- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.761
Böyle yorum yapmadan gizli hayranınız olabilirimSessiz takipten kastın nedir canım anlamadım
Bir prenses annesiyle aynıyız zaten temmuzda doğum yaptık ikimizde. Ben yiyerek almadım kiloyu o zoruma gidiyor tiroitten aldım ve Doğumda hiç kilo gitmedi vallaha yiyerek alsam böyle zoruma gitmezdiher hastalıkta huyları değişir canım ki sen onun en güvendiği varliksin ondan öyle inşallah çabucak toparlar
stres filannmi var
olur mu canım hemen havlu atmak yok odemse iner bugün bı detox patlatsaydin
size de geçmiş olsun şimdi nasıl
bu grupta birçok emziren var benim bebeğim 3 aylık ,Fit mutlu anne nin 2 ,6 aylik olanda var ama zamanında dikkat etmezsen sonra misli misli geliyor kilolar malesef sütünü takip ediyor herkes sağlıklı beslenmek sütü azaltmiyor canim çok kismadan yiyerek hem bebekler büyüyecek hemde biz eriyecegiz
biz diyet degil de... saglikli beslenme yapin diyoruz
gözün aydin cnm, ne güzel böyle bi şansin var
Yok kuzum ne pirinci
Bulgurda karbon ya, faydali olsada abartmamak gerekiyor :)) biliyosundur 3 kş bulgur 1 dil. Ekmek yapiyor, onun icin :))
Benimki de erken kalıyorda tek elle hazırlayamıyorum ağlama krizimiz sabahları başlatıyor bugünde 12 de yaptımlokum masada sana mı bakıyordu
bende herkes gibi az diyeceğim ama vakit bulamıyormussun belki destek süresi bitince daha sağlıklı olur canım
23 unde ayilamadin mi kedicik 15 e kadar neredeyse birşey yememissin
canım senin bebek küçük değil mi küçük bebeliler erken kalkar 12 de kahvaltı mi olurmenü güzel
sabah disinda güzel cnm
güzel menü
bari gormezsek pro günü mü
afiyet olsun
dinliyorlar mi abla
cnm bu sene koronadan dolayı çayı kendimiz alıyoruz akşam herkes pert düşüyor yıllardır işçi alıyordu bu sene böyle olunca yorgunluktan birşey yemiyorlar ya herkes diyette gibi bende süt olsun diye çorba filan içiyorum
Herkes de var o :)) kiminde 3 cocuk :)Firsat bulamiyorum ki cocuk ev
troid ilaci kullanmiyormusun cnmBir prenses annesiyle aynıyız zaten temmuzda doğum yaptık ikimizde. Ben yiyerek almadım kiloyu o zoruma gidiyor tiroitten aldım ve Doğumda hiç kilo gitmedi vallaha yiyerek alsam böyle zoruma gitmezdi
kilon fazla degil ama :)Offf süt yapsın diye yediğim bulgurlar benim sebebim o halde günlük kaşığı bırak kaç tabak yiyodum
Niye geliyolarTünaydın kızlar hazırlıkları bitirdim birazdan annemler gelir vala alıntılar dağ kadar oldukorkmayın olur mu cevaplarken
Artık fırsat bulamayan benimHerkes de var o :)) kiminde 3 cocuk :)
Uykusuzum canımstres filannmi var
Allah razi olsun ablacimgözün aydin cnm, ne güzel böyle bi şansin var
Abla hamilelik troitiymiş Doğumdan sonra gitti olan bana oldutroid ilaci kullanmiyormusun cnm
kilon fazla degil ama :)
Niye geliyolar
Afiyet olsun canımSlm kızlar türk kahvemi icerken biraz geçmiş yapayım
Genelde perşembeler böyle oluyor yarın daha aktif daha dolu sayfalar olurKızlar persembe sessizligi var gene takımda geliyorm gidiyorm 2 mesaj anca oluyor neredesinizz
Onlar bizde de var bacım ekstralar da var hatta uzaklaşma buralardanFirsat bulamiyorum ki cocuk ev
Hadi gözün Aydın canım güzel vakit geçirirsiniz inşallahBugün annem geliyor ziyaretime insallahaksam gubi burda olacak bir iki hafta kalir sali günü de dogum gunu guzel bir yere götürecegiz arkadasimin arabasi var sagolsun kendi teklif etti
senide soruyom seksi, ince belli, brezilya popolu kedicim
Oglan nasil oldu, sizde bisey yok degilmi
Senin tarti niye dusmedi
Artı kaynanasi olanda varHerkes de var o :)) kiminde 3 cocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?