Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlim kurallarin daha relaks oldugu takimlar var, istersen baska takimdan devam et

Cnm arkadaslar emek verip senin menünü yorumluyorsa, sende onlarin emeklerine karsilik vermen daha dogru olur diye düşünüyorum

Şimdi ben şu iki hafta denemedeyim ikinci haftam bu menü yorumu dışında herşeyi yapıyorum. Ben free mi oluyorum yorum yapmam mı gerekiyor kafam karıştı benim
Denemede olan üyeler, adi ustunde denemede cnm :))
Yani, kurallara ne derece uyuyorlar, menulerine dikkat ediyorlami, yeterli paylasimlari varmi vs.

Deneme süresinde kurallara özen gostermeyenler listeye alinmaz :))

Denemede olan üyeler, adi ustunde denemede cnm :))
Yani, kurallara ne derece uyuyorlar, menulerine dikkat ediyorlami, yeterli paylasimlari varmi vs.

Deneme süresinde kurallara özen gostermeyenler listeye alinmaz :))
Yani yorumlamam mı gerekiyor bi onu yapmıyorum çünkü. Ben onu asıl listedekiler yapıyor sanıyorum

Eğer birisi menüsü yorumlansin istiyorsa, kendiside zahmet edip diğer menulere yorum yapicak cnm :)))

Yorum yapmamayi aliskanlik edinmis kişilere yorum yapmayin

Cnm neden velileri araman gerekiyor ki
Ders saati belli gelen gelir, gelmeyen kendi bilir

Şimdi ben şu iki hafta denemedeyim ikinci haftam bu menü yorumu dışında herşeyi yapıyorum. Ben free mi oluyorum yorum yapmam mı gerekiyor kafam karıştı benim
Canım listeye girmek istemeyenlere free diyoruz ya da mezun olmuştur takımda devam ediyordur
menü yazıyorsan menü yorumlamalısın oraya yazılan her menüyü yorumluyor listedekiler ve liste adayları zaten ilk hafta tatildeydin gelemedim o haftayı hiç saymayalım adaylık sürecinden bence
Tatlim kurallarin daha relaks oldugu takimlar var, istersen baska takimdan devam et
Oh abla bunu diyememiştim iyi ki varsın
Yani yorumlamam mı gerekiyor bi onu yapmıyorum çünkü. Ben onu asıl listedekiler yapıyor sanıyorum
Liste ve listeye girmek isteyen üyelerimiz canım

Benim de hep aklıma geliyordu sormayı unutuyorum.Çünkü bana yorum yapanlar genelde 4-5 kişi oluyor
Biraz sağlıksız bir menü olmuş hem boş kalori almışsın
Malesef öyle canım telafi ederim yarın insallah

Bana kalırsa Menü ekliyorsan Menü yorumlamalısın canım kim listede kim değil ayırt etmek de zor oluyor epey de kalabalığız malum
Evet takım kalabalıklaştı, en iyisi menü yazmamak sanırım göz yormamak adına
Cnm arkadaslar emek verip senin menünü yorumluyorsa, sende onlarin emeklerine karsilik vermen daha dogru olur diye düşünüyorum
Haklısın abla, ama takım kalabalıklaştığı için arkadaşları yormamak adına menü yazmayacağım artık :)

Eğer birisi menüsü yorumlansin istiyorsa, kendiside zahmet edip diğer menulere yorum yapicak cnm :)))

Yorum yapmamayi aliskanlik edinmis kişilere yorum yapmayin
Valla canim haklisin
zaten benim de yorum yapmayanlarin menüsünü alintilamak icimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.
Zaten belli kisiler var birbirimizi yorumluyoruz :)

Aynen canim demek istedigim tam buydu. Haksizlik oluyor çünkü. Yogunluk vs hepimizde var iş yükümü anlatmayacağım burda ama zaman ayirmak isteyen bir yolunu bulur.
Sadece free list icin de degil listede olup da menü yorumlamayan arkadaslar da var.
Acikcasi ben de yorumlastigim insanlar disinda yorumlamicam bundan sonra emegime yazik.

Handandandan
Tatlim artik gercekten yeni üye almayalim, takima direk gelenlerde dahil...
Yoksa eski uyeleri kaybedecez
Kim kime dum duma bi durum oluyor :)
Bence de canim kisi sayisi arttikca kurallarin uygulanabilirligi de kalmiyor, daha dogrusu takip edilmesi zorlasiyor kim uyuyor kim uymuyor diye. Ben kendi adima yorulmaya basladigimi söylemiştim zaten.

Sana birincilik zaferini yaşatmayacağım o kupa benim olacak
hadi bklm
vay anam ne zmn alıntıladim ne zmn cevap veriyorum güle güle yiyin çabuk ben bu sene buzluğa koyamadım dolma biber sizden yiyelim kabak koyacaktm onu bile koyamadım daha
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulari

Herkese selamlar. Bugün çok yoğun bir gündü. Şimdi akşam olsa da hangi diziye baksam, ne izlesem derdindeyim :)
Bu akşam menüde mercimek çorbası ve balık var.
Sizde ne var ne yok?
güzelmiş canım balığı benimde canım istiyor ama evde hem çoğu zmn istediğim lezzeti alamıyorum hem de mutfağı fırını falan yeni temizledim kıyamıyorum dışarda yeriz artık inşAllah kocam bey ne zmn uygun olursa afiyet olsun cnm
[
evdeki böyle durumlar ekstra irade gerektiriyor cidden su an eşimin diyette olmasına bı kez daha şükrettim
güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…