Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gazlı bir bebek mi yada kucağamı alisti acaba benmki hem gazlıydı hem kucaga alistirdik ilk haftadan herkez sevcem diye sonrada oyle gitti zatem sirtustu yatmazdi hic gazından dolayi hep yuzustu uyudu kivranirdi pirtpirt yapardi anca oyle rahat ediyordu sende yanindayken enazindan yuz ustu yatir istersen
Birz iyi gelr belki

buzlugu aldik yarin gelicek
Robotta bikac gündür cok baktim netten, hangisi iyi diye... kafam karisti :)) 300 u gecmesin diyorum
Satrunde iyileri 500 den basliyodu almadim
hangi diziye bakiyorsun :) ben eski dizileri takip etmedim

Aynen

Buzlugun hayirli olsun abla
Robot icin almanyad kuzenimd almisti indirimde denkgetirip 350 euro almislar roborock s5 miydi ismi burda onlar iyilerden diye geciyor ama benm aldigimda gayet yeterli bana.

Eşimle tanışalı 9 yıl oldu hey gidi yıllar.. Hayatta çocuklarımdn sonra başıma gelen en iyi şey olur kendileri Allah karşımıza heppppp iyi insanlar çıkarsın..Amin

Ne guzel mutlulugnuz daim olsun canım
Erimistir muhtemelen canim zaten emziriyorsunda

Ben 8 ay olmadm cnm oglum 8 ayini bitirdi 9a girerken olmustum. Hep bekledm oda kotu oluyor ama 1 sene olmamak normal diyorlar oyuzden akışına birakmak lazimda olmak buyuk rahatlık insallah duzenli gelir senin

ye kiz o zaman bosver(kaptaan duymasin)

Bebegin nasil oldu canim.. Eksidesindir bence tarti sasirtir bazen insani
Bakıcaz sabah ama eksi olduğumu sanmıyorum kısmet Uyandı bebiş şimdi uyuttum inş kesintisiz uyur sabaha kadar Hala tam düzelmiş değil canım

Ben de senin gibi 40. Gün oldum canım 12 gün filan sürmüştü sonrası çok düzenli değildi gün sayısı ne zaman olacağım filan birkaç ay sonra düzene girmiştim
hım anladım canım
Canım ben hala olmadım yaa belim felan çok ağrıyor ama be gelen var ne giden
benimde ağrıyor ama şu anlık gelen yok
Kızlar gözlerimi açamıyorum artık iyi geceler sabah bol eksilerle görüşmek dileğiyle esen kalın
güzel eksileri görelim insAllah
aaaa tabiki sen emziklisin herseyden 2 olcu yemen lazim. Biri kendin, biri bebek icin. Lutfen kurallara uy canim

Bugün menün yetersiz göründü gözüme canım
kahvaltı olmayınca ondan öyle gözüktü büyük ihtimal canım
Cok kötüyüm kızlar belim tutuldu bütün gün surundum resmen şimdi eşim çocuğa bakerkrn duş alıp sıcak su torbası koyucam iyi gelir umarım
çok geçmiş olsun canım geçer insAllah
anladım canım

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu hayirli cumalar
Yola cikacagim Suriyeye inşallah sag salim doneriz bildirimimi yapayim :)
Gecen cuma 105.4
Bu cuma 103.1
Fark 2.3
Yuzde 2.18

Acikcasi bekliyordum iyi bir sonuc ama daha iyisi oldu. Emeklerimin karsiligini aldigim icin cok mutluyum elhamdülillah
Bir masallahinizi alirim

Muhtesem bir eksi canim tebrikler

Masalllahhhhhh
Sag saglim git gel ins kolay gelsin

Kizlar sabah acayip bir karin agrisiyla uyandim .
Regl agrisi mi ne derken adetim gelmis.

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Hic canini sikma canim reglden dokayi su tutmus vucudun
Muhtesem bir eksi canim tebrikler

Masalllahhhhhh
Sag saglim git gel ins kolay gelsin
Allah razı olsun canim cok sagol

İnşallah canım
İnşallah böyle patır patır gider canım maşallah sana

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Regle baglidir hic canimi sikmiyorum bide sabah erken tartildim evden cikacagim icin
Aynen canım bu hafta olmazsa haftaya gidecek hiç moral bozmak yok iyi yürüyüşler canım
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Kaptanım süper ama menülerine göre az gitmiş ödemin olduğunu söylemişsin Ondan kaynaklıdır belki de

Muhteşemsin canım tebrik ederim

Çok güzel motivasyon olmuştur

Kilo bildirimim:

Gecen cuma 72.3
Bugun: 71.2
Fark 1.1 kg
Yuzde: 1.52%

Aslında carşamba zaten eksi 900gr vardı o yuzden bugun daha fazla beklemistim nedense benden hep yavas gidiyor zaten, yinede sonuc beni tatmin etti bu hafta kvye gitmeme ragmen

Handandandan yuzdeye ulasamadım kaptanim napiyoruz haftaya da böyle versem kabul olurmu.

Muhteşemsin canım tebrik ederim

Çok güzel motivasyon olmuştur
çok sağol kaptanımmm :)) evet yarışmaya başladığımdan beri tam hatırlamıyorum ama yüzde olarak en iyi bu hafta galiba :) hiç kilo vermemiş gibi devam inşallah

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Adetin ve sporda ilk günlerin ödemi birleştiği için böyle olmuştur canım.

Bırakmaz azimle devam edersen haftaya 73 küsurleri çok rahat görürsün.

Adet döneminde metabolizmanın hızlı çalışmasını lehine çevir, sakın bırakma

Günaydın kızlar
Geçen cuma:68.2
Bugün:68.1
Fark:100g
Yüzde:0.14
Üzgünüm baya. Bu hafta noldu bilmiyorum en azından artı gelmedim ona seviniyorum. Umarım haftaya telafi ederim.
canım her zaman muhteşem eksilerle gelemiyoruz ki bu çok normal ayrıca yoğun, yorgun ve motivasyon olarak da düşük bir hafta geçirmene rağmen eksi geldin harikasın

Harika canımBirden gideceği belliydi.Devam

Gecen cuma 75 .5
Bu cumaa 76.5

Sen bedenini bilirsin canım. Devam et bırakma
Cuma 75.5
Bugün 74.8
Fark -0.7 (% 0.93)
Tebrik ederim canım ama çok çok az yiyorsun o da metabolizmayı yavaşlatır. Biraz daha düzenli beslenmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…