- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.781
Hamilelik tiroidede ilk defa duydum .Gelmis geçmiş olsun canımAbla hamilelik troitiymiş Doğumdan sonra gitti olan bana oldu
Sağol canım. Çok var hatta tiroit hastalarının çoğu hamilelikten kalmaymış. Çok şükür benim gitti kalmadı. Ama devamlı baktırıyorum korkuyorum yine çıkacak diyeHamilelik tiroidede ilk defa duydum .Gelmis geçmiş olsun canım
Olmuyorsa vardır bi hayır canım öyle düşün. Belki karşına daha iyi bi ev çıkacak. Haftaya benimlesin unutma bekliyorum burda seniSelam kızlarr. Bugün iyi uyumuşuz ev işleri yeni bitti. Bahçeye gitmemiz gerek ama çok sıcak hava. Bizim ev alma işi de kaldı, adam iş adamı şirket ipoteği kaldırmak istemiyor kredi iptal olmak üzere. Tüm bunlardan önemlisi 78i göremeyeceğim galiba 79 benm en oyalandığım kilo efkarlıyım
Artı gelip takıma kötü örnek olmaSabah tartildim 700gr artiyimYarına hallederim eksiye bile ceviririm
Herkes açlıktan bi'tap düşüyor zaarGenelde perşembeler böyle oluyor yarın daha aktif daha dolu sayfalar olur
sağol canım benim :)Hadi gözün Aydın canım güzel vakit geçirirsiniz inşallah
Hayırlısı olsun canım ev için, daha iyisi denk gelir belki.Selam kızlarr. Bugün iyi uyumuşuz ev işleri yeni bitti. Bahçeye gitmemiz gerek ama çok sıcak hava. Bizim ev alma işi de kaldı, adam iş adamı şirket ipoteği kaldırmak istemiyor kredi iptal olmak üzere. Tüm bunlardan önemlisi 78i göremeyeceğim galiba 79 benm en oyalandığım kilo efkarlıyım
Geçmiş olsun cnm. Benimde hamileyken troid çıktı. Doğum sonrası geçiyor mu yoksa devam mı ediyor. Ben test yapacaktım pandemiden dolayı gidemiyorumAbla hamilelik troitiymiş Doğumdan sonra gitti olan bana oldu
Abla bileklerim agriyor yarin yurumeyecegim bugun biraz daha tempoyu arttirdim eve geldigimde bacaklarim kendilerinde degillerdi
Hızlı mı yüklendin kendine acaba, yavaş yavaş artırmak daha iyi oluyorAbla bileklerim agriyor yarin yurumeyecegim bugun biraz daha tempoyu arttirdim eve geldigimde bacaklarim kendilerinde degillerdi
Eve geldim 8.50de canli derslere bir basladik girdiydi giremediydi zoom du ebaydi derken yenice buyugun ders te bitti canli ders faslini kapattik bugunluk
Minnosum yikadim onu uyutup utu yapacagim ve hala yemegim yok
Neler pisiriyorsunuz fikir verin
Bilmiyorumki 1 saate tamamliyim diyorum hergun. Baktim dk var bugun daha az ilerdeki sokaktan donuyum dedim oda yolumu vaya uzatti cikmaz sokak falan varmis 80 dk buldu yuruyus tabi. Ayakabimda cok yumusak guzel ama bilemedim arada dinleniyim bari yarin yapmam cumartesi yaparim artikHızlı mı yüklendin kendine acaba, yavaş yavaş artırmak daha iyi oluyor
Allah bağışlasın canımBi tane de 5 yaşında var evde canım sütüm az olduğu için mama da alıyor. Bide prematüre doğdu. Süt yapan şeyleri yiyorum içiyorum sadece. Bugün sabah 8 de kalktım az önce kahvaltı yapabildim durmuyor koliklik var.sling var ama hiç sevmedi. Şimdi hamak aldım onu bekliyorum bakalım onu sevecek mi herşey deniyorum bakalım neyi sevecek
Olsun canim sen yorum yaz yine girmedigim dikkst etmedigim seyler olur ustune dusunurum. Sağlıklı kiko verme ile ilgili fikirlerini dogru buluyorum
Offf süt yapsın diye yediğim bulgurlar benim sebebim o halde günlük kaşığı bırak kaç tabak yiyodum
Benimde troidim vardı hamileyken 25 mg hap kullandım doktorum doğumdan sonra gel dedi ama 18 ay oldu hala gidicemAbla hamilelik troitiymiş Doğumdan sonra gitti olan bana oldu
3-5 dk eksik olsun canımBilmiyorumki 1 saate tamamliyim diyorum hergun. Baktim dk var bugun daha az ilerdeki sokaktan donuyum dedim oda yolumu vaya uzatti cikmaz sokak falan varmis 80 dk buldu yuruyus tabi. Ayakabimda cok yumusak guzel ama bilemedim arada dinleniyim bari yarin yapmam cumartesi yaparim artik
Kızlar emsan troy tencerelerden kullanan var mı aranızda ? Birkaç mini tencere alacağım da tipleri çok hoşuma gidiyor kararsız kaldım
Emsan Troy Emaye 20 cm Kapaklı Sahan Beyaz
Emsan Troy Emaye 20 cm Kapaklı Sahan Beyazkulogluzuccaciye.com.tr
15 dk vardi aslinda ayni yolu yurudum.ama bugun baya hizli yurudum.3-5 dk eksik olsun canımbu kadar mükemmelliyetçi olma bence
çok sağol canim :) arkadaşım meydan köyüne götürlim dedi samandağa ben de seviyuorum orayı annem de sever inşallah :)))Namaria annene de sana da çok iyi olur canım, nereye gitmeyi düşünüyorsunuz doğum gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?