Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladığım kadarıyla hem o sayfaya menü ve sporumu yapıcam sonra o mesajımı alıntı yapıp buraya mı ekliycem?? Doğrumu anladım
Hayir canim o sayfaya kendi menü ve sporunu yazacsksin, diger arkadaslarin menulerini yorumlamak icin onlarin menulerini alinti yapip bu sayfaya gelip alıntıları ekle diyerek alintinin sonundaki QUOTE yazan yerin sonuna kendi o menü ile ilgili yorumunu yazip paylasacaksin canim.

Nasıl yani anlamadım gerçekten kafam o kadar doluki eşimden gizli burdayım zaten laf etmesin diye gizli bakıyorum foruma
Senin adina üzüldüm canim ama buraya devamlilik saglaman sorun olmayacak mi bu durumda gizli gizli girmek

Senin adina üzüldüm canim ama buraya devamlilik saglaman sorun olmayacak mi bu durumda gizli gizli girmek
Bilmiyorum kilo vermem lazım ama şartlar bana göre zor uğraştırıcı menümü sporumu anca yazabiliyorum bebeğim küçük olmasa bu kadar zorlanmam diğer çocuğum da küçük offff canı cehenneme bu kiloların

bunları yapmaya gerek varmı önemilim peki çocuğum pek durmuyo eşimdende gizli giriyorum telefon elimde olunca bakmak istiyo napıcam ben nasıl devam ettircem böyle
Canim şöyle ozetleyeyim nihai karari tabi ki kaptanimiz Handandandan verir.
Bunlari yapmaya gerek var çünkü menü paylasimi ve menü yorumlama yapmazsan kendi eksikliklerini ve arkadaslarinin eksikliklerini goremezsin. Neyi duzeltecegini bilmeden de takima katilmanin anlami olmaz.
Eger evde sıkıntılı bir durum oluyorsa bu platformda degil de egzersiz programlari kalori sayar vs indirerek kendi kendine devam etmen senin icin daha iyi olur canim.

Kabak dolması hazırdı aklıma geldi pirinç var diye ama başka bişey yetiştiremezdim aç kalırım korkusuna yedim valla inş zamanla veririm burası olmasa ne çikolatalar bisküviler aşırmıştım

Vazgeçme eğer bildirim yapmazsan rahata alışıp yersin kendi adıma öyle söyleyim yazmasan dışardan takip etsem mesela yerim ama dediklerim dışına hiçbişey yemiyorum bence devam et

Vazgeçme eğer bildirim yapmazsan rahata alışıp yersin kendi adıma öyle söyleyim yazmasan dışardan takip etsem mesela yerim ama dediklerim dışına hiçbişey yemiyorum bence devam et
Menümü ve sporumu bildircem ondan problemim yok ama herkesin menüsüne ayrı ayrı yorum yapmak beni zorlayacak işlerimi bile zor yetiştiriyorum keşke böyle kurallar olmasa daha iyi olmazmı kaptanım Handandandan

Böyle kuralların olmadığı uygulamalar var canım örneğin fit365 gibi onları indirip günlük sporunu yediklerinin kalorisini hesaplayabilirsin listeye(cuma zayıflama yarışmasına) dahil olmak için şart bunlar canım ha ben bu kurallara uyamam yarışmaya dahil olamam diyorsan free listede kalabilirsin

Nasıl yani anlamadım gerçekten kafam o kadar doluki eşimden gizli burdayım zaten laf etmesin diye gizli bakıyorum foruma
Canım sen yaz menunu sporunu diğer sayfaya eğer başka birilerinin yediği şeyleri yorumlamak istersen de bu sayfada yapacaksın

Hadi Allah rahatlık versin canım şükür sağ Salim varmışsınız yazmayı unutmuşum kusura bakma
Güle güle kullan canım hayırlı olsun inşallah

bunları yapmaya gerek varmı önemilim peki çocuğum pek durmuyo eşimdende gizli giriyorum telefon elimde olunca bakmak istiyo napıcam ben nasıl devam ettircem böyle
E baksın sen kötü bir şey mi yapıyorsun? Zaman buldukça yorumlarsın canım

Canim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.
Elestirmek icin demiyorum ama o zaman surekli yorum yapan arkadaslara haksizlik olacagini düşünüyorum emek acisindan.
Tabi benim kendi fikrim bu kural acisindan free listeyi bilmiyorum

22 Eylül menüm

15.00
1 dlm pasta

19.00
2 servis kaşığı bol yoğurtlu mantı
4 minik süs biberi turşusu

su:2lt
Bugün menüm çok kötü oldu malesef annemde olunca

Biraz sağlıksız bir menü olmuş hem boş kalori almışsın
İnsan diyetteyken de sevdiği şeyleri yemeli çok güzel

4 dilim kavun akşam için fazla olabilir canım şeker oranı yüksek olduğu için

menün gayet güzel canım
MENUM:

10:30 kahve yanına 1parca bitter

12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum

16:00 1 dilim peynirli ekmek

18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata

2.0 lt Su
Spor yok
Çok iyi

çok iyi

Ay evet canım onu bende çok istiyorum ana kızım hiç durmuyor bide evde bir iş yarın alıp akşamdan hazırlıcam teşekkürler

Evet canım listedeki arkadaşlar sadece listedekileri yorumlasa aslında daha doğru olur ben de tekrardan Kendim için motivasyon sağlamaya çalıŞıyorum senin gibi düşündüğüm için menümü sporumu eklemiyorum çünkü free yim dediğin gibi insanlara külfet de olmak istemiyorum sorumluluk almayan biri için diğerlerine sorumluluk yüklemek kesinlikle haksızlık

Ben de bunu soracaktım aslında Handandandan yoğun olduğu için meşgul etmek istemedim
Arkadaşlar benim menülerimi yorumluyor ama free listede olanlar genelde yorum yapmadıkları için ben de 2 gündür menüleri alıntılamadım. Ne yapmamız gerekiyor şimdi yorum yapayım mı yapmayayım mı bilemedim

Ay bendede aynı durum var ya yazmazsam vicdan yapıyorum yazarsam kaçamaktan kurtuluyorum öyle bişey ama seviyorum yazmayı inş listeyse girersem daha iyi olacak

Bana kalırsa Menü ekliyorsan Menü yorumlamalısın canım kim listede kim değil ayırt etmek de zor oluyor epey de kalabalığız malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…