- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.841
Bi an şoke oldumDiğer oğlunun ilk nişanlısı, yıllar önceki vaka canım
tüm gün ona uğraşmıştım emeğime üzüldüm valla aman neyse nasip de yokmuş bir daha da benim adam kendini paralasa yapmam , bu hafta sonu da acı biberlerden 3 çeşit almıştı az az onları yaptım inşallah tutar tutarsa emekli olunca turşucu dükkanı açacakmış benim adam turşuları da ben yapacakmışımHadi digeri neysede, kozleme zaten zahmetli
Yazik olmus
İyi bari amanYok kizzz
Bu eski nişanlısı :)) bu olay 2.5 sene önce oldu
Aaaa neden ?tamam dün sen de anne evindeydinBende bildirimi yapıp, kahvaltı hazırlamaya geçeyim.
Cuma 75.5
Bugün 76.0
Fark +0.5
inşallah niranım , bak önüm de dün akşam yaptığım peynirli zeytinli puf poğaçalar var elimi sürmüyorum tadına bakmıyorum bile ben eksiyi cumaya istiyorummmmmCumaya kadar telafi eder, eksiye bile geçersin inşallah
Öyle yapacam mecburen.Sen zaten kapı pencere kapatmadan detaylı temizlik yapma hiç boşuna bugün hava 14 derece burda her taraf kapalı evde
yemeden olduğu için ne yalan diyeyim ben de takmıyorum şu an fazla yesem de olsa vaylanırdım:)Cok aşirida sayilmaz :)) bisey yemedigine göre odemdir, gider cnm
Sadece çay içtim annemde, birşey yemedim..Aaaa neden ?tamam dün sen de anne evindeydin
Geçmiş olsun canım amin inşallah. Bende aynı durumdayım başım çatlıyor artık. Büyüğün kulağı aprıyor sabah doktora götürdük. Küçüğün gaz sorunu var kaka yapmak istiyor yapamıyor bende uyumak istiyorum diye çığlık atıcam az kaldıHepinize Günaydın kızlar☺
uykusuz bir gecenin daha ardından sabaha merhaba diyorum
Kızım hala ishal ama tepkileri ve enerjisi daha iyi çok şükür. Bebekler Ve çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Şaka gibi inanılır gibi değilAbisi hapis almadi, tek para cezasi
Önce benim oglan kendi yapti dedilerdi
O sıra ışıklar sönmüş
Mahkeme günü kendinin yaptigini itiraf etmis
silme gülüm boşuna akşama kalmaz yağar yine batarBugün burası da yağmurlu gibi oturma odasını yapacaktım orda işim kolay bi ünitenin çekmecesi var düzenlenecek koltuk ve camlarını sildim mi tamamdı da camı silmesem mi diye düşünüyorum
Normalde canavar metabolizmam diye övünür bugün de ödeme bağladı olmaz bacım Hele kalk bi tartıl gel
Aman sadakaları olsun canlarını zor kurtarmışlar resmen
Nohut koyuyor musun kavanozun dibine abla ben sıcak su tuz ve nohut kullanıyorum bugüne kadar hiç bozulmadı turşum
Aynıyız seninle canım. Ödemdir yada adet olacaksan oda yaparHerkese günaydınnn
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım ben, bugün işim çok
Cuma 79
Pazartesi 80.5
Şiştim herhalde, yine bir ileri bir geri sinirlenmiyorum bu sefer sakinim sakiiiinn sakiiiinnn
Ah uyku ne güzel bi şeyGeçmiş olsun canım amin inşallah. Bende aynı durumdayım başım çatlıyor artık. Büyüğün kulağı aprıyor sabah doktora götürdük. Küçüğün gaz sorunu var kaka yapmak istiyor yapamıyor bende uyumak istiyorum diye çığlık atıcam az kaldı
Bence de al iş üç çocuk epey rahat edersin benimki bi tane döküntüsü kırıntısı bitmiyor evinÖyle yapacam mecburen.
Dolap içleri va baza altlarından başlamaya karar verdim.
Sonra cam, kapı, perde..
Evi serer robot süpürgemi de alırım
Kavanozları büyüklükleri ne kadar canımsilme gülüm boşuna akşama kalmaz yağar yine batar
nohut koymadım gülüm sirke koydum her 1lt. kavanoza 1 çay bardağı sirke , 1 yemek kaşığı dolusu tuz 1 tatlı kaşığı şeker bir kaç da limon tuzu diyordu tarif de yine de bulanık renk olmuş 2 kavanoz kornişon açtım srkesi çok tuzu az gibiydi üzerine tuz koyup buzdolabına kaldırdım inşallah bozulmamıştır yoksa onlar da çöpe
Hakim çoğu seylerine güldü zaten :))ayy hiç gülesim yoktu ışıklar mı sönmüş , hakim dalga geçiyor diye de bassaymış cezayı keşkee
KıyamamAh uyku ne güzel bi şey
sen de ben de uykusuz kaldık ondan şişdik bacım benim şimdi gözler nasıl yanıyor , gece 2 de yattım 6 da ayaktaydım arada uyandıklarımı saymıyorum (eşim nöbetçiydi ayrı odada yattım ama adamı deli ettiklerin de bağırınca her defasın da uyandım tabi)Sadece çay içtim annemde, birşey yemedim..
Uykusuzluk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?