Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ne güzel ya benm kızla yaşıt senin torun benmkinin kahvaltısını yatağına götürsem çok sevinir o derece
Bizim kiz mutfaga merakli
Kucukken pasta kek vs. Hep beraber yaparladi
Tek elle yumurta kirişini görsen :))

Seninkinide alistir, hep hizmet beklemesin senden

Nasıl yani sen seçmedim mi niki

Kızlar bugün duygusal açlık yaşıyorum farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum
Uykusuzum yorgun ve gerginim kızım hasta aç ve halsiz sabahtan beri sadece birazcık emdi
Sürekli Kusuyor ve ishal
Ben de kara delik gibiyim geleni yutuyorum ve doymuyorum

Daha düzelmedi mi çok sıvı kaybediyor dikkatli ol kusmasını engelleyici iğne vurdur veya şurup ver motillium vermişti bizimkine doktor serum taktırsan çok daha iyi olur aslında benim kızın damarı bulunamadığı için kusmasını durduracak tedavi uyguluyorlar bi tek böyle durumda

Cnm insan yorgun ve uykusuz oldugunda cani surekli karbon ister

Karnini baska seylerle iyice doyur
Bide dar gelen bi kiyafetini dene, aynaya bak :))

Eşin yokmu evde cocukla biraz ilgilenseydi
Midesi bulaniyorsa bisey vermeye zorlama içi almiyordur
Mide bos kalsin dinlensin

Rezene cayi versen iyi gelirmi acaba
İlaç yokmuydu evde

Ne versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyor

Emziren anneler neler yiyor ya ama çok kilo verip sütü azalmayanlar pleaseee
Benim ilk günüm şuan neredeyse acı çekiyorum bırakacak gibiyim süt azaldı heralde kızda inanılmaz çekiyo acı çekiyorumsüt olmayınca zorlanıcax heralde spor ve tatlı hamurişini kesip öyle devam edicem gibi

Bugün bekleyelim dedi eşim. İlaç vermesinler hemen diye. Su veriyorum onu da çok içemiyor. Birazcık emiyor sadece

Ne versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyor
Ac kalmasi sorun olmaz da cnm sivi almasi lazim

Patates haslayip versen yada muz

Azalmıyor merak etme. Tatlı bağımlılığından o duygun

Tstlim burda kimse sana aç kal demiyor zaten :)) dogru seylerden yeterli dengeli menulerin olmasi lazim

Tatli, hamurisini kesersen zaten kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…