- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.741
her hastalıkta huyları değişir canım ki sen onun en güvendiği varliksin ondan öyle inşallah çabucak toparlarKucağımdan hiç inmiyor hiçbir şey yemiyor. Çok huzursuz
stres filannmi varNe güzel tutturmuş gidiyorduk ya
Bilmiyorum aklıma başka bi şey gelmiyor. Aşırı bi şey yediğim de yok kaç gündür.dün artı 2 gördüm
olur mu canım hemen havlu atmak yok odemse iner bugün bı detox patlatsaydinBende öyleydim bu hafta regl den dolayıdır benim. +2 kiloydum ya bi türlü inmedi. Öyle diyet modunda da geçirdim eksi gelmedi bi türlü.
Aksi gibiNorth River ile yaristayiz.
Canım senin yol ödemin gitti mi. Nasıl gidiyor diyet. Bu haftanın galibi belli seni şimdiden tebrik edebilirim.
size de geçmiş olsun şimdi nasılGeçmiş olsun cnm. Bu çocuklara ne oluyor benim kızımda dün gece kustu. Ateşi var ve ishal. Şimdi zor uyuttum. İnşallah gece rahat rahat uyur
bu grupta birçok emziren var benim bebeğim 3 aylık ,Oyyy çok minik dahacanım yanlış anlama ama sen lohusa sayılırsın zor olmuyor mu diyet? Benim 1,5 yaşında kızım var 18 aylık olacağız ilk 1 yılım pertti benim tek elle kahvaltı yaptım aylarca 1 sn durmazdı hep kucakta sonra sling aldım rahat etmiştim zor günlerdi gerçi şimdi daha zor
estagfirullah canim yapacaksın tabi ki :) ben sadece açıklama yapmak istedim üstüne düşündüm hatta gerçekten az mı vs gibi yanlış anlama. benim de abarttığım kaçamak yaptığım zamanlar oluyor yorumlarla düzeltiyorum kendimiDiyetisyense tabii ben bir şey diyemem hatta sana yorum yapmayayım sonuçta bir uzmandan destek alıyormuşsun ben uzman değilim
EvetttttHerkese tunaydinn nasılsınız . Kılıçlar kuşanildi miPerşembe planlari neler
Ay ablam ya aligimdir biraz ben kimbilir kaç kere demmissindir unutmuşum iştemangal degil cnm ama disarda ysptim pizza tavasinda
almanya cnm
Konyada realin icinde var diye hstirladim, belkide karistirdim :))
kaç senedir ogrenemedinmiortanca gorumcemlerle evlerimiz bitişik, artik kv gilde onlarin üst katinda oturuyolar
basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin
marka degil cnm dükkanın adimediamarkt gibi
bahceler yan yana olunca mecbur öyle oluyor cnm
Bide kv gilde var artik
gorumcemler +kv gil :))
deşelim deşelimneyin var tatli nazlim
tatlim son zaman cok yordun kendini
maddi mecburiyetin yoksa bu kadar zorlama kendini cnm
erkek cocuklari 12 yasindan sonra cabuk gelisiyolar cnm
Ama esinde uzun boylu degilse, cocuk ne yapsin :)))
senden sonra takimin kapisini zincirlerle kilitlicez
gecmis olsun cnm yarina gecer insallah
yag surmedikten sonra sorun olmaz, ha tost yapip yemişin, yada yumurta peynir 2 dil. Ekmek yemişin... Ayni sey cnm
Senin metona guveniyordum benyarini sifir karbon yapmaya calis cnm
lokum masada sana mı bakıyordu23.09.2020
12.30
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
1 kk peynir
2 cherry domates-1 salatalık
2 hurma
1 dilim tb ekmeği
17.30
150 gram kadar tavuk
3 yk makarna
1 küçük lokum (ne alakaysa)
su : 2,5 litre
Spor : 30 dk orta tempo yürüyüş
bende herkes gibi az diyeceğim ama vakit bulamıyormussun belki destek süresi bitince daha sağlıklı olur canım22.09.2020
14:00
yumurtalı tost
19:00
turk kahvesı
su:2lt
23.09.2020
12:00
peynırlı tost (tostlar cavdar eppeklı)
16:00
3 yk pırınc pılavı
6yk taze fasulye (etli)
su 2lt
23 unde ayilamadin mi kedicik 15 e kadar neredeyse birşey yememissin22 Eylül
Saat 11
Peynirli omlet
Domates - yeşillik
Süt
Saat 15
Bir avuç badem fındık
Saat 18
Bi kase bol ekşili salata
5 kanat
Su 2lt
23 Eylül
Saat 10
Türk kahvesi
Saat 13
Yarım yumurta
Saat 15
1,5 hamburger köftesi+ marul + domates
1 avuç leblebi
Saat 18
4 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ çeyrek şeftali
2 haşlanmış bol baharatlı yumurta
Su 2 lt
canım senin bebek küçük değil mi küçük bebeliler erken kalkar 12 de kahvaltı mi olur23 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
1 yumurta omlet
1 dilim ekmek
Yarım Kk peynir
ara öğün 14.30
Tük kahvesi
Rezene
akşam 18.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
5 K bulgur pilavı
6 K türlü
Bir kase cacık
Salata
su 2 litre daha da içerim
Spor; 15 dakika Leslie puan 45 @Pnrrr-20
sabah disinda güzel cnmMENUM:
10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek
11:30 kahve yanına 1parca bitter
13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem
16:30 kahve
18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata
2.5 lt Su
Spor yok
güzel menü23 Eylül
11.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
3 yk şakşuka
1 kk peynir
2 tb ekmeği
15.00
1 tane muz
1 avuç çiğ kuruyemiş
18.00
büyük kase tonbalıklı salata
2 tb ekmeği
1 kase yoğurt
su 1 lt
spor yok
bari gormezsek pro günü mü23 Eylül menüm
13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi
Su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun23 Eylül menüm
Kahvaltı 08:00
1 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
Yarım çay bardağı yoğurt
1 adet ceviz
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 13:30
1 büyük elma
2 kare fıstıklı çikolata
Öğle 15:00
1 kepçe buğday üzerine azıcık genevir ve ceviz vardı
1 tane kurabiye
Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık semizotu yemeği
5 kaşık melemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt anca olmuştur bugün içermedjm
Spor yok
dinliyorlar mi ablamangal degil cnm ama disarda ysptim pizza tavasinda
almanya cnm
Konyada realin icinde var diye hstirladim, belkide karistirdim :))
kaç senedir ogrenemedinmiortanca gorumcemlerle evlerimiz bitişik, artik kv gilde onlarin üst katinda oturuyolar
basiniz sagolsun cnm Allah rahmet eylesin
marka degil cnm dükkanın adimediamarkt gibi
bahceler yan yana olunca mecbur öyle oluyor cnm
Bide kv gilde var artik
gorumcemler +kv gil :))
deşelim deşelimneyin var tatli nazlim
tatlim son zaman cok yordun kendini
maddi mecburiyetin yoksa bu kadar zorlama kendini cnm
erkek cocuklari 12 yasindan sonra cabuk gelisiyolar cnm
Ama esinde uzun boylu degilse, cocuk ne yapsin :)))
senden sonra takimin kapisini zincirlerle kilitlicez
gecmis olsun cnm yarina gecer insallah
yag surmedikten sonra sorun olmaz, ha tost yapip yemişin, yada yumurta peynir 2 dil. Ekmek yemişin... Ayni sey cnm
Senin metona guveniyordum benyarini sifir karbon yapmaya calis cnm
cnm bu sene koronadan dolayı çayı kendimiz alıyoruz akşam herkes pert düşüyor yıllardır işçi alıyordu bu sene böyle olunca yorgunluktan birşey yemiyorlar ya herkes diyette gibi bende süt olsun diye çorba filan içiyorum17.40 taki beslenmeye gerek yokmuş canım
Pilav olmasaymış daha güzel olurmuş.
Güzel menü
Menün güzel canım
Sabah yumurta, yeşillik olsa daha güzel olurmuş
Sporlada çok güzel olmuş
Güzel olmuş menün
Menün güzel
Akşam çok sade geldi bana canım
Akşam lokum yerine yeşillik yeseydin
Güzel dengeli bir menü olmuş
Detoks gibi olmuş ama günü hep çok erken kapatıyorsun
Bugünkü güzel ama önceki çok az olmuş
Biraz dengesiz bir menü olmuş
Kahvaltıya yeşillik olsaymış daha güzel olurmuş
Kahvaltını çeşitlendirsen daha iyi olur
Bence yarım muz yeterliymiş onun dışında güzel
15 teki öğünü pek sevemedim canım
Şairin dediği gibi" kahvaltının mutlulukla bir alakası olmalı " bencede birde çayınEvetttttBugün yine 0 karbonla günü kapatmak istiyorum . Kahvaltımı yaptım. Nasıl güzel hissettim. Kaç gündür vaktim olmuyordu.
Tmm cnm sagolasinXiaomi Mi Robot Vacuum Mop - Akıllı Robot Süpürge böyle yaziyor sayfada abla ama xiaomi mijia 1c olarakta geciyor bu niranın soyledigi marka sanirim hem supuruyor hem siliyor
Günaydın canımSana da günaydın canımsubana dememişin ama üstüme alınıp cevap şeyettirdim
oyy cekecegim var desenea.selam canim Allah yardimcin olsun.. kendine bu kadar yüklenme.. esin yardimci olmuomu?
cok sükür canimvalla o 2,3,4 yas diye gidiyor canim her yas bisey cikiyor
oh masallahben bugun bi yemek bi camasir hallettim daha bisey yapasim yoktu
Gymnastige gidiyorum iste bakalim, dr sonu ameliyat dedi kacari yokmus.. biraz bu sekilde idare edicem. Sagol sordugun icin
Firsat bulamiyorum ki cocuk evBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin dikkat et sen de kendine
Birçok özelliğimizi benzetiyorum biliyor musun ? 1 buçuk yaşında kızım kreşe gitti 6 aylıkken işe başladım o yıl üniversite okuyan kızkarfeşim ve kayınvalidem idare etti o gelmese 6 aylıkken de kreşe gönderecektim
Canım eğer aldığın maaş borca vs gitmiyorsa ben senin yerinde olsam günlük işler için yemek temizlik toplama için Yardımcı tutarım çocukların büyük zaten onlarla annen ilgileniyor annen de başında olur hem canının kıymetini bil bizim bi yakınımız karı koca muhasebe büroları var kızkardeşimin görümcesi Yardımcı olarak çalışıyordu yanlarında kızkardeşime akşam yarım kalmış kavunu bile tezgahtan alıp dolaba koymadıklarını söylemiş sabah Kadın geldiğinde bozulmamışsa kaldırıyormuş
Hayrolsun canım inşallah ciddi bi durum yoktur
Çok şükür canım iyiyim sen niye gelmiyorsun bakalım
Beni sorma pazara gidince kendimi kaybediyorum
Of of geçmiş olsun canım nasılsın şimdi ?
Sen de baya iş yapmışsın abla nasıl geçti yemeğiniz?
Aha aynı şuanki benaynı şeyleri yaşıyorum sling almamakta hata mı yaptım hayatım şuan çok zor kanguruda durmayınca sling almadım bende benim minikimde 9,5 aylık bu hafta girdim diyete ama zorlanmaya başladım sanki
her hastalıkta huyları değişir canım ki sen onun en güvendiği varliksin ondan öyle inşallah çabucak toparlar
stres filannmi var
olur mu canım hemen havlu atmak yok odemse iner bugün bı detox patlatsaydin
size de geçmiş olsun şimdi nasıl
bu grupta birçok emziren var benim bebeğim 3 aylık ,Fit mutlu anne nin 2 ,6 aylik olanda var ama zamanında dikkat etmezsen sonra misli misli geliyor kilolar malesef sütünü takip ediyor herkes sağlıklı beslenmek sütü azaltmiyor canim çok kismadan yiyerek hem bebekler büyüyecek hemde biz eriyecegiz
estagfirullah canim yapacaksın tabi ki :) ben sadece açıklama yapmak istedim üstüne düşündüm hatta gerçekten az mı vs gibi yanlış anlama. benim de abarttığım kaçamak yaptığım zamanlar oluyor yorumlarla düzeltiyorum kendimi
ama inan az ya da yetersiz yemiyorum denge kuruyoruz öğünlerde onu demek istedim
Bence lokum cesaretini toplamış gururunu bir kenara itip olimpiyat derecesi almak istercesine uzun atlayış gerçekleştirip ağzına sıçramışlokum masada sana mı bakıyordu
23 unde ayilamadin mi kedicik 15 e kadar
Nasıl yani? Bulgur yenmeyecek de beyaz pirinç mi yenecek?Kaptanım ben bulgurun bile kilo yaptığı konusunu bilmiyorum kimsenin menüsüne yorum yapamam ki yeterli yeterli değil onu nasıl yapacaz herkes bana yorumda bulunuyo ben kimseye yorum yapamıyorum zorlanıyorum liste paylaşırken bebek küçükya grubu sessiz mi takip etsem @Nirannevra
eşim kahvalti yapıyor, ben cay iciyorumKızlar persembe sessizligi var gene takımda geliyorm gidiyorm 2 mesaj anca oluyor neredesinizz
yemememiz vereken seyleri zaten hepimiz biliyoruz cnm tatli yagli hamurisleri..Kaptanım ben bulgurun bile kilo yaptığı konusunu bilmiyorum kimsenin menüsüne yorum yapamam ki yeterli yeterli değil onu nasıl yapacaz herkes bana yorumda bulunuyo ben kimseye yorum yapamıyorum zorlanıyorum liste paylaşırken bebek küçükya grubu sessiz mi takip etsem @Nirannevra
senide soruyom seksi, ince belli, brezilya popolu kedicimBeni de sor beni de sor
İyiyim abloşum minnoşum seni gördüm içimde kelebekler dışımda bahar bahçe ve toprak kokususen nasılsın ehuhehehe
neyidinliyorlar mi abla
Baya zordur heralde cay toplamakbu sene koronadan dolayı çayı kendimiz alıyoruz akşam herkes pert düşüyor yıllardır işçi alıyordu bu sene böyle olunca yorgunluktan birşey yemiyorlar ya herkes diyette gibi bende süt olsun diye çorba filan içiyorum
Allah bağışlasın canımOyyy çok minik dahacanım yanlış anlama ama sen lohusa sayılırsın zor olmuyor mu diyet? Benim 1,5 yaşında kızım var 18 aylık olacağız ilk 1 yılım pertti benim tek elle kahvaltı yaptım aylarca 1 sn durmazdı hep kucakta sonra sling aldım rahat etmiştim zor günlerdi gerçi şimdi daha zor
Olsun canim sen yorum yaz yine girmedigim dikkst etmedigim seyler olur ustune dusunurum. Sağlıklı kiko verme ile ilgili fikirlerini dogru buluyorumanladım canımkafanın karışmaması açısından demiştim aslında ben az derim aklını çelerim bu da yanlış uymak lazım menüye
Ben aldım canım hiç sevmedi kanguru daha almadım boba x alacaktım önce sling alayım dedim onu da sevmedi. Hamama umutluyum beklşyorum bugin teslim edilir inşallahAha aynı şuanki benaynı şeyleri yaşıyorum sling almamakta hata mı yaptım hayatım şuan çok zor kanguruda durmayınca sling almadım bende benim minikimde 9,5 aylık bu hafta girdim diyete ama zorlanmaya başladım sanki
Sessiz takipten kastın nedir canım anlamadımKaptanım ben bulgurun bile kilo yaptığı konusunu bilmiyorum kimsenin menüsüne yorum yapamam ki yeterli yeterli değil onu nasıl yapacaz herkes bana yorumda bulunuyo ben kimseye yorum yapamıyorum zorlanıyorum liste paylaşırken bebek küçükya grubu sessiz mi takip etsem @Nirannevra
biz diyet degil de... saglikli beslenme yapin diyoruzanım siz öyle uygun gördüyseniz benim yorum yapma hakkım yok bu konuda, bu süreçten geçen biri olarak gerek bebeğimin zor olması, gerek benim o gücü bulamamam aklımda diyetin d si yoktu zaten emzirdikçe gitti nisan bebesi yaz döneminde aşırı terliyordum bi de 10 kilo öylece gitti ama dikkat ettim tabii verdiğim
gözün aydin cnm, ne güzel böyle bi şansin varBugün annem geliyor ziyaretime insallahaksam gubi burda olacak bir iki hafta kalir sali günü de dogum gunu guzel bir yere götürecegiz arkadasimin arabasi var sagolsun kendi teklif etti
Yok kuzum ne pirinciNasıl yani? Bulgur yenmeyecek de beyaz pirinç mi yenecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?