Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazarken ayni seyleri tekrar yaşadım cnm
Böyle durumlara hic aliskin olmadigimiz için akla hayale gelmiyor

Kızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Allah korusun canım ya kaç yaşında oğlun tez zamanda şifa versin Rabbim

Aaa üzüldüm yaaa
niye bozulduki acaba cnm sirlesi tuzumu az geldi acaba
Yada kavanozumu iyi kapatmadin hava aldi

A
Aynen oyle cnm
O kadar karekterlilermiski, tr den bi zavallli bulup evleniyor kiz, düğününde benim oglanin aldigi gelinlikle kinaligi giyiyor :))
aaa bunu dememiştin yeni öğrendim ağzım açık kaldı karaktersiz çingeneler diycem çingenelere hakaret olur yuufff yani

Aaa üzüldüm yaaa
niye bozulduki acaba cnm sirlesi tuzumu az geldi acaba
Yada kavanozumu iyi kapatmadin hava aldi
tarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))

Yazarken ayni seyleri tekrar yaşadım cnm
Böyle durumlara hic aliskin olmadigimiz için akla hayale gelmiyor
tahmin ettim sırf sözlü kavga olsa bile insan yeni yaşamış gibi oluyor bunda cana kast etme bıcaklama darp hepsi var hepsinin hapse girmesi lazımdı aslın da

tahmin ettim sırf sözlü kavga olsa bile insan yeni yaşamış gibi oluyor bunda cana kast etme bıcaklama darp hepsi var hepsinin hapse girmesi lazımdı aslın da
Abisi hapis almadi, tek para cezasi
Önce benim oglan kendi yapti dedilerdi
O sıra ışıklar sönmüş

Mahkeme günü kendinin yaptigini itiraf etmis

tarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))
Hadi digeri neysede, kozleme zaten zahmetli
Yazik olmus

ben artıdayım yaaa hem de baya baya nerdeyse 1 kilo fark çıktı cumartesi akşam 7-8 arası yemek yedim(normal ölçüde) gün boyu mide bulantısı vardı yememiştim dün de ekmeksiz kahvaltı , akşam olmadan da 2 tane z.yağlı biber dolması yedim, biraz da siyah üzüm başka da bir şey yemedim eksi olması gerekirken artı çıktım yavfff , gerçi cumartesi 2 saat dün de toplam 4 saat uyudum da uykusuzluk bu kadar artı yapmaz neyse gider eni sonu cumaya

cuma 81.7
p.tesi 82.6
fark .. nur topu gibi +900 gr

Abisi hapis almadi, tek para cezasi
Önce benim oglan kendi yapti dedilerdi
O sıra ışıklar sönmüş

Mahkeme günü kendinin yaptigini itiraf etmis
ayy hiç gülesim yoktu ışıklar mı sönmüş , hakim dalga geçiyor diye de bassaymış cezayı keşkee

Cumaya kadar telafi eder, eksiye bile geçersin inşallah

Cok aşirida sayilmaz :)) bisey yemedigine göre odemdir, gider cnm

Bugün burası da yağmurlu gibi oturma odasını yapacaktım orda işim kolay bi ünitenin çekmecesi var düzenlenecek koltuk ve camlarını sildim mi tamamdı da camı silmesem mi diye düşünüyorum
Uçan supurgeli cadı anca yarın tartilirim evde ama ayrıca regl oldum yani ödem var
Normalde canavar metabolizmam diye övünür bugün de ödeme bağladı olmaz bacım Hele kalk bi tartıl gel
Aldıklarınızı onlara mı bıraktınız
Aman sadakaları olsun canlarını zor kurtarmışlar resmen
Nohut koyuyor musun kavanozun dibine abla ben sıcak su tuz ve nohut kullanıyorum bugüne kadar hiç bozulmadı turşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…