- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.761
canım aslında haftasonuna özel bir durum geç kalktığum için 2 ana bir ara öğün yapıyorum. Uyku saatleri ile ilgili :)Menülerin gittikçe küçülüyor. Senin tercihin mi diyetisyenin mi
Aynen canım pazartesi de bildirim yapıyoruz bunu Baz alalım ben takıma yazdığımda 90 kilo sanıyordum kendimi bi tartıldım 91.1Günaydın kızlar başınıza bela oldum ama bişey sorcam ben şimdi normalde 65 dim son zaman kilo almışım tartımın pili bittiği için tartılamamıştım dün gün içinde 66,5 çıktım şuan aç tartılınca 66 çıktım bunu mu baz almalıyım
Sen zaten kapı pencere kapatmadan detaylı temizlik yapma hiç boşuna bugün hava 14 derece burda her taraf kapalı evdeHergün 1 odayı temizlesem, mutfak 2 gün, 1 haftada ancak temizlik biter.
Kış gelse kapı pencere kapansa da biraz otursam
Haftasonunu herkesin aksine yediklerini azaltarak geçirmen süper vallacanım aslında haftasonuna özel bir durum geç kalktığum için 2 ana bir ara öğün yapıyorum. Uyku saatleri ile ilgili :)
Harikasın canımgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
kilo bildirimi
cuma 105.4
pazartesi 105
hiç o yönden düşünmemiştim canım çok sağol :))Haftasonunu herkesin aksine yediklerini azaltarak geçirmen süper valla
Amin inşallah canımKızlar günaydın güzel sağlıklı haftalar olsun hepimize
Dün oğlum kustu çok korktuk sonra da ateşi çıktı duş ateş duş ateş gece boyu da çok zor indirdik periperişanım
oğlan covid mi oldu diye düşünüyoruz insanın aklına da direk o geliyor artık ayy içim acıyor yarabbim sen ver şifasını
sağol kuzum bir maşallahını alırımHarikasın canımGeliyor 100 ve Niran’ın sürprizi
İnsan çok bozuluyo ya tartıyı kırasım geldiAynen canım pazartesi de bildirim yapıyoruz bunu Baz alalım ben takıma yazdığımda 90 kilo sanıyordum kendimi bi tartıldım 91.1
Ödem atacak hiçbir şey yapmıyorum ben canım suya bir şeyler atma vs. ona cesaret edemedim bebeğe etkisi olur mu olmaz mi bilemedim. Ama menüne baktım hiç motivasyonunu bozma menü az değil. O yediklerin süt yapar inş merak etme. Nefsinin sana oyunu budenizbenimadim güya eşimden saklayacaktım hemen anladı senin inadına zayıflayacam sende göreceksin dedim geceyi zor geçirdim ama süt çok az kızda ayar etti suyuda bol içtim nane falan atmıştım suya o mu etkiledi acaba bilmiyorum bugün pikniğe gidicez orda dikkat edicem tabiki
Gerizekalı çocuğun kemerini takmamis birde çocuğu yerden yere vurdu resmen diyorum diyorum herkes anne baba olmasın olamiyorsa olmasın virüs gibi çoğalmak ana babalık değil hayvanlar ile nasıl koruyup kolluyor . Allah'ın emaneti onlar bizeZaten canım sıkkın tam yatacaktım bunu gördüm sinirim bozuldu oturdum buna ağlıyorum
Geçmiş olsun abla Allah hep iyilerle karşılaştırsın sizi ne beter bi aileymiş benim kv yede şöyle bi aileyle karşılaşsaydı ne vardı sanki diye geçti içimden benim aileme taktı kafayı pislikBi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
Kaçışı yok mecbur gösterecekKızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
canım hayretler içinde okudum verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş. ne biçim insanlarmış ya çok korkunç bir durum.Bi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
Bin maşallah sana canımsağol kuzum bir maşallahını alırımiyi oldu hatırlattığın ben unutmuştum ya Handandandan kaptanım az kaldı 100'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?