Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düşüncesizlik yaptıkları kesin canım ince düşünce zaten herkese nasip olmamış kayınvalidem bana bohça getirmişti bildiğin anne penyesi ya hu almasa İnan gücenmezdim sırf kalabalık görünsün diye saçma sapan şeyler

kiz ben normal yemeklik diyom
Abla nişanlı oğlun var artık dünürler gelir gider yap buzlukta hazır bulunsun benim eş ot ve türevlerini yemez de aklıma o tip şeyler gelemiyor kendime de Kışlık az yapıyorum genelde kış sebzelerini de seviyorum

Bizimkide düğün icin tr ye geldiklerinde, burdan 2.el pazarindan aldigi modasi gecmisbi etek getirmisti, hediye diye
Ben böyle seyleri sevmiyorum dedim, almadim

İş den cok yorgun geldigimde hazir yemeklik olsun dedim
Hem ona buna saldirmam o zaman :))

Kek pogaca turude yapabilirim, hazir dursun
Ama once buzlugu bosaltmam lazim

Bana robotton once, aslinda nofrost buzluk lazim

darısı minicik midellerle bize
Emziren anneler neler yiyor ya ama çok kilo verip sütü azalmayanlar pleaseee
Öyle sutunu azaltmadan devam etmek istiyorsan patır patır gitmez canım kısa yoldan zengin olmak yok emek ve zaman şart
Bizim kiz mutfaga merakli
Kucukken pasta kek vs. Hep beraber yaparladi
Tek elle yumurta kirişini görsen :))

Seninkinide alistir, hep hizmet beklemesin senden
Ben kıramam şahsen
cocuklar hasta olunca öyle oluyor zorlama sen şu ve emzirmeyi teklif et o cikarsada kalanı kalır ona . Mide birde sindirime uğraşmasn zaten ama ishalle birlikte olması iyi değil yarında devam ederse tenha olduğunu bildiğin bı hastaneye götür serum takarlar sıvı kaybı olmaz
Kız çok canım acıyo anlamadım bende suda içtim baya şuan süt yapsın diye tatlıda yemem ama meyve falan yerim
menu yazda görelim nerde hata yapmışsın amaç sağlıklı güzel beslenmek herşeyi kesmek değil zaten
yuhh bari deme birşey

Kızlar ilk günümü anlatıyorum
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta 3 zeytin kibrit beyaz peynir salatalık domates roka kapya bi dilim ekmek
Öğlen:bi tabak çorba salata
Ara öğün olarak yağsız tarçınlı süt yapmıştım yağ yakıyomuş
Akşam: bi tabak kabak yemeği (üstüne yoğurt) ve baskılara dayanamayarak yarım lahmacun (canım çekti vurun beni ama emziriyorum kıyamazsınız ) ekmek yemedim ama salata karpuz
Gün içinde 20 dk leslie sanırım doğru yazdım onun videosunu açtım kız kucağımda yaptım gerçekten terletiyo

İyi akşamlar fıstıklar
Ne baş ağrım nede işim bitti neyse annem gelecek yarın o bebekle ilgilenirken ben kalanları halledeceğim bunun verdiği rahatlıkla şuan yayildim ağlarsa anam ağlar gerisi yalan diye boşa dememisleer. Erkek kardeşimde bacağına annemle babamın resimlerinin dövmesini yaptırmış yanyana annem diyor ki oğlum ilerde gelin yanlış anlar evlenince onunkinide yaptır bari düşündüğü şeye bak ya

Aslında günlük yaptığımdan çok farklı bişey yapmadım ama arada çayla bisküvi kek poğaça baya götürüyodum bide bulgur kilo aldırıyo diye onu çok yiyodum yemedim ondan oldu yarın inş daha güzel yaparım

Bizimkide düğün icin tr ye geldiklerinde, burdan 2.el pazarindan aldigi modasi gecmisbi etek getirmisti, hediye diye
Ben böyle seyleri sevmiyorum dedim, almadim
Ay abla açık sözlüsün ben gibi kayınvalidem bana bi yatak örtüsü yaptırmış saten kumaştan koca koca güller üstünde taşlar bi gün dedi ki sen onu niye sermiyorsun doğumda onu serip içinde yatmanı misafirleri lohusa yatağında karşılamanı çok istemiş heves etmiştim onlara yaptırdığı örtüyü gösterip gurur duyacak kendiyle zannımca dedim ben hayatta kimseyi yatakta karşılaşmam lohusa olsam bile dedim ayrıca heves edip yaptırmışsın Ama çok demode bekar görümcem var ben bunu hayatta. Kullanmam götür onun çeyizine kullanırsın örtü böyle bir şeydi Bu gülleri daha iri ve daha yoğun düşün

Eklentiler

• 7F925909-0076-4F7F-92E6-C3100402D8B4.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım sayfanın yukarısında bı etiket var menü spor yazıyor oraya tiklayip yazıyoruz menüleri
Kabak zaten hafif yanında yarım lahmacun ekmek niyetine olmuş , protein almazsan acikirsin çorba salata yanına köfte , ton balığı , yada salatana peynir ekle

Gaz sorunu yoksa yiyebilirsin sorun değil iki günde bir ye 5ykni geçme

Yatakta benim bildiğim koca kişisi karislanir başkada kimsenin işi yok yatak odasında

İş den cok yorgun geldigimde hazir yemeklik olsun dedim
Hem ona buna saldirmam o zaman :))

Kek pogaca turude yapabilirim, hazir dursun
Ama once buzlugu bosaltmam lazim

Bana robotton once, aslinda nofrost buzluk lazim
Dondurucu var benim abla 6 çekmeceli bi de buzdolabının buzluğu var epey bi şey koyuyorum ben abla işe yarıyor hakikaten

Benim kv de memleketteki odayı hazirlarken tacin bir ara gelin eteği gibi modelleri meşhurdu ondan almış sermiş gittik bunu çok özenerek aldım ama sermesi çok zormuş sen bunla uğraşmazsin dedi topladık kaldırdık bir sürüde para vermiş yazik

Yok canım kaynanam kilolu seviyor bende acıkınca yiyorum hem bapırsaklarada iyi geliyor. Ekmeği tatlıyı kestim bakalım bu hafta ne kadar gidecek

guzel canım
20.09.2020

12.00

2 yumurta ile omlet
1 tk labne
5 zeytin
1 incir
Domates-salatalık-roka

15.30
1 fincan nescafe
1 avuç kabak çekirdeği

18.00
100 gram antrikot et
5 yk pilav
Salata

su : 2,5 litre
pilav pirinç mi
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…