- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.441
Tatlim kurallarin daha relaks oldugu takimlar var, istersen baska takimdan devam etMenümü ve sporumu bildircem ondan problemim yok ama herkesin menüsüne ayrı ayrı yorum yapmak beni zorlayacak işlerimi bile zor yetiştiriyorum keşke böyle kurallar olmasa daha iyi olmazmı kaptanımHandandandan
Cnm arkadaslar emek verip senin menünü yorumluyorsa, sende onlarin emeklerine karsilik vermen daha dogru olur diye düşünüyorumBen de bunu soracaktım aslındaHandandandan yoğun olduğu için meşgul etmek istemedim
Arkadaşlar benim menülerimi yorumluyor ama free listede olanlar genelde yorum yapmadıkları için ben de 2 gündür menüleri alıntılamadım. Ne yapmamız gerekiyor şimdi yorum yapayım mı yapmayayım mı bilemedim
Denemede olan üyeler, adi ustunde denemede cnm :))Şimdi ben şu iki hafta denemedeyim ikinci haftam bu menü yorumu dışında herşeyi yapıyorum. Ben free mi oluyorum yorum yapmam mı gerekiyor kafam karıştı benim
Yani yorumlamam mı gerekiyor bi onu yapmıyorum çünkü. Ben onu asıl listedekiler yapıyor sanıyorumDenemede olan üyeler, adi ustunde denemede cnm :))
Yani, kurallara ne derece uyuyorlar, menulerine dikkat ediyorlami, yeterli paylasimlari varmi vs.
Deneme süresinde kurallara özen gostermeyenler listeye alinmaz :))
Eğer birisi menüsü yorumlansin istiyorsa, kendiside zahmet edip diğer menulere yorum yapicak cnm :)))Canim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.
Elestirmek icin demiyorum ama o zaman surekli yorum yapan arkadaslara haksizlik olacagini düşünüyorum emek acisindan.
Tabi benim kendi fikrim bu kural acisindan free listeyi bilmiyorum
Özet olarak evet cnmYani yorumlamam mı gerekiyor bi onu yapmıyorum çünkü. Ben onu asıl listedekiler yapıyor sanıyorum
Cnm neden velileri araman gerekiyor kiKendimle baş başa kalamıyorum ki deşarj olayım. Allah bugünümüzü aratmasın sahip olduklarımızın eksikliğini yaşatmasın ama insan bi saat kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Şu uzaktan eğitimde de o kadar yüklendiler öğretmenlere cidden sinir bozucu olmaya başladı. Her yerde değişiyor mu branş ve kademeden fark ediyor mu onu da bilmiyorum. Günde ortalama 6 ders bilgisayarda yüz yüze çocukların anlamakta zorlandığı konuları teknolojik aksaklıklara katlanıp anlatmaya çalışıyorum. Sonra hadi velileri ara niye derse girmemiş eba yı izlemiş mi. Annelikte de acemiliğim arttı çünkü artık oyun isteyen bi bebeğim var. Cidden bunaldım.neyse toparlıcam inşSanırım bazen insan olmanın Getirisi olarak böyle duygu durumları yaşamak normal.Teşekkür ederim canım
Tamam abla mesaj alınmıştırÖzet olarak evet cnmmenü yaziyorsan, yorum da yapicaksin :))
Canım listeye girmek istemeyenlere free diyoruz ya da mezun olmuştur takımda devam ediyordurŞimdi ben şu iki hafta denemedeyim ikinci haftam bu menü yorumu dışında herşeyi yapıyorum. Ben free mi oluyorum yorum yapmam mı gerekiyor kafam karıştı benim
Oh abla bunu diyememiştim iyi ki varsınTatlim kurallarin daha relaks oldugu takimlar var, istersen baska takimdan devam et
Liste ve listeye girmek isteyen üyelerimiz canımYani yorumlamam mı gerekiyor bi onu yapmıyorum çünkü. Ben onu asıl listedekiler yapıyor sanıyorum
Benim de hep aklıma geliyordu sormayı unutuyorum.Çünkü bana yorum yapanlar genelde 4-5 kişi oluyorCanim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.
Elestirmek icin demiyorum ama o zaman surekli yorum yapan arkadaslara haksizlik olacagini düşünüyorum emek acisindan.
Tabi benim kendi fikrim bu kural acisindan free listeyi bilmiyorum
Malesef öyle canım telafi ederim yarın insallahBiraz sağlıksız bir menü olmuş hem boş kalori almışsın
Evet takım kalabalıklaştı, en iyisi menü yazmamak sanırım göz yormamak adınaBana kalırsa Menü ekliyorsan Menü yorumlamalısın canım kim listede kim değil ayırt etmek de zor oluyor epey de kalabalığız malum
Haklısın abla, ama takım kalabalıklaştığı için arkadaşları yormamak adına menü yazmayacağım artık :)Cnm arkadaslar emek verip senin menünü yorumluyorsa, sende onlarin emeklerine karsilik vermen daha dogru olur diye düşünüyorum
Valla canim haklisinEğer birisi menüsü yorumlansin istiyorsa, kendiside zahmet edip diğer menulere yorum yapicak cnm :)))
Yorum yapmamayi aliskanlik edinmis kişilere yorum yapmayin
Aynen canim demek istedigim tam buydu. Haksizlik oluyor çünkü. Yogunluk vs hepimizde var iş yükümü anlatmayacağım burda ama zaman ayirmak isteyen bir yolunu bulur.Evet canım listedeki arkadaşlar sadece listedekileri yorumlasa aslında daha doğru olur ben de tekrardan Kendim için motivasyon sağlamaya çalıŞıyorum senin gibi düşündüğüm için menümü sporumu eklemiyorum çünkü free yim dediğin gibi insanlara külfet de olmak istemiyorum sorumluluk almayan biri için diğerlerine sorumluluk yüklemek kesinlikle haksızlık
Bence de canim kisi sayisi arttikca kurallarin uygulanabilirligi de kalmiyor, daha dogrusu takip edilmesi zorlasiyor kim uyuyor kim uymuyor diye. Ben kendi adima yorulmaya basladigimi söylemiştim zaten.Handandandan
Tatlim artik gercekten yeni üye almayalim, takima direk gelenlerde dahil...
Yoksa eski uyeleri kaybedecez
Kim kime dum duma bi durum oluyor :)
Kaçıncı takım şekerimTatlim kurallarin daha relaks oldugu takimlar var, istersen baska takimdan devam et
hadi bklmSana birincilik zaferini yaşatmayacağım o kupa benim olacak
vay anam ne zmn alıntıladim ne zmn cevap veriyorumKizlarr ben geldim.
Buyuk kizin okuluna gittim destek kitap aldirdi turkce ogretmeni onu aldim, des kitaplari biz karantinayken dagitilmisti alamamistik onlari aldim geldim bebek arabasina da minnakimi koydum oda dolanmis oldu.
Tabi 40dk tempolu bir yuruyus daha yapmi oldum evle okulun arasi var biraz.
Aksama yemek yapilacak dunku tursular kalkacak falan hala bir suru is var. Ve ben gelirken duramadim dolmalik biber aldim 4 kilo buzluga atmak icin dayaklik insanim ne dersimeyse
Ama ben su an ne yapiyorum oturmus hic isim yok gibi kahve iciyorum
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulari
güzelmiş canım balığı benimde canım istiyor ama evde hem çoğu zmn istediğim lezzeti alamıyorum hem de mutfağı fırını falan yeni temizledim kıyamıyorum dışarda yeriz artık inşAllah kocam bey ne zmn uygun olursa afiyet olsun cnmHerkese selamlar. Bugün çok yoğun bir gündü. Şimdi akşam olsa da hangi diziye baksam, ne izlesem derdindeyim :)
Bu akşam menüde mercimek çorbası ve balık var.
Sizde ne var ne yok?
evdeki böyle durumlar ekstra irade gerektiriyor cidden su an eşimin diyette olmasına bı kez daha şükrettimYoruldum kızlar, bir duş alıp yatmayı planlıyorum
Eşimin izni bitene kadar başlangıç kiloma dönmekten korkuyorum, sürekli birşeyler yiyor:))) ne kadar kaçsam da yakalanıyorum bir yerlerde. Bu akşam kızartma istedi köfte,patates ve sebze kızartma, kendime ayrı yemek yapacak halim de kalmadı yedim ya(( gidip yatayım daha yemeden, iyi geceler hepinize
güle güle kullan canımArkadaslar bu akilli bileklikler var ya onlardan aldim bi tane indirimden xiaomi mi band 5. Telefon da xiaomi olunca beraber kullanilabiliyor
Bugün geldi kurulumunu sarjini vs hallettim kalori sayaci adimsayar kalp atisi uyku kontrolu spor aktiviteleri egzersiz eliptik bisiklet yoga vs gibi ozellikleri var. Spor icin motivasyon olsun dedim insallah ise yarar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?