Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım pazartesi de bildirim yapıyoruz bunu Baz alalım ben takıma yazdığımda 90 kilo sanıyordum kendimi bi tartıldım 91.1

denizbenimadim güya eşimden saklayacaktım hemen anladı senin inadına zayıflayacam sende göreceksin dedim geceyi zor geçirdim ama süt çok az kızda ayar etti suyuda bol içtim nane falan atmıştım suya o mu etkiledi acaba bilmiyorum bugün pikniğe gidicez orda dikkat edicem tabiki

Amin inşallah canım çabuk toparlanır dün denizbenimadim ın kızı da hastaydı seninki gibi

Bi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor

Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik

Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.

Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler

Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum

Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti

Aynen canım pazartesi de bildirim yapıyoruz bunu Baz alalım ben takıma yazdığımda 90 kilo sanıyordum kendimi bi tartıldım 91.1
İnsan çok bozuluyo ya tartıyı kırasım geldi hayır hangi ara almış olabilir ki bi insan hep bu karantina diyecem ama karantina bitmiş olsaydıda kafeye gidiyim oğlum eğlensin oyun parkında derdim hapır hupur yerdim valla itiraf ediyorum düzenli gidersem karantinanında suçu yok

Ödem atacak hiçbir şey yapmıyorum ben canım suya bir şeyler atma vs. ona cesaret edemedim bebeğe etkisi olur mu olmaz mi bilemedim. Ama menüne baktım hiç motivasyonunu bozma menü az değil. O yediklerin süt yapar inş merak etme. Nefsinin sana oyunu bu aç kalmadığın suyu bol içtiğin et balık vs yediğim sürece sıkıntı olmaz merak etme

Zaten canım sıkkın tam yatacaktım bunu gördüm sinirim bozuldu oturdum buna ağlıyorum
Gerizekalı çocuğun kemerini takmamis birde çocuğu yerden yere vurdu resmen diyorum diyorum herkes anne baba olmasın olamiyorsa olmasın virüs gibi çoğalmak ana babalık değil hayvanlar ile nasıl koruyup kolluyor . Allah'ın emaneti onlar bize

Geçmiş olsun abla Allah hep iyilerle karşılaştırsın sizi ne beter bi aileymiş benim kv yede şöyle bi aileyle karşılaşsaydı ne vardı sanki diye geçti içimden benim aileme taktı kafayı pislik

canım hayretler içinde okudum verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş. ne biçim insanlarmış ya çok korkunç bir durum.
bu bahsettiğin eski nişanlısı mı oğlunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…