Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlarr. Bugün iyi uyumuşuz ev işleri yeni bitti. Bahçeye gitmemiz gerek ama çok sıcak hava. Bizim ev alma işi de kaldı, adam iş adamı şirket ipoteği kaldırmak istemiyor kredi iptal olmak üzere. Tüm bunlardan önemlisi 78i göremeyeceğim galiba 79 benm en oyalandığım kilo efkarlıyım

Hamilelik tiroidede ilk defa duydum .Gelmis geçmiş olsun canım
Sağol canım. Çok var hatta tiroit hastalarının çoğu hamilelikten kalmaymış. Çok şükür benim gitti kalmadı. Ama devamlı baktırıyorum korkuyorum yine çıkacak diye

Olmuyorsa vardır bi hayır canım öyle düşün. Belki karşına daha iyi bi ev çıkacak. Haftaya benimlesin unutma bekliyorum burda seni seni hedef 68 miş boyun kaç canım

[QUOTE="nanekekik, post: 65281640, member:
olur mu canım hemen havlu atmak yok odemse iner bugün bı detox patlatsaydin
size de geçmiş olsun şimdi nasıl

[/QUOTE]
Valla cnm bu kadar ödem regl doneminde ömrü hayatımda görmedim. Daha önce ödem tutmaZdim demek ki insan vücudu zamanla değişiyorum. Bu ödem benim moralimi bozdu. bugün eski halime döndüm yarına azda olsa eksiye geçerim ins.

Sağol cnm bu sabah aile hekimine götürdük dün gece ateşi çok yükselti ateş düşürücüye düşürdüm

Hayırlısı olsun canım ev için, daha iyisi denk gelir belki.

Karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için takılıyorsun veremiyorsun aslında.

Bahçe dediğin nedir, hobi bahçesi mi, ne ekiyorsunuz

Ucmelekannesi bugün gorunmemişin cnm
Hâlâ yuruyonmu yoksa
Abla bileklerim agriyor yarin yurumeyecegim bugun biraz daha tempoyu arttirdim eve geldigimde bacaklarim kendilerinde degillerdi

Eve geldim 8.50de canli derslere bir basladik girdiydi giremediydi zoom du ebaydi derken yenice buyugun ders te bitti canli ders faslini kapattik bugunluk

Minnosum yikadim onu uyutup utu yapacagim ve hala yemegim yok

Neler pisiriyorsunuz fikir verin

Hızlı mı yüklendin kendine acaba, yavaş yavaş artırmak daha iyi oluyor

Hızlı mı yüklendin kendine acaba, yavaş yavaş artırmak daha iyi oluyor
Bilmiyorumki 1 saate tamamliyim diyorum hergun. Baktim dk var bugun daha az ilerdeki sokaktan donuyum dedim oda yolumu vaya uzatti cikmaz sokak falan varmis 80 dk buldu yuruyus tabi. Ayakabimda cok yumusak guzel ama bilemedim arada dinleniyim bari yarin yapmam cumartesi yaparim artik

hangi hamaktan aldın? Bende aldım ama biraz geç kalmıştım sanırım 1 2 ay yattı sonra dönemedi rahat etmedi bende kaldırdım bir de sallanmayı hiç sevmez memede uyuduğu için sallayarak da uyutamadım yani hamak beşik çöp oldu
Olsun canim sen yorum yaz yine girmedigim dikkst etmedigim seyler olur ustune dusunurum. Sağlıklı kiko verme ile ilgili fikirlerini dogru buluyorum

çok teşekkürler canım
Offf süt yapsın diye yediğim bulgurlar benim sebebim o halde günlük kaşığı bırak kaç tabak yiyodum

tek başına kilo yapacağını düşünmüyorum ama yanında kızartma yediysen patates yediysen yapar tabii ama zeytinyağlı enginar ya da fasülye yersen yapmaz yoğurt da aynı şekilde bende çok yedim ondan biliyorum üstüne çıkmadım kilomun.
Abla hamilelik troitiymiş Doğumdan sonra gitti olan bana oldu
Benimde troidim vardı hamileyken 25 mg hap kullandım doktorum doğumdan sonra gel dedi ama 18 ay oldu hala gidicem

3-5 dk eksik olsun canım bu kadar mükemmelliyetçi olma bence

Bütün tencerelerim , sahanlarım, sosluklarım Emsan troy serisini kullanmadım benimkiler demre ama şöyle diyeyim emsanın kendi sitesini takip et, zaman zaman deli kampanyalar yapıyorlar. Emsan yılların markasıdır hiç bir ürününde sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…