- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.941
Hamakta kesmeyecek gibi mızmızlanıyor şimdiden Buda gittitiroit inşallh anlamında biter benim aklıma en son gelecek şeydi. Ama bu hamileliğim çok kötü geçti çok büyük hastalıklar çıktı buna şükür diyorum
buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
hangi diziye bakiyorsun :) ben eski dizileri takip etmedim
Aynen
Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileriAllah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin
Erimistir muhtemelen canim zaten emziriyorsundaevet biliyorum canım ama eritmek için yürüyüş yaptım bı de hep rampa bizim odak e baya yorucuydu Bebek arabasını ittirerek yakmışimdr bence
iyi geceler canım
insAllah cnm baya yorucuydu yürüyüş yakmıştır sevgili bünyem
Hazırlık yaparken yapamadım kahvaltı canım yoksa kahvaltı öğünümu atlamam hiç
Kızlar ben doğumun 40. Gününden sonra direk adet oldum o da temizlenmem 10-15 günü buldu başlangıcı düşünürsek ay an adet zamanım ve adet ağrılarım var acaba gelen mi ki yoksa ağrısı olup gelmeme ihtimali var mı sizlerin nasıl oldu
Bakıcaz sabah ama eksi olduğumu sanmıyorum kısmetye kiz o zaman bosver(kaptaan duymasin)
Bebegin nasil oldu canim.. Eksidesindir bence tarti sasirtir bazen insani
hım anladım canımBen de senin gibi 40. Gün oldum canım 12 gün filan sürmüştü sonrası çok düzenli değildi gün sayısı ne zaman olacağım filan birkaç ay sonra düzene girmiştim
benimde ağrıyor ama şu anlık gelen yokCanım ben hala olmadım yaa belim felan çok ağrıyor ama be gelen var ne giden
Kızlar gözlerimi açamıyorum artık iyi geceler sabah bol eksilerle görüşmek dileğiyle esen kalın
aaaa tabiki sen emziklisin herseyden 2 olcu yemen lazim. Biri kendin, biri bebek icin. Lutfen kurallara uy canim
kahvaltı olmayınca ondan öyle gözüktü büyük ihtimal canımBugün menün yetersiz göründü gözüme canım
çok geçmiş olsun canım geçer insAllahCok kötüyüm kızlar belim tutuldubütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
anladım canımErimistir muhtemelen canim zaten emziriyorsunda
Ben 8 ay olmadm cnm oglum 8 ayini bitirdi 9a girerken olmustum. Hep bekledm oda kotu oluyor ama 1 sene olmamak normal diyorlar oyuzden akışına birakmak lazimda olmak buyuk rahatlık insallah duzenli gelir senin
Muhtesem bir eksi canim tebriklerGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Hic canini sikma canim reglden dokayi su tutmus vucudunKizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Allah razı olsun canim cok sagolMuhtesem bir eksi canim tebrikler
Masalllahhhhhh
Sag saglim git gel ins kolay gelsin
Bende oyle dusunuyorum canim cunku dun eksideydim.Hic canini sikma canim reglden dokayi su tutmus vucudun
İnşallah canımTeşekkür ederim canım benimmemeler açık yatiyorum havada soğudu bence usuttum belimi yoksa ağır felsnda ksldirmadim yada kızı kaldirirken yanlış bir hareket yaptım ☹
Sıcak su torbası koyucam zabaha biseyim kalmaz
İnşallah böyle patır patır gider canım maşallahGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah ☺
Bir masallahinizi alirim
Aynen canım bu hafta olmazsa haftaya gidecek hiç moral bozmak yok iyi yürüyüşler canımKizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Kaptanım süper ama menülerine göre az gitmiş ödemin olduğunu söylemişsin Ondan kaynaklıdır belki deCuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Muhteşemsin canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Bir masallahinizi alirim
çok sağol kaptanımmm :)) evet yarışmaya başladığımdan beri tam hatırlamıyorum ama yüzde olarak en iyi bu hafta galiba :) hiç kilo vermemiş gibi devam inşallahMuhteşemsin canımtebrik ederim
Çok güzel motivasyon olmuştur
Adetin ve sporda ilk günlerin ödemi birleştiği için böyle olmuştur canım.Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
canım her zaman muhteşem eksilerle gelemiyoruz ki bu çok normal ayrıca yoğun, yorgun ve motivasyon olarak da düşük bir hafta geçirmene rağmen eksi geldin harikasınGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorumen azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
Harika canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18
Eki Görüntüle 2696233
Bir masallahinizi alirim
Sen bedenini bilirsin canım. Devam et bırakmaKizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5
Tebrik ederim canım ama çok çok az yiyorsun o da metabolizmayı yavaşlatır. Biraz daha düzenli beslenmende fayda varCuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?