Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün ne planlar var bakalim

Sen okula gidiyormusun cnm
Yok abla benim branşımdan ötürü fazla dersim yok 5 ve 6. Sınıflara dersim var yoğunluğu sınava girilen derslere veriyorlar (Türkçe-fen-İngilizce-matematik-din-sosyal)
4 kilo dolmalık var ayıklanacak ve mürdüm eriğinden şerbet deneyeceğim bugün de

canım akşam bulgur ve çorba iki çeşit karbonhidrat olmuş birini yemesen olurdu onun dışında güzel canım
MENUM:

10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek

11:30 kahve yanına 1parca bitter

13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem

16:30 kahve

18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata

2.5 lt Su
Spor yok
sabah hafif olmuş canım geneli güzel
23 Eylül menüm

13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt

17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi

Su:2 lt

Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puan Pnrrr-12
afiyet olsun canım doyduysan güzel

akşam çeşit fazla gibi geldi canım, yoksa menün güzel

Iyi bari şanslisin :)))

Kolay gelsin cnm

Maydanozlu yoğurdu yarım saatte yedim, sonrasında da canım birşey istemedi, zoraki yemek istemedim.

Akşam 9-10 gibi yatıyorum zaten
İyi yapmışsın canım o Aman daha kolay gidiyor akşam yemeğini kesince. Ben hamilelikten önce akşam hiç yemezdim

Haklısın canım akşam misafir vardı çok yoruldum bide az da olsa yeyim dedim bi dahakine daha dikkat ederim

Pnrrr-12 senin robotun markasi neydi cnm
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop - Akıllı Robot Süpürge böyle yaziyor sayfada abla ama xiaomi mijia 1c olarakta geciyor bu niranın soyledigi marka sanirim hem supuruyor hem siliyor

2 aylık kızım canım. Bende çok çok nadir oda özel günümde felan yoksa yemem tatlı. Senin kaç çocuk var kaç yaşında
Oyyy çok minik daha canım yanlış anlama ama sen lohusa sayılırsın zor olmuyor mu diyet? Benim 1,5 yaşında kızım var 18 aylık olacağız ilk 1 yılım pertti benim tek elle kahvaltı yaptım aylarca 1 sn durmazdı hep kucakta sonra sling aldım rahat etmiştim zor günlerdi gerçi şimdi daha zor

Diyetisyense tabii ben bir şey diyemem hatta sana yorum yapmayayım sonuçta bir uzmandan destek alıyormuşsun ben uzman değilim

Aha aynı şuanki ben aynı şeyleri yaşıyorum sling almamakta hata mı yaptım hayatım şuan çok zor kanguruda durmayınca sling almadım bende benim minikimde 9,5 aylık bu hafta girdim diyete ama zorlanmaya başladım sanki

Kaptanım ben bulgurun bile kilo yaptığı konusunu bilmiyorum kimsenin menüsüne yorum yapamam ki yeterli yeterli değil onu nasıl yapacaz herkes bana yorumda bulunuyo ben kimseye yorum yapamıyorum zorlanıyorum liste paylaşırken bebek küçükya grubu sessiz mi takip etsem @Nirannevra

Bulgur u kaşık hesabı tüketmek faydana olur Ekmek tatlı karbonlu şeyler i cısss kabul ediyoruz onun dışında sağlıklı ama aşırısı çok olan pek hoşlaşılmayan şeyler var meyve bulgur turşu gibi
Bebeğin ne kadarlık canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…