- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.821
Yazarken ayni seyleri tekrar yaşadım cnmayy mefkuşum sanki tekrar olaylar yaşanmış gibi içim bir kötü oldu , gör senin ki nasıl oldu üzerinden yıl geçti ama...
çok şükür sizin mağdur ve haklı olduğunuz ortaya çıktı yanlarına kalmadı rabbim şerlilerin şerrinden korusun
Sagol cnmAblam çok geçmiş olsun, ne insanlar var ya şükür ki görmüşsünüz gerçek yüzlerini, allah korumuş
Allah korusun canım ya kaç yaşında oğlun tez zamanda şifa versin RabbimKızlar inanamıyorum kesin covid olmuş oğlan okuldan mesaj geldi öğretmen covidmiş pozitif çıkmış testti tüm çocuklara bulaştırdı demekki offf alllahımmm
Aaa üzüldüm yaaaköz biberden yağlı sirkeli yaptıklarım , kornişonların da 2 kavanozu bulanıklaşmış açtım az daha tuz koydum buzdolabına kaldırdım kornişonları közlenim biberden olanların hepsi çöpe gitti
aaa bunu dememiştin yeni öğrendim ağzım açık kaldı karaktersiz çingeneler diycem çingenelere hakaret olur yuufff yaniA
Aynen oyle cnm
O kadar karekterlilermiski, tr den bi zavallli bulup evleniyor kiz, düğününde benim oglanin aldigi gelinlikle kinaligi giyiyor :))
tarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))Aaa üzüldüm yaaa
niye bozulduki acaba cnm sirlesi tuzumu az geldi acaba
Yada kavanozumu iyi kapatmadin hava aldi
Sen ye ye... Sonra arti gelince regliyim ödem varUçan supurgeli cadıanca yarın tartilirim evde ama ayrıca regl oldum yani ödem var
tahmin ettim sırf sözlü kavga olsa bile insan yeni yaşamış gibi oluyor bunda cana kast etme bıcaklama darp hepsi var hepsinin hapse girmesi lazımdı aslın daYazarken ayni seyleri tekrar yaşadım cnm
Böyle durumlara hic aliskin olmadigimiz için akla hayale gelmiyor
Bende diyom aynisini :)))aaa bunu dememiştin yeni öğrendim ağzım açık kaldı karaktersiz çingeneler diycem çingenelere hakaret olur yuufff yani
Abisi hapis almadi, tek para cezasitahmin ettim sırf sözlü kavga olsa bile insan yeni yaşamış gibi oluyor bunda cana kast etme bıcaklama darp hepsi var hepsinin hapse girmesi lazımdı aslın da
Hadi digeri neysede, kozleme zaten zahmetlitarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))
ayy hiç gülesim yoktu ışıklar mı sönmüş , hakim dalga geçiyor diye de bassaymış cezayı keşkeeAbisi hapis almadi, tek para cezasi
Önce benim oglan kendi yapti dedilerdi
O sıra ışıklar sönmüş
Mahkeme günü kendinin yaptigini itiraf etmis
Cumaya kadar telafi eder, eksiye bile geçersin inşallahben artıdayım yaaa hem de baya baya nerdeyse 1 kilo fark çıktı cumartesi akşam 7-8 arası yemek yedim(normal ölçüde) gün boyu mide bulantısı vardı yememiştim dün de ekmeksiz kahvaltı , akşam olmadan da 2 tane z.yağlı biber dolması yedim, biraz da siyah üzüm başka da bir şey yemedim eksi olması gerekirken artı çıktım yavfff , gerçi cumartesi 2 saat dün de toplam 4 saat uyudum da uykusuzluk bu kadar artı yapmaz neyse gider eni sonu cumaya
cuma 81.7
p.tesi 82.6
fark .. nur topu gibi +900 gr
Cok aşirida sayilmaz :)) bisey yemedigine göre odemdir, gider cnmben artıdayım yaaa hem de baya baya nerdeyse 1 kilo fark çıktı cumartesi akşam 7-8 arası yemek yedim(normal ölçüde) gün boyu mide bulantısı vardı yememiştim dün de ekmeksiz kahvaltı , akşam olmadan da 2 tane z.yağlı biber dolması yedim, biraz da siyah üzüm başka da bir şey yemedim eksi olması gerekirken artı çıktım yavfff , gerçi cumartesi 2 saat dün de toplam 4 saat uyudum da uykusuzluk bu kadar artı yapmaz neyse gider eni sonu cumaya
cuma 81.7
p.tesi 82.6
fark .. nur topu gibi +900 gr
Bugün burası da yağmurlu gibi oturma odasını yapacaktım orda işim kolay bi ünitenin çekmecesi var düzenlenecek koltuk ve camlarını sildim mi tamamdı da camı silmesem mi diye düşünüyorumen zorunu bitirmişsin gülüm gerisi daha kolay kendini yormadan yaparsın , bizim burada geçen cam kirletecek kadar az yağmur yağmıştı bende mutfakla salonun camını sildim dün manzaram kirli görünüyor diye gece boyu yağmur yağdı şimdide atıştırıyoryani yapsakta yine batacak aceleye gerek yok
Normalde canavar metabolizmam diye övünür bugün de ödeme bağladı olmaz bacım Hele kalk bi tartıl gelUçan supurgeli cadıanca yarın tartilirim evde ama ayrıca regl oldum yani ödem var
Aman sadakaları olsun canlarını zor kurtarmışlar resmenAldıklarınızı onlara mı bıraktınız
Nohut koyuyor musun kavanozun dibine abla ben sıcak su tuz ve nohut kullanıyorum bugüne kadar hiç bozulmadı turşumtarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?