Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kıyamam ya kulak ağrısıda zordur geçmiş olsun ben kızıma kimyonlu çay demliyorum suyun içine sende biliyosundur o biraz rahatlatıyo yapıyo gibi bi dene istersen

Bence de al iş üç çocuk epey rahat edersin benimki bi tane döküntüsü kırıntısı bitmiyor evin
Mutfak dışında yemek içmek yasak bizde, mutfağı günde 2-3 defa süpürüyorum ama diğer yerlere haftada 1 fazla bile geliyor.
Temizliğe değil, çocuklara vakit ayırmak istiyorum

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum hazır mısınız
Cuma:68.2
Bugün:69.8
Fark:+1.6
Eğer bunun en az 1 kilosu uykusuzluktan vs kaynaklı ödem falan değilse kendimi vurucam
Çok fazlaymış canım
Bugünden itibaren çok dikkat et menülerine

Kavanozları büyüklükleri ne kadar canım
Adetli iken mi yapmıştın
kız niranım ben bunu eşime söyledim biliyor musun temiz değilsen turşu tutmaz derler diye bir kızmıştı nerden uyduruyorlar öyle şeyleri o zaman o kişinin elinden yemek de mi yenmez v.s. diye, ben yine de sonuydu bitsin abdest alayım diye 2 gün bekletmiştim biberi
közlenmiş biberin ki yarım lt , kornişon turşunun ki 1 lt lik kavanoz gülüm

Hakim çoğu seylerine güldü zaten :))
gülünmeyecek gibi değil 5 yaşında ki bebeye desen yalana bak der güler :)
ne kadar şükretsek az şimdi şükür geçti gitti de bir sinirlenip bir gülerek konuşuyoruz bunları da cidden bacım allahın iyi kuluymuşsunuz ki bunlarla akraba olmadınız

tarifteki kadar koydum bilmiyorum ki az mı geldi tuzu sirkesi gayet iyiydi, kavanozları sıkı kapatıp ters çevirip kaynar suda 10 dk fokurdatın diyordu onu da yaptım , ben diyorum benim elimden turşu v.s. tutmuyor :))
Abla geçen sene benimde koz biber kahvaltiliklarim bozulmuştu hepsi
Bu sene yapinca buzdolabına koydum suyu duru
Kil biber tursumuda ayni sekilde dolaba koydum oda iyi hatta tursuma sirke koymadim tuz sarimsak limon tuzu nohut koydum sadece

Eğer bunun en az 1 kilosu uykusuzluktan vs kaynaklı ödem falan değilse kendimi vurucam
ben de uykusuzum 900 gram fazla çıktım ondan değilse eğer, hazır elin değmişken önce beni vur sonra kendini furursunn

Adetliyken yapilirsa süner derler cnm

Abla geçen sene benimde koz biber kahvaltiliklarim bozulmuştu hepsi
Bu sene yapinca buzdolabına koydum suyu duru
Kil biber tursumuda ayni sekilde dolaba koydum oda iyi hatta tursuma sirke koymadim tuz sarimsak limon tuzu nohut koydum sadece
dolapta yer yok gülüm , şükür bu sene yaptıkların iyi durumdaymış ben bir daha köz biberle yapmam ama normal turşu denerim tabi kii nohutla denerim :)

Bende bildirimi yapıp, kahvaltı hazırlamaya geçeyim.

Cuma 75.5
Bugün 76.0
Fark +0.5
cuma cumartesi menulerin biraz ekmekliydi sanki :)) ama dün gsyet hafifti
Uykusuzlugun etkisi olabilir cnm
Nohut koyuyor musun kavanozun dibine abla ben sıcak su tuz ve nohut kullanıyorum bugüne kadar hiç bozulmadı turşum
bende tursuya nohut sarimsak tuz biraz sirke koyarim
Su normal ama sicak degil
Benimkide guzel olur
sen yapacaksan iflas edersiniz

Aman seni rahat biraksinda kendi ne yaparsa yapsin
Gunaydin canlarrrr
1 saat tempolu yuruyusumu yaptim da geldim

Simdi sira kahvaltida dunku menuyu ancak yakarim bugun evdede biseyler yapmam lazim.
vayyy haftaya bomba gibi başlanmış
gecmis olsun cnm kulak icin sogan suyu iyi gelir derler
Kilo bildirimi
Pazartesi : 65.0
Pazar(başladığım için) 65.5
Aradaki fark 500 gr diyorum ve startı veriyorum gitsin kilolar gelsin özgüven
yeni baslangicin hayirli olsun diyelim :)
dün yiyipte, yazmadigin seylerden degildir heralde
Tabiki uykusuzlikta etkiliyor cnm
Günaydın
Cuma 77.8
Bugün 78.8
Bulgur pilavini aylardir yemiyordum cumartesi de lahmacun yenince nur topu gibi 1kilo geldi
Vay halimize haftaya çoğu kötü basladi
Cuma ola hayrola

Sanada karbon hic yaramiyir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…