- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.781
Önceki gün aynı durumdaydım dün gece de ishal devam etti ama önceki geceye göre çok iyidi çok şükür. İnsan perişan oluyor cidden. Geçmiş olsun canımKızlar günaydın güzel sağlıklı haftalar olsun hepimize
Dün oğlum kustu çok korktuk sonra da ateşi çıktı duş ateş duş ateş gece boyu da çok zor indirdik periperişanım
oğlan covid mi oldu diye düşünüyoruz insanın aklına da direk o geliyor artık ayy içim acıyor yarabbim sen ver şifasını
Abbooo ablaa verilmiş sadakanız varmış töbeler töbesi benim Minnoş büskevitimin saçını nasıl çekmişler bıçak vs aman evlerden ırakBi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Benimki elinin tersiyle agzina vuruyor (tabiki onaylamadik)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Bi yerde durduyor arabayi, kizi evine goturecek
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Oglan arabayla bikac sefer gidip geliyor, yine binmiyor
Benimki babasini aradi arabaya binmiyor diye
Benim adam gitti, aldi geldi bunlari
Tam ne oldugunu kizin ne dedigini bilmiyoruz
Konustuk şöyle böyle vs. Diye nasihat ettik
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Eşim kizi götürdü, ablasina gitmek istrdi
Ertesi gün 2 ablasi işde oglani ariyolar, küfür kiyamet o biçim
Hem konusmak icin kiz cagiriyor
Bizde dedik buyuklerle iyilikle konusup ayrilsinlar,
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
Girdik hepsi toplanmis bikac erkek akrabada var
Girmemizle Ablalari laf atmaya basladi
Oglan, annemle öyle konusamazsin dedi vs.
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Ne oldugunu şaşırdım, agza alinmicak kufurler kizlarda
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Babasi abisi 2 enistesi 1 akrabalari... esim oglan onlarla mucadele ediyor
Bende kizlarla, gücüm yetmedi zaten
Saclarimi yoldular, yüzüme yumruklar
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Bi hengamede disari ciktik
Hepsi yine disarda
Oglan polisi aramaya calisiyor, bunlar teli almaya calisiyolar
Bi sekilde arabaya binmeyi basardik
Diger sokkakta polis cagirdik
Polis ambulans geldi
Oglani bi yere bizi baska hastaneye götürdüler
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Hepsi cikti tabi ortaya, çünkü hrrbiri farkli farkli biseyler soylemisler
Bunlara hayvan demek bile, hayvanlara hakaret olur
Bu yaşımda agzimdan bikere bile cikmayan kufurleri o kizlarda duydum
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
Ödem atacak hiçbir şey yapmıyorum ben canım suya bir şeyler atma vs. ona cesaret edemedim bebeğe etkisi olur mu olmaz mi bilemedim. Ama menüne baktım hiç motivasyonunu bozma menü az değil. O yediklerin süt yapar inş merak etme. Nefsinin sana oyunu buaç kalmadığın suyu bol içtiğin et balık vs yediğim sürece sıkıntı olmaz merak etme
İnşallah gün icinde daha iyi olur cnmHepinize Günaydın kızlar
uykusuz bir gecenin daha ardından sabaha merhaba diyorum
Kızım hala ishal ama tepkileri ve enerjisi daha iyi çok şükür. Bebekler Ve çocuklar hiç hasta olmasa keşke
ne bozulmus tatlimgünaydın gülüm nick değişmiş hayırlı olsun :)
ben turşu yapma , geçen hafta yaptıklarımın bozulup , koyduğum dolaba sızıp batırdığı yerleri temizleme ve normal temizlik ütü ile hafta sonu yoktum bacım da arkadaşın da kalmıştı ya kocası yok diye sanırım ondan gelmedi etiketlemişsin bizi ya ondan yazdım canoom
cok gecmis olsun cnmKızlar günaydın güzel sağlıklı haftalar olsun hepimize
Dün oğlum kustu çok korktuk sonra da ateşi çıktı duş ateş duş ateş gece boyu da çok zor indirdik periperişanım
oğlan covid mi oldu diye düşünüyoruz insanın aklına da direk o geliyor artık ayy içim acıyor yarabbim sen ver şifasını
biraz fazla bi arti cnm, ama verilmicek bisey degilHerkese günaydınnn
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım ben, bugün işim çok
Cuma 79
Pazartesi 80.5
Şiştim herhalde, yine bir ileri bir geri sinirlenmiyorum bu sefer sakinim sakiiiinn sakiiiinnn
harikasin tatlim, pazartesi böyle eksi cok guzelgünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
kilo bildirimi
cuma 105.4
pazartesi 105
Arti olmakdan iyidir diyoruz :))Kızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
Bugün olmasa cuma gösterecek canım kolay gelsinKızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
Aaa size de bulaşmış olabilirKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
YaaKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Sıpaya bak heleoğlum üstüme çok oynuyo aha şuan kocaman çokoprensi getirmiş demek göbüşüm gitsin diyosun o zaman bu tatlı mı tatlı şeyi yiyemeyeceksin biterse görürsün diyo bacak kadar boyuyla ama ben ne yaptım tabiki direndim irademe sahibim kız aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum ama yinede süt azalırsa üzülürüm benim kızı biliyon normalde çekilmiyo bide karnı doymazsa hiç çekilmez
AmanBi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Kiz kufrediyor, (hep ediyormuş haberimiz yok, oglan bize soylemedi, hep uyariyormus)
Kiz, araba surerken benimkine saldiriyor tekmeliyor cirmikliyor, kendini arabadan atmaya kalkiyor
Binmiyor arabaya, aksam, orda bar gibi bisey varmis, ordaki erkeklerle s... Diyor
Biraz kendinize zaman verin, konuşmayın iyice düşünün sonra kararinizi verin diye
Oglan İş den gelince ciktik, yolda enistesi aradi, geliyoruz dedi, eşim ben oglan..
Ablasigildelermis
2.ci dk abisi kosarak iceri girdi benim oglana saldirdi, koltuga devrildiler (elinde bicak varmis) o sira 2 ablasi beni saclarimdan tutup yere attilar
Benim onlara dedigim, siz nasil insanlarsiniz, Allaha şükür gercek yüzünüzü gorduk :))
Oglanin bicaklandim polis cagiracam dedigini duydum(ilk saldirdiginda karnina, bacagina sokmus)
Hepsi yine disarda
Polis ambulans geldi
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Yok biz onlara saldirmisiz, ben kizlari dovmusum, benim oglan bicak götürüp kendini bicaklamis :)) kizi zorla almaya calismis :) vs.
Allaha bep sukrettikki, boyle bisey yasanmasa o ailenin icine girmiş olacaktik, oglan yanacakti
Şimdi nasılKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Verilen görevi dün layiki ile yaptım sanırım
evet cnm eski nişanlısıcanım hayretler içinde okudum verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş. ne biçim insanlarmış ya çok korkunç bir durum.
bu bahsettiğin eski nişanlısı mı oğlunun
cekmekle kalsa.. yolup, boks yaptilar :)Abbooo ablaa verilmiş sadakanız varmış töbeler töbesi benim Minnoş büskevitimin saçını nasıl çekmişler bıçak vs aman evlerden ırak
Oyleyse bile cabuk atlatir merak etme cnmKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Şaşkınlıkla okudum...Bi gün oglanla kiz kavga ediyor arabada
Ablasigildelermis
Hepsi yine disarda
Polis ambulans geldi
Savastan cikmis gibiydik
Sonrasi bi sürü yalanlar
Öyle cnm cok şükürAmanneler yaşamışsınız abla şükür yine bununla kurtulmuşsunuz Allah korumuş valla
Tartı söyler zaten hakkını verip vermediğiniVerilen görevi dün layiki ile yaptım sanırım
Evet canım burayakiloyu nereye yazıyoruz oda menü gibi mi yoksa buraya mı bildiriyoruz paArtesi ve cuma tartılıyıruz değil mi
en zorunu bitirmişsin gülüm gerisi daha kolay kendini yormadan yaparsın , bizim burada geçen cam kirletecek kadar az yağmur yağmıştı bende mutfakla salonun camını sildim dün manzaram kirli görünüyor diye gece boyu yağmur yağdı şimdide atıştırıyorGünaydın abla baya işin varmış hakikaten ben de mutfağın temizliğini bitirdim artık öyle bi günde bitirmeyeceğim keyfim istediği kadar yapacağım 1 haftada bitirdim mutfağıdarısı diğer odaların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?