşte onu diyorum bitanem, az yemeAbla haklısında az yedimya benim mide genişlemiş adapte olmaya çalışıyotatlıyı kafamda bitirdim yemem artık bakalım
Aynenİşte onu diyorum bitanem, az yeme
Hele baslangicta dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Zamanla düzene girer
Sen budenizbenimadim in ilk zamanlardaki menulerini görseydin:))) sanki kilo alma topigi saniyordu burayi
yaklaşık bir hafta önce aynı seyi yasadım.6 kere kustu bir günde ertesi gün sabah devam etti.hastaneye götürmeye cesaret edemedim malum heryer virüs.midesini üşüttü sanırım dedi annem telde anlattım.sonra gecti.sadece 2 gün.hiç bişey yiyemedi.az emdi.ama yapacak bişey yok emdiginide çıkarıyordu.zorlamadım bende.inş en kısa sürede iyileşir sizinkide.Bugün bekleyelim dedi eşim. İlaç vermesinler hemen diye. Su veriyorum onu da çok içemiyor. Birazcık emiyor sadece
Heheheh çok minnoş olmuş çok beğendim senin yaratıcılığını gördükO bunu belirlemiş canım evet ben de değiştirmekle uğraşmak istemedim
Seninki ne kadarlık canımyaklaşık bir hafta önce aynı seyi yasadım.6 kere kustu bir günde ertesi gün sabah devam etti.hastaneye götürmeye cesaret edemedim malum heryer virüs.midesini üşüttü sanırım dedi annem telde anlattım.sonra gecti.sadece 2 gün.hiç bişey yiyemedi.az emdi.ama yapacak bişey yok emdiginide çıkarıyordu.zorlamadım bende.inş en kısa sürede iyileşir sizinkide.
Amann oyle deme ablaaSen at bakalim, yarin sende kv olucan
Canım suyu çok iç benimki 4 litreye kadar gidiyor zaten tıkıyor bayağı sonra rezene içiyorum bir bardak yeşil çay ödem atsın diye. Tatilden sonra benimde ilk günüm üstüne çok yorgun ve uykusuzum. Ama ben mama da veriyorum. Ne kadar sıvı girerse vücuda o kadar süt çıkar. Emzirmesen de diyetin ilk günü her zaman zordur. Yine de sen bilirsin düzenimi üstün kesiliyorsa öncelik süt tabiki canımBenim ilk günüm şuan neredeyse acı çekiyorum bırakacak gibiyim süt azaldı heralde kızda inanılmaz çekiyo acı çekiyorumsüt olmayınca zorlanıcax heralde spor ve tatlı hamurişini kesip öyle devam edicem gibi
Senin kayınvalide de öyle diyordu zamanında kesinAmann oyle deme ablaahem ben oyle gicik olcagmi sanmiyorum
minigimi uyutup cikiyim en iyisi abla
arabamiz yok canim birileriyle gitmek icin de erken daha gorusmek istemiyorum acaba bulastirciligimiz devam ediyor mu diye tedirginim.
Zateen esimlede hep beraberdik sanirim yanliz biseyler yapmaya ihtiyacim var. Cikip dolaniyim azcik minnos uyursa
hosgeldin nehir. Hedef kilona varmak icin 10 kilon var hizlica gider oda ins.
Rahatsizliginada gecmis olsun canim.
Ben hatice 29 yasindayim 3 kizim var.
Kv iste napcan.
Gerci benimki oyle seyler hic demez yuzume. Ama arkamdan diyorsa bilemiycem tabi
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 2 aylık oğlum var fazla değilmiş kilon kısa sürede emzirmenin avantajını eksiye çeviririz insAllah
Hay Allah im yakilo verdiğinde de zayıflamissin diyormuydu
Benim kaynana da sakın kilo verme diyor ben burda sinir krizi geçiyorum kilo yüzünden
Kız etmez mi benim kaynanam bi iki kilo verip aldığımda bile fark ediyor
Teşekkürler canım
Yine verirsin Allah’ın izniyle
Zıkkım yasinir oluyorum pis kvlere benimkide eşim doğumdan sonra yaşlandım falan diyodu oğlum sen yaşlandında nehir aynı mı sanki demişti uyuz daha 29 bile olmamışken
Benim eşim de kır saçlıdır genetik ailesinde kayınvalide Çocuktan sonra daha da beyazlaşmış dedi düğün fotoğraflarımızı gösterdim aha Burdakiyle aynı dedim utanmasa beyaz tel sayısını sayacak
Ben bi kaç kere vertigo atağı geçirdim hatta biri bir gün sürdü sonra sonra bi gün sağ kolum ve bacağımda istemsiz boşluğa düşer gibi his yaşamaya başladım kbb ye gittim ilk meniere teşhisi konuldu bir aylık bi ilaç verdiler iğne vuruldum vs iyileşmedim sonra nörolojiye yönlendirdiler MR çekildim baş boyun hiç bir şey çıkmadı boynumdaki fıtık ve düzleşmeden başka KBB nin verdiği ilacı yazıyordu istemedim fayda etmemişti çünkü saçma sapan birkaç egzersiz verdi gönderdi öyle hayatımı sürdürüyordum içten içe çok üzülüyordum teşhisim bile yok diye kızımı eşim hoplatıp zıplatırken iç çekiyordum çünkü bu hareketleri yaparsam dengemi kaybedip düşürürüm çocuğu diye korkuyordum bi gün özel hastaneye gittik Önce MS başlangıcı sandılar hatta MR sonucuma da bakınca benden bi günümü anlatmamı istedi çalışıyorum dedim çocuk var uyuyor musun dedi ? Çocuk ne kadar izin verirse dedim üstelik kayınvalidem bizde kalıp çocuğa bakıyordu antidepresan ve enerji hapı yazmış bana önce düzeleceğime inanmadım ne alaka dedim antidepresanla oysa benim tek sebebim yorgunluk uykusuzluk ve stresmiş stresin ilk vurduğu yer kaslarmış işe gidiyor işten gelip çocuğu devralıyor çocuğu uyutup ev işi yemek vs yapıyordum hiç dinlenemiyordum o kadar uykusuz kalmışım ki miyoklonik spazm yaşıyormuşum gündüz gözüyle bu dediğim şey şöyle uykuya dalacakken bi an irkilir uyanırız ya bu aslında vucüdun kasların uyurken beynin uykuya dalmadığı için öldüğünü sanıp kaslara sinyal gönderiyormuş ve o boşluğa düşme hissi oluşuyormuş ve ben bunu gün içinde defalarca yaşıyordum belki senin durumunda yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklıdır canım
Aaa abla sende kvsin diye kayinvaldeyimi. Koruyon smdialdin işteyalanmi söylemiş kadin
hosgeldin cnm
Zühal bende
bugunune şükür ozaman zehracim
Kendine cok yuklenmişsin
Fazla almamışsın cnm
Sen zaten 67-72 arasi gidip geliyodun :))
Bendede degisen bisey yok
İşe devam ediyorum
Önümüzdeki 2 hafta izinliyim
Haa bi küçük oglani sozlicez onumuzdeki ay :)
Ben yemek pek koymuyorm ama bazen lavas gbi yapiyorm yada sulu koftelik kofte, kurabiye pogaca vs kalirsa fazlaysa atiyorm ama aslinda hersey konabillir fasulye bamya falan da koydm bu sene az da olsa. Patlicanlari bile yemeklik kizartip yada kozleyip firinda atanlar var kirmizi biber vs hemen yap pisir sonraKizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum
Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam
Hic kiyma kavurup koydunuzmu
Baska ne yapsam acaba
Emziren anneler neler yiyor ya ama çok kilo verip sütü azalmayanlar pleaseee
Bütün gelinler ayni seyi söylerAmann oyle deme ablaahem ben oyle gicik olcagmi sanmiyorum
Aslinda Allah var cok gicik degldir ama bu kilo konusunda biturlu olmadi ilkzamanda evlendigmizde esimle ben 85 falandm baba ceyizlik yelek ormus ama minicikler kendi kizlari bile sigmaz icine demisti bilemedk iste bunlarda boyle diye ama utanmistm tabi sonucta hic gostermesede olurdu zaten giyemiyceksem ne anlami varSenin kayınvalide de öyle diyordu zamanında kesin
Bunların hepsi önyargı işte abla belki annem daha ağır laf söyler Küsmem onun söylediği ufak şeye takılırımBütün gelinler ayni seyi söyler
en iyisini yaparsin cnmabla çok yıprattım kendimi Allah nasip ederse bi dahakine ücretsiz izin alacağım
kiz ben normal yemeklik diyomkek, börek, poğaça, sarma , içli köfte, lahmacun,mantı, pizza Allah ne verdiyse koyuyorum
Sulu koftelikde koyyumyemek pek koymuyorm ama bazen lavas gbi yapiyorm yada sulu koftelik kofte, kurabiye pogaca vs kalirsa fazlaysa atiyorm ama aslinda hersey konabillir fasulye bamya falan da koydm bu sene az da olsa. Patlicanlari bile yemeklik kizartip yada kozleyip firinda atanlar var kirmizi biber vs hemen yap pisir sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?