Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Önceki gün aynı durumdaydım dün gece de ishal devam etti ama önceki geceye göre çok iyidi çok şükür. İnsan perişan oluyor cidden. Geçmiş olsun canım
Amin inşallah canım çabuk toparlanır dün denizbenimadim ın kızı da hastaydı seninki gibi

Abbooo ablaa verilmiş sadakanız varmış töbeler töbesi benim Minnoş büskevitimin saçını nasıl çekmişler bıçak vs aman evlerden ırak

oğlum üstüme çok oynuyo aha şuan kocaman çokoprensi getirmiş demek göbüşüm gitsin diyosun o zaman bu tatlı mı tatlı şeyi yiyemeyeceksin biterse görürsün diyo bacak kadar boyuyla ama ben ne yaptım tabiki direndim irademe sahibim kız aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum ama yinede süt azalırsa üzülürüm benim kızı biliyon normalde çekilmiyo bide karnı doymazsa hiç çekilmez

Hepinize Günaydın kızlar
uykusuz bir gecenin daha ardından sabaha merhaba diyorum
Kızım hala ishal ama tepkileri ve enerjisi daha iyi çok şükür. Bebekler Ve çocuklar hiç hasta olmasa keşke
İnşallah gün icinde daha iyi olur cnm
ne bozulmus tatlim yazik emeklerine
cok gecmis olsun cnm
Dr nu arayip sorsanmiki, getir derse götürürsün
Herkese günaydınnn
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım ben, bugün işim çok

Cuma 79
Pazartesi 80.5
Şiştim herhalde, yine bir ileri bir geri sinirlenmiyorum bu sefer sakinim sakiiiinn sakiiiinnn
biraz fazla bi arti cnm, ama verilmicek bisey degil
Bugun suyuna menune daha dikkat et
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
kilo bildirimi
cuma 105.4
pazartesi 105
harikasin tatlim, pazartesi böyle eksi cok guzel
Kızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
Arti olmakdan iyidir diyoruz :))

Kızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Yaainş değildir canım kıyamam götür hemen hastaneye

Sıpaya bak hele fark edersin sütü canım. Zaten kilon az verirsin

Aman neler yaşamışsınız abla şükür yine bununla kurtulmuşsunuz Allah korumuş valla

canım hayretler içinde okudum verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş. ne biçim insanlarmış ya çok korkunç bir durum.
bu bahsettiğin eski nişanlısı mı oğlunun
evet cnm eski nişanlısı
Dedimya insan degiller :))
Abbooo ablaa verilmiş sadakanız varmış töbeler töbesi benim Minnoş büskevitimin saçını nasıl çekmişler bıçak vs aman evlerden ırak
cekmekle kalsa.. yolup, boks yaptilar :)
Kızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Oyleyse bile cabuk atlatir merak etme cnm
Cocuklarin bunyeleri daha kuvvetli
Haber ettinmi sende
Baska hastalanan cocuk varmiymis

Şaşkınlıkla okudum...
Verilmiş sadakanız varmışta akraba olmamışsınız bunlara...

Günaydın kızlar anne evinde son prenses saatlerim öğleden sonra külkedisine dönüşeceğim
Annemle babam kızı aldı bahcedeler kediler var onlarla oynuyorlar bende yatak keyfi yapıyorum
Hava serin üşüdüm cikasim yok yataktan gerçi üşümeyide özlemişim

en zorunu bitirmişsin gülüm gerisi daha kolay kendini yormadan yaparsın , bizim burada geçen cam kirletecek kadar az yağmur yağmıştı bende mutfakla salonun camını sildim dün manzaram kirli görünüyor diye gece boyu yağmur yağdı şimdide atıştırıyor yani yapsakta yine batacak aceleye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…