- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.721
Yok abla benim branşımdan ötürü fazla dersim yok 5 ve 6. Sınıflara dersim var yoğunluğu sınava girilen derslere veriyorlar (Türkçe-fen-İngilizce-matematik-din-sosyal)Bugün ne planlar var bakalim
Sen okula gidiyormusun cnm
canım akşam bulgur ve çorba iki çeşit karbonhidrat olmuş birini yemesen olurdu onun dışında güzel canım23 Eylül menüm
Kahvaltı 12.00
1 yumurta omlet
1 dilim ekmek
Yarım Kk peynir
ara öğün 14.30
Tük kahvesi
Rezene
akşam 18.30
Yarım kepçe mercimek çorbası
5 K bulgur pilavı
6 K türlü
Bir kase cacık
Salata
su 2 litre daha da içerim
Spor; 15 dakika Leslie puan 45Pnrrr-12
sabah hafif olmuş canım geneli güzelMENUM:
10:30 yarım yumurta, 2 lokma ekmek
11:30 kahve yanına 1parca bitter
13:30 1 bardak sut ileyulaf, 10 badem
16:30 kahve
18:30 1 palamut, yarım sogam, 1 turşu, bol Salata
2.5 lt Su
Spor yok
afiyet olsun canım doyduysan güzel23 Eylül menüm
13.00
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
17.00
2 parça tavuk
2 salatalık
10 nar tanesi
Su:2 lt
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş= 120 puanPnrrr-12
23 Eylül menüm
Kahvaltı 08:00
1 yumurtadan omlet
1 parça peynir
5 zeytin
Yarım çay bardağı yoğurt
1 adet ceviz
Domates
Salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 13:30
1 büyük elma
2 kare fıstıklı çikolata
Öğle 15:00
1 kepçe buğday üzerine azıcık genevir ve ceviz vardı
1 tane kurabiye
Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık semizotu yemeği
5 kaşık melemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 lt anca olmuştur bugün içermedjm
Spor yok
Iyi bari şanslisin :)))Yok abla benim branşımdan ötürü fazla dersim yok 5 ve 6. Sınıflara dersim var yoğunluğu sınava girilen derslere veriyorlar (Türkçe-fen-İngilizce-matematik-din-sosyal)
4 kilo dolmalık var ayıklanacak ve mürdüm eriğinden şerbet deneyeceğim bugün de
İyi yapmışsın canım o Aman daha kolay gidiyor akşam yemeğini kesince. Ben hamilelikten önce akşam hiç yemezdimMaydanozlu yoğurdu yarım saatte yedim, sonrasında da canım birşey istemedi, zoraki yemek istemedim.
Akşam 9-10 gibi yatıyorum zaten
Haklısın canım akşam misafir vardı çok yoruldum bide az da olsa yeyim dedim bi dahakine daha dikkat ederimcanım akşam bulgur ve çorba iki çeşit karbonhidrat olmuş birini yemesen olurdu onun dışında güzel canım
sabah hafif olmuş canım geneli güzel
afiyet olsun canım doyduysan güzel
akşam çeşit fazla gibi geldi canım, yoksa menün güzel
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop - Akıllı Robot Süpürge böyle yaziyor sayfada abla ama xiaomi mijia 1c olarakta geciyor bu niranın soyledigi marka sanirim hem supuruyor hem siliyorPnrrr-12 senin robotun markasi neydi cnm
Oyyy çok minik daha2 aylık kızım canım. Bende çok çok nadir oda özel günümde felan yoksa yemem tatlı. Senin kaç çocuk var kaç yaşında
Diyetisyense tabii ben bir şey diyemem hatta sana yorum yapmayayım sonuçta bir uzmandan destek alıyormuşsun ben uzman değilimcanım sağlıksız bir akşam menüm olduğunu düşünmüyorum açıkçası hani düşünüyorum yetersiz dedin diye ne ekleyebilirdim protein ve salata var karbonhidrat olarak da mercimek içinde 2 yk erişte ile pişti. daha fazla ekleyecek bişey bulamadım ben. kendi kafama göre kurgulamıyorum zaten menüleri diyetisyenimle karar veriyoruz.
Aha aynı şuanki benOyyy çok minik dahacanım yanlış anlama ama sen lohusa sayılırsın zor olmuyor mu diyet? Benim 1,5 yaşında kızım var 18 aylık olacağız ilk 1 yılım pertti benim tek elle kahvaltı yaptım aylarca 1 sn durmazdı hep kucakta sonra sling aldım rahat etmiştim zor günlerdi gerçi şimdi daha zor
Sana da günaydın canımsuKedi istedi canımLusi Günaydın
Beni de sor beni de sor
Bulgur u kaşık hesabı tüketmek faydana olur Ekmek tatlı karbonlu şeyler i cısss kabul ediyoruz onun dışında sağlıklı ama aşırısı çok olan pek hoşlaşılmayan şeyler var meyve bulgur turşu gibiKaptanım ben bulgurun bile kilo yaptığı konusunu bilmiyorum kimsenin menüsüne yorum yapamam ki yeterli yeterli değil onu nasıl yapacaz herkes bana yorumda bulunuyo ben kimseye yorum yapamıyorum zorlanıyorum liste paylaşırken bebek küçükya grubu sessiz mi takip etsem @Nirannevra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?