Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi digeri neysede, kozleme zaten zahmetli
Yazik olmus
tüm gün ona uğraşmıştım emeğime üzüldüm valla aman neyse nasip de yokmuş bir daha da benim adam kendini paralasa yapmam , bu hafta sonu da acı biberlerden 3 çeşit almıştı az az onları yaptım inşallah tutar tutarsa emekli olunca turşucu dükkanı açacakmış benim adam turşuları da ben yapacakmışım

Cumaya kadar telafi eder, eksiye bile geçersin inşallah
inşallah niranım , bak önüm de dün akşam yaptığım peynirli zeytinli puf poğaçalar var elimi sürmüyorum tadına bakmıyorum bile ben eksiyi cumaya istiyorummmmm

Sen zaten kapı pencere kapatmadan detaylı temizlik yapma hiç boşuna bugün hava 14 derece burda her taraf kapalı evde
Öyle yapacam mecburen.
Dolap içleri va baza altlarından başlamaya karar verdim.
Sonra cam, kapı, perde..
Evi serer robot süpürgemi de alırım

Hepinize Günaydın kızlar
uykusuz bir gecenin daha ardından sabaha merhaba diyorum
Kızım hala ishal ama tepkileri ve enerjisi daha iyi çok şükür. Bebekler Ve çocuklar hiç hasta olmasa keşke
Geçmiş olsun canım amin inşallah. Bende aynı durumdayım başım çatlıyor artık. Büyüğün kulağı aprıyor sabah doktora götürdük. Küçüğün gaz sorunu var kaka yapmak istiyor yapamıyor bende uyumak istiyorum diye çığlık atıcam az kaldı

silme gülüm boşuna akşama kalmaz yağar yine batar
nohut koymadım gülüm sirke koydum her 1lt. kavanoza 1 çay bardağı sirke , 1 yemek kaşığı dolusu tuz 1 tatlı kaşığı şeker bir kaç da limon tuzu diyordu tarif de yine de bulanık renk olmuş 2 kavanoz kornişon açtım srkesi çok tuzu az gibiydi üzerine tuz koyup buzdolabına kaldırdım inşallah bozulmamıştır yoksa onlar da çöpe

Herkese günaydınnn
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım ben, bugün işim çok

Cuma 79
Pazartesi 80.5
Şiştim herhalde, yine bir ileri bir geri sinirlenmiyorum bu sefer sakinim sakiiiinn sakiiiinnn
Aynıyız seninle canım. Ödemdir yada adet olacaksan oda yapar

Ah uyku ne güzel bi şey

Öyle yapacam mecburen.
Dolap içleri va baza altlarından başlamaya karar verdim.
Sonra cam, kapı, perde..
Evi serer robot süpürgemi de alırım
Bence de al iş üç çocuk epey rahat edersin benimki bi tane döküntüsü kırıntısı bitmiyor evin

Kavanozları büyüklükleri ne kadar canım
Adetli iken mi yapmıştın

Sadece çay içtim annemde, birşey yemedim..

Uykusuzluk bence
sen de ben de uykusuz kaldık ondan şişdik bacım benim şimdi gözler nasıl yanıyor , gece 2 de yattım 6 da ayaktaydım arada uyandıklarımı saymıyorum (eşim nöbetçiydi ayrı odada yattım ama adamı deli ettiklerin de bağırınca her defasın da uyandım tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…