- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.561
hoş bulduk memnun oldum=)hosgeldin cnm
Zühal bende
bu türü ilk defa duydum gelini kilo verdi diye diyete başlayan =)Aynı benmki de öyle. Biz seni kilolu olduğun için aldık gibi saçma bi laf etti geçenben kilo verince kaç kilo verdiğimi anlar bilir o da diyete başlar :)
Kilo verirsen geri iademi edeceklermisAynı benmki de öyle. Biz seni kilolu olduğun için aldık gibi saçma bi laf etti geçenben kilo verince kaç kilo verdiğimi anlar bilir o da diyete başlar :)
Bizim kiz mutfaga merakliAy ne güzel ya benm kızla yaşıt senin torun benmkinin kahvaltısını yatağına götürsem çok sevinir o derece
Nasıl yani sen seçmedim mi nikiKazen etti
Kesinlikle benzer şeyleri yaşamışız kolik bebek mi illallah gecenin bi yarısı uyumak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilirim en az 10 kere kalkıyordu tam uyuttum beşiğine koydum derken ben kapıdan çıkmadan ağlama sesiAntidepresan ben de inanılmaz işe yaradı supraydn in enerji hapıyla birlikte vermiş ki uyuşukluk yapmasın diye emzirdiğini için antidepresan düşük dozajlıydı
Ah abla çok yıprattım kendimi Allah nasip ederse bi dahakine ücretsiz izin alacağım
Ben kek, börek, poğaça, sarma , içli köfte, lahmacun,mantı, pizza Allah ne verdiyse koyuyorum
O bunu belirlemiş canım evet ben de değiştirmekle uğraşmak istemedimNasıl yani sen seçmedim mi niki
Daha düzelmedi miKızlar bugün duygusal açlık yaşıyorum farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum
Uykusuzum yorgun ve gerginim kızım hasta aç ve halsiz sabahtan beri sadece birazcık emdi
Sürekli Kusuyor ve ishal
Ben de kara delik gibiyim geleni yutuyorum ve doymuyorum
Tek elle yumurta kırışını severim :) kek yapmayı sever her şeyi ayağına götürürsenBizim kiz mutfaga merakli
Kucukken pasta kek vs. Hep beraber yaparladi
Tek elle yumurta kirişini görsen :))
Seninkinide alistir, hep hizmet beklemesin senden
Cnm insan yorgun ve uykusuz oldugunda cani surekli karbon isterKızlar bugün duygusal açlık yaşıyorum farkındayım ama kendimi engelleyemiyorum
Uykusuzum yorgun ve gerginim kızım hasta aç ve halsiz sabahtan beri sadece birazcık emdi
Sürekli Kusuyor ve ishal
Ben de kara delik gibiyim geleni yutuyorum ve doymuyorum
Kahkaha attimbu resme yaaa off fenasin poni
Ne versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyorCnm insan yorgun ve uykusuz oldugunda cani surekli karbon ister
Karnini baska seylerle iyice doyur
Bide dar gelen bi kiyafetini dene, aynaya bak :))
Eşin yokmu evde cocukla biraz ilgilenseydi
Midesi bulaniyorsa bisey vermeye zorlama içi almiyordur
Mide bos kalsin dinlensin
Rezene cayi versen iyi gelirmi acaba
İlaç yokmuydu evde
Benim ilk günüm şuan neredeyse acı çekiyorum bırakacak gibiyim süt azaldı heralde kızda inanılmaz çekiyo acı çekiyorumEmziren anneler neler yiyor ya ama çok kilo verip sütü azalmayanlar pleaseee
Sen at bakalim, yarin sende kv olucanKahkaha attimbu resme yaaa off fenasin poni
Bugün bekleyelim dedi eşim. İlaç vermesinler hemen diye. Su veriyorum onu da çok içemiyor. Birazcık emiyor sadeceDaha düzelmedi miçok sıvı kaybediyor dikkatli ol kusmasını engelleyici iğne vurdur veya şurup ver motillium vermişti bizimkine doktor serum taktırsan çok daha iyi olur aslında benim kızın damarı bulunamadığı için kusmasını durduracak tedavi uyguluyorlar bi tek böyle durumda
Ac kalmasi sorun olmaz da cnm sivi almasi lazimNe versem anında kusuyor. Eşim de ilgileniyor çocuk bi şey olmaz Afrika’da çocuklar aylarca aç kalıyor 1 gün aç kalınca ölmez diyor
Azalmıyor merak etme. Tatlı bağımlılığından o duygunBenim ilk günüm şuan neredeyse acı çekiyorum bırakacak gibiyim süt azaldı heralde kızda inanılmaz çekiyo acı çekiyorumsüt olmayınca zorlanıcax heralde spor ve tatlı hamurişini kesip öyle devam edicem gibi
İkisini de denedim pirinç lapası da kusuyorAc kalmasi sorun olmaz da cnm sivi almasi lazim
Patates haslayip versen yada muz
Tstlim burda kimse sana aç kal demiyor zaten :)) dogru seylerden yeterli dengeli menulerin olmasi lazimBenim ilk günüm şuan neredeyse acı çekiyorum bırakacak gibiyim süt azaldı heralde kızda inanılmaz çekiyo acı çekiyorumsüt olmayınca zorlanıcax heralde spor ve tatlı hamurişini kesip öyle devam edicem gibi
Kız çok canım acıyo anlamadım bende suda içtim baya şuan süt yapsın diye tatlıda yemem ama meyve falan yerimAzalmıyor merak etme. Tatlı bağımlılığından o duygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?