- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.421
Hayir canim o sayfaya kendi menü ve sporunu yazacsksin, diger arkadaslarin menulerini yorumlamak icin onlarin menulerini alinti yapip bu sayfaya gelip alıntıları ekle diyerek alintinin sonundaki QUOTE yazan yerin sonuna kendi o menü ile ilgili yorumunu yazip paylasacaksin canim.Anladığım kadarıyla hem o sayfaya menü ve sporumu yapıcam sonra o mesajımı alıntı yapıp buraya mı ekliycem?? Doğrumu anladım
Senin adina üzüldüm canim ama buraya devamlilik saglaman sorun olmayacak mi bu durumda gizli gizli girmekNasıl yani anlamadım gerçekten kafam o kadar doluki eşimden gizli burdayım zaten laf etmesin diye gizli bakıyorum foruma
Bilmiyorum kilo vermem lazım ama şartlar bana göre zor uğraştırıcı menümü sporumu anca yazabiliyorum bebeğim küçük olmasa bu kadar zorlanmam diğer çocuğum da küçük offff canı cehenneme bu kilolarınSenin adina üzüldüm canim ama buraya devamlilik saglaman sorun olmayacak mi bu durumda gizli gizli girmek
Canim şöyle ozetleyeyim nihai karari tabi ki kaptanimizbunları yapmaya gerek varmı önemilim peki çocuğum pek durmuyo eşimdende gizli giriyorum telefon elimde olunca bakmak istiyo napıcam ben nasıl devam ettircem böyle
Kabak dolması hazırdı aklıma geldi pirinç var diye ama başka bişey yetiştiremezdim aç kalırım korkusuna yedim valla inş zamanla veririm burası olmasa ne çikolatalar bisküviler aşırmıştımGüzel menü olmuş
Biberli ekmek az olsaymış,sabahki ekmekte tam buğday olsaymış daha güzel olurmuş.
Gofret doşında güzel olmuş
Akşam olmamış canım. İlle yiyeceksen 1 parça yeseydin
Güzel menü olmuş
Sabah menüne biraz yeşillik eklesen daha güzel olur canım. Pilavı da 2 kaşık yeseydin
Bence 2 tane içli köfte gayet yenebilir. Ama kabak dolması yerine sebze yesen daha iyi olurmuş hem sütün artar
Gayet güzel olmuş menün
Güzel olmuş canım 16.00 da yediklerini akşam dengelemişsindir
[
Güzel olmuş iki günde menülerin
Bilmiyorum kilo vermem lazım ama şartlar bana göre zor uğraştırıcı menümü sporumu anca yazabiliyorum bebeğim küçük olmasa bu kadar zorlanmam diğer çocuğum da küçük offff canı cehenneme bu kiloların
Menümü ve sporumu bildircem ondan problemim yok ama herkesin menüsüne ayrı ayrı yorum yapmak beni zorlayacak işlerimi bile zor yetiştiriyorum keşke böyle kurallar olmasa daha iyi olmazmı kaptanımVazgeçme eğer bildirim yapmazsan rahata alışıp yersin kendi adıma öyle söyleyim yazmasan dışardan takip etsem mesela yerim ama dediklerim dışına hiçbişey yemiyorum bence devam et
Böyle kuralların olmadığı uygulamalar var canım örneğin fit365 gibi onları indirip günlük sporunu yediklerinin kalorisini hesaplayabilirsin listeye(cuma zayıflama yarışmasına) dahil olmak için şart bunlar canım ha ben bu kurallara uyamam yarışmaya dahil olamam diyorsan free listede kalabilirsinMenümü ve sporumu bildircem ondan problemim yok ama herkesin menüsüne ayrı ayrı yorum yapmak beni zorlayacak işlerimi bile zor yetiştiriyorum keşke böyle kurallar olmasa daha iyi olmazmı kaptanımHandandandan
Canım sen yaz menunu sporunu diğer sayfaya eğer başka birilerinin yediği şeyleri yorumlamak istersen de bu sayfada yapacaksınNasıl yani anlamadım gerçekten kafam o kadar doluki eşimden gizli burdayım zaten laf etmesin diye gizli bakıyorum foruma
Hadi Allah rahatlık versin canım şükür sağ Salim varmışsınız yazmayı unutmuşum kusura bakmaAyaklarım , dizlerim, beynim iptal henüz hiç uyumadım desem yeri 15 dk dalmışım bi emziren bir vücut 40 saattir uykusuz herkes seferber oldu sonunda uyuttuk kizi çok şükür hepinize iyi geceler bana da . Sabahta.insallah horozun sesine uyanmazlar
Güle güle kullan canım hayırlı olsun inşallahArkadaslar bu akilli bileklikler var ya onlardan aldim bi tane indirimden xiaomi mi band 5. Telefon da xiaomi olunca beraber kullanilabiliyor
Bugün geldi kurulumunu sarjini vs hallettim kalori sayaci adimsayar kalp atisi uyku kontrolu spor aktiviteleri egzersiz eliptik bisiklet yoga vs gibi ozellikleri var. Spor icin motivasyon olsun dedim insallah ise yarar bakalim
E baksın sen kötü bir şey mi yapıyorsun? Zaman buldukça yorumlarsın canımbunları yapmaya gerek varmı önemilim peki çocuğum pek durmuyo eşimdende gizli giriyorum telefon elimde olunca bakmak istiyo napıcam ben nasıl devam ettircem böyle
Canim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.Böyle kuralların olmadığı uygulamalar var canım örneğin fit365 gibi onları indirip günlük sporunu yediklerinin kalorisini hesaplayabilirsin listeye(cuma zayıflama yarışmasına) dahil olmak için şart bunlar canım ha ben bu kurallara uyamam yarışmaya dahil olamam diyorsan free listede kalabilirsin
22 Eylül menüm
15.00
1 dlm pasta
19.00
2 servis kaşığı bol yoğurtlu mantı
4 minik süs biberi turşusu
su:2lt
Bugün menüm çok kötü oldu malesef annemde olunca
İnsan diyetteyken de sevdiği şeyleri yemeli çok güzel22eylül menusu
Sabah 09:15
2kasik yulaf kepeği,3kasik çökelik,yumurta.maydanoz çok az sütle krep bi tane
2 çeri domates 3zeytin
17:45
ev yapımı tantuni 6kasik,bi kase domates salatası bi dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
@Pnrrr-20
4 dilim kavun akşam için fazla olabilir canım şeker oranı yüksek olduğu için22 eylul sali
10.00
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
Domates yesil biber
16.00
Turk kahvesi
1 cay bardagi leblebi
2 hosbes gofret
19.00
2 kepce sehriye corbasi
5 yk et sote
Sumakli sogan
4 ucgen dilim kavun
Su 3 litre
100 dk tempolu yuruyus 300 puan @Pnrrr-20
22.09.2020 menüm
Kahvaltı 10:30
Bir yumurta
Bir kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık roka
Öğlen: 14:00
Bir tabak 2 kepçe çorba
Tonbalıklı salata
Ara öğün 16:00
Yeşil çay
5 badem
Akşam: 20:00
2 küçük içli köfte
1 kabak dolması
1 kaşık yoğurt
Karpuz
Su tüketimi 2 litre
Spor 20 dk leslie 1
Bekliyorum vurun beniama emziriyorum biyerime bişey olur diye yedim ilk yaptım ama süper oldu gerçekten tavsiye ederdim ama etmiyorum kaptanımız kovmasın beni diyorum ve sustum
Çok iyiMENUM:
10:30 kahve yanına 1parca bitter
12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum
16:00 1 dilim peynirli ekmek
18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata
2.0 lt Su
Spor yok
22 Eylül Salı Menü;
Kahvaltı↙ 11: 13
2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu
Ara öğün Rezene çayı.
Akşam↙ 17:15
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık az zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı kadar yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm
Ara öğün Rezene çayı.
Su 3.5 litre
Sporum: 45 dakika leslie : 135 puan
@Pnrrr-20
Ay evet canım onu bende çok istiyorum ana kızım hiç durmuyor bide evde bir iş yarın alıp akşamdan hazırlıcam teşekkürlerGüzel menü olmuş
Biberli ekmek az olsaymış,sabahki ekmekte tam buğday olsaymış daha güzel olurmuş.
Gofret doşında güzel olmuş
Akşam olmamış canım. İlle yiyeceksen 1 parça yeseydin
Güzel menü olmuş
Sabah menüne biraz yeşillik eklesen daha güzel olur canım. Pilavı da 2 kaşık yeseydin
Bence 2 tane içli köfte gayet yenebilir. Ama kabak dolması yerine sebze yesen daha iyi olurmuş hem sütün artar
Gayet güzel olmuş menün
Güzel olmuş canım 16.00 da yediklerini akşam dengelemişsindir
[
Güzel olmuş iki günde menülerin
Evet canım listedeki arkadaşlar sadece listedekileri yorumlasa aslında daha doğru olur ben de tekrardan Kendim için motivasyon sağlamaya çalıŞıyorum senin gibi düşündüğüm için menümü sporumu eklemiyorum çünkü free yim dediğin gibi insanlara külfet de olmak istemiyorum sorumluluk almayan biri için diğerlerine sorumluluk yüklemek kesinlikle haksızlıkCanim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.
Elestirmek icin demiyorum ama o zaman surekli yorum yapan arkadaslara haksizlik olacagini düşünüyorum emek acisindan.
Tabi benim kendi fikrim bu kural acisindan free listeyi bilmiyorum
Canim free listede olanlar menulere yorup yapmasa da oluyor mu? Mantiken menü yorumlamayan arkadaslarin menu yazmasi da yanlış çünkü kendi menüsü yorumlanacak ama kendi yorum yapmayacak.
Elestirmek icin demiyorum ama o zaman surekli yorum yapan arkadaslara haksizlik olacagini düşünüyorum emek acisindan.
Tabi benim kendi fikrim bu kural acisindan free listeyi bilmiyorum
Ben de bunu soracaktım aslındaEvet canım listedeki arkadaşlar sadece listedekileri yorumlasa aslında daha doğru olur ben de tekrardan Kendim için motivasyon sağlamaya çalıŞıyorum senin gibi düşündüğüm için menümü sporumu eklemiyorum çünkü free yim dediğin gibi insanlara külfet de olmak istemiyorum sorumluluk almayan biri için diğerlerine sorumluluk yüklemek kesinlikle haksızlık
Ay bendede aynı durum var ya yazmazsam vicdan yapıyorum yazarsam kaçamaktan kurtuluyorum öyle bişey ama seviyorum yazmayıVazgeçme eğer bildirim yapmazsan rahata alışıp yersin kendi adıma öyle söyleyim yazmasan dışardan takip etsem mesela yerim ama dediklerim dışına hiçbişey yemiyorum bence devam et
Bana kalırsa Menü ekliyorsan Menü yorumlamalısın canım kim listede kim değil ayırt etmek de zor oluyor epey de kalabalığız malumBen de bunu soracaktım aslındaHandandandan Handandandan yoğun olduğu için meşgul etmek istemedim
Arkadaşlar benim menülerimi yorumluyor ama free listede olanlar genelde yorum yapmadıkları için ben de 2 gündür menüleri alıntılamadım. Ne yapmamız gerekiyor şimdi yorum yapayım mı yapmayayım mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?