- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.401
Haklısın canım. Öğrenicem inş denge kurmayı. Buraya yazınca biraz rahatladım hakkınızı helal edin inşallah motivasyonunuzu düşürmemişimdir kızlargercekten zor canim
Canli ders sayimiz bizim su ana kadar en fazla 4 ders oldu yarim saatlik.
Ve oncesinde sonrasinda niye katilmadin yada katilamadinmi.diye arayip soran yok bizi. Ha genelde katildik siatemden dolayi giremeyip gec girdigimiz oldu ama .
Sen baya ilgili davraniyorsun . allah emeklerinizi goruyordur. Biz duzen olusur ins rahatlarsin biraz ins..
Bebeginide baskalarina birakmayi kotu annelik yada iyi anne degilmissin gibu dusunme canim. Seninde ihtiyacin var dinlenmeye
Belki de bu süreç aslında ne kadar özgür olduğumuzu elimizdeki nimetleri fark etmeyi sağlayacak. Her şerde bir Hayır vardır hesabıBende bugün evde bilgisayar teknikeri gibi çalıştım, gözlerim ağrıyor
Okulda anlatmak, tahtaya önemli noktaları yazıp, deftere not tutturmak öğrenmeyi kolaylaştırıyordu..Belki de bu süreç aslında ne kadar özgür olduğumuzu elimizdeki nimetleri fark etmeyi sağlayacak. Her şerde bir Hayır vardır hesabı
Çalıştığın için o suçluluk ben neler yaptım bi bilsen bakanlıktan servis 5:30 da kalkıyo 6 çeyrek gibi evde oluyorum ben sırf yarım saat kaybetmeyim oğlum bekliyo evde diye 5 de çıkar metroyla gelirdim eve sen düşün ama hiçbişey değişmedi inan ama yaşamadan bilemiyosun tabiHaklısın ama yaşamışsındır o suçluluk duygusunu. Bebeğim olmadan önce ne akıllar verirdim insanlara
Canım benim fen bilimleri branşım gerçi seninki de biyoloji bilirsin bizim konular görseller ve video olmadan işlenmiyor. Ekran paylaşıyoruz ya Google dan gerekli yerde resimleri gösteriyorum. Eba daki videoları izletiyorum anlatırken aralarda. Bazen YouTube den açıyorum video. Okuldaki gibi yapmaya çalışıyorum. Yoksa çok çok soyut kalıyor görmediklerinde. Çocukları kullanarak etkinlik yapardım onu yapamıyorum tabi. Dokunabilecekleri Materyal de yok. Bilgisayar başında şekilden şekle giriyorum. Minik özetler yapıyorum onları gönderiyorum defterlerine yazsınlar diye.Okulda anlatmak, tahtaya önemli noktaları yazıp, deftere not tutturmak öğrenmeyi kolaylaştırıyordu..
Şimdi sadece işitsel olunca öğrenme zorlaşıyor, slayt hazırlamak istiyorum ama hangi konuya hazırlayacağım, resimler görselleri bulmak zor..
Sen nasıl yapıyorsun canım
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Özet hazırlayıp PDF olarak göndereyim diyorum. Bayağı yorucu olacak ama yinede kolay kolay anlayabileceklerini düşünmüyorumCanım benim fen bilimleri branşım gerçi seninki de biyoloji bilirsin bizim konular görseller ve video olmadan işlenmiyor. Ekran paylaşıyoruz ya Google dan gerekli yerde resimleri gösteriyorum. Eba daki videoları izletiyorum anlatırken aralarda. Bazen YouTube den açıyorum video. Okuldaki gibi yapmaya çalışıyorum. Yoksa çok çok soyut kalıyor görmediklerinde. Çocukları kullanarak etkinlik yapardım onu yapamıyorum tabi. Dokunabilecekleri Materyal de yok. Bilgisayar başında şekilden şekle giriyorum. Minik özetler yapıyorum onları gönderiyorum defterlerine yazsınlar diye.
Bugün 8 buçukta okulda olmam gerekiyordu canlı dersim de o saatteydi. 7 de uykulu uykulu kahvaltı yaptırdım çocuğa. Aslında babaannesi yaptırıyor ama işte bırakıp gidiyorum ya. Geldim canlı dersim vardı evde yine. Hemen yemek hazırlayıp onu yedirmeye çalıştım. Derse girdim bitirdim koştur koştur dışarı çıkardım eksik kalır diye. Halbuki dedim ya babaannesi de yapıyor sağ olsun. Ama vicdan azabı çekiyorum. Zaten seminer döneminden beri çok hırçın. Sürekli ısırıyor beni. Her yerim mosmor. Sadece beni ısırıyor ama. Bırakıp gidiyorum da ondan mi yapıyor diye içim içimi yiyor. Babaannesi bizim eve geliyor iyi de bakıyor Allah var. Ama işte kafamda sürekli acabalarÇalıştığın için o suçluluk ben neler yaptım bi bilsen bakanlıktan servis 5:30 da kalkıyo 6 çeyrek gibi evde oluyorum ben sırf yarım saat kaybetmeyim oğlum bekliyo evde diye 5 de çıkar metroyla gelirdim eve sen düşün ama hiçbişey değişmedi inan ama yaşamadan bilemiyosun tabi
Bizim dersler görsel olmadan çok zor anlaşılıyor canım biliyorsun. Mecbur görsel destek gerekiyorAynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Özet hazırlayıp PDF olarak göndereyim diyorum. Bayağı yorucu olacak ama yinede kolay kolay anlayabileceklerini düşünmüyorum
Namaria açıklamış canım
Takım kurallarına hakim olmanızı istiyorum.
2 sayfamız var, biri burası, diğeri menü sayfası.
Her iki sayfanın da ilk mesajlarında kurallar var.
Detaylar için orada bakabilirsin, anlamazsan tabiki sorabilirsin.
22 Eylül Salı Menü;
Kahvaltı↙ 11: 13
2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu
Ara öğün Rezene çayı.
Akşam↙ 17:15
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık az zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı kadar yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm
Ara öğün Rezene çayı.
Su 3.5 litre
Sporum: 45 dakika leslie : 135 puan
Pnrrr-12
pardon canım aynı zamanda geldiniz yaYok ya :) ne bir buçuğu bacım daha 6 aylık yavrucak
Ah hayat benim gibi dümdüz bir insana da süpürge taktırıp uçurdun ya kız tanımadın mı aşk olsunHosbuldum Amin canım sen de hosgeldin takima yeni görüyorum iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor
Bi mükemmelliyetçi daha yapma canım yapma Allah korusun bak hasta edersin kendini ben çok çektim iş ev yemek çocuk her şeye yetişmeye çalışırken antidepresan kullanırken buldum kendimiDuruyor aslında. Ama her şeyiyle ben ilgilenmeye çalışıyorum. Öbür türlü kötü bi anneymişim gibi Geliyor
Sıkıntı değil olabilir insanlık halipardon canım aynı zamanda geldiniz yaCuttingcorners ile karıştırdım seni
Ah hayat benim gibi dümdüz bir insana da süpürge taktırıp uçurdun ya kız tanımadın mı aşk olsunZehra ben
Bi mükemmelliyetçi daha yapma canım yapma Allah korusun bak hasta edersin kendini ben çok çektim iş ev yemek çocuk her şeye yetişmeye çalışırken antidepresan kullanırken buldum kendimi
helal olsun canim. Hepimizin baska baska dertleri var hayat bu.Haklısın canım. Öğrenicem inş denge kurmayı. Buraya yazınca biraz rahatladım hakkınızı helal edin inşallah motivasyonunuzu düşürmemişimdir kızlar
İyi uykular.ins miniginde guzel bir uyku uyur sende rahat edersinAyaklarım , dizlerim, beynim iptal henüz hiç uyumadım desem yeri 15 dk dalmışım bi emziren bir vücut 40 saattir uykusuz herkes seferber oldu sonunda uyuttuk kizi çok şükür hepinize iyi geceler bana da . Sabahta.insallah horozun sesine uyanmazlar
Güzel menü olmuş22.09.2020
13.00
1 haşlanmış yumurta
7-8 yeşil zeytin
Yarım kk beyaz peynir
1 parça çeçil peyniri
1 tk acı sos
2 cherry domates-salatalık
16.00
1 fincan sade kahve
7-8 fındık
7-8 badem
19.00
4 yk bulgur pilavı
4 adet köfte
su : 2,5 litre
Biberli ekmek az olsaymış,sabahki ekmekte tam buğday olsaymış daha güzel olurmuş.22 Eylül Salı
10:00=== 3 çatal yumurta yağda
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
10 adet köz bamya
2 adet köz kırmızı biber
15:00=== 4 kepçe yoğurt çorbası
2 kase salata
1 adet biberli ekmek
Su=== 2 lt
Gofret doşında güzel olmuş22 eylul sali
10.00
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
Domates yesil biber
16.00
Turk kahvesi
1 cay bardagi leblebi
2 hosbes gofret
19.00
2 kepce sehriye corbasi
5 yk et sote
Sumakli sogan
4 ucgen dilim kavun
Su 3 litre
100 dk tempolu yuruyus 300 puanPnrrr-12
Akşam olmamış canım. İlle yiyeceksen 1 parça yeseydin22.09.2020
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light tost ekmeği
1 hurma
öğle 15.30
Meyveli yoğurt
( 3 kaşık ev yapımı yoğurt, 1 ekşi elma, 1 adet küçük muz, biraz tarçın)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
4 parça ev yapımı kıymalı pide
2 kaşık kısır
Yağsız yeşil salata
sınırsız şekersiz çay
Pnrrr-12 ecece.com.tr youtube 6 dk basen eritme ve iç bacak sıkılaştırma videoları Puanını bilmiyorum listede yoktu
30 dk yürüyüş 90 p
Güzel menü olmuş22eylül menusu
Sabah 09:15
2kasik yulaf kepeği,3kasik çökelik,yumurta.maydanoz çok az sütle krep bi tane
2 çeri domates 3zeytin
17:45
ev yapımı tantuni 6kasik,bi kase domates salatası bi dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
Pnrrr-12
Sabah menüne biraz yeşillik eklesen daha güzel olur canım. Pilavı da 2 kaşık yeseydin22 Eylül menü
kahvaltı 11:00
- bir adet yumurta
-Kk peynir
ara öğün 14.30
-8 yk salata
- 4 yk nohut
16.00
-Türk kahvesi
-bir bardak rezene
Akşam yemeği : 18.30
- 4 yk pilav
-7 yk taze fasulye
-bir kade yoğurt
- ev yapımı bir bardak vişne suyu
spor: 30 dakka Leslie 90 puanPnrrr-12
Su:2 litre daha da içerim
Bence 2 tane içli köfte gayet yenebilir. Ama kabak dolması yerine sebze yesen daha iyi olurmuş hem sütün artar22.09.2020 menüm
Kahvaltı 10:30
Bir yumurta
Bir kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık roka
Öğlen: 14:00
Bir tabak 2 kepçe çorba
Tonbalıklı salata
Ara öğün 16:00
Yeşil çay
5 badem
Akşam: 20:00
2 küçük içli köfte
1 kabak dolması
1 kaşık yoğurt
Karpuz
Su tüketimi 2 litre
Spor 20 dk leslie 1
Bekliyorum vurun beniama emziriyorum biyerime bişey olur diye yedim ilk yaptım ama süper oldu gerçekten tavsiye ederdim ama etmiyorum kaptanımız kovmasın beni diyorum ve sustum
Gayet güzel olmuş menünMENUM:
10:30 kahve yanına 1parca bitter
12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum
16:00 1 dilim peynirli ekmek
18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata
2.0 lt Su
Spor yok
Güzel olmuş canım 16.00 da yediklerini akşam dengelemişsindir22 Eylül
7.50
3 yk menemenlik sos bir yumurtadan menemen
1 yk otlu çökelek
1 dilim tam bugd. ekmeği
12.30
3 köfte (90 gr civarı)
salata
16.00
1 tane oreo
1 çatal yaşpasta (iş arkadaşımızın doğum günüydü)
10 cig badem
19.00
5 yk fırın sebze (kabak,patlıcan bir patates)
5 yk yoğurt
su: 2 lt
spor: 20 dk yoga 40 puanPnrrr-12
[Cumartesi menum: (artik hatirladigim kadariyla)
11:00 2 dilim ekmek, 5 zeytin, hasl yumurta, domates sos biberli, 1.5 dilim peynir
15:00 1 kase mercimek corbası 1 dilim ekmek ile
19:00 1 tane kurdan kebabı, 2 yk pilav, 5yk kadar bamya, az birsey salata
Pazar menum:
10:30 2 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 hasl yumurta, domates salatalık, 1. 5dilim peynir
15:30 kahve yanına 1 dilim ekmek neliydi hatirliyamadm
19:00 1 kase sut corbasi, tavuk but, bulgur pilavı 2 kasik kadar, salata
(genelde aksam yemekleri 2 gunluk oldu kv okadar cok yapiyorki 2 gun yiyorz)
@Beyazkugu87 yazdim kuzum nerdeyse yarm saatir cumartesi menumu ariyodm ama yok haklisin 2 gun yazmamism. Ben 1 saniyordum.
Olmuş canım.22 Eylül Salı Menü;
Kahvaltı↙ 11: 13
2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu
Ara öğün Rezene çayı.
Akşam↙ 17:15
2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık az zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı kadar yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm
Ara öğün Rezene çayı.
Su 3.5 litre
Sporum: 45 dakika leslie : 135 puan
Pnrrr-12
Şimdi oldumu peki yoksa yinemi yanlış yaptım
Diğer gruba yazdım ordan alıntı yaptım sana göstermek için doğrumu şimdi??
Ne demek canim estagfirullah senin yogunlugunu biliyorum o yogunluguna ragmen herkese yetismeye calisiyorsun
Nasıl yani anlamadım gerçekten kafam o kadar doluki eşimden gizli burdayım zaten laf etmesin diye gizli bakıyorum forumaOlmuş canım.
Menüleri yorumlarken alıntı yapıp buraya gelip alıntıları ekleyeceksin
Anladığım kadarıyla hem o sayfaya menü ve sporumu yapıcam sonra o mesajımı alıntı yapıp buraya mı ekliycem?? Doğrumu anladımOlmuş canım.
Menüleri yorumlarken alıntı yapıp buraya gelip alıntıları ekleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?