Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir prenses annesiyle aynıyız zaten temmuzda doğum yaptık ikimizde. Ben yiyerek almadım kiloyu o zoruma gidiyor tiroitten aldım ve Doğumda hiç kilo gitmedi vallaha yiyerek alsam böyle zoruma gitmezdi

Offf süt yapsın diye yediğim bulgurlar benim sebebim o halde günlük kaşığı bırak kaç tabak yiyodum

Benimki de erken kalıyorda tek elle hazırlayamıyorum ağlama krizimiz sabahları başlatıyor bugünde 12 de yaptım ah hamak ah gel artık inşallah sever

Bir prenses annesiyle aynıyız zaten temmuzda doğum yaptık ikimizde. Ben yiyerek almadım kiloyu o zoruma gidiyor tiroitten aldım ve Doğumda hiç kilo gitmedi vallaha yiyerek alsam böyle zoruma gitmezdi
troid ilaci kullanmiyormusun cnm
Offf süt yapsın diye yediğim bulgurlar benim sebebim o halde günlük kaşığı bırak kaç tabak yiyodum
kilon fazla degil ama :)
Tünaydın kızlar hazırlıkları bitirdim birazdan annemler gelir vala alıntılar dağ kadar oldu korkmayın olur mu cevaplarken
Niye geliyolar

Selam kızlar online eğitimler başlayinca tel sabahları kıza vermek zorunda kalıyorum oğlum pcden giriyor kız benim telden.. busene 5.sinif hızlı başladılar 4 saat felan egitim görüyor iyi gidiyoruz bakalim şimdilik
Benim kilo olayına gelince 1 hafta düzensiz oldu genrlde ipin ucunu hiç birakmadim .evde olduğum zaman dikkat ettim ..bugün itibariyle evdeyim artık özelliklede sporumu düzene sokarim
Sabah tartildim 700gr artiyim Yarına hallederim eksiye bile ceviririm akşam tavuk salata yiycem 3lt ödem suyumu hazırladım bitki caylada bağırsakları temizlersem bu haftadayi cokda hasar almadan atlatmis olurum diye düşünüyorum

Firsat bulamiyorum ki cocuk ev
Onlar bizde de var bacım ekstralar da var hatta uzaklaşma buralardan
Bugün annem geliyor ziyaretime insallah aksam gubi burda olacak bir iki hafta kalir sali günü de dogum gunu guzel bir yere götürecegiz arkadasimin arabasi var sagolsun kendi teklif etti
Hadi gözün Aydın canım güzel vakit geçirirsiniz inşallah

senide soruyom seksi, ince belli, brezilya popolu kedicim

Oglan nasil oldu, sizde bisey yok degilmi

Senin tarti niye dusmedi

Hep öyle oluyor tartı
İyiyiz şükür ne kızımda ne eşim de ben de şuan bişi yok oğlan da normal şükürler olsun teşekkürler abloşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…