Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kucağımdan hiç inmiyor hiçbir şey yemiyor. Çok huzursuz
her hastalıkta huyları değişir canım ki sen onun en güvendiği varliksin ondan öyle inşallah çabucak toparlar
Ne güzel tutturmuş gidiyorduk ya

Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
stres filannmi var
olur mu canım hemen havlu atmak yok odemse iner bugün bı detox patlatsaydin
Geçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyur
size de geçmiş olsun şimdi nasıl
bu grupta birçok emziren var benim bebeğim 3 aylık , Fit mutlu anne nin 2 ,6 aylik olanda var ama zamanında dikkat etmezsen sonra misli misli geliyor kilolar malesef sütünü takip ediyor herkes sağlıklı beslenmek sütü azaltmiyor canim çok kismadan yiyerek hem bebekler büyüyecek hemde biz eriyecegiz

Diyetisyense tabii ben bir şey diyemem hatta sana yorum yapmayayım sonuçta bir uzmandan destek alıyormuşsun ben uzman değilim
estagfirullah canim yapacaksın tabi ki :) ben sadece açıklama yapmak istedim üstüne düşündüm hatta gerçekten az mı vs gibi yanlış anlama. benim de abarttığım kaçamak yaptığım zamanlar oluyor yorumlarla düzeltiyorum kendimi
ama inan az ya da yetersiz yemiyorum denge kuruyoruz öğünlerde onu demek istedim

Ay ablam ya aligimdir biraz ben kimbilir kaç kere demmissindir unutmuşum işte

lokum masada sana mı bakıyordu
22.09.2020

14:00
yumurtalı tost

19:00
turk kahvesı

su:2lt

23.09.2020

12:00
peynırlı tost (tostlar cavdar eppeklı)

16:00
3 yk pırınc pılavı
6yk taze fasulye (etli)

su 2lt
bende herkes gibi az diyeceğim ama vakit bulamıyormussun belki destek süresi bitince daha sağlıklı olur canım
23 unde ayilamadin mi kedicik 15 e kadar neredeyse birşey yememissin
canım senin bebek küçük değil mi küçük bebeliler erken kalkar 12 de kahvaltı mi olur menü güzel
MENUM:

10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek

11:30 kahve yanına 1parca bitter

13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem

16:30 kahve

18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata

2.5 lt Su
Spor yok
sabah disinda güzel cnm
23 Eylül

11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği

15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş

18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt

su 1 lt
spor yok
güzel menü
23 Eylül menüm

13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt

17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi

Su:2 lt

Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puan @Pnrrr-20
bari gormezsek pro günü mü
afiyet olsun
dinliyorlar mi abla
cnm bu sene koronadan dolayı çayı kendimiz alıyoruz akşam herkes pert düşüyor yıllardır işçi alıyordu bu sene böyle olunca yorgunluktan birşey yemiyorlar ya herkes diyette gibi bende süt olsun diye çorba filan içiyorum

EvetttttBugün yine 0 karbonla günü kapatmak istiyorum . Kahvaltımı yaptım. Nasıl güzel hissettim. Kaç gündür vaktim olmuyordu.
Şairin dediği gibi" kahvaltının mutlulukla bir alakası olmalı " bencede birde çayın biraz büyüsün bende protein Perşembesi yapacağım

oyy cekecegim var desene
Firsat bulamiyorum ki cocuk ev

canım sling zaten ilk 6 ay çok kullanışlı büyüdükçe ve hareket ettikçe onlar taşıyamıyorsun, sling en azından ellerimi kullanmamı sağladı ve gündüz hiç uyumayan kızım koyduğum an uyurdu ben çok memnun kalmıştım.

Keskin bir şekilde diyete başlama canım bi geçiş evren olsun zamanla daha da azaltırsın mesela ben pandeminin de etkisiyle abur cubura yönelmeye başlamıştım kahvenin yanında 3 bisküvi yesem zaten 300 boş bir kalori alıyordum ama hazır değildim sonra hazır hissettim kendimi ve başladım.

canım siz öyle uygun gördüyseniz benim yorum yapma hakkım yok bu konuda, bu süreçten geçen biri olarak gerek bebeğimin zor olması, gerek benim o gücü bulamamam aklımda diyetin d si yoktu zaten emzirdikçe gitti nisan bebesi yaz döneminde aşırı terliyordum bi de 10 kilo öylece gitti ama dikkat ettim tabii verdiğim kilomun üstüne çıkmıcam dedim ve çıkmadım da...

anladım canım kafanın karışmaması açısından demiştim aslında ben az derim aklını çelerim bu da yanlış uymak lazım menüye

Nasıl yani? Bulgur yenmeyecek de beyaz pirinç mi yenecek?

Kızlar persembe sessizligi var gene takımda geliyorm gidiyorm 2 mesaj anca oluyor neredesinizz
eşim kahvalti yapıyor, ben cay iciyorum sonra saturne gidecez
Buzluk alirken yanina robotto sikistirayim dedim de ondan sordum ama orda pahali, nette daha ucuza geliyor
yemememiz vereken seyleri zaten hepimiz biliyoruz cnm tatli yagli hamurisleri..
Diger karbonhidrat içeren besinlerde miktara dikkat edilmesi lazim. Ekmek, Bakliyatlar, bulgur, meyve
Beni de sor beni de sor
İyiyim abloşum minnoşum seni gördüm içimde kelebekler dışımda bahar bahçe ve toprak kokusu sen nasılsın ehuhehehe
senide soruyom seksi, ince belli, brezilya popolu kedicim

Oglan nasil oldu, sizde bisey yok degilmi

Senin tarti niye dusmedi
dinliyorlar mi abla
neyi ben anlamadi cnm
Baya zordur heralde cay toplamak
Sende topluyonmu :)

Allah bağışlasın canım Bi tane de 5 yaşında var evde canım sütüm az olduğu için mama da alıyor. Bide prematüre doğdu. Süt yapan şeyleri yiyorum içiyorum sadece. Bugün sabah 8 de kalktım az önce kahvaltı yapabildim durmuyor koliklik var.sling var ama hiç sevmedi. Şimdi hamak aldım onu bekliyorum bakalım onu sevecek mi herşey deniyorum bakalım neyi sevecek

anladım canım kafanın karışmaması açısından demiştim aslında ben az derim aklını çelerim bu da yanlış uymak lazım menüye
Olsun canim sen yorum yaz yine girmedigim dikkst etmedigim seyler olur ustune dusunurum. Sağlıklı kiko verme ile ilgili fikirlerini dogru buluyorum

Ben aldım canım hiç sevmedi kanguru daha almadım boba x alacaktım önce sling alayım dedim onu da sevmedi. Hamama umutluyum beklşyorum bugin teslim edilir inşallah

Sessiz takipten kastın nedir canım anlamadım

biz diyet degil de... saglikli beslenme yapin diyoruz
Bugün annem geliyor ziyaretime insallah aksam gubi burda olacak bir iki hafta kalir sali günü de dogum gunu guzel bir yere götürecegiz arkadasimin arabasi var sagolsun kendi teklif etti
gözün aydin cnm, ne güzel böyle bi şansin var
Nasıl yani? Bulgur yenmeyecek de beyaz pirinç mi yenecek?
Yok kuzum ne pirinci
Bulgurda karbon ya, faydali olsada abartmamak gerekiyor :)) biliyosundur 3 kş bulgur 1 dil. Ekmek yapiyor, onun icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…