Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydıııııınnnnnnnn kızlaaaaaaar
Hepimizin bol bol eksi göreceği mutlu huzurlu sağlıklı çok güzel bi hafta olsun inşAllah acıktım baya kahvaltımı hazrladim kilomu da bildireyim dedim
Cuma: 91.8
Pazartesi: 91.2
Fark: -600 şimdilik spor bı gün yapıp bı gün dinlenicem ilerleyen zamanlarda cogalticam tabi 80lere bı an önce geçiş yaparım insAllah 90lar canımı sıkıyor

Afiyet olsun canım su böreğinin akşam yenmemesi gerektiğini biliyorsun yiceksen de erkene al
biliyorum cnm ama işte planda börek yoktu annemin börek yaptgini da bilmiyordum sofra hazırlamaya kalkana kadar her gün ki akşam yemeği saatine göre erken yedik Allah tan sporda yaptım yakmışımdr insAllah
Herkese günaydınnn
Kilo bildirimimi yapıp kaçayım ben, bugün işim çok

Cuma 79
Pazartesi 80.5
Şiştim herhalde, yine bir ileri bir geri sinirlenmiyorum bu sefer sakinim sakiiiinn sakiiiinnn
günaydın canım ödem attırıcı şeyler iç istersen cumaya eksiye gecersn insAllah
günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar olsun inşallah
kilo bildirimi
cuma 105.4
pazartesi 105
günaydın cnm güzel eksi cumaya artar insAllah
Kızlar bildirim yapıp kaçayım işler bekler annem gelmişken
Cuma:84.1
Ptesi:84.1 bı 83.7 gösterip sonra vazgeçti pislik tartiiii
artı olmaktan iyidir canım cumaya eksiye geçersin insAllah
uykusuzluk yapabilir belki ablacım cumaya halledersin insAllah
Bende bildirimi yapıp, kahvaltı hazırlamaya geçeyim.

Cuma 75.5
Bugün 76.0
Fark +0.5
o menülerle nasıl artı çıkıyorsun hayretle bakıyorum ödem mi acaba
tüh abla geçen sene benimde eridi yaz turşusu kurmuştum geçen yaz komşular falan çok beğenmişti nazar oldu ondan olması herhalde diyorum bu sene çok çeşit yapmadım bı jalapelon biberi kurdum kornişon bı de lahana kurcam dün aldım bklm insAllah olur
Gunaydin canlarrrr
1 saat tempolu yuruyusumu yaptim da geldim

Simdi sira kahvaltida dunku menuyu ancak yakarim bugun evdede biseyler yapmam lazim.
hay maşAllah
Kilo bildirimi
Pazartesi : 65.0
Pazar(başladığım için) 65.5
Aradaki fark 500 gr diyorum ve startı veriyorum gitsin kilolar gelsin özgüven
hadi hayırlı olsun başlangıcın canım
Kızlar kilo bildirimi yapıyorum hazır mısınız
Cuma:68.2
Bugün:69.8
Fark:+1.6
Eğer bunun en az 1 kilosu uykusuzluktan vs kaynaklı ödem falan değilse kendimi vurucam
anaoww nasıl artı kız o insAllah iner canım bı anda o kadar artı olmaz sanki ödem vardr belki bol bol su iç
Günaydın
Cuma 77.8
Bugün 78.8
Bulgur pilavini aylardir yemiyordum cumartesi de lahmacun yenince nur topu gibi 1kilo geldi
Cumaya halledersin insAllah canım

gunaydin kizlar
bi turlu yetisemiyorum sayfalara
tam sona yaklasiyorum alintilari cevapliycam bisey oluyo birakiyorum teli elimden

bildirimide yapiyim.kizimi okula biraktim kosu bandinda yuruyorum

cuma 65.9
pazartesi 64.3

fark 1.600
kız o nasıl eksi MaşAllah
biraz goruntusu bademe benziyo ama yagli
hım anladim canım

@Sweetyy83
Unutmusum yazmayi :)) gitmedik cnm,
Bu sene kaldi
Siz gittimizmi
Bu sene gitmedik abla koronadan dolayi
Seneyede korkuyom gitmeye :)
Ama kv ler orda esim gitmek istiyor seneye duruma bakacaz hayirlisi olsun
Dava acarken psikolojim bozuldu falan deseydin keske
Abisi para oduyomus iyi olmus ama yaptiklari unutulmaz iste
Adalet yerini bulur er gec abla

Günaydın hanımlar..

Liste yazamadım çünkü arkadaşımda idim, hamile diye yemekleri ben yapayım dedim canının çektikleri vardı.Telefondan girip yazmayı da valla yapamadım. aşırı yorgunum ve ellerim ayaklarım şiş parmağımdaki yüzük oynamıyor. 2 poşet yeşil çay yaptım bir fincana şimdi geç de kalktım bugün. Hava kapalı olunca maalesef böyle feleğim şaşıyor.

Tartı yazmasam kimsenin morali bozulmasın ben bile yuhh dedim. 3 gün kaldım orada suya çok dikkat edemedim lakin 2 gün çok güzel yürüdüm. yeşil çayları içtim. kahvaltı geç saatte oldu. bozduğum şeyleri hemen yazıyorum ; 2 kaşık un helvası 3 senedir yemiyordum daha doğrusu kimse güzel yapmıyor diye yemiyordum çikolata gibi idi 4 tatlı kaşığı magnolya ve az kete 4/1 diyebilirilz. bunları dengelemeye çalıştım sabah kete yedim akşam havuç tarator ve salata bol limonlu. işte böyle.

yürüyüşlerimi de 1 akşam 1,5 saat yürüdüm ara sokak diye çocuklar ile az koştum =)
öğlende 30 dk çocukları bırakıp tempolu yürüdüm. bacaklarım güzel yandı.

Selam kizlar nasilsiniz? Benim dort koldan yogunlugum devam ediyor. Cocuklarin dersleride cok vaktimi almaya basladi aksamlari. Hakkini veremiyorum gurubun. Simdi birde su yeni katildigim kulup var. Onlarda epey aktif. Birazcik izin istiyorum listede olmamak icin. Belki daha cok ihtiyaci olan biri girer benim yerime ona engel olmayayim. Yine buralarda olacagim. Yine kilo bildirimi yaparim. Gitmiyorum yani azci izin istiyorum. En az eksi 5 ile tekrar listeye girmek uzere. Kim ilgilenir benimle.

Oyy ne güzel sevaba girmişsin hamile arkadaşına insan öyle zmnda yardım edecek birilerini arıyor bazen özellikle yemek konusunda cok fazla değil bence kaçamağı WC sorunu varsa belki ondnda olabikir artin ben evden çıkınca olur genelde toparlarsin insAllah yeniden

yeni katildigun kulüp ne kulübü kız uzaklaşma aman gruptan yoksa mod düşüyor
Cuma 71.7
Bugun 71.9
Çok değil artin telafi edersin insAllah

İnşallah :) Valla gideceğim gün pazar vardı 3 poşet yeşillik ile gittim. Ot mu yiyeceğiz hep dedi kızdı lakin ona da yedirdim su çok içemedim takip edemedim.İster istemez etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…