Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın canım. Öğrenicem inş denge kurmayı. Buraya yazınca biraz rahatladım hakkınızı helal edin inşallah motivasyonunuzu düşürmemişimdir kızlar

Bende bugün evde bilgisayar teknikeri gibi çalıştım, gözlerim ağrıyor
Belki de bu süreç aslında ne kadar özgür olduğumuzu elimizdeki nimetleri fark etmeyi sağlayacak. Her şerde bir Hayır vardır hesabı

Belki de bu süreç aslında ne kadar özgür olduğumuzu elimizdeki nimetleri fark etmeyi sağlayacak. Her şerde bir Hayır vardır hesabı
Okulda anlatmak, tahtaya önemli noktaları yazıp, deftere not tutturmak öğrenmeyi kolaylaştırıyordu..

Şimdi sadece işitsel olunca öğrenme zorlaşıyor, slayt hazırlamak istiyorum ama hangi konuya hazırlayacağım, resimler görselleri bulmak zor..

Sen nasıl yapıyorsun canım

Haklısın ama yaşamışsındır o suçluluk duygusunu. Bebeğim olmadan önce ne akıllar verirdim insanlara
Çalıştığın için o suçluluk ben neler yaptım bi bilsen bakanlıktan servis 5:30 da kalkıyo 6 çeyrek gibi evde oluyorum ben sırf yarım saat kaybetmeyim oğlum bekliyo evde diye 5 de çıkar metroyla gelirdim eve sen düşün ama hiçbişey değişmedi inan ama yaşamadan bilemiyosun tabi

Canım benim fen bilimleri branşım gerçi seninki de biyoloji bilirsin bizim konular görseller ve video olmadan işlenmiyor. Ekran paylaşıyoruz ya Google dan gerekli yerde resimleri gösteriyorum. Eba daki videoları izletiyorum anlatırken aralarda. Bazen YouTube den açıyorum video. Okuldaki gibi yapmaya çalışıyorum. Yoksa çok çok soyut kalıyor görmediklerinde. Çocukları kullanarak etkinlik yapardım onu yapamıyorum tabi. Dokunabilecekleri Materyal de yok. Bilgisayar başında şekilden şekle giriyorum. Minik özetler yapıyorum onları gönderiyorum defterlerine yazsınlar diye.

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Özet hazırlayıp PDF olarak göndereyim diyorum. Bayağı yorucu olacak ama yinede kolay kolay anlayabileceklerini düşünmüyorum

Bugün 8 buçukta okulda olmam gerekiyordu canlı dersim de o saatteydi. 7 de uykulu uykulu kahvaltı yaptırdım çocuğa. Aslında babaannesi yaptırıyor ama işte bırakıp gidiyorum ya. Geldim canlı dersim vardı evde yine. Hemen yemek hazırlayıp onu yedirmeye çalıştım. Derse girdim bitirdim koştur koştur dışarı çıkardım eksik kalır diye. Halbuki dedim ya babaannesi de yapıyor sağ olsun. Ama vicdan azabı çekiyorum. Zaten seminer döneminden beri çok hırçın. Sürekli ısırıyor beni. Her yerim mosmor. Sadece beni ısırıyor ama. Bırakıp gidiyorum da ondan mi yapıyor diye içim içimi yiyor. Babaannesi bizim eve geliyor iyi de bakıyor Allah var. Ama işte kafamda sürekli acabalar

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Özet hazırlayıp PDF olarak göndereyim diyorum. Bayağı yorucu olacak ama yinede kolay kolay anlayabileceklerini düşünmüyorum
Bizim dersler görsel olmadan çok zor anlaşılıyor canım biliyorsun. Mecbur görsel destek gerekiyor Özet de olabildiğince az öz ve görselli hazırlamaya çalışıyorum. Senin ders de hem konu olarak yoğun geç sözel kısmı fazla. Senin de işin zor

22 Eylül Salı Menü;

Kahvaltı↙ 11: 13

2 haşlanmış yumurta
1 orta dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
5 tam ceviz içi
1 çorba kaşığı kadar kuru üzüm
2 çengel salatalık
1 küçük domates
Bolca Dereotu

Ara öğün Rezene çayı.

Akşam↙ 17:15

2 kepçe mercimek çorbası
6-7 kaşık az zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı kadar yoğurt
1 çay bardağı kadar taze üzüm

Ara öğün Rezene çayı.
Su 3.5 litre

Sporum: 45 dakika leslie : 135 puan
Pnrrr-12

Şimdi oldumu peki yoksa yinemi yanlış yaptım
Diğer gruba yazdım ordan alıntı yaptım sana göstermek için doğrumu şimdi??

Yok ya :) ne bir buçuğu bacım daha 6 aylık yavrucak
pardon canım aynı zamanda geldiniz ya Cuttingcorners ile karıştırdım seni
Hosbuldum Amin canım sen de hosgeldin takima yeni görüyorum iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın nasıl gidiyor
Ah hayat benim gibi dümdüz bir insana da süpürge taktırıp uçurdun ya kız tanımadın mı aşk olsun Zehra ben
Duruyor aslında. Ama her şeyiyle ben ilgilenmeye çalışıyorum. Öbür türlü kötü bi anneymişim gibi Geliyor
Bi mükemmelliyetçi daha yapma canım yapma Allah korusun bak hasta edersin kendini ben çok çektim iş ev yemek çocuk her şeye yetişmeye çalışırken antidepresan kullanırken buldum kendimi

Sıkıntı değil olabilir insanlık hali

Haklısın canım. Öğrenicem inş denge kurmayı. Buraya yazınca biraz rahatladım hakkınızı helal edin inşallah motivasyonunuzu düşürmemişimdir kızlar
helal olsun canim. Hepimizin baska baska dertleri var hayat bu.
İyi uykular.ins miniginde guzel bir uyku uyur sende rahat edersin

Horoz farkli bir ses uyanabilirler ins uyanmazlr. Bizim.karsi apartmanda vardi gecen ay camlar kapilar kapaliyken duyar benim minik anneee annne diye bana disariyi gosterir uyandirirdi beni

Güzel menü olmuş
Biberli ekmek az olsaymış,sabahki ekmekte tam buğday olsaymış daha güzel olurmuş.
Gofret doşında güzel olmuş
Akşam olmamış canım. İlle yiyeceksen 1 parça yeseydin
Güzel menü olmuş
Sabah menüne biraz yeşillik eklesen daha güzel olur canım. Pilavı da 2 kaşık yeseydin
Bence 2 tane içli köfte gayet yenebilir. Ama kabak dolması yerine sebze yesen daha iyi olurmuş hem sütün artar
MENUM:

10:30 kahve yanına 1parca bitter

12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum

16:00 1 dilim peynirli ekmek

18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata

2.0 lt Su
Spor yok
Gayet güzel olmuş menün
Güzel olmuş canım 16.00 da yediklerini akşam dengelemişsindir
[
Güzel olmuş iki günde menülerin

Olmuş canım.
Menüleri yorumlarken alıntı yapıp buraya gelip alıntıları ekleyeceksin

Yoruldum kızlar, bir duş alıp yatmayı planlıyorum
Eşimin izni bitene kadar başlangıç kiloma dönmekten korkuyorum, sürekli birşeyler yiyor:))) ne kadar kaçsam da yakalanıyorum bir yerlerde. Bu akşam kızartma istedi köfte,patates ve sebze kızartma, kendime ayrı yemek yapacak halim de kalmadı yedim ya(( gidip yatayım daha yemeden, iyi geceler hepinize

Arkadaslar bu akilli bileklikler var ya onlardan aldim bi tane indirimden xiaomi mi band 5. Telefon da xiaomi olunca beraber kullanilabiliyor
Bugün geldi kurulumunu sarjini vs hallettim kalori sayaci adimsayar kalp atisi uyku kontrolu spor aktiviteleri egzersiz eliptik bisiklet yoga vs gibi ozellikleri var. Spor icin motivasyon olsun dedim insallah ise yarar bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…